sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
... Παρ' όλα αυτά δε θέλω να αρχίσω να παίρνω τροφές από το σουπερ μάρκετ...Τωρα χρησιμοποιώ την purina tonus urinary που τα προστατευει και απο προβληματα του ουροποιητικου. Παρ'ολα αυτα, αν κάποιος χρησιμοποιεί κάποια άλλη πιο ποιοτική τροφή με το ίδιο κόστος θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω λεπτομέρειες. (τώρα πληρώνω 5.70 ευρώ το 1.5 kg τροφής).
Επίσης, οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με φτηνά pet shops ή site από όπου θα μπορούσα να παραγγείλω τροφή σε μεγαλύτερες ποσότητες για μεγαλύτερη οικονομία είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτες!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Ειδικά ο benny!!!

Για οικονομική τροφή δεν γνωρίζω να σου πω, εγώ τους δίνω την orijen όπου αγοράζω τα 7κιλα 45ευρώ!!!

Πάντως να ξέρεις ότι αγοράζοντας μεγάλες συσκευασίες σου έρχονται πιο οικονομικά!!!

Να σου ζήσουν οι τρεις κούκλοι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα μικρά μου σε ευχαριστούν για τα καλά σου λόγια!
Κατά τα άλλα, 45 ευρώ για 7 κιλά μου φαίνονται πολλά στη φάση που βρίσκομαι... Δε θέλω να νομίζει κανείς ότι δε νοιάζομαι για τα μικρά μου 
και πραγματικά νοιώθω άσχημα που το θέμα των χρημάτων μπαίνει εμπόδιο στην προσπάθεια μου να τους προσφέρω το καλύτερο
Όταν τα υιοθέτησα, το Benny πριν απο 3 χρόνια και τα αδερφάκια Νίνο και Ρόδη πέρυσι, δούλευα και τους αγόραζα μόνο Hills. Τώρα όμως κάνω το διδακτορικό μου και δε δουλεύω και δε θέλω να επιβαρύνω τους γονείς μου με πολλά γατο-έξοδα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Να μην αισθάνεσαι άσχημα!!Τα μικρά μου σε ευχαριστούν για τα καλά σου λόγια!Κατά τα άλλα, 45 ευρώ για 7 κιλά μου φαίνονται πολλά στη φάση που βρίσκομαι... Δε θέλω να νομίζει κανείς ότι δε νοιάζομαι για τα μικρά μου
και πραγματικά νοιώθω άσχημα που το θέμα των χρημάτων μπαίνει εμπόδιο στην προσπάθεια μου να τους προσφέρω το καλύτερο
Όταν τα υιοθέτησα, το Benny πριν απο 3 χρόνια και τα αδερφάκια Νίνο και Ρόδη πέρυσι, δούλευα και τους αγόραζα μόνο Hills. Τώρα όμως κάνω το διδακτορικό μου και δε δουλεύω και δε θέλω να επιβαρύνω τους γονείς μου με πολλά γατο-έξοδα!

Αν σκεφτείς πόσο καιρό θα περάσεις με την 7 κιλη συσκευασία ίσως δεν είναι πολλά τα χρήματα!!!

Παρ όλα αυτά, και η τροφή που τους δίνεις δεν είναι κακή....

Επίσης μια καλή τροφή είναι και της royal canin fit32 που είναι και για στειρωμένα!!!
Κοστίζει τα 2 κιλά περίπου 18 ευρώ..

ruko
Διάσημο μέλος
Καλώς ήρθες!

moukelis
Επιφανές μέλος

Καλωσηρθες!
Με την Orijen παντως τα δικα μου τρωνε λιγοτερο,εχω τεσσερα και μου κραταει η επτακιλη ενα μηνα.Σημειωτεον οτι τα δυο ειναι αστειρωτα και στην αναπτυξη.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

H purina tonus sterilized είναι καλή τροφούλα δεν έχει καμμιά σχέση με αυτή των σούπερ μάρκετ. Την royal canin fit 32 την πουλάνε πετ σόπς και χύμα αφού ανοίγουν μεγάλο σακί και την δίνουν 5.5 ευρώ το κιλό. Επειδή και εμένα τα οικονομικά μου είναι λίγο στριμωγμένα τους βάζω πουρίνα τόνους ανακατεμένη με μια άλλη καλύτερης ποιότητας φιτ 32 ή προ πλαν.
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας! Σκέφτομαι να δοκιμάσω και τη Brekkies Special Care, την εχει δοκιμάσει κανείς? Επίσης βρήκα σε ένα μεγάλο μαγαζί με ζωοτροφές και μια άλλη που είναι γερμανική, Leonardo λεγεται και ειναι premium. Η light εχει νομιζω 55 ευρω τα 15κιλα...Όχι κι ασχημα νομιζω...
julia
Διακεκριμένο μέλος

Κριτική εδω.
https://www.mypetz.gr/threads/brit-care-castrate.224447/
1 Χρόνο που την χρησιμοποιώ, ο Κίκης δεν έχει παχύνει, λάμπει το μαλί, είναι γάταρος, συνεχίζει να κατεδαφίζει το σπίτι, τα πράγματα, και όποιον δεν γουστάρει... κλασσικά εικονογραφημένα πλέον...

Ναι, θα προτιμούσε κάποιες φορές να φάει κάτι άλλο, και μπορεί και να την βαριέται οπότε και του δίνω εναλλακτικά μια φορά στους 2 μήνες την Hills adult (πιο ακριβή), αλλά δεν με τουμπάρει. Όταν πεινάσει, και σταματήσει τα καπρίτσια την τρώει μια χαρά...

CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτή η Brit μήπως τυχαίνει να κυκλοφορεί και στη Θεσσαλονίκη;
julia
Διακεκριμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

καλημερα..η αληθεια ειναι οτι εγω,δεν θα εμπιστευομουνα για τις γατες μου μια τροφη η οποια ειναι αγνωστη...αν δεν μπορεις να παρεις την Ακανα,οριτζεν ή ρουαγιαλ που τις θεωρω τις ξκαλυτερες,θα σε συμβουλευα να συνεχισεις με την purina...δεν ειναι και η καλυτερη..αλλα ειναι σιγουρα καλυτερη απο αυτες των σ/μαρκετ...και ειναι γνωστη τροφη και δοκιμασμενη..απλα βρες τη συσκευασια με τα πολλα κιλα...συμφερει πολυ περισσοτερο..επισης,εκτος απο την ακανα καο οριτζεν..που μαλλον κανει καινγια στειρωμενα,ΠΟΤΕδεν θα επαιρνα τροφη που δεν το γραφει οτι ειναι για στειρωμενα..και να ξερεις οτι δινοντας μια καλη τροφη,γλυτωνεις σιγουρα λεφτα απο προβληματα που θα παρουσιαστουν αργοτερα..

Hlianna
Διάσημο μέλος
καλημερα..η αληθεια ειναι οτι εγω,δεν θα εμπιστευομουνα για τις γατες μου μια τροφη η οποια ειναι αγνωστη...αν δεν μπορεις να παρεις την Ακανα,οριτζεν ή ρουαγιαλ που τις θεωρω τις ξκαλυτερες,θα σε συμβουλευα να συνεχισεις με την purina...δεν ειναι και η καλυτερη..αλλα ειναι σιγουρα καλυτερη απο αυτες των σ/μαρκετ...και ειναι γνωστη τροφη και δοκιμασμενη..απλα βρες τη συσκευασια με τα πολλα κιλα...συμφερει πολυ περισσοτερο..επισης,εκτος απο την ακανα καο οριτζεν..που μαλλον κανει καινγια στειρωμενα,ΠΟΤΕδεν θα επαιρνα τροφη που δεν το γραφει οτι ειναι για στειρωμενα..και να ξερεις οτι δινοντας μια καλη τροφη,γλυτωνεις σιγουρα λεφτα απο προβληματα που θα παρουσιαστουν αργοτερα..![]()
εγω δινω τροφη της royal που δεν γραφει πανω για στειρωμενα ομως κανει ΚΑΙ για στειρωμενα
..μαλλον πρεπει να κοιτας τα συστατικα και τις ποσοτητες παρα τι γραφει πανω η συσκευασια
konstans
Περιβόητο μέλος

