moukelis
Επιφανές μέλος
Πάντως μου φαινεται πολυ περιεργο που ειχε οιστρο και δεν καταλαβες τιποτα.Ο σιωπηλός οιστρος δεν ειναι και τοσο συχνος...σκοπευω να την ζευγαρώσω αφού κλείσει 1 χρόνο....στον επόμενο οίστρο.........που όμως απ'ότι έχω καταλάβει δεν θα ξέρω πότε είναι.....άρα η γάτα μάλλον θα στειρωθεί!![]()
Εμένα που ανησυχουσα μηπως δεν προλαβω τη μικρη και μου ζευγαρωσει με τον Σειριο,με καθησυχασε η Άννα γιατι μου ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην καταλαβεις τον οιστρο των σιαμ!Να ανησυχω;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
'Aλήθεια είναι αυτό...
Ο Φάτσας μου (περσίας) δεν μου έδειξε ποτέ σημάδια οίστρου, άκόμα και όταν του φέραμε νύφη να ζευγαρώσει δεν έκανε τίποτα...παρ'ότι την είχαμε σπίτι ένα μήνα.
Ο Φρίξος (Ιμαλαϊων) είναι τώρα 11 μηνών και δεν έχει δείξει κανένα σημάδι επίσης. Παρ'ότι ζει με την Μαριλού
Τα ζώα μου εμένα είναι ανέραστα, πάει και τελείωσε
Πάντως - μπορεί να κάνω λάθος- νομίζω πως όσο μεγαλύτερη θελήσει να ζευγαρώσει τόσο το καλύτερο.
Εγώ θα ένιωθα καλύτερα να έκλεινε τον χρόνο η δικιά μου πριν μείνει έγκυος.
Μα οι γάτοι δεν έχουν οίστρο δεν έχουν κανένα σημάδι εκτός απ'το ότι ψεκάζουν οι περισσότεροι κάποια στιγμή...μήπως η μαριλού δεν είχε οίστρο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η Αθηνά της Βάσιας έχει κρυφόΠάντως μου φαινεται πολυ περιεργο που ειχε οιστρο και δεν καταλαβες τιποτα.Ο σιωπηλός οιστρος δεν ειναι και τοσο συχνος...
Εμένα που ανησυχουσα μηπως δεν προλαβω τη μικρη και μου ζευγαρωσει με τον Σειριο,με καθησυχασε η Άννα γιατι μου ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην καταλαβεις τον οιστρο των σιαμ!Να ανησυχω;;;![]()
ενώ η Καλυψώ μου φωναχτερό!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Να σε ρωτήσω κάτι είσαι σίγουρη ότι είχε τον πρώτο οίστρο η γατούλα σου; Γιατί όταν η Κάντυ είχε το πρώτο -και τελευταίο- της οίστρο, πέρα ότι καταλάβαινες ακόμα κ αν δεν ήξερες ότι κάτι τρέχει, αλλά κάτω από το μπαλκόνι είχαν μαζευτεί κ ένα σωρό μνηστήρες, από τις φωνές της. Ξέχασα να σου πω ότι ήταν μώλις 4 μηνών όταν έγινε αυτόσκοπευω να την ζευγαρώσω αφού κλείσει 1 χρόνο....στον επόμενο οίστρο.........που όμως απ'ότι έχω καταλάβει δεν θα ξέρω πότε είναι.....άρα η γάτα μάλλον θα στειρωθεί!![]()
LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να σε ρωτήσω κάτι είσαι σίγουρη ότι είχε τον πρώτο οίστρο η γατούλα σου; Γιατί όταν η Κάντυ είχε το πρώτο -και τελευταίο- της οίστρο, πέρα ότι καταλάβαινες ακόμα κ αν δεν ήξερες ότι κάτι τρέχει, αλλά κάτω από το μπαλκόνι είχαν μαζευτεί κ ένα σωρό μνηστήρες, από τις φωνές της. Ξέχασα να σου πω ότι ήταν μώλις 4 μηνών όταν έγινε αυτό
λοιπόν....απ'αυτά που μου έχετε πει μέχρι τώρα....εχουμε και λέμε.....
- δεν νιαούριζε, χαιδευόταν κλπ, περισσότερο από πριν
- η κτηνίατρος είπε γύρω στους 6-7 μήνες ότι υπήρχε μία έκκριση-ερεθισμός στο επίμαχο σημείο
- λέρωνε το κρεββατάκι τους (μαζί με τον άλλο γάτο) αλλα΄νομίζω το κάνει γενικώς να λερώνει αλλού γι' αλλού και μάλλον δεν ήθελε να κοιμάται εκεί ο γάτος
- δεν μαζευτηκε κανένας γάτος κάτω από το μπαλκόνι (και έχει πολλούς η γειτονιά)
άρα......
δεν είχε οίστρο?!?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Όταν λες λέρωνε το κρεβάτι τι εννοείς; γιατί αυτό που λες είναι σημάδι των αρσενικών κ όχι των θηλυκών γατιών. Αυτό που έβγαζε ήταν σαν πηχτό υγρό; Ή ούρα;λοιπόν....απ'αυτά που μου έχετε πει μέχρι τώρα....εχουμε και λέμε.....
- δεν νιαούριζε, χαιδευόταν κλπ, περισσότερο από πριν
- η κτηνίατρος είπε γύρω στους 6-7 μήνες ότι υπήρχε μία έκκριση-ερεθισμός στο επίμαχο σημείο
- λέρωνε το κρεββατάκι τους (μαζί με τον άλλο γάτο) αλλα΄νομίζω το κάνει γενικώς να λερώνει αλλού γι' αλλού και μάλλον δεν ήθελε να κοιμάται εκεί ο γάτος
- δεν μαζευτηκε κανένας γάτος κάτω από το μπαλκόνι (και έχει πολλούς η γειτονιά)
άρα......δεν είχε οίστρο?!?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μάλλον εννοεί τα κανονικά τσίσα... ακριβώς το ίδιο μου έκανε στα χαλιά και στους καναπέδες στον οίστρο της η Πέρσα μου...Όταν λες λέρωνε το κρεβάτι τι εννοείς; γιατί αυτό που λες είναι σημάδι των αρσενικών κ όχι των θηλυκών γατιών. Αυτό που έβγαζε ήταν σαν πηχτό υγρό; Ή ούρα;

LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όταν λες λέρωνε το κρεβάτι τι εννοείς; γιατί αυτό που λες είναι σημάδι των αρσενικών κ όχι των θηλυκών γατιών. Αυτό που έβγαζε ήταν σαν πηχτό υγρό; Ή ούρα;
ούρα μόνο
κρεβάτι και σακούλες κυρίως

αν πετύχαινε ναυλον σακούλα είχαμε θέμα
julia
Διακεκριμένο μέλος
ούρα μόνο
Μαρκάρουν και θα θηλυκά. (οχι τόσο συχνά όσο τα αρσενικά αλλά υπάρχει) Δεν ξέρω σίγουρα αν είναι σημάδι οίστρου, αλλά πιθανότατα είναι!.

Με τα ούρα δείχνουν που είναι και ποια είναι η περιοχή δράσης τους. κατι σαν να λέει "Εδώ είμαι και σας περιμένω..." Ή Εδώ κατοικώ ή ....τάδε..

Είναι όρθια ή καθιστή όταν τα κάνει?? ΑΝ είναι ορθια είναι ΣΙΓΟΥΡΟ μαρκάρισμα.. αν είναι καθιστή μπορεί να είναι και διαμαρτυρία....
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μάλλον εννοεί τα κανονικά τσίσα... ακριβώς το ίδιο μου έκανε στα χαλιά και στους καναπέδες στον οίστρο της η Πέρσα μου...![]()
Αυτό δεν το έχω ξανακούσει από κυρίαούρα μόνο
ούτε κ με τα γατάκια που είχα μου έτυχε κάτι τέτοιο
Ίσως ένιωθε απειλη από κάτι ή κάποιον, αυτός ο γάτος που λες είνα δικό σου; ή είναι από κάποιον γνωστό κ τον έφερες για γαμπρό;
Αλήθεια η γατούλα σου είπες οτι είναι Ιμαλαΐων, έχεις φωτογραφία της στο Γκάλερι;
LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαρκάρουν και θα θηλυκά. (οχι τόσο συχνά όσο τα αρσενικά αλλά υπάρχει) Δεν ξέρω σίγουρα αν είναι σημάδι οίστρου, αλλά πιθανότατα είναι!.
Με τα ούρα δείχνουν που είναι και ποια είναι η περιοχή δράσης τους. κατι σαν να λέει "Εδώ είμαι και σας περιμένω..." Ή Εδώ κατοικώ ή ....τάδε..
Είναι όρθια ή καθιστή όταν τα κάνει?? ΑΝ είναι ορθια είναι ΣΙΓΟΥΡΟ μαρκάρισμα.. αν είναι καθιστή μπορεί να είναι και διαμαρτυρία....
τώρα γι'αυτό θα σε γελάσω!
συνήθως ή κοιμάμαι ή λείπω από το σπίτι όταν τα κάνει αυτά! τα έκανε μάλλον γιατί τώρα δεν αφήνω σακούλα ούτε για πλάκα, κ το κρεβατακι πετάχτηκε!
julia
Διακεκριμένο μέλος

Δές και ΕΔΩ
μάλλον όμως δεν έχει καμία σχέση με το αν έχει οίστρο ή όχι.. άλλο το ένα και άλλο το άλλο...

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ή ίσως θεώρησε ότι απειλείται η περιοχή της από τον άλλο γάτοΜάλλον για ΚΑΚΙΑ συμπεριφορά το βλέπω.. δηλώνει ότι το κρεβάτι είναι δικό της.. βασικά αποζητάει σημασία και προσοχή.
Δές και ΕΔΩ
μάλλον όμως δεν έχει καμία σχέση με το αν έχει οίστρο ή όχι.. άλλο το ένα και άλλο το άλλο...![]()
LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό δεν το έχω ξανακούσει από κυρίαούτε κ με τα γατάκια που είχα μου έτυχε κάτι τέτοιο
Ίσως ένιωθε απειλη από κάτι ή κάποιον, αυτός ο γάτος που λες είνα δικό σου; ή είναι από κάποιον γνωστό κ τον έφερες για γαμπρό;
Αλήθεια η γατούλα σου είπες οτι είναι Ιμαλαΐων, έχεις φωτογραφία της στο Γκάλερι;
την έβαλα στο avatar γιατί δεν ξέρω πως να την βάλω στο gallery
Raisa
Περιβόητο μέλος
Σίγουρα???
Υπάρχουν γάτες Ιμαλαΐων με μύτη????
elvenstar
Επιφανές μέλος
Πάντως δε μοιάζει για περσική ιμαλαΐων. Δηλαδή όπως είναι ο δικός μου στο Αβαταρ. Μήπως είναι Βιρμανίας. Γιούλη;αυτή η γατούλα στο αβατάρ σου είναι Ιμαλαΐων ????Σίγουρα???
Υπάρχουν γάτες Ιμαλαΐων με μύτη????
LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως δε μοιάζει για περσική ιμαλαΐων. Δηλαδή όπως είναι ο δικός μου στο Αβαταρ. Μήπως είναι Βιρμανίας. Γιούλη;
λέτε?
βιρμανίας δεν είναι σίγουρα......και 3 κτηνίατροι που την έχουν δει δεν μου είπαν κάτι!
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο δικός μου ιμαλαϊων - στο avatar μου - είναι πολύ διαφορετικός πάντως (και πιο άσχημος αλλά μην το κάνουμε θέμα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μοιάζει με Βιρμανίας αλλά δεν είναι γνήσια... και λιγότερο με Ιμαλαίων...Πάντως δε μοιάζει για περσική ιμαλαΐων. Δηλαδή όπως είναι ο δικός μου στο Αβαταρ. Μήπως είναι Βιρμανίας. Γιούλη;

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool