Ξανα-χαρίζεται τιγρογατούλα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Σταυρουλα να σου πω οτι και εγω τα ιδια έχω με την μικρη μας Ultear (που τωρα πια εχει πρασινα ματακια ,οχι γαλαζια :P ,αναρωτιεμαι αν θα σκεφτουμε αλλο ονομα...:hmm:) ,αλλα δεν σκεφτηκα ποτε να την παρατησω. 1ον και κυριοτερον δεν θα αφηνα τον κοπο μου ερμαιο της απονιας του κοσμου και 2ον τα παει τοσο καλα πλεον ,ακομη και αν δεν ειναι καλη μαθητρια συμπεριφορας :D. Οπως και εσυ ,και εγω την δινω αποκλειστικα για μεσα ,αλλα οσο και να χρειαστει 8α περιμενω για να ειμαι σιγουρος οτι θα παει εκει που του αξιζει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν κάτι ξεκαθάρισα από την αρχή είναι ότι θα μείνει μαζί μου μέχρι να βρούμε σπιτάκι! :P
Δεν υπάρχει περίπτωση η μικρή να βρεθεί στο δρόμο. Θα μείνει όσο χρειαστεί, κι ας ζορίζομαι εγώ. :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακόμα εδώ είμαστε! Μεγαλώνουμε, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε. Εύχομαι με τη νέα χρονιά να βρει το παντοτινό της σπιτάκι κι εκείνη και όλα τα πλασματάκια που περιμένουν εκεί έξω. :)

P141213_10.13.jpg P141213_10.16.jpg

Συνημμένα

• P141213_10.13.jpg
    P141213_10.13.jpg
    922,1 KB · Εμφανίσεις: 46
  • P141213_10.16.jpg
    P141213_10.16.jpg
    1.013,1 KB · Εμφανίσεις: 59
  • P141213_10.13.jpg
    P141213_10.13.jpg
    922,1 KB · Εμφανίσεις: 46
  • P141213_10.16.jpg
    P141213_10.16.jpg
    1.013,1 KB · Εμφανίσεις: 59
Τίγρης σπάνιας ομορφιάς... :)
Πόσο απίστευτο που ακόμα δε λατρεύτηκε!! Με το καλό! :)

Τι γλυκουλα. Δεν γινεται να μην βρει γονεις να την υιοθετησουν. Δεν υπαρχει περιπτωση ;)

Εύχομαι το 2014 να είναι η χρονιά που η μικρή θα βρει αυτό που της αξίζει! :)

Η χρονιά άλλαξε, αλλά ακόμα κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για εμάς!
Κοντεύουμε τους 9 μήνες, και είπαμε θα μας πάρετε εμβολιασμένες, αποπαρασιτωμένες και φυσικά στειρωμένες! Τι άλλο θέλετε; :P

P151213_11.45.jpg

Συνημμένα

• P151213_11.45.jpg
    P151213_11.45.jpg
    944,5 KB · Εμφανίσεις: 56
  • P151213_11.45.jpg
    P151213_11.45.jpg
    944,5 KB · Εμφανίσεις: 56
Τι γλυκουλα που ειναι! Ειναι πολυ ιδιαιτερο το χρωμα της δεν ειναι σαν τα συνηθισμενα τιγρακια

Ελπιζω το 2014 να της φερει αυτο που της αξιζει!!!:D

Ποιος θα είναι ο τυχερός που θα την πάρει; Ελπίζω να βρεθεί γρήγορα!

Ελπίζω να βρεθεί γρήγορα ο τυχερός που θα πάρει αυτή την κούκλα!!!

Ακόμα εδώ είμαστε! Κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί, ούτε ένας, παρά τις τόσες κοινοποιήσεις παντού. Μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε και γινόμαστε σωστά τιγρόγατα, με την κατάλληλη δόση τρέλας βεβαίως που διακατέχει όλα τα τιγρόγατα του κόσμου! :)
Είμαστε σχεδόν 10 μηνών, έχουμε κάνει όλα τα εμβόλια και έχουμε στειρωθεί φυσικά!

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να την στείλουμε εκτός Ρόδου, αρκεί να πάει σε καλά χέρια όπου θα την αγαπάνε όπως αρμόζει σε μια πριγκίπισσα!
Εάν χρειαστεί να ταξιδέψει, όλο και κάποιον θα βρούμε για να την συνοδεύσει (θέληση να υπάρχει)!
Το μόνο κόστος που θα επιβαρύνει τον νέο γατογονιό μας εάν φυσικά χρειαστεί να ταξιδέψουμε είναι το μικροτσίπ και τα εισητήρια. Το κλουβάκι θα το πάρετε δωράκι από εμάς! :P
a1mg61.jpg

2s0mrys.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ομορφιά μου... Άντε γρήγορα στο σπιτάκι σου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακόμα εδώ;;;; Αδιανόητο.:confused:
Είναι απίστευτο πλάσμα η μικρούλα! Και πιο έντονες τιγρόριγες δεν έχω δει!!
'Αντε, να πάει σπιτάκι της να κάνει κάποιον ευτυχισμένο άνθρωπο!! :)

:(Μα ποσο ομορφη...Γρηγορα γρηγορα καποιος να την παρει να ζουπαει αυτο το κοιλουμπι ;)

Τι να πω....τυφλωθηκε ο κοσμος και δεν βλεπει αυτη την ομορφη τιγροφατσα;;;;;:/:

Για ζούπιγμα είναι η μικρούλα. Ούτε εγώ καταλαβαίνω γιατί ακόμα δεν έχει βρει σπιτάκι!:confused:

Νταξει, δεν καταλαβαινω πως γινεται... Αν μπορουσα ανετα θα την επερνα!!! Μακαρι να βρει σπιτακι!!!

Είναι πραγματικά υπέροχο μικρό. Τι μικρό δηλαδή που είναι πια 10 μηνών περίπου, αν και μικροδείχνει αρκετά. :P
1zd0l1e.jpg

2lxf6f6.jpg

Είναι η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ τιγρογατούλα που έχω δει....Υπέροχη!!!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back