ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
δυστοιχος δεν την πληρωνω εγω την τροφη...για να μπορω να πω αυτη ή την αλλη θα παρουμε...αλλα...εσεις που ενδεχομενος το εχετε ψαξει περισσοτερο ξερετε καμια τροφη στα ιδια χρηματα που να ειναι ενδεχομενος καλυτερης ποιοτητας?
αυτη η τροφη καλη ειναι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aν πηγαινει κ στο γατονι σου δεν εχεις λογο να αλλαξεις.
Κοιτα μηπως σε συμφαιρουν οι μεγαλυτερες συσκευασιες.

(Εγω θα σου προτεινα να κοιτουσες κατι σε orijen/acana παντως...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Και η ποιοτητα σε αλλο επιπεδο κ αλλη φιλοσοφια διατροφης.
Hlianna
Διάσημο μέλος
47 euro ειναι πολυ καλα Aγγελε.
Και η ποιοτητα σε αλλο επιπεδο κ αλλη φιλοσοφια διατροφης.
νικο σπουδαζεις κατι αναλογο?γιατι εισαι εξπερ στις τροφες

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
νικο σπουδαζεις κατι αναλογο?γιατι εισαι εξπερ στις τροφες![]()

Ειμαι στην Ζωικη Παραγωγη(και Νοσηλευτικη ζωων σε λιγο καιρο) ,αλλα το κολημα με τις ξηρες τροφες κ την διατροφη το εχω εδω κ δυο χρονια.Οσο καιρο εχω το σκυλι μου δλδ.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Ειμαι στην Ζωικη Παραγωγη(και Νοσηλευτικη ζωων σε λιγο καιρο) ,αλλα το κολημα με τις ξηρες τροφες κ την διατροφη το εχω εδω κ δυο χρονια.Οσο καιρο εχω το σκυλι μου δλδ.
ααααα..οκ οκ..
γιατι το ειχα απορια
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
Φερνει ο Τακοπουλος την επτακιλη Orijen στα 47 ευρω Αγγελε,ειναι λιγο πιο ακριβη απο αυτη που παιρνεις αλλα καμια σχεση σε ποιοτητα και τρωνε και αρκετα λιγοτερο οποτε θα σου κρατα περισσοτερο καιρο.Αν θες ερχεσαι μια φορα που θα παω μαζι μου και την κουβαλαμε με το αμαξι σπιτι σου.
βασικα...πρεπει να του περνουμε μας ειπε ο κτηνιατρος τροφη που να αναφερει οτι ειναι και για την υγεια του ουροποιητικου..αυτη ειναι και για αυτο?
ποσο σου κραταει εσενα περιπου?
εμεις(με την χρεισει που κανει ο παππους
) περνουμε 3 κιλα purina τον μηνα...ο μανθος δεν μπορω να πω οτι κανει και ενεργιτηκη ζωη...ειναι υποτιθετε σε διααιτα...αλλα συνεχεια ζυταει φαγητο...δωρα αμα θα ξαναπας πες με να παμε μαζι...να την δωκιμασουμε να δω πως παει...
moukelis
Επιφανές μέλος
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος

gelly01
Δραστήριο μέλος
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool