Οίστρος;

Τι κάνετε όταν το γατάκι σας έχει οίστρο;
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Το χαϊδεύω και το 'κακομαθαίνω' για να του 'περάσει' και να νιώσει καλύτερα

Ψήφοι: 2 50,0%
  • Το αγνοώ, για να μην το κάνω να αισθανθεί ότι 'κάτι τρέχει'

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αποφασίζω ότι μόλις του περάσει, θα του κάνω στείρωση

Ψήφοι: 2 50,0%
  • Το πηγαίνω στον κτηνίατρο για την ορμονική ένεση

Ψήφοι: 0 0,0%

• Total voters
    4
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Επίσης θα σου πρότεινα να μην της δίνεις χάπια! Καμιά φορά το calmivet έχει άσχημα αποτελέσματα!
Σωστά! Αλλά θα της το πει και ο Αίλουρος αυτό φαντάζομαι ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το calmivet μου ειπαν να της το δωσω μονο μια φορα απλα και μονο για να ξεκουραστει λιγο και οντως αργησε αλλα επιασε !!εφαγε το κοριτσακι μου ηπιε και νερακι και τωρα κοιμαται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλωσήρθες!
εχω κανονισει για στειρωση το καλοκαιρι διοτι τωρα σκοπευουμε να κανουμε ενα αναγκαιο ταξιδι στο εξωτερικο και δεν δεχονται στο αεροπλανο την γατουλα μου αν εχει ανοιχτη πληγη.
Η τομή από τη στείρωση δεν είναι ανοιχτή πληγή, κάθε άλλο. Ειδικά μετά από 5-7 μέρες που αφαιρούνται και τα ράμματα, το μόνο που θα φαίνεται είναι οι τριχούλες που δεν έχουν μεγαλώσει στη γύρω περιοχή.
Το αεροπορικό ταξίδι, επιπλέον, είναι μια αρκετά δύσκολη εμπειρία για τις γατούλες έτσι κι αλλιώς, πολύ περισσότερο όταν είναι τόσο ταλαιπωρημένη από τον οίστρο.
Νομίζω ότι αν κανονίσετε να τη στειρώσετε μια εβδομάδα πριν το ταξίδι, δεν θα υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα...

Τελικά πήρες στον Αίλουρο; Τι σου είπαν;

το ξερω οτι δεν ειναι ανοιχτη πληγη αλλα για το αεροπορικο ταξιδι χρειαζετε να βγαλω διαβατηριο στην ψιψι εκτος την ταλαιπωρια που εχω υποστει και εγω και το γατακι μου γιατι χρειαζετε ενα σωρο εξετασεις εδω στην ελλαδα η αγνοια των αρμοδιων υπαλληλων για ορισμενα πραγματα και δη για αυτα που αφορουν τα ζωα ειναι σε μεγαλο βαθμο οποτε τι ειναι ανοιχτη πληγη και τι οχι δυστηχως ειναι στην κριση του εκαστοτε υπαλληλου και ο υπαλληλος που μου ετυχε να με εξυπηρετησει ειναι πανιβλακας.-στον Αιλουρο δεν εχω παρει ακομα μολις η πεθερα μου ξεκρεμασει το ακουστικο απ το αυτι της θα επικοινωνησω

Νομίζω....:hmm:
και δεν θέλω να σε απογοητέυσω αλλά ο οΊστρος δεν είναι "γρίπη", που θα περάσει σε μερικές ή πολλές μέρες......

Θα συνεχίζετε και θα χειροτερέυει.... απλά την πρώτη φορά συνήθως είναι πιο ήρεμα τα πράγματα...
Μετά.. αν δεν γίνει στείρωση ή η "συνάντηση" με γάτο θα ταλαιπορειθείτε και εσείς και η γατούλα φυσικά. :(

Ολα αυτά, και αν είναι έτσι, μάλλον θα στα πεί και ο κτηνίατρος.....

εχεις απολυτο δικιο και ειχα κανονισει να την στειρωσω αλλα μου προεκυψε καποιο προβλημα και πρεπει να φυγω για λιγο καιρο και πρεπει να παρω και την ψιψι μαζι για αυτο το κανονισα να το κανω τελη μαιου θα το εκανα πριν φυγω αλλα με πανικοβαλλε η υπαλληλος που θα εβγαζε τα εγγραφα της ψιψις και ετσι το ανεβαλλα

Παντως κι εγώ εχω να πω οτι σε ένα καλο γιατρο η στείρωση γίνεται με πολύ μικρή τομη και πολυ συντομα φεύγουν και τα ράματα. Αν εχεις κάποιο περιθώριο πριν ταξιδέψεις θα το πρότεινα να το κανονισεις άμεσα.

ταξιδευω την τριτη που μας ερχετε 22 του μηνος το ταξιδι προεκυψε την προηγουμενη δευτερα αγαπαω πολυ το ψιψακι μου για να το υποβαλλω σε αυτην ταλαιπωρια (του οιστρου)και αν δεν ηταν απολυτη αναγκη να φυγω θα την ειχα στειρωσει -το λαθος μου ισως ειναι οτι δεν το εκανα νωριτερα και αυτο γιατι ο κτηνιατρος που την πηγα την πρωτη φορα μου ειχε πει να τις δινω το PILLKAN 5 μιση ταμπλετα 3 φορες την εβδομαδα για διακοπη του οιστρου με μονη παυση 1 μηνος και μεσα σε αυτο τον 1 μηνα την επιασε .επισεις δεν μπορω να την στειρωσω τωρα και νατην αφησω καπου ο μονος ανθρωπος που εχω ειναι η μαμα μου αλλα και αυτη φροντιζει αισιως τις 15 γατες τι να εκανα...

Κατάλαβα...:/:

Θα λέιψεις καιρο;

ο κτηνιατρος που την πηγα την πρωτη φορα μου ειχε πει να τις δινω το PILLKAN 5 μιση ταμπλετα 3 φορες την εβδομαδα για διακοπη του οιστρου
Τα ορμονικά σκευάσματα για την διακοπή του οίστρου είναι αρκετά επικίνδυνα -η γνώμη μου είναι να μην της ξαναδώσεις τέτοιο φάρμακο και, όταν με το καλό επιστρέψεις, να την στειρώσεις το συντομότερο δυνατό.

αρκετο αρχες απριλιου:(

και μεχρι να γυρισω να μην τις δινω καθολου?

τον ρωτησα τοτε που μου τα εδωσε αν ηταν επικινδυνα και μου ειπε καθολου τι να πω...με ανησυχισες πολυ τωρα:hmm:

Καλύτερα θα ήταν να ρωτήσεις κάποιον καλό κτηνίατρο αν πρέπει να συνεχίσεις να της δίνεις ή όχι. Προτείνω ανεπιφύλακτα τον Αίλουρο, θα σε συμβουλεύσει υπεύθυνα και θα σε ενημερώσει αναλυτικά, τόσο για τα θέματα της στείρωσης, όσο και για τα φάρμακα αυτά.

Και εγώ συμφωνώ με aretha..... :)
Και εμένα μια κτηνίατρος παλια, μου άρχισε τα περι φαρμάκων , και ενέσεων και έφυγα τρέχοντας....
Μόνο απέξω περνάω τωρα και αυτό γιατί είναι ο δρόμος μου......:mad:

επικοινωνησα με αιλουρο θα παω την ψιψι αυριο απο κει να τη δουν να μου πει τι να κανω

Μπράβο!! Ήταν σίγουρα το καλύτερο που μπορούσες να κάνεις!! :up: Περιμένουμε τα νέα σας.

¨Εχουμε νέα????:)

Mολις γυρισα !!Ενημερωθηκα η γατουλα μου ειναι υγειεστατη και θα κανει αισιως την παρραλη εβδομαδα στειρωση στο μερος που θα ειμαστε
μολις τελειωσει ο οιστρος της

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back