roulsydney
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Με το γάτο μου τώρα (που είναι 7 χρονών) τον έμαθα απο 40 ημερών να τρώει κροκέτες και σώθηκα. Και μόνος του μπορεί να μείνει άνετα 1-2 μέρες, και τα κακά του είναι πάντα φυσιολογικά και τα δόντια του είναι σε καλή κατάσταση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Όσο για το πρόβλημα της αλλοίωσης με τη ζέστη, μπορείς να του βάζεις μικρή ποσότητα στο μπολάκι και να κρατάς το υπόλοιπο στο ψυγείο σκεπασμένο με σελοφάν. Ούτως ή άλλως, αν είναι περίπου ενήλικος, χρειάζεται μια κονσέρβα την ημέρα, οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα.
Επίσης υπάρχουν μικρότερες κονσέρβες των 100-200γρ. και φακελάκια της μιας μερίδας, αλλά είναι πιο ακριβά.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Ποιές κροκέτες προτιμάς?Κροκέτες. Τάιζα κονσέρβα τις γάτες μου για χρόνια και πάντα είχα προβλήματα. Πότε χαλάγανε αν έμεναν πολύ έξω, πότε τις βαριόντουσαν και τις πετάγαμε μισές, πότε τα κακά τους ήταν πολύ μαλακά και λερωνόντουσαν και το κυριότερο αν ήθελα να φύγω για 1-2 μέρες, έπρεπε να τα παιρνω μαζί μου γιατί η κονσέρβα φυσικά θα χάλαγε αν την άφηνα έξω 2 μέρες.
Με το γάτο μου τώρα (που είναι 7 χρονών) τον έμαθα απο 40 ημερών να τρώει κροκέτες και σώθηκα. Και μόνος του μπορεί να μείνει άνετα 1-2 μέρες, και τα κακά του είναι πάντα φυσιολογικά και τα δόντια του είναι σε καλή κατάσταση.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος

roulsydney
Διάσημο μέλος
Τελικά είμαι άσχετη γατομαμά. Με το αρνί την πάτησα κι εγώ...έκανε εμετό και κάποιες μέρες να το χωνέψει...Ευχαριστώ για τηυν πληροφορία...Μόλις ανέβασα φωτο του Speedoulinou mou!!!Εμείς δίναμε κονσέρβα στον Έκτορα σαν λιχουδιά,ένα φακελάκι το πρωί.Αλλά μετά τη στείρωση το κόψαμε.Κάνει κακό στα δόντια και αν δεν είναι καλη κάνει και διάρροιες.Η κτηνίατρός μας μας έλεγε άσχετα από τη μάρκα,να μη δίνουμε ποτε αρνί και κουνέλι.Μια φορά δώσαμε όλη κι όλη και έκανε να συνέλθει μια βδομάδα.Με τον μικρό μόνο κροκέτες,για να είμαι σίγουρη ότι θα τρέφεται σωστά και θα δέσει όσο πρέπει.Άντε και καμιά κονσερβούλα που και που για επιβράβευση.

moukelis
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Γιατί δε δοκιμάζεις να ανακατέψεις μια κουταλιά ξηρά τροφή μέσα στην κονσέρβα του και σταδιακά να αυξάνεις την ξηρά και να μειώνεις την κονσέρβα;Ίσως έτσι τη συνηθίσει.
Ναι, αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να μάθει σταδιακά στις κροκέτες

roulsydney
Διάσημο μέλος
Θα το δοκιμάσω κι αυτό!Τό πρόβλημα ήταν ότι με τις κροκέτες whiskas που δοκίμασα πάθαινε διάροια και έπινε τεράστια ποσότητα νερού σε βαθμό ...σκασμού!!!Σπεύδουμε να δούμε!Ναι δεν ξέρω γιατί τα πειράζει τόσο,πάντως εγώ δεν την ξαναπλησίασα.Γιατί δε δοκιμάζεις να ανακατέψεις μια κουταλιά ξηρά τροφή μέσα στην κονσέρβα του και σταδιακά να αυξάνεις την ξηρά και να μειώνεις την κονσέρβα;Ίσως έτσι τη συνηθίσει.
moukelis
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Θα το δοκιμάσω κι αυτό!Τό πρόβλημα ήταν ότι με τις κροκέτες whiskas που δοκίμασα πάθαινε διάροια και έπινε τεράστια ποσότητα νερού σε βαθμό ...σκασμού!!!
Μην δίνεις κροκέτες whiskas.

roulsydney
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
Ειναι 8 μηνών αλλά είναι απίστευτα ψηλός!Τον προορίζω για μπασκετμπολλίστα βέβαια!!!Καλέ τι θηρίο είναι αυτό! Πόσο χρονών είναι?

Giannis The Great
Νεοφερμένο μέλος
Παιδιά τα φώτα σας
.Η γάτα μου σιχένεται τις γατοτροφές σε κονσέρβα και όποτε του βάζω εγώ και η αδερφή το μυρίζει και μετά απο λίγο φεύγει.Το μόνο φαγητό το οποίο θα κάτσει να το φάει έστω και ολόκληρω είναι το πατέ!
Δεν ήξερα πως στις γάτες αρέσει το πατέ!
Παιδιά είναι σωστή και υγιεινή τροφή το πατέ ή να του παίρνω γατο-τροφές και ας μην τις τρώει;
Σας ευχαριστώ!
moukelis
Επιφανές μέλος
Τι ηλικια έχει ο γάτος σου;Γιατί του δίνετε κονσερβοποιημένη τροφή;Κανονικά θα έπρεπε να τρώει ξηρά τροφή,κι όχι κονσέρβες ως μέρος της κύριας διατροφής του.Εμβολιασμένος είναι;Στειρωμένος;Αν ναι,θα έπρεπε να τρώει ξηρά τροφή για στειρωμένα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool