Nonika
Διακεκριμένο μέλος
-οχι φοσφωρο και πολυ αλατι- και η Μπιζου απλα να μην παχυνει
.Επειδη η k/d ειναι αρκετα ακριβη για να τη δινω επι μονιμου βασεως,εχετε να προτεινετε κατι πιο οικονομικο???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Νόνικα η εκτροφέας των γατιών μου μου είπε να μη δώσω πότε κονσέρβα κ γενικά μαλακή τροφή στα γατάκια για να μην αποκτήσουν πρόβλημα με τα δόντια κ τα ούλα τους. Για μένα καλύτερα να τους δίνεις μόνο κροκέτες είναι κ πιο υγιηνές κ πιο πλήρης τροφή κ σε γλυτώνουν κ από πολλά προβλήματα υγείαςΘελω να δινω κονσερβουλα στα γατια μου το βραδυ και να δινω κροκετα το πρωι.Ο Ραμσης πρεπει να προσεχει για να κατεβει η ουρια του-οχι φοσφωρο και πολυ αλατι- και η Μπιζου απλα να μην παχυνει
.Επειδη η k/d ειναι αρκετα ακριβη για να τη δινω επι μονιμου βασεως,εχετε να προτεινετε κατι πιο οικονομικο???
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Επισης τωρα που προσπαθουμε να κατεβασουμε την ουρια του θελει πολυ νερο.Πινει μεν αυτος συχνα αλλα ελεγα μηπως ειναι καλα να παιρνει κ μεσω της τροφης,να μην το κανω λες,ουτε μεχρι να συνελθουν τα νεφρα του?
julia
Διακεκριμένο μέλος

Μπορείς για πιο μαλακό φαγητό να πολτοποιείς βραστό κοτόπουλο, με το ζουμί του.
Γενικά οι κονσέρβες, ειδικά οι πιο οικονομικές θα σε οδηγήσουν μακροπρόθεσμα σε καθαρισμούς δοντιών, πέτρες, ουλίτιδες κλπ.

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Αν θελω να δωσω μια φορα ή δυο την εβδομαδα,ετσι,για...επιδορπιο να δωσω καμια Σιμπα τις μικρουλες που εχουν 13% πρωτεινη και 0,7 λιπος?
julia
Διακεκριμένο μέλος

Λογικά αφού σου συνέστησαν kd πρέπει να δώσεις kd, το πολύ πολύ να πάς απο hills στην royal, μήπως η αντίστοιχη κονσέρβα είναι πιο οικονομική... Δεν ξέρω...
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
ειχε μεγαλο ποσοστο κρεατος ομως κα μου φανηκε καλη.Να μη το ρισκαρω λετε,ουτε και για 1-2 φορες την εβδομαδα?Αν μου πειτε οχι θα τους παιρνω καμια k/d αλλα πιο αραια.
Εχει η royal κονσερβα?Δεν εχω δει.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool