Οι γάτες μας, μας μοιάζουν; (Και το αντίστροφο...);

Εγω νομιζω οτι πηρα στοιχεια κι απο τα πεντε... μεχρι κι απο τον χουχουδιτο που ερχεται στην πορτα κουνωντας την ουρα του σα σκυλακι...:P χωρις πλακα παντως οταν ειμαι ανχωνενη τα πιανει κι αυτα κατι κι οταν ειμαι ηρεμη μια χαρα τα βγαζουν περα μου εμαθαν πολλα για τους ανθρωπους καθως και το δικαιωμα να ειμαι ξεκαθαρη και α ειχνω ξεκαθαρα ποτε θελω κατι και ποτε οχι.. πολλοι με παρομοιαζουν με γατα τελευταια ... :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωωωωωωωωχχ!! :blink: Εγώ δηλαδή είμαι τσαμπουκάς και μαυροτσούκαλο και σκαρφαλώνω όλη την ώρα στα ξένα μπαλκόνια;;; :redface: :redface: :redface: Ωχ ωχ ωχ...

:lol: :lol: Αλίκη, μ'αυτή τη λογική και εγώ είμαι φοβιτσιάρα, α-σεξουάλ και λαιμαργη....μμμμμμ...εδώ που τα λέμε...(ο Τσε όλα αυτά για την μικρή ακόμα δεν εχουμε διαμορφωσει αποψη...):lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα χτες μου ειπε ο καλος μου οτι η Αργυρω ειναι στριμμένη γιατί μου έμοιασε. Και ταλαιπωρεί το Σιβα (που μοιάζει σε εκείνον και είναι καλό παιδί....)
Πάει το χασα....:(

Για σένα Ισμήνη τι να πω?? (τα λεει όλα ο Δήμος). Σε εμας συμβαίνει πάντως το αντίθετο προς το παρόν. Εγω μοιαζω με τον Τσε και ο Γιώργος με τη Μαφάλντα (που είναι απίστευτα πεισματαρα και περιεργίδης)

Αααα, Νότα, όλα κι όλα!! Μην τ' ακούω εγώ, η Ισμήνη το ξεκίνησε!! :lol: :lol: :lol:
(άσε που όλα είναι θέμα προσέγγισης: με βάση τον Τσε για παράδειγμα, θα μπορούσες να είσαι ξανθιά, διακριτική και... επιρρεπής στις απολαύσεις!!) :D :D :up:

αν και δεν είμαι ξανθια, (ουτε διακριτικη να πω τη μαύρη αλήθεια...) άντε για το επιρρεπης στις απολαύσεις θα το ανεχτώ...:lol: :lol:

Τότε κι εγώ είμαι παχουλοκομψή (sic) με μια τάση να παχαίνω στην κοιλίτσα, κυκλοθυμική, που σπάω στο ξύλο όποιον μου τη δώσει στα νεύρα (βλ.Πίπης), ζηλιάρα, παραπονιάρα, τρελλένομαι για χουζούρι και δεν αντέχω με τίποτα τους γιατρούς σαν τον Χιόνη!!!...
Χμμμμμ!:hmm: Σαν να μοιάζουμε αρκετά....:rolleyes:

πιστεύω πως όλα τα ζώα μισούν τον κτηνίατρο. εγώ στη θέση του πάντως θα είχα απογοητευτεί....

Τότε κι εγώ είμαι παχουλοκομψή (sic) με μια τάση να παχαίνω στην κοιλίτσα, κυκλοθυμική, που σπάω στο ξύλο όποιον μου τη δώσει στα νεύρα (βλ.Πίπης), ζηλιάρα, παραπονιάρα, τρελλένομαι για χουζούρι και δεν αντέχω με τίποτα τους γιατρούς σαν τον Χιόνη!!!...
Χμμμμμ!:hmm: Σαν να μοιάζουμε αρκετά....:rolleyes:

:lol: Eυτυχώς δεν μοιάζετε στο χρώμα των μαλλιών! Eγώ πάλι με τη Mπιάνκα μοιάζω και σε αυτό (ε, λίγο)! Eχει πάρει και την κυκλοθυμία μου ή εγώ τη δικιά της. Ποιος ξέρει; :blink: Aλλά νιώθω οτι την έχω γεννήσει αυτή τη γάτα. :inlove: Στην Mέλανι είχα δώσει την ήρεμη και τρυφερή πλευρά μου. Mε τις μικρες καλώς ή κακώς δεν έχω ακόμα κοινά. Πχ πατσόκοιλο αλλά Σακίρα θα κάνω μετά τη γέννα :P και ευτυχώς που δεν βγάζω το φαι μου απο τα πιάτα να παίξω αλλά Kαρμέλα :D

Και εγω πιστευω πως με το Σαββουλη μου μοιαζουμε... Πηρε απο μενα το χρυσο μου και βασανιζει αυτος τους γονεις μου τωρα που εφυγα εγω :P Ειμαστε και οι δυο της στιγμης, αλλαζει η διαθεση μας απο λεπτο σε λεπτο. Παντα μου ελεγε η μητερα μου οτι εχω την ανεξαρτησια της γατας.... :hmm:

εγω παντως πιστευω οτι σε μερικες απο εμας μοιαζουν τα γατια μας παντως σε εμενα μου μοιαζει ο γκρινιαρης κ ο πισσας ο λαμπης η πατουνα κ ο ζυλιτο μοιαζουν στον κυιριακο

:lol: Eυτυχώς δεν μοιάζετε στο χρώμα των μαλλιών!
Μη το λες... Μ'έχει πιάσει ένα κάτι τελευταία και βαριέμαι είτε να τα βάψω μόνη μου είτε να πάω κομμωτήριο κι έχουν βγει άσπρα. Αν τ'αφήσω λίγο ακόμα θα μοιάζουμε και σ'αυτό;)
μου ελεγε η μητερα μου οτι εχω την ανεξαρτησια της γατας.... :hmm:
Εμένα πάλι ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου, μ'έλεγε γατάκι όταν είχα τις καλές μου και του χαϊδευόμουνα και αγριόγατα το περισσότερο διάστημα που είχα τις κακές μου! Έλεγε ότι όταν έχω νεύρα βγάζω "νύχια":rolleyes:

Ασπασία αυτό το "παχουλοκομψή" ήταν όλα τα λεφτά!!!!
Πάντως σε μένα δεν μοιάζει κανένα από τα δυο που συγκατοικούμε.

Η Αργυρώ παραείναι γκρινιάρα και προβλέπεται να συνεχίσει έτσι.
Με το παραμικρό κάνει "ιιιιιιιιιιιιι".:sick: :sick: :sick:
Στο μόνο που βλέπω να έχουν πάρει από εμάς είναι ότι και τα δύο δεν αντέχουν τη βαβούρα και τις φωνές.

Ο Βαλεντίνο πάλι είναι ανετότατος. Ολα τα μπορεί, όλα τα δέχεται. Μεγάλη καρδιά!!!

πιστεύω πως όλα τα ζώα μισούν τον κτηνίατρο. εγώ στη θέση του πάντως θα είχα απογοητευτεί....
Εξαρταται με τον γιατρο.. εξαρταται πως θα τα πιασει και πως θα τα χειριστει, πολλα καταλαβαινουν οτι εινα για το καλο τους και υπομενουν

εγώ όταν την είχαμε πάει για να ράψουμε ένα ράμμα που είχε φύγει (2 φορές μέσα σε πέντε λεπτά) έκλεγε η καημένη, τη λυπήθηκα τη ζουζούνα μου. ωστόσο το γιατρό τον δάγκωνε σα να έκανε παιχνίδι δεν τον τραυμάτισε ούτε τον γρατσούνησε. ισως κατάλαβε ότι ήταν για το καλό της...? βέβαια δε νομίζω να ξαναδεχτεί να μπει στη γατοφόρο...

Εγω παντως αυτια εχω!!!!!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Εγώ νομίζω μοιάζουμε στα μάτια στο χρώμα:P :P γνήσιο παιδί μου:lol: :lol:
Επείσης έχει εφαρμόσει και την φωνή μου και είναι λεπτή για αγοράκι της ηλικίας του!!:D :D

:lol::lol::lol:
Πάλι καλά!

Βρήκα που μοιάζω με τον Τζίντζερ, στον ύπνο :P. Αυτό το γατί όταν κοιμάται είναι σαν να έχει πέσει σε κόμμα :blink:. Αφήστε που για να ξυπνήσει θέλει μερικά λεπτά. Ποιον μου θυμίζει, ποιον μου θυμίζει... :whistle:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back