Guest User 74802
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Με τα μεγαλύτερα γατάκια άλλωστε, είναι λιγότερες οι εκπλήξεις και περισσότερες οι αγάπες!

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Συνημμένα
Guest User 74802
Επισκέπτης

Βρε μικρούλα πως γίνεται να μην έχεις βρεί ακόμα σπιτάκι;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε να ψάχνουμε, αλλά αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι πλέον η μόνη μας ελπίδα είναι να ψάξουμε προς εξωτερικό μεριά, μιας και σιγά σιγά έρχονται και τουρίστες πάλι, οπότε ή ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Πολύχρονη και τυχερή να είναι η κουκλίτσα!

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος

Να βρει η μικρή μου... κάποιον που να μην τον νοιάζει αν το γατί είναι άσπρο, κόκκινο, κίτρινο, πράσινο, μπλέ κλπ

Ήμαρτον δηλαδή, τι ρατσισμός είναι αυτός, λόγω χρώματος;

Ωστόσο, εάν κάποιος ενδιαφέρεται για το κορίτσι μας, ας επικοινωνήσει μαζί μου.

Α! Κι επειδή το όνομα της δεν έχει αναφερθεί πουθενά, να ξέρετε ότι την φωνάζουμε Ζήνα. Δεχόμαστε και αλλαγή ονόματος φυσικά, εάν κάποιος θέλει να την πάρει.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Μα τι σχέση έχει επιτέλους το χρώμα;; (Ξαναλέω, για μένα, είναι τα πιο ξεχωριστά τα τιγρόγατα)
Ας βρει ένα σπίτι γεμάτο αγάπη που θα την αγκαλιάσει και ας είναι και στην Αλάσκα!!

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος

Ακόμα εδώ. Και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Είναι το πιο ήσυχο και καλόβολο γατάκι που είχα ποτέ. Δεν ενοχλεί, δεν μουρμουράει, δεν γρατζουνάει τίποτα (πχ καναπέδες, κρεβάτια κλπ), είναι πραγματικός θησαυρός!

Σήμερα πήγαμε και στην κτηνίατρο για το επαναληπτικό μας εμβολιάκι. Είμαστε υγιέστατες, πεντακάθαρες, πλήρως εμβολιασμένες και αποπαρασιτωμένες και βέβαια στειρωμένες και 4,5 κιλά.

Δίνεται με την προυπόθεση να μένει μέσα στο σπίτι.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Ριξε της ενα γερο χουφτωμα απο μενα!
Guest User 74802
Επισκέπτης
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος

Το πρόβλημα μου είναι ότι εγώ σε λίγο καιρό θα φύγω από τη Ρόδο. Τα δύο δικά μου γατιά θα τα φιλοξενήσουν (για αρκετό καιρό) οι δικοί μου. Ωστόσο, επειδή έχουν και 2 σκυλιά, δεν θέλω να τους επιβαρύνω και με τη φιλοξενία της μικρής (θα γίνεται χαμός στο σπίτι)!

Οπότε εάν κάποιος είναι πρόθυμος να της προσφέρει επιτέλους ένα παντοτινό σπιτάκι και μια παντοτινή αγκαλιά θα του ήμουν αιώνια ευγνόμων!

Είναι ήσυχη, χαδιάρα, δεν μου έχει κάνει την παραμικρή ζημιά όσο καιρό μένει μαζί μου, είναι λίγο επιφυλακτική με τους ξένους και τα πάει καλά με άλλα γατάκια.
Δίνεται εμβολιασμένη, στειρωμένη και πλήρως αποπαρασιτωμένη. Με βιβλιάριο υγείας. Εάν ενδιαφέρεται κάποιος εκτός Ρόδου, μπορούμε να κανονίσουμε να ταξιδέψει η μικρή. Ειδικά για Θεσσαλονίκη και Αθήνα δεν θα είναι καθόλου δύσκολο.
Guest User 74802
Επισκέπτης
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Εύχομαι να πετύχει το καλύτερο σπιτάκι και να αποκτήσει την οικογένεια που της αξίζει!
Ερχόμαστε στην πόρτα σας όπου και αν βρίσκεστε κύριοι! Τι άλλο περιμένετε;

kat-cats
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool