Ξηρά τροφή - μαγειρευτό φαγάκι

Θα ανεβάσω το βιντεάκι το απόγευμα,να το φτιάξει λίγο ο Πέτρος και θα το ΄βάλουμε,γιατί έχουμε καταγράψει και τις αντιδράσεις του elvis!!Επίσης στο βιντεάκι θα φανεί και μια μικρή αλλαγή στη ροή για να μην κάνει θόρυβο και να μην το φοβάται ο Elvis και μετά από αυτό έγινε άψογο.:)
Αν σου αρέσει(που αποκλείεται να μην σου αρέσει αισθητικά είναι πολύ όμορφο) μπορεί,φαντάζομαι,να σου φτιάξει ένα ο Πέτρος και να σου κοστίσει μόνο τα υλικά!:)

Το νερό φιλτράρεται και δεν μένει στάσιμο και δεν κάνει θόρυβο πάνω απ'ολα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ανεβάσω το βιντεάκι το απόγευμα,να το φτιάξει λίγο ο Πέτρος και θα το ΄βάλουμε,γιατί έχουμε καταγράψει και τις αντιδράσεις του elvis!!Επίσης στο βιντεάκι θα φανεί και μια μικρή αλλαγή στη ροή για να μην κάνει θόρυβο και να μην το φοβάται ο Elvis και μετά από αυτό έγινε άψογο.:)
Αν σου αρέσει(που αποκλείεται να μην σου αρέσει αισθητικά είναι πολύ όμορφο) μπορεί,φαντάζομαι,να σου φτιάξει ένα ο Πέτρος και να σου κοστίσει μόνο τα υλικά!:)

Το νερό φιλτράρεται και δεν μένει στάσιμο και δεν κάνει θόρυβο πάνω απ'ολα!

Αν δεν είναι δύσκολο και δεν βαριέται ο Πέτρος μετά χαράς μου να δεχτώ την κατασκευή του (με ότι κόστος)!
Ο Μυτσας και ο Παρης δείχνουν προτίμηση στο τρεχούμενο νερό της βρύσης αλλά δεν τα μαθαίνω, διότι φοβάμαι ότι μετά θα έχουμε πρόβλημα με το νερό στο μπολάκι (δεν θα πίνουν τα σκατούλια) κα όταν θα λείπω θα μου πάθουν αφυδάτωση!

(έχω ιδέα για το γατόδεντρο που σας έλεγα! μπες στο θέμα μου!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οκ,θα του το πω!Και το κόστος σου είπα ότι μου είπε,ότι χάλασε γύρω στα 15 ευρώ αλλά θα μάθω λεπτομέρειες!
Κόπο δεν νομίζω να του κάνει το έφτιαξε πολύ γρήγορα!
Αναμονή μερικές ώρες και θα το δεις!!!:)

Εμείς εχουμε φτιάξει μόνο το μισό γιατί μόνο μέχρι ένα ύψος ανεβαίνει ακόμα ο μικρούλης,παρολ'αυτα μπορεί να βάλω και από αυτό φωτό και ας μην είναι έτοιμο.

Μπαίνω αμέσως στο θέμα σου!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back