Οδηγοί, κολλήστε το στα αυτοκίνητά σας

Νόνικα, πες μου πόσα θες.

Ενημέρωση προς όλους ; Τα αυτοκολλητάκια τα παραλαμβάνω το Σ/Κ.
Από βδομάδα θα αρχίσω να τα στέλνω

Οσα και να μου δωσεις μπορω να τα προωθησω,και σε δικους μου και μεσω της σκυλοομαδας,οποτε μπορεις να μου στειλεις οσα εχεις την ευχαριστηση!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nonika, Roulis και Υακίνθη στείλτε μου τις διευθύνσεις σας.

Επίσης όποιος άλλος ενδιαφέρεται μου το λέει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nonika, Roulis και Υακίνθη στείλτε μου τις διευθύνσεις σας.

Επίσης όποιος άλλος ενδιαφέρεται μου το λέει.

και γω θα ηθελα ενα δεν εχω ακομη τουτου δικο μου αλλα που θα παει!!!!!!

Ρια μου μη στεναχωριέσαι, θα σου φυλάξω και όταν με το καλό αποκτήσετε θα το κολλήσεις:)

Οκ θα σου στειλω πμ,θα γεμισω τη Λαρισα με αυτοκολλητα!!!:up:

εγω σημερα ελαβα απο την φιλη μας την VOULA 5 τετοια σηματακια, την οποια την ευχαριστω θερμα και δημοσιος.και εδω να εκφρασω και τα προσωπικα μου συγχαριτηρια στον εμνευστη και δημιουργο της ιδεας του σηματος

να εκφρασω και τα προσωπικα μου συγχαριτηρια στον εμνευστη και δημιουργο της ιδεας του σηματος
..... και να συμπληρώσω ότι εμπνευστής είναι η φοβερή γατο-ομάδα Θεσ/κης και η Ασημίνα.

Ευχαριστούμε κορίτσια για την φοβερή σας ιδέα. Επίσης να ευχαριστήσω πάρα μα πάρα πολύ τον αγαπητό φίλο Γιάννη, μπαμπά της γλυκιάς μου Sisi (ή λουκου-Μόλυ) για την ευγενική προσφορά του να τα εκτυπώσει αφιλοκερδώς.:)

παιδια συγνωμη και μα χωρις παρειγηση, αλλα κολισα στο αυτοκινητο το αυτοκολητο και δεν φενετε σχεδον καθολου. μονο απο παρα πολλυ κοντα μπορει καποιος να το διαβαση.αλιος απο μακρια φενετε σαν μεγαλη μουζουρα στο τζαμι.πειστευω οτι αυτο οφηλετε στο οτι το αυτοκολιτο ειναι πολλυ διαφανες. σημερα κολησα και ενα ακομα στο αυτοκινητο μιας φιλης μου, το ιδιο φενετε και εκει. ελπιζω να μην παρεξηγηθει το σχολιο μου αυτο.

Boυλάκι θέλω άλλα 2 με 3 γιατί το δικό μου το έδωσα στην φιλοζωϊκή μας να το βάλει στο αυτοκίνητο με το οποίο μεταφέρουμε ζωάκια:)

Ειναι καλυτεα ναεκτυπωθει σε ασπρο φοντο και σε καλο βινυλιο αν μπορειτε ετσι θα φαινεται

Ειναι καλυτεα ναεκτυπωθει σε ασπρο φοντο και σε καλο βινυλιο αν μπορειτε ετσι θα φαινεται

ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!
Παρελαβα και τα αλλα-ευχαριστωωωωωωω-αλλα σε φυμε δεν φαινονται και σε απλο τζαμι παλι λιγο φαινονται.Να σου στειλω διευθυνση;Μπορω να δωσω κ στην Ευη να τα δωσει σε εθελοντες της σκυλοομαδας και στον κτηνιατρο μου να τα δινει σ'οσους ΟΝΤΩΣ θελουν να τα κολλησουν.

Μπορει καποιος να μου στειλει και εμενα ενα???Πολλες φορες βλεπω πατημενα ζωακια στο δρομο και στεναχωριεμαι...:(

οσοι θελετε αυτοκολλητο στελνετε ΠΜ στον χρηστη Voulaεκεινη τα κανονιζει.. μηπως βουλα ναπεις στο γνωστο σου να εκτυπωση επι μικρης πληρωμης σε ασπρο φοντο καλης ποιοτητας?

Αυτα που παρελαβα θα τα δωσω στην ομαδα να τα δωσουν σε γνωστα τους καταστηματα μαλλον γιατι σε αμαξι δεν φαινονται.
Αν η επομενη φουρνια ειναι σε λευκο φοντο θα τα μοιρασω για να μπουν σε αμαξια.

..... και να συμπληρώσω ότι εμπνευστής είναι η φοβερή γατο-ομάδα Θεσ/κης και η Ασημίνα.

Ευχαριστούμε κορίτσια για την φοβερή σας ιδέα. Επίσης να ευχαριστήσω πάρα μα πάρα πολύ τον αγαπητό φίλο Γιάννη, μπαμπά της γλυκιάς μου Sisi (ή λουκου-Μόλυ) για την ευγενική προσφορά του να τα εκτυπώσει αφιλοκερδώς.:)
Γεια σου Βούλα,:)
ήθελα και εγώ να σε ευχαριστήσω για τα 2 αυτοκόλητα που μου έστειλες . Νασαι καλά και να είσαι σίγουρη ότι θα το βάλω όχι μόνο στο αμάξι μου αλλά θα δώσω το δεύτερο και στην αδερφή μου.
Φιλάκια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back