Ξηρά τροφή VS Κονσέρβα

Τι ονομα εχει η σειρα;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πήρα την NF σε κονσέρβα για να δω αν την τρώει και γιατί έχει ένα ψιλοθεματάκι με τα νεφρά λόγω ηλικίας. Αλλά hills και royal κονσέρβες δεν τρώει καθόλου την πειράζουν στο στομάχι.
Εκτός από το pet shop που την αγόρασα βρήκα και αυτό https://www.purinaveterinarydiets.com/FelineProductDetail.aspx?prod=235
Γενικότερα όμως δεν ήξερα κάτι για αυτή τη σειρά, και ήθελα να μάθω αν την έχει δοκιμάσει κάποιος ή αν έχει ακούσει σχόλια από κτηνιάτρους κλπ.
Ζanin δε θυμάμαι την τιμή της κονσέρβας γιατί πήρα και κάποια άλλα πράγματα. Πάντως αυτές είναι κυρίως για γάτες που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρε συ..οπως εχει συνηθησει αυτα που λες..ετσι δινοντας της το περιθωριο θα συνηθισει τα παντα..οπως και οι ανθρωποι..προσαρμοζοντε/...!!!
το θεμα σου δεν ειναι το ονυχοδρομιο αλλα αν μπορεις και εφοσον συμφωνουν οι δικοι σου,,να κρατησετε το γατακι μεσα..
εδω με το ζορι για τη μαμα μου θα την παμε στον κτηνιατρο...:(Θελω πολυ να την παρουμε στο σπιτι αλλα εδω μπαινει η μαμα μου και τα επιπλα.Ετσι και δει χαλασμενα επιπλα απο τα νυχια της ειναι ικανη να την ξαναβγαλει εξω.

Τι ονομα εχει η σειρα;:hmm:
η πουρινα κανει για στειρωμενες γατες; και πώς μπορω να φτιαξω αλμπουμ με φωτογραφιες της γατουλας μου;

ε τοτε δεν εισαι ετοιμη για γατακι κατα τη γνωμη μου...
δες το και αλλιως..οταν φευγεις απο το σπιτι για να πας σχολειο...το μονο που εχεις στο μυαλο σου ειναι τη κανει η μαμα σου και ο μπαμπας σου?οχι..αφηνεις τη μερα και κυλαει!!ετσι κανεις και με το γατακι σου..φροντιζεις να εχει φρεσκο φαγακι και νερακι..κανεις τις δουλειες σου και αυτο ειναι εκει οταν γυρνας...και μη ξεχνας οτι οι γατες κοιμουνται πολλες ωρες..ασε που δεν κανουν και φασαρια για να ενοχλησουν καποιον..οποτε τι σε απασχολει???
Μηπως υπαρχει τροπος να εκπαιδευσω τη γατουλα μου;

σιγα μην παει η γατουλα μολις μπει σε ξενο χωρο(π.χ. μεσα στο σπιτι σου) να ξυσει τα νυχια της.παρε αρχικα στην αυλη σου ενα ονυχοδρομιο και δες αν ξυνει εκει τα νυχια της..αλλα πες στη μαμα σου οτι ζωο ειναι, μπορει να συμβει καποιο ατυχημα.και η δικια μου εχει κανει ζημια αλλα δεν την κρεμασαμε κιολας!!εδω εμεις οι ''ανθρωποι'' κανουμε!!;):D:rolleyes:

σιγα μην παει η γατουλα μολις μπει σε ξενο χωρο(π.χ. μεσα στο σπιτι σου) να ξυσει τα νυχια της.παρε αρχικα στην αυλη σου ενα ονυχοδρομιο και δες αν ξυνει εκει τα νυχια της..αλλα πες στη μαμα σου οτι ζωο ειναι, μπορει να συμβει καποιο ατυχημα.και η δικια μου εχει κανει ζημια αλλα δεν την κρεμασαμε κιολας!!εδω εμεις οι ''ανθρωποι'' κανουμε!!;):D:rolleyes:
δυστυχως δεν την ξερεις τη μαμα μου.Το συζητησα λιγο μαζι της και αμεσως ειπε Γιατι;δε χρειαζεται!!!

δυστυχως δεν την ξερεις τη μαμα μου.Το συζητησα λιγο μαζι της και αμεσως ειπε Γιατι;δε χρειαζεται!!!

τι ακριβως συζητησες και σου το 'πε αυτο?
παντως να ξερεις οτι ο πατερας μου δεν ηθελε γατι στο σπιτι αλλα επεμενα εγω και η μαμα και πηραμε το φρικο, ο οποιος μεχρι τα τελευταια του τα νυχια του στο χαλι τα εξυνε και το καλοκαιρι σε ενα γιουκα!! παρολ'αυτα τον εκλαψα οπως θα εκλαιγε ανθρωπο...:/:

Εγώ ανέβασα την Μαγιά μου, πριν ένα χρόνο στο σπίτι. Κάθε βράδυ σκεπτόμουν μήπως και δεν την βρω, κάτω από την πολυκατοικία μου. Ήταν ενάμισι χρονών τότε.
Τρεις φορές την ανέβασα και την ξανά άφησα. Μια για να την στειρώσω, μια για να της κάνω στεγνό καθάρισμα και τρίτη γιατί είχε φύγει για μια εβδομάδα αλλά έκλεγε και έτσι την άφησα πάλι. Την τρίτη φορά όμως που την άφησα, έκλεγε έξω από την είσοδο, για να μπει μέσα. Το είχε αποφασίσει για τα καλά.
Βέβαια η Μάγια ήταν ήμερη, ερχόταν και βόλτα μαζί μου, με την σκυλίτσα μου. Τώρα οι βόλτες, της έχουν λείψει.
Η δική σου γατούλα μπορεί να μην είναι και τόσο τυχερή. Καλό θα ήταν, να βάλετε πλέγμα στο μπαλκόνι και να την περιορίσεις για αρχή, στο δωμάτιο σου. Αρκεί να μην ενδώσεις, στα παρακάλια της για έξω. Όπως έκανα εγώ.

Στη φωτογραφία, είναι η ημέρα που έκλεγε να ανεβεί.

Συνημμένα

• Μάγια.jpg
    Μάγια.jpg
    129,6 KB · Εμφανίσεις: 35
τι ακριβως συζητησες και σου το 'πε αυτο?
παντως να ξερεις οτι ο πατερας μου δεν ηθελε γατι στο σπιτι αλλα επεμενα εγω και η μαμα και πηραμε το φρικο, ο οποιος μεχρι τα τελευταια του τα νυχια του στο χαλι τα εξυνε και το καλοκαιρι σε ενα γιουκα!! παρολ'αυτα τον εκλαψα οπως θα εκλαιγε ανθρωπο...:/:
συλληπητηρια...:( στη μαμα μου της ειπα,δε θα ηταν ωραια να εχουμε την Ψιψινα στο σπιτι; Και απαντησε...

Εγώ ανέβασα την Μαγιά μου, πριν ένα χρόνο στο σπίτι. Κάθε βράδυ σκεπτόμουν μήπως και δεν την βρω, κάτω από την πολυκατοικία μου. Ήταν ενάμισι χρονών τότε.
Τρεις φορές την ανέβασα και την ξανά άφησα. Μια για να την στειρώσω, μια για να της κάνω στεγνό καθάρισμα και τρίτη γιατί είχε φύγει για μια εβδομάδα αλλά έκλεγε και έτσι την άφησα πάλι. Την τρίτη φορά όμως που την άφησα, έκλεγε έξω από την είσοδο, για να μπει μέσα. Το είχε αποφασίσει για τα καλά.
Βέβαια η Μάγια ήταν ήμερη, ερχόταν και βόλτα μαζί μου, με την σκυλίτσα μου. Τώρα οι βόλτες, της έχουν λείψει.
Η δική σου γατούλα μπορεί να μην είναι και τόσο τυχερή. Καλό θα ήταν, να βάλετε πλέγμα στο μπαλκόνι και να την περιορίσεις για αρχή, στο δωμάτιο σου. Αρκεί να μην ενδώσεις, στα παρακάλια της για έξω. Όπως έκανα εγώ.

Στη φωτογραφία, είναι η ημέρα που έκλεγε να ανεβεί.
Ειναι πολυ συμπαθητικη η Μαγια σου!! Τεσπα,μεχρι να καταφερω τους γονεις μου να τη βαλω πανω...σωθηκαμε.Ευχαριστω παιδια παντως που ενδιαφερεστε...

καλημερα!!πως της πως δεν χρειαζεται?για μενα χρειαζεται!!δεν ειναι τοσο πολυπλοκο το θεμα.επεμενε οτι την θες...

ε καπως περιπλοκο ειναι.Θελει εμβολια και αποπαρασιτωσεις...Πως να κυκλοφορει στο σπιτι ετσι.Εσυ σιγουρα ξερεις περισσοτερα.Πες μου περιπου τι εμβολια χρειαζονται.

να σας ρωτησω; ποσο μηνων επιτρεπεται να παρουμε ενα μικρο απο τη μαμα του;

Τουλαχιστον δυο μηνες πρεπει να μεινει με τη μαμα του.Για ολες σου τις αποριες υπαρχουν τα αναλογα αρθρα,ριξε τους μια ματια στην ενοτητα articles,και ο,τι αλλες αποριες εχεις μας ρωτας.

εχω μια τρελη φιλη που εχει στη γειτονια μια γατα που ειναι εγκυος και θελει να παρει ενα μικρο.Και λεει οτι την πρωτη μερα της γεννησης του θα μεινει με τη μαμα του και τη δευτερη λεει θα παιξουν μαζι και θα το παρει αν τη συμπαθησει.Ειναι θεοτρελη...

Ναι,μπορει αν ειναι φορεας απλα καποιας ασθενειας και να μην εχει νοσησει.

ταιζω 2 γατια στον παππου μου, ενα θηλυκο και ενα αρσενικο και εχουν ερθει σε επαφη με την μπιανκα.λες να κολλησε τιποτα?

εχω μια τρελη φιλη που εχει στη γειτονια μια γατα που ειναι εγκυος και θελει να παρει ενα μικρο.Και λεει οτι την πρωτη μερα της γεννησης του θα μεινει με τη μαμα του και τη δευτερη λεει θα παιξουν μαζι και θα το παρει αν τη συμπαθησει.Ειναι θεοτρελη...

πες στην τρελη φιλη σου οτι δεν ειναι 5 χρονων!!να φροντισει η μαμα τους να ειναι καλα για να μπορεσει να θηλασει τα μωρα της.και να μην πιανει τα μωρα γιατι μετα η μανα τους μπορει να μην τα θελει και να ψοφησουν....αυτα τα ξερει??της τα πες?

ποσο διαρκει περιπου ο θηλασμος;

ταιζω 2 γατια στον παππου μου, ενα θηλυκο και ενα αρσενικο και εχουν ερθει σε επαφη με την μπιανκα.λες να κολλησε τιποτα?
Δεν ξερω Ιωαννα μου,οταν με το καλο την παρεις σπιτι κανε μια γενικη αιματος και θα σου πει η γιατρος αν υπαρχει κατι ανησυχητικο ωστε να κανεις κι αλλες εξετασεις.;)

σιγα μην γλειφεται η δικια μου με αλλα γατια!!τος ριχνει καμια γρατζουνια αλλα οχι αγρια.τεσπα τωρα που θα την παρω θα της κανω μια γενικη αιματος..

Ποσο κραταει ο θηλασμος...?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back