Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Νόνικα, πες μου πόσα θες.
Ενημέρωση προς όλους ; Τα αυτοκολλητάκια τα παραλαμβάνω το Σ/Κ.
Από βδομάδα θα αρχίσω να τα στέλνω
Οσα και να μου δωσεις μπορω να τα προωθησω,και σε δικους μου και μεσω της σκυλοομαδας,οποτε μπορεις να μου στειλεις οσα εχεις την ευχαριστηση!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Επίσης όποιος άλλος ενδιαφέρεται μου το λέει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
Nonika, Roulis και Υακίνθη στείλτε μου τις διευθύνσεις σας.
Επίσης όποιος άλλος ενδιαφέρεται μου το λέει.
και γω θα ηθελα ενα δεν εχω ακομη τουτου δικο μου αλλα που θα παει!!!!!!
Voula
Διάσημο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
..... και να συμπληρώσω ότι εμπνευστής είναι η φοβερή γατο-ομάδα Θεσ/κης και η Ασημίνα.να εκφρασω και τα προσωπικα μου συγχαριτηρια στον εμνευστη και δημιουργο της ιδεας του σηματος
Ευχαριστούμε κορίτσια για την φοβερή σας ιδέα. Επίσης να ευχαριστήσω πάρα μα πάρα πολύ τον αγαπητό φίλο Γιάννη, μπαμπά της γλυκιάς μου Sisi (ή λουκου-Μόλυ) για την ευγενική προσφορά του να τα εκτυπώσει αφιλοκερδώς.

roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Ειναι καλυτεα ναεκτυπωθει σε ασπρο φοντο και σε καλο βινυλιο αν μπορειτε ετσι θα φαινεται
ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!
Παρελαβα και τα αλλα-ευχαριστωωωωωωω-αλλα σε φυμε δεν φαινονται και σε απλο τζαμι παλι λιγο φαινονται.Να σου στειλω διευθυνση;Μπορω να δωσω κ στην Ευη να τα δωσει σε εθελοντες της σκυλοομαδας και στον κτηνιατρο μου να τα δινει σ'οσους ΟΝΤΩΣ θελουν να τα κολλησουν.
Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Αν η επομενη φουρνια ειναι σε λευκο φοντο θα τα μοιρασω για να μπουν σε αμαξια.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σου Βούλα,..... και να συμπληρώσω ότι εμπνευστής είναι η φοβερή γατο-ομάδα Θεσ/κης και η Ασημίνα.
Ευχαριστούμε κορίτσια για την φοβερή σας ιδέα. Επίσης να ευχαριστήσω πάρα μα πάρα πολύ τον αγαπητό φίλο Γιάννη, μπαμπά της γλυκιάς μου Sisi (ή λουκου-Μόλυ) για την ευγενική προσφορά του να τα εκτυπώσει αφιλοκερδώς.![]()
ήθελα και εγώ να σε ευχαριστήσω για τα 2 αυτοκόλητα που μου έστειλες . Νασαι καλά και να είσαι σίγουρη ότι θα το βάλω όχι μόνο στο αμάξι μου αλλά θα δώσω το δεύτερο και στην αδερφή μου.
Φιλάκια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool