Οικονομική και καλή τροφή για γάτες

Sailor Moon

Νεοφερμένο μέλος

Η Sailor Moon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 115 μηνύματα.
Καλησπέρα:) Ψάχνω μία καλή οικονομική τροφή για γατάκι 3 μηνών. Έχω διαβάσει ότι whiskas κτλ δεν είναι καθόλου καλές τροφές, αλλά δεν μπορώ να αγοράζω συνέχεια κ ακριβές τύπου royal canin...Μήπως γνωρίζετε κάποια να μου προτείνετε ? Έχω ακούσει για την purina, τι γνώμη έχετε γι' αυτήν? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Οικονομική τροφή για γατάκι

Έχω ακούσει καλά λόγια για την purina,πάντως εγώ στα δικά μου δίνω friskies και πέρα απ'το ότι τους αρέσει,είναι και υγιέστατα...τι έχεις ακούσεις για τις whiskas?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δείτε εδω να πάρετε μια ιδέα,για τις τροφες απο σ/μαρκετ.:)
Η purina,δεν είναι και απο τις καλύτερες,ειδικά για μικρό γατάκι.Αλλά φαντάζομαι ότι είναι προτιμότερη απο αυτές των σ/μαρκετ.

Για whiskas και γενικώς για τροφές από σούπερ μάρκετ έχω ακούσει ότι έχουν συντηριτικά, χρωστικές κτλ κ γενικώς ότι είναι κακής ποιότητας:/: . Μία φορά είχα πάρει κ Josera, αλλά επειδή το pet shop που την πουλάει τη δίνει χύμα, πιστεύω πως καλύτερο θα ήταν να το αποφύγω:/:.

Ναι,ούτε και εγώ εμπιστεύομαι τα χύμα.:)

Ρε συ εννοείται πως αφού υπάρχει πρόβλημα θα πάρεις κάτι πιο οικονομικό. Δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο. Υπάρχει μέχρι τι μπορείς να του προσφέρεις. Εδώ υπάρχει κόσμος που δε μπορεί να προσφέρει στα παιδιά του... Πάρε Purina, μια χαρά είναι. Και χύμα στην ανάγκη... Άμα δεν την τάιζες εσύ θα ήταν 100 φορές χειρότερα. Αυτά που διαβάζεις εδώ μέσα φτάνουν και σε υπερβολές καμιά φορά ή αφορούν ανθρώπους που θέλουν να έχουν τα γατάκια τους τα καλύτερα.

Χαλάρωσε, ήδη το γατάκι σου είναι πολύ τυχερό. Θα ζήσει και θα ευτυχήσει... Τι άλλο να σου πω;;; :)

Εγω ταϊζω τα γατακια μου whiskas και ειναι μια χαρα:/:.Ισα ισα τρελαινονται για αυτην:)!!!!!Και εγω ειχα ακουσει διαφορα και μαλιστα προκαλουσε και διαροια στα γατακια μου αλλα τωρα εχει καπως αναννεωθει και ειναι πολυ ωραια:D!!!!!

Κ εγώ του πήρα τελευταία φορά whiskas junior κ δεν του έχει προκαλέσει κάτι, αλλά δεν την τρώει κ με πολύ όρεξη:confused:

Ρε συ εννοείται πως αφού υπάρχει πρόβλημα θα πάρεις κάτι πιο οικονομικό. Δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο. Υπάρχει μέχρι τι μπορείς να του προσφέρεις. Εδώ υπάρχει κόσμος που δε μπορεί να προσφέρει στα παιδιά του... Πάρε Purina, μια χαρά είναι. Και χύμα στην ανάγκη... Άμα δεν την τάιζες εσύ θα ήταν 100 φορές χειρότερα. Αυτά που διαβάζεις εδώ μέσα φτάνουν και σε υπερβολές καμιά φορά ή αφορούν ανθρώπους που θέλουν να έχουν τα γατάκια τους τα καλύτερα.

Χαλάρωσε, ήδη το γατάκι σου είναι πολύ τυχερό. Θα ζήσει και θα ευτυχήσει... Τι άλλο να σου πω;;; :)

Συμφωνώ με το ότι ο καθένας προσφέρει ότι έχει. Εγώ φοιτήτρια είμαι και δυστυχώς δεν μπορώ να αγοράζω τέλειες τροφές. Αγοράζω την purina tonus που θεωρείται λίγο καλύτερη από αυτήν των σουπερ μαρκετ. Από to pet shop που ψωνίζω η tonus του 1,50 κιλλού κοστίζει από 4,50 εως 5,80 αναλόγως το είδος. Η kitten νομίζω κάνει γύρω στα 5,50. Πάντως έναν χρόνο τώρα η Mulan τρώει purina tonus (αρχικά kitten και τώρα sterlilized για στειρωμένα) και δεν μου έκανε ούτε μια φορά διάρροια και η τουαλέτα της μυρίζει υποφερτά. Οπότε εγώ θα σου πρότεινα να αγοράσεις αυτήν. Η διαφορά στην τιμή με των σουπερ μαρκετ είναι ελάχιστη.

Οκ ευχαριστώ:) Κ εγώ την purina tonus έχω τσεκάρει σε ένα pet shop κ λέω να τη δοκιμάσω! Μου έδειξαν τη συσκευασία των 400 gr 2,50 ευρω:P

Οκ ευχαριστώ:) Κ εγώ την purina tonus έχω τσεκάρει σε ένα pet shop κ λέω να τη δοκιμάσω! Μου έδειξαν τη συσκευασία των 400 gr 2,50 ευρω:P

Να προτιμάς μεγάλες συσκευασίες γιατί συμφέρουν οικονομικά! ;)

Μόλις βρήκα την purina proplan, η οποία έχει 14 ευρώ το κιλό! Ελπίζω να αρέσει στον γιούγκι μου:D

1,50 κιλό βασικά, μπερδεύτικα:redface:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Ωραία! Η προπλαν είναι καλύτερη από την τόνους!!

Κάτσε ρε συ, 14 ευρώ το 1.5 κιλό; Εγώ παίρνω την Royal Canin 15 euro τα 2 kg...

Τόσο κάνει περίπου. Γύρω στα 12 με 14 ευρω νομίζω το 1,50 κιλό.

Pro plan kitten τα 3κ τα βρίσκω 21e ... Συγκρίνετε τιμές στα pet shop!
Super premium τροφή είναι οπότε μια χαρά! εφάμιλλη της royal και καμία σχέση με whiskas κλπ.;)
Μετά ξεφεύγεις πολύ οικονομικά..

Η αλήθεια είναι δεν σύγκρινα τιμές με royal κ γενικώς με κιλά κτλ. Όταν ζήτησα purina για μικρά γατάκια μου έδειξε μόνο αυτή με το 1,5 κιλό κ την πήρα. Θα έχω υπ' όψιν μου κ τη 2κιλη royal πάντως;)

Η καλύτερη τροφή για τη γάτα μου τώρα που ενηλικιώθηκε

Θα μπορούσατε να μου προτίνετε φθηνές και καλές τροφές για τη γατούλα μου τη Βουλίτσα; :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

είναι πάνω από 1 χρ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάρε οποιαδήποτε εκτός από γατοτροφή του σούπερμάρκετ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ! Δεν ξέρω κατά πόσο η purina είναι καλή εταιρεία αν σκεφτείς ότι φτιάχνει και τα friskies και τα proplan...... Ένα γατάκι που μάζεψα πέθανε από καρκίνο στο συκώτι ακριβώς επειδή του έδινα τροφή του σουπερμαρκετ και ας ηταν η πιο ακριβη και υποτίθεται καλή.......και ξέρω και άλλα περαστικά που καημένες γάτες πέθαναν από καρκίνο στο συκώτι.....Εγώ πλέον παίρνω royal canin....αλλά λόγο της τιμής της όταν τελειώσει θα δοκιμάσω nutram ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back