moukelis
Επιφανές μέλος
Αν η γατουλα σου ειναι ετοιμη για ζευγαρωμα θα το κρινει ο γιατρος,εξεταζοντας την για ασθενειες,ελεγχοντας το βαρος της,την κατατομη της...επισης θα πρεπει ο αρσενικος να ειναι αναλογου μεγεθους σιαμεζος γιατι πολλες φορες τα μωρα ειναι μεγαλα και δε μπορουν να γεννησουν.Ριξε μια ματια κι εδω,γιατι οι εξετασεις και η ευρεση αρσενικου ειναι μονο η αρχη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
astropaparoulis
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Κάποιες φιλοζωικές, όπως το ΣΠΑΖ, κάνουν έκπτωση, αλλά πρέπει να πληρώσεις ετήσια συνδρομή, οπότε συμφέρει μόνο αν σκοπεύεις να κάνεις πολλές στειρώσεις.
elli-anna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας.

Μια απο τις γατες μου,η οποια ειναι 9 μηνων ζευγαρωνει.(χτες μαλιστα ειχαν μαζευτει εννια υποψηφιοι μνηστηρες απο τη γειτονια και τη πολιορκουσαν)Αρχικα θελω να ρωτησω αν θα υπαρξει προβλημα που ειναι σχεικα μικρη,γιατι παλαιοτερα μια γατα μου που ειχε γεννησει 8 περιπου μηνων δεν ειχε ουτε μια σταγονα γαλα και δευτερον αν ζευγαρωσει με παραπανο απο εναν θα πρεπει να ειναι αμεσωσ μετα με την επαφη με τον αλλο.γιατι νομιζω πως εχει ηδη ζευγαρωσει αυτες τισ μερες αλλα ξαναφευγεθ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ουφ!!!
Πάντως μου κάνει εντύπωση που είσαι ενθουσιασμένη..
Η γάτες οι θηλυκές, μπορεί να ζευγαρώσουν παραπάνω από 1 φορά μέχρι να εξαφανιστεί ο οίστρος..Γι'αυτό και πολλές φορές τα γατάκια είναι από διαφορετικούς πατέρες..
Γιατί δεν αποφασίζεις να τη στειρώσεις???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elli-anna
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειμαι της αποψης πως δεν πρεπει να τησ στερησω το δικαιωμα τησ αναπαραγωγης εφοσον μπορω να τα κρατηση
marina289
Περιβόητο μέλος

elli-anna
Εκκολαπτόμενο μέλος
ανυπομονωνα γεννησει
eirinaki84
Δραστήριο μέλος
όντως αν μπορείς να τα κρατήσεις και να παραμείνουν τα γατάκια κάπου σε ασφάλεια τότε κανένα πρόβλημα....αν δηλαδή είσαι σε θέση να τα προστατέψεις και είσαι σίγουρη γιαυτό!!! οκ!!!
καλά γεννητούρια!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool