Μαριάννα1
Νεοφερμένο μέλος
Ειχε ακατασχετη αιμοραγγια εσωτερικη, στον εγκεφαλο πιο πολυ. Τα ματακια της ειχαν γινει θολά μαυρα στο τελος. Την πηγα ξανα στη γιατρο, και οι εξετασεις εδειξαν οτι το συκωτι της ειχε τιμη 112, με φυσιολογικη το 83. Επιδεινωση ραγδαια απο χτες το βραδυ και μετα.
Ολο αυτο το αιμα πιεζε τον εγκέφαλό της και πονουσε φρικτα.
Ειχα ελαχιστες ελπιδες επειδη ακριβως πονουσε.... Ειρωνεια.
Πεθανε στα χερια μου μεσα σε σπαραχτικές κραυγές, στις 10 το βραδυ. 50 ωρες μαρτυριου.
Θελω να ουρλιαξουν κι αυτοι μια μερα, ετσι ακριβως... Γινεται??
Σ' ευχαριστω για εναν γλυκυτατο χρόνο που μου χαρισες, ολη αυτη τη ζεστασια γλυκια μου, εξυπνουλα μου, κουασιμοδακι μου...
Συγνωμη για τη ράτσα μου ... Συγνωμη που σ' εβαλα μαζι τους μικρουλα μου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Κι αυτοί που της το έκαναν θα το βρουν μπροστά τους μια μέρα, το κακό ξαναγυρνάει σε αυτούς που το προκαλούν.........
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
. Κουράγιο Μαριάννα.
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Λυπάμαι..:cry: Κουράγιο... μόνο αυτό, και ξέρουμε όλοι πως είναι...οτι θες είμαστε εδώ, οταν νοιώσεις έτοιμη.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Σου εύχομαι γρήγορα να ανακτήσεις το κουράγιο σου και να δράσεις με ψυχραιμία έτσι ώστε, αν το έκανε κάποιος από το περιβάλλον σου
, να τον βρεις και να τιμωρηθεί... Εμείς μαζί σου είμαστε!
ruko
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αντιο ψυχουλα μου,τουλαχιστον τωρα ηρεμησες απο τους πονους.Καλο ταξιδι.

Μαριαννα μακαρι να καταφερεις κατι,εστω και ενα μικρο βημα, στην ατιμωρισια καποιων ασυνειδητων.
Και ειμαστε τοσες λιγες οι ταρταρουγιτσες στο φορουμ.

aalyah
Διάσημο μέλος
Καλό ταξίδι στην κούκλα σου και εμεις θα είμαστε εδώ για σένα. Οσο μπορούμε θα σταθούμε στο πλάι σου.
Τουλάχιστον πλέον δεν πονάει το γλυκό μου.....

julia
Διακεκριμένο μέλος

Έχω και εγώ μια... αλλά δεν είναι της παρούσης. ......
aalyah
Διάσημο μέλος
Καλή ξεκούραση, και να μου χαιρετήσεις τα παιδάκια μου εκεί ψηλά.
Έχω και εγώ μια... αλλά δεν είναι της παρούσης. ......
Αχ...'Ολοι τα έχουμε τα παιδάκια μας εκεί ψηλά!
Μαριάννα μου κουράγιο. Σκέψου οτι θα την φροντίζουν εκεί τα δικά μας. Τα μεγάλα της "αδερφάκια". Να'ναι καλά τα γλυκα μου όπου και να ειναι. Όλα τους.

Dimitrius
Νεοφερμένο μέλος
Αν ότι τραβάς εσύ τώρα και κυρίως αν ότι τράβηξε η γατούλα σου είναι συνέπεια πράξης ηλιθίων, μην το αφήσεις έτσι, αλλά…………..Πράξε ώριμα, με ψυχραιμία και ΠΟΤΕ εν βρασμό ψυχής.
Εύχομαι να μην περάσει πολύς καιρός μέχρι να κρατήσεις ξανά στην αγκαλιά σου μια πανέμορφη, χαδιάρα γατούλα.
Raisa
Περιβόητο μέλος
:cry: ...κρίμα....μα πώς? τόσο ξαφνικά τόσο απρόσμενα μας φεύγουν τα μωρά μας.....κουράγιο....δύναμη....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
κάνε κουράγιο σκέψού ότι πόναγε και τώρα ηρέμισε

Kikiriki
Νεοφερμένο μέλος
Δυστυχώς ο κακός κακό δεν έχει...
Λυπάμαι πάρα πολύ για τη γατούλα σου και πιο πολύ λυπάμαι που " πέρασε " η κακία κάποιων...
Τελικά ακόμη και όταν τα ζωάκια μας είναι αποκλειστικά στο διαμέρισμα πρέπει σε κάθε ύποπτο σημάδι να πάει ο νους μας στο κακό

Ελπίζω με τον καιρό να το ξεπεράσεις και ίσως αργότερα να πάρεις ένα άλλο γατάκι !
Μαριάννα1
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι δύσκολο να παρω αλλη γατα. Αυτή ηταν η4η που εβρισκα, και μπορεσα να την κρατησω επειδη ηταν πολυ εξυπνη, την ειχα τσεκαρει επι 10 μηνες ελεγχομενους στο μπαλκονι, να την παρακολουθω οποτε εβγαινε, και δεν φοβομουν μην πεσει απο τον 5ο κλπ, οποτε δεν χρειαζονταν να την εχω φυλακισμενη χωρις να μπορεί καν να παει εξω, κατι που δεν κανω γενικα. Τις υπολοιπες τις κρατουσα λιγο καιρο μεσα, χωρις να σηκωνω τα παντζούρια, και μετα τις πηγαινω στην Κρητη, οπου ζουν στον κήπο. Το καλοκαίρι δηλαδή πηγα τη Μπου, και αλλες δυο κατω.
Γυρισα με τη Μπου, ενω ειχα σκοπο να την αφησω κι αυτη στον κηπο στην Κρητη, επειδη δεν αντεχε χωρις εμενα, και οσο ελειπα δεν ξεμυτιζε απο κατω απο το κρεβατι...
Αλλά οι αδυναμίες πληρωνονται και στα ζωα... Εαν δεν ηταν τοσο αφοσιωμενη σε μενα, τωρα θα ηταν στην Κρητη, και ζωντανη, κατα πασα πιθανοτητα.
ΕΠίσης ποτε δεν εχω ψαξει εγώ για γατακι. Αλλά ποτέ δεν εχω αφήσει και κανενα να μην το μαζεψω... Οποιο τυχει στο δρομο μου, η το ακουσω να κλαιει κλπ. Με βρισκουν αυτα δηλαδή, κατα καποιο τροπο... Οπως και τη Μπου... Την αλλη Πεμπτη θα εκλεινε ενα χρονο μαζι μου...
Οποτε, μολις βρεθει το επόμενο, θα δω, κι αν μπορεί να ζησει στο διαμερισμα χωρις να πεφτει απο τα μπαλκονια, θα το κρατησω.
Η ετσι ελεγα ως τωρα τουλαχιστον. Τωρα δεν θα το κρατησω θα το παρω και μετα παλι Κρητη. Αυτο το μαρτυριο δεν μπορω να το ξαναζησω, θα με κλεισουν φυλακη, πραγματικα δηλαδη.
Ειρωνεια.
Σημερα ειχε ανακοινωση στο ασανσερ, οτι το Σαββατο θα κανουν απολυμανση στην πολυκατοικια.
Τη λεξη μυοκτονια δεν την ανεφεραν.
Εμ, οτι ποντικοφαρμακο ηταν να μπει, μπηκε. Ηρθε και φτηνοτερα....
Ποντικια δεν ξερω αν σκοτωσε βεβαια...
escape
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα επαναλαβω κατι που γραφτηκε και παραπανω, γιατι ειναι η μονη παρηγορια: το κακο παντα γυρναει σε αυτον που το επραξε και παιρνει τη σωστη μορφη. Και το καλο γυρναει παντα τη σωστη στιγμη. Να θυμασαι οτι ησυχασε και σε ευγνομονει για τις φροντιδες σου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool