Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Petrcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εκτός αν θες εσύ γατάκια.
6 μηνών είναι μικρούλα πάντως.

Ο αρσενικός γιατίδ εν έχιε στειρωθεί;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
η στεριρωση στοιχιζει οσο γραφει και ο chouzouris αλλα εχω ακουσει και πιο ακριβα μεχρι 200 ευρω. Παρε ενα τηλεφωνο και ρωτησε τους. Και μην ξεχασεις να τους πεις οτι ειναι θηλυκο (στοιχιζει περισσοτερο).
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο αρσενικός δεν είναι δικός μου.. Είναι της γειτόνισας μου και δυστηχώς μπορεί να περνάει η μικρή στο δίπλα μπαλκόνι.. Δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω.. Πάντως δεν θέλω μωράκια ακόμη.. Ξέρει κανείς το κόστος της στείρωσης και κάποιο κτηνίατρο στο Κουκάκι;; (Ζητάω πολλά;;)
Δεν μπορείς να κρατήσεις τη γατούλα μέσα ώσπου ν'αποφασίσεις;
Κάνει κρύο κιόλας, μπορεί να μην της λείψει τόσο το μπαλκόνι...
Κι εμείς για τη Νιάρα 70Ε πληρώσαμε. Για αρσενικά είναι 60Ε. Αλλά 10Ε πάνω 10Ε κάτω μην ασχοληθείς, λογικές τιμές είναι (τα 200Ε είναι εξωφρενικά!!!)
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kαι το κόστος ποικίλει. Eγώ έδωσα 160 ευρώ για όλο το πακέτο.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Κίττυ
Νεοφερμένο μέλος
Άσχετο.Όσο έχετε τη γλώσσα στα ελληνικά, το σήμα του ευρώ είναι με Ctrl+Alt+E.
Για το θέμα.Η δικιά μου είχε τον πρώτο της οίστρο όταν ήταν 10 μηνών. Γέννησε κανονικά 3 υγιή γατάκια.Δεν είναι πάντα προβληματικές οι γέννες στη μικρή ηλικία.Κουράστηκε βέβαια πολύ. Έχω ξαναπεί την άποψη μου για τη στείρωση, δεν είμαι και πολύ σύμφωνη, νιώθω ότι θα την ευνουχίσω. Λυπάμαι όμως και όλα τα αδέσποτα που υπάρχουν.Και ίσως με τη στείρωση δε θέλει να βγαίνει έξω και ηρεμήσει κάπως.
Δε θα σου πω εγώ τι θα κάνεις, όπως βλέπεις και εγώ μπερδεμένη είμαι. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Νομίζω πάντως ότι και 6 μηνών είναι ηλικία για στείρωση αν το αποφασίσεις...
maxi2
Δραστήριο μέλος
Μάγδα Βουδούρη
καθημερινά 10.00- 1.00 και 5.00 - 8.00
Νότη Μπότσαρη 3 Κουκάκι
τηλ: 210 9222967 6932 243454
Πολύ καλή κτηνίατρος.. Πάω και τα δικά μου εκεί.
Για στείρωση νομίζω ότι είναι 50 ευρώ.
Ρώτα όμως..
Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος

bambina
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας παιδιά!! 'Εχω μία γατούλα εδώ και λίγο καιρό. Τις τελευταίες μέρες έβλεπα ότι άλλαζε η συμπεριφορά της αρκετά, άρχιζε να νιαουρίζει σαν κάτι να την ενοχλούσε. Χθες όπως τη χάιδευα, παρατήρησα ότι οι ρώγες της είχαν μεγαλώσει αρκετά και είχαν σκληρύνει. Σήμερα το πρωί τα πράγματα χειροτέρεψαν πολύ!! Η μικρή μου Μπαμπίνα νιαούριζε, σχεδόν έκλαιγε!! Έχει φοβερές ορμές: κάθεται κάτω, ανοίγει τα πόδια και σχεδόν κλαίει. Αν πάω να την χαιδέψω, μπορώ να πω ότι "στήνεται"... Τι να κάνω??? Ρωτήσαμε ένα κτηνίατρο, γιατί θα την πηγαίναμε ούτως ή άλλως για εμβόλια. Μας είπε να της κάνουμε στείρωση, αλλά έχω ακούσει ότι υπάρχουν κάποια χάπια που σταματούν τις ορμές. Ξέρετε κάτι να με συμβουλέψετε? Το γατάκι μου υπολόγιζα ότι είναι 4μιση μηνών, αλλά ο γιατρός είπε ότι είναι μάλλον μεγαλύτερο. Εγώ το είχα υπολογίσει με το βάρος της, γιατί την πήρα 1,3 κιλά και τώρα είναι 2,4 κιλά.
Σας παρακαλώ αν ξέρετε κάτι πείτε μου, γιατί όταν την ακούω να υποφέρει μου σπαράζει την καρδιά.
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

ladycat
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ετσι ηταν και οι δικες μου χουχουδιτσα και χιονακι και αν και δεν συνισταται εγω βλεποντας τις να υποφερουν τισ πηγα για στειρωση σ εναν πολυ καλο γιατρο και συνηλθαν πολυ γρηγορα μετα ευτυχως. Το χιονακι σερνοτανε και ξαπλωνε νιαουριζοντας στη μεση του σαλονιου και κοιτουσε σαν ξερολουκουμο τα τοτε μικρουλια αρσενικα μου που δεν καταλαβαιναν και ενοχλουνταν( ανωριμα ακομα) εξισου η χουχουδιτα καθονταν κι αυτη ανασκελα ειχε πολλα υγρα και ηθελε γατουλη. Αφου ειδα κι αποειδα με τουσ γαμπρουσ και επειδη η γιατρος μου δεν συμφωνει καθολου με το χαπι αναστολης γιατι μπορει να εχει χειροτερες παρεβ=νεργειες τις ενχειρησα και ολα οκ απο τοτε οποτε η συμβουλη μπου ειναι βρες εναν γιατρο που εμπιστευεσαι και στειρωσε την αν εχει οιστρο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bambina
Νεοφερμένο μέλος
Φοβάμαι πολύ να τη στειρώσω και κυρίως γιατί έχω ακούσει κι εγώ για περιπτώσεις που το γατάκι μετά υποφέρει... Μία γνωστή παίρνει τα χάπια depo provera για τη γάτα της, που την έχει πάνω από δεκαετία χωρίς πρόβλημα. Υπάρχουν συγκεκριμένες παρενέργειες από τέτοια χάπια? Και ειλικρινά δεν ξέρω που να βρω έναν καλό γιατρό... Έχω τρομάξει λίγο με τις διάφορες περιπτώσεις.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
για τον αιλουρο και το γιατρο της Ασπασιας(Λεκκα)εχω ακουσει κι εγω απο αρκετα ατομα καλα λογια.το μονο που μου εκανε εντυπωση ειναι που εμαθα οτι ο αιλουρος κανει την τομη στο πλαι,και μετα την εμπειρια μου(αλλα και απο εμπειριες αλλων μελων εδω και γνωμες κτηνιατρων)η τομη στο πλαι συνηθως ειναι πιο επωδυνη

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
mel1
Δρ Παθολογίας Ζώων Συντροφιάς
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool