artevet
Νεοφερμένο μέλος
Η artevet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
10-10-08
09:29
Καλημερα παιδια!Ειμαι κτηνιατρος και ηθελα να σας δωσω μια μικρη συμβουλη.Ποτεεεε μα ποτεεεε δεν δινουμε στις γατες Depon.Ειναι τοξικο και προκαλει μια αρκετα σοβαρη μορφη αναιμιας που λεγεται αναιμια με σωματια Heinz.Γι'άυτο προσοχη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα.
10-10-08
17:23
Μαριάννα, κουράγιο. Όλοι εδώ αναγνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε πόσο υπέφερες κι εσύ μ' αυτή την κατάσταση. Όμως συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψε πιο πάνω η escape. Κάνε κουράγιο και σου εύχομαι σύντομα να βρεις τη δύναμη και την κατάλληλη ευκαιρία για να αντιδράσεις και πιο δυναμικά, αν χρειαστεί. Κουράγιο!Κι εγω μολις διαβασα την ιστορια σου...
Θα επαναλαβω κατι που γραφτηκε και παραπανω, γιατι ειναι η μονη παρηγορια: το κακο παντα γυρναει σε αυτον που το επραξε και παιρνει τη σωστη μορφη. Και το καλο γυρναει παντα τη σωστη στιγμη. Να θυμασαι οτι ησυχασε και σε ευγνομονει για τις φροντιδες σου![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sandre
Νεοφερμένο μέλος
Η sandre αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 26 μηνύματα.
10-10-08
17:48
Tί έγινε τελικά; Έχω χάσει 2 γάτες απο ποντικοφάρμακο και το θέμα αυτό με στεναχώρεσε πολύ. Αυτό με τις φλέβες που λες το πάθαινε και η δικιά μου. Είναι καλά τώρα;
sandre
Νεοφερμένο μέλος
Η sandre αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 26 μηνύματα.
10-10-08
17:57
1000 συγγνώμη είμαι καινούργια και τώρα είδα όλες τις σελίδες. Λύπαμαι πραγματικά γιατί έχω ζήσει το ίδιο πράγμα με την γάτα μου να βγάζει αίμα απο το στόμα. Πραγματικά λυπάμαι....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum