Οίστρος;

Τι κάνετε όταν το γατάκι σας έχει οίστρο;
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Το χαϊδεύω και το 'κακομαθαίνω' για να του 'περάσει' και να νιώσει καλύτερα

Ψήφοι: 2 50,0%
  • Το αγνοώ, για να μην το κάνω να αισθανθεί ότι 'κάτι τρέχει'

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αποφασίζω ότι μόλις του περάσει, θα του κάνω στείρωση

Ψήφοι: 2 50,0%
  • Το πηγαίνω στον κτηνίατρο για την ορμονική ένεση

Ψήφοι: 0 0,0%

• Total voters
    4
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Σωστά , η γάτα πρέπει ή να ζευγαρώσει ή να τη στειρώσουμε αυτό το αναγνωρίζω . Επειδή λοιπόν είμαι κατά της στείρωσης , και θεωρώ ότι ο πληθυσμός της γάτας ελέγχεται είτε στη φύση είτε στις πόλεις από διάφορους παράγοντες (και εγώ δεν θέλω να είμαι ένας από αυτούς ) , βρέθηκε λύση και η γάτα ζευγάρωσε .
Παρεπιμπτώντος , η γάτα είναι περίπου 10 μηνών , ελπίζω να μην προέκυψαν τίποτα ιατρικα προβλήματα .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την εχει δει γιατρος;Ειναι εμβολιασμενη;Ο γατος που ζευγαρωσε ηταν υγιης;Ολοι οι υπολοιποι που τη δαγκωσαν/γρατσουνισαν/ζευγαρωσαν ηταν υγιεις;Αυτα θα καθορισουν αν θα υπαρχει προβλημα υγειας ή οχι,και στη γατα σας,και στα γατακια.
Καλη τυχη και με τη γατουλα και με τα γατακια,ελπιζω να εχετε ασφαλη σπιτια να τα δωσετε και αυτα και ολα τα επομενα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εννοούσα αν υπήρχε πρόβλημα επειδή δεν είχε ζευγαρώσει . Ναι έχει κάνει τα εμβόλια κλπ.
Ευχαριστώ πάντως .

Ναι κι εγω αυτο εννοουσα,απο το διαδικτυο μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε.Εξαρταται απο την ηλικια της γατουλας,ποτε ειχε τον πρωτο της οιστρο,ποσους οιστρους ειχε,και τον οργανισμο της.Μονο ο γιατρος μπορει να σας πει.

Εννοούσα αν υπήρχε πρόβλημα επειδή δεν είχε ζευγαρώσει . Ναι έχει κάνει τα εμβόλια κλπ.
Ευχαριστώ πάντως .

Ενημερωτικά, γιατί πρέπει να υπάρχει θέμα στο φόρουμ, αλλά και πολλές πληροφορίες στο ίντερνετ...
με τα ανεξέλεγκτα ζευγαρώματα, η γάτα κολλάει ασθένειες, και κυρίως AIDS στις γάτες η ασθένεια αποκαλείται FIV. Ο μόνος τρόπος για να το ελέγξεις είναι να μην την αφήνεις να ζευγαρώνει, ή να τη στειρώσεις, ή να τη ζευγαρώνεις με γάτους που είναι μόνο μέσα σε σπίτι και έχουν κάνει την απαραίτητη εξέταση.
Αν η γάτα σου ζευγάρωσε με κεραμιδόγατο, καλό θα ήταν να της κάνεις μια εξέταση. Η ασθένεια αυτή δε θεραπεύεται, ούτε προλαμβάνεται με εμβόλιο, ούτε κολλαει στον άνθρωπο. Απλά η γάτα κάποια στιγμή πεθαίνει από ανεπάρκεια του ανοσοποιητικού.
Αν αγαπάς αρκετά τη γάτα σου λοιπόν, και θέλεις να την έχεις κοντά σου για πολλά χρόνια, σκέψου μια από τις παραπάνω λύσεις :/:

Το γραφω εδω γιατι πιστευω οτι θα το δειτε πιο ευκολα το θεμα.Η Κριστυ βγαζει αιμα.Εμεινε αλλη μια φορα εγκυος:redface::(:|:redface: και θα γεννησει δεν ξερεω ποτε.Δεν φαινεται να ποναει.Ηρθε η ωρα να γεννησει η ηρθαν ''οι δυσκολες μερες της''

καλά ακόμη δεν στειρώσατε την γατούλα??

Νομιζεις οτι δεν θελω να τη στειρωσω:(:cry::cry::cry:λογο οικονομικου γινονται ολα.δεν εχω αλλη επιλογη την κρατησαμε μεσα στο σπιτι αλλα δεν ξερω πως εγινε.καποιος την εβγαλε εξω αυτες τις μερες.αληθει σας λεω.μακαρι να ειχαμε την ανεση του οικονομικου αλλα δυστυχος.:cry::(:cry::(:cry::(:cry::(

το ξέρω ότι δεν φταις εσύ, αλλά αν πραγματικά αγαπάτε το ζώο θα χαλάσετε 80 ευρώ για χάρη του..κρίμα είναι να ταλαιπωρείται καθε 4 μήνες

το ξερω και στεναχωριεμαι γι'αυτο.τελικα δεν γενναει.ειναι το αλλο γυναικειο προβλημα.:/:

πιο αλλο γυναικείο πρόβλημα??? η γάτες δεν βλέπουν περίοδο, αν δεν είναι γεννα τότε κατι σοβαρό συμβαίνει!!!

Σαν τι δηλαδη:cry::cry::cry:

απο που βγαινει το αίμα? αν είναι απο μέσα το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι εσωτερική αιμορραγία!

αν ειναι αστειρωτη για μεγαλο διαστημα μπορει να ειναι και πυομητρα η καποια αλλη μολυνση .Απο που τρεχει αιμα?τρεχει η ειναι μικρη ποσοτιτα?βγηκε εξω η γατα σημερα?

Το αιμα βγαινει απο το γενετηκο της οργανο.Η γατα σημερα βγηκε εξω αλλα ηταν μαζι μου και για οχι πολλη ωρα και μετα ξαναμπηκαμε μεσα.Δεν τρεχει απλα εχει λιγο αιμα.Και τωρα που την ειδα εχει πληθει και εφαγε κανονικα.

Αν ειναι εγκυος ισως ειναι σημαδι οτι θα γεννησει αλλα αν μπορεις παρε εναν γιατρο για να εισαι σιγουρη γιατι οτι και να λεμε εμεις γιατροι δεν ημαστε

Ειμαι πολυ φοβισμενη.Αν παθει κατι δεν θα το αντεξω.Αν παθει κατι θα αρρωστισω.Δεν μπορω χωρις εκεινη.ειμαι μονη μου στο σπιτι.η γονεις μου ειναι στη δουλεια.αλλα θα παρω αμεσωσ τη μαμα τηλεφωνο.

Δεν υπαρχει λογος να πανικοβαλεσαι απλα επικοιωνησε με εναν γιατρο .Αν μενεις σε επαρχια υπαρχουν και οι δημοτικοι κτηνιατροι που δεν πληρωνονται (κανονικα)

Νομιζεις οτι δεν θελω να τη στειρωσω:(:cry::cry::cry:λογο οικονομικου γινονται ολα.δεν εχω αλλη επιλογη την κρατησαμε μεσα στο σπιτι αλλα δεν ξερω πως εγινε.καποιος την εβγαλε εξω αυτες τις μερες.αληθει σας λεω.μακαρι να ειχαμε την ανεση του οικονομικου αλλα δυστυχος.:cry::(:cry::(:cry::(:cry::(
Δεν νομιζω πως δεν μπορουν οι δικοι σου να διαθεσουν 70 ευρω για μια στειρωση!Υπαρχουν και κτηνιατροι που κανουν καλες τιμες αν τους πεις οτι ειναι αδεσποτακι.Το ζωο βασανιζεται μεσα στο σπιτι αστειρωτο!Ποσα χρονια θα μπορειται να την προσεχεται να μην ζευγαρωνει?

πιο αλλο γυναικείο πρόβλημα??? η γάτες δεν βλέπουν περίοδο, αν δεν είναι γεννα τότε κατι σοβαρό συμβαίνει!!!
Δεν εχουν περιοδο οι γατες?:hmm: Δεν το'ξερα! Και το αγονημοποιητο ωαριο τι γινεται?Δεν αποβαλεται μαζι με αιμα?:hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back