Οικονομική κονσέρβα light;

• Thread starter Thread starter Nonika
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Nonika

Διακεκριμένο μέλος

Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα.
Θελω να δινω κονσερβουλα στα γατια μου το βραδυ και να δινω κροκετα το πρωι.Ο Ραμσης πρεπει να προσεχει για να κατεβει η ουρια του:/:-οχι φοσφωρο και πολυ αλατι- και η Μπιζου απλα να μην παχυνει:rolleyes:.Επειδη η k/d ειναι αρκετα ακριβη για να τη δινω επι μονιμου βασεως,εχετε να προτεινετε κατι πιο οικονομικο???:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θελω να δινω κονσερβουλα στα γατια μου το βραδυ και να δινω κροκετα το πρωι.Ο Ραμσης πρεπει να προσεχει για να κατεβει η ουρια του:/:-οχι φοσφωρο και πολυ αλατι- και η Μπιζου απλα να μην παχυνει:rolleyes:.Επειδη η k/d ειναι αρκετα ακριβη για να τη δινω επι μονιμου βασεως,εχετε να προτεινετε κατι πιο οικονομικο???:hmm:
Νόνικα η εκτροφέας των γατιών μου μου είπε να μη δώσω πότε κονσέρβα κ γενικά μαλακή τροφή στα γατάκια για να μην αποκτήσουν πρόβλημα με τα δόντια κ τα ούλα τους. Για μένα καλύτερα να τους δίνεις μόνο κροκέτες είναι κ πιο υγιηνές κ πιο πλήρης τροφή κ σε γλυτώνουν κ από πολλά προβλήματα υγείας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Του λειπουν τα μπροστινα δοντακια απο κλωτσια,ειπα μηπως τον διευκολυνω,χαζομαρα μου?
Επισης τωρα που προσπαθουμε να κατεβασουμε την ουρια του θελει πολυ νερο.Πινει μεν αυτος συχνα αλλα ελεγα μηπως ειναι καλα να παιρνει κ μεσω της τροφης,να μην το κανω λες,ουτε μεχρι να συνελθουν τα νεφρα του?

Αν θέλει ειδική τροφή θα πρέπει να τρώει ειδική τροφή. Όταν με το καλό κατέβουν οι τιμές.. ίσως να το αλλάξεις στις πιο φτηνές πάλι.. απλά πρόσεξε μήν ξανανέβουν και κάνεις χειρότερη ζημιά.:hmm:

Μπορείς για πιο μαλακό φαγητό να πολτοποιείς βραστό κοτόπουλο, με το ζουμί του.

Γενικά οι κονσέρβες, ειδικά οι πιο οικονομικές θα σε οδηγήσουν μακροπρόθεσμα σε καθαρισμούς δοντιών, πέτρες, ουλίτιδες κλπ.:(

Ασε,θα μεινω σ'αυτα που δινω τοτε.Κροκετες φτηνες δεν προκειται να δωσω,οριτζεν και χιλλς θα δινω,αυτο δεν αλλαζει.
Αν θελω να δωσω μια φορα ή δυο την εβδομαδα,ετσι,για...επιδορπιο να δωσω καμια Σιμπα τις μικρουλες που εχουν 13% πρωτεινη και 0,7 λιπος?

Απο φώσφορο και αλάτι πως είναι αυτές? :hmm:
Λογικά αφού σου συνέστησαν kd πρέπει να δώσεις kd, το πολύ πολύ να πάς απο hills στην royal, μήπως η αντίστοιχη κονσέρβα είναι πιο οικονομική... Δεν ξέρω...

θα σου πρότεινα να μην εναλλάσσεις ξηρά με κονσέρβα. Εμάς ο γάτος μας έβγαλε πέτρα και υπέφερε. Καλύτερα να δίνεις ξηρά κατά προτίμηση, και αν θες να τη μαλακώσεις βρέξε την με λίγο νερό ή γάλα για γάτες. Κι εμείς λέγαμε να παίρνουμε το πιο οικονομικό -είμαστε φοιτήτριες- αλλά καλύτερα να πάρεις κάτι καλύτερο και ποιοτικό. Με την υγεία δεν παίζουμε.

Την κροκετουλα δεν θα τη σταματησω,μονο συμπληρωματικα ελεγα να δινω κι απο καμια κονσερβα,για αλλαγη.Δεν εγραφε νομιζω φωσφορο κι αλατι:hmm:ειχε μεγαλο ποσοστο κρεατος ομως κα μου φανηκε καλη.Να μη το ρισκαρω λετε,ουτε και για 1-2 φορες την εβδομαδα?
Αν μου πειτε οχι θα τους παιρνω καμια k/d αλλα πιο αραια.
Εχει η royal κονσερβα?Δεν εχω δει.

την αποψη μου την ξερετε. Για μενα πιο σημαντικα ειναι τα οργανα ζωτικης σημασιας του ζωου απο τα δοντια του. Αν παθουν κατι τα νεφρα του θα πεθανει, αν βγαλουν λιγη πετρα τα δοντια ή ακομα και αν πεσουν ολα θα μπορει να τρωει για να επιβιωσει. Αν δεν μπορεις να δινεις κονσερβα, μουσκευε τις κροκετες με νερακι για να παιρνει λιγο νερο και απο εκει. Αν η ανησυχια σας ειναι τα δοντια, μπορειτε να τα βουρτσιζετε 2-3 φορες την εβδομαδα (το ιδανικοτερο θα ηταν καθημερινα) για να μην εμφανιστουν προβληματα στο μελλον.

Μαλλον θα αρχισω να τις μουσκευω τελικα.Θα ψαξω και για τις ρογιαλ παντως να δω τι αλατι και φωσφορο εχουν,δεν ξερεις καμια φορα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back