Οι περισσότερες τροφές νομίζω δεν γράφουν ότι είναι για στειρωμένα, πολύ απλά γιατί στο εξωτερικό ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι τα γατιά θα είναι στειρωμένα
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Οι περισσότερες τροφές νομίζω δεν γράφουν ότι είναι για στειρωμένα, πολύ απλά γιατί στο εξωτερικό ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι τα γατιά θα είναι στειρωμένα.
ακριβως..εγω πχ δινω την royal beauty η οποια δεν γραφει πουθενα για στειρωμενα..εχω ρωτησει 2 κτηνιατρους και 2 απο εδω στο φορουμ που ασχολουνται με τροφες και μου ειπαν οτι κανει μια χαρα
με την ιδια λογικη ουτε ακανα και οριτζεν επρεπε να παιρναμε..απλα κοιταω καποιες τιμες να δω αν ειναι ανεβασμενες κλπ και κρινω αναλογως
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εγω δινω τροφη της royal που δεν γραφει πανω για στειρωμενα ομως κανει ΚΑΙ για στειρωμενα..μαλλον πρεπει να κοιτας τα συστατικα και τις ποσοτητες παρα τι γραφει πανω η συσκευασια
![]()
ηλιαννα μου..δεν ειμαι υποχρεωμενη να γνωριζω ποια συστατικα..και ποια συσταση ειναι η καταλληλη για στειρωμενα....μαλιστα,απο την στιγμη που η ρουαγιαλ εχει ειδικη τροφη για στειρωμενα,προφανως αυτη που παιρνεις δεν ειναι...μπορει να κανω και λαθος...αλλα η λογικη μου,αυτο μου λεει..
το οτι κανει ΚΑΙ για στειρωμενασ,...απο που το εχεις συμπερανει;....αααααααα..τωρα ειδα οτι εχεις απαντησει σε αλλο ποστ..τεσπα..στον καναδα υποτιθευαι οτι δεν γραφουν για στειρωμενα..οχι και στην ευρωπη..και η ρουαγιαλ δεν ειναι του καναδα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Νομιζω οτι η Royal διαχωριζει σαφως τις τροφες για στειρωμενα,ποια παιρνεις Ηλιαννα;εγω δινω τροφη της royal που δεν γραφει πανω για στειρωμενα ομως κανει ΚΑΙ για στειρωμενα..μαλλον πρεπει να κοιτας τα συστατικα και τις ποσοτητες παρα τι γραφει πανω η συσκευασια
![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Νομιζω οτι η Royal διαχωριζει σαφως τις τροφες για στειρωμενα,ποια παιρνεις Ηλιαννα;
αυτομ λεω και εγω..αλλο η οριτζεν..και αλλο η ρουαγιαλ..

Hlianna
Διάσημο μέλος
δεν σου ειπα οτι εισαι υποχρεωμενη να το κανεις..σου λεω τι κανω εγωηλιαννα μου..δεν ειμαι υποχρεωμενη να γνωριζω ποια συστατικα..και ποια συσταση ειναι η καταλληλη για στειρωμενα....μαλιστα,απο την στιγμη που η ρουαγιαλ εχει ειδικη τροφη για στειρωμενα,προφανως αυτη που παιρνεις δεν ειναι...μπορει να κανω και λαθος...αλλα η λογικη μου,αυτο μου λεει..το οτι κανει ΚΑΙ για στειρωμενασ,...απο που το εχεις συμπερανει;....αααααααα..τωρα ειδα οτι εχεις απαντησει σε αλλο ποστ..τεσπα..στον καναδα υποτιθευαι οτι δεν γραφουν για στειρωμενα..οχι και στην ευρωπη..και η ρουαγιαλ δεν ειναι του καναδα..

παιρνω την beautyΝομιζω οτι η Royal διαχωριζει σαφως τις τροφες για στειρωμενα,ποια παιρνεις Ηλιαννα;

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εγω δινω τροφη της royal που δεν γραφει πανω για στειρωμενα ομως κανει ΚΑΙ για στειρωμενα..μαλλον πρεπει να κοιτας τα συστατικα και τις ποσοτητες παρα τι γραφει πανω η συσκευασια
![]()
βρε ζωντοβολο...εδω δεν μου λες να κοιταζω τα συστατικα και τις ποσοτητες;;
απλα σου λεω..οτι δεν ειμαι υποχρεωμενη να τα γνωριζω,,ουτε γιατρος ειμαι ουτε χημικος...
..και επισης..και παρα πολλοι αλλοι..η μανα μου δηλαδη,ειναι δυνατον να γνωριζει τα συστατικα και τις ποσοτητες;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool