Ξηρά τροφή... Εσείς οι πιο έμπειροι για πείτε..!

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Δραστήριο μέλος

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα.
λυπον...τωρα στον μανθο παιρνουμε την ξηρα τροφη της purina one visible health for today and tomorrow ειναι καλη η σειρα αυτη?εχει γυρο στα 7€ to 1,5 κιλο...
δυστοιχος δεν την πληρωνω εγω την τροφη...για να μπορω να πω αυτη ή την αλλη θα παρουμε...αλλα...εσεις που ενδεχομενος το εχετε ψαξει περισσοτερο ξερετε καμια τροφη στα ιδια χρηματα που να ειναι ενδεχομενος καλυτερης ποιοτητας?
αυτη η τροφη καλη ειναι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, απ' όσο θυμάμαι είναι αρκετά καλή. Όλες οι καλές τροφές κυμαίνονται περίπου στην ίδια τιμή. Μπορείς να ρίξεις και μια ματιά στις κριτικές για σύγκριση.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλη ειναι η pro plan.
Aν πηγαινει κ στο γατονι σου δεν εχεις λογο να αλλαξεις.
Κοιτα μηπως σε συμφαιρουν οι μεγαλυτερες συσκευασιες.;)

(Εγω θα σου προτεινα να κοιτουσες κατι σε orijen/acana παντως...:rolleyes:)

Φερνει ο Τακοπουλος την επτακιλη Orijen στα 47 ευρω Αγγελε,ειναι λιγο πιο ακριβη απο αυτη που παιρνεις αλλα καμια σχεση σε ποιοτητα και τρωνε και αρκετα λιγοτερο οποτε θα σου κρατα περισσοτερο καιρο.Αν θες ερχεσαι μια φορα που θα παω μαζι μου και την κουβαλαμε με το αμαξι σπιτι σου.

47 euro ειναι πολυ καλα Aγγελε:up:.
Και η ποιοτητα σε αλλο επιπεδο κ αλλη φιλοσοφια διατροφης.

47 euro ειναι πολυ καλα Aγγελε:up:.
Και η ποιοτητα σε αλλο επιπεδο κ αλλη φιλοσοφια διατροφης.

νικο σπουδαζεις κατι αναλογο?γιατι εισαι εξπερ στις τροφες:redface:

νικο σπουδαζεις κατι αναλογο?γιατι εισαι εξπερ στις τροφες:redface:
:lol:
Ειμαι στην Ζωικη Παραγωγη(και Νοσηλευτικη ζωων σε λιγο καιρο) ,αλλα το κολημα με τις ξηρες τροφες κ την διατροφη το εχω εδω κ δυο χρονια.Οσο καιρο εχω το σκυλι μου δλδ.

:lol:
Ειμαι στην Ζωικη Παραγωγη(και Νοσηλευτικη ζωων σε λιγο καιρο) ,αλλα το κολημα με τις ξηρες τροφες κ την διατροφη το εχω εδω κ δυο χρονια.Οσο καιρο εχω το σκυλι μου δλδ.

ααααα..οκ οκ..:Dγιατι το ειχα απορια:redface:

Φερνει ο Τακοπουλος την επτακιλη Orijen στα 47 ευρω Αγγελε,ειναι λιγο πιο ακριβη απο αυτη που παιρνεις αλλα καμια σχεση σε ποιοτητα και τρωνε και αρκετα λιγοτερο οποτε θα σου κρατα περισσοτερο καιρο.Αν θες ερχεσαι μια φορα που θα παω μαζι μου και την κουβαλαμε με το αμαξι σπιτι σου.

βασικα...πρεπει να του περνουμε μας ειπε ο κτηνιατρος τροφη που να αναφερει οτι ειναι και για την υγεια του ουροποιητικου..αυτη ειναι και για αυτο?
ποσο σου κραταει εσενα περιπου?
εμεις(με την χρεισει που κανει ο παππους:mad:) περνουμε 3 κιλα purina τον μηνα...ο μανθος δεν μπορω να πω οτι κανει και ενεργιτηκη ζωη...ειναι υποτιθετε σε διααιτα...αλλα συνεχεια ζυταει φαγητο...
δωρα αμα θα ξαναπας πες με να παμε μαζι...να την δωκιμασουμε να δω πως παει...

Εμενα με τεσσερα γατια μου κραταει ενα μηνα περιπου.Κανει και για το ουροποιητικο,και στα στειρωμενα μου την ιδια δινω.

ΩΡΑΙΑ!..οταν θα ξαναπας πες μου!:)

Στην ιδια τιμη αγοραζω την Sensible της Royal Canin. Δηλαδη 75 εθρω το 15κιλο τσουβαλι και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη.

νομιζω 15 κιλα θα κραταν πολυυυ και αν ο παππους που και που δεν το κλεινει σωστα να ξεθυμενει η μυρωδια...:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back