Ismini
Διάσημο μέλος
Τα δικά μου το εχουν γραμμένο...
Το καλύτερο τους είναι να κρύβονται κάτω από τις καρέκλες που έχουν κάλυμα. Αυτο το έμαθε ο Σιβα στην Αργυρω και η μικρη κρυβεται και περιμένει να περάσει το πόδι μου για να επιτεθεί....
Και σε αυτό μας μοιάζουν....είναι ανάποδα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

σημερα το πρωι να ψαχνω την ιολη πριν φυγω ιολη ιολη τιποτα καποια στιγμη λεω στο τουνελ θα ειναι σκυβω να δω στο τουνελ και βλεπω την ιολη να ερχεται καταπανω μου μεσα στην τρελλη χαρα με ορεξη για παιχνιδια ειχε κρυφτει στο δωματιο μου κατω απο το κρεβατι το τερας και εβλεπε ακουνητη την ολη σκηνη που την εψαχνα στο τουνελ 
Να με κατι τετοιες λεπτομεριες φτιαχνει η μερα σου και ξεκινας με αλλη διαθεση 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Να τον μαλωσω?Ετσι κ αλλιως και τα δυο θεωρητικα χεσ$%^νο το ειχαν, ο μικρος το εκανε και πρακτικα!

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ετσι κ αλλιως και τα δυο θεωρητικα χεσ$%^νο το ειχαν, ο μικρος το εκανε και πρακτικα!![]()
![]()
![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

aretha
Περιβόητο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Και εμεις ειχαμε γατοτουνελ, μεχρι που ο μπεμπης νομιζε οτι ηταν τουαλετα και το εχ#$σε!
Να τον μαλωσω?Ετσι κ αλλιως και τα δυο θεωρητικα χεσ$%^νο το ειχαν, ο μικρος το εκανε και πρακτικα!![]()
![]()
![]()

anabou
Διάσημο μέλος

Να'σαι καλά, μ'έκανες και γέλασα!
χριστινα
Διάσημο μέλος
Κι εμεις εχουμε τουνελ στη βεραντα.... Οχι, χεσ*****νο ομως!!!
Και σκεφτομαι να παρω και δευτερο γιατι αρεσει και στο Πιου Μιου και στη Γατα να κοιμουνται σε αυτο. (Ο πουρπουρης ακομη δεν τολμα να βγει....) Οποιος προλαβει δηλαδη.... Μετα ο αλλος καθεται παραπονεμενος διπλα και κοιταζει.... Περιμενει ποτε θα βαρεθει ο πρωτος.....
Επι του θεματος (δεν προλαβα να απαντησω τοσες μερες) πιστευω τα γατακια αλλα και ολα τα ζωακια επηρεαζονται αμεσα απο το περιβαλλον. Σε ενα ηρεμο περιβαλλον θα γινουν ηρεμα, σε ενα νευρικο περιβαλλον, υπερκινητικα κι επιθετικα.... Βεβαια υπαρχουν παντα γατες που υπερισχυει το dna ασχετως περιβαλλοντος....
Ismini
Διάσημο μέλος
Ε αφου είναι μπέμπης τι άλλο να κάνει?Και εμεις ειχαμε γατοτουνελ, μεχρι που ο μπεμπης νομιζε οτι ηταν τουαλετα και το εχ#$σε!

nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
λοιπον εγω πιστευω πως η λιλα μοιαζει με το μηνα κυριως στο πεισμα την τρελλα και την επιλεκτικη ακοη(αν βαριεται η παιζει οσο και να μιλαω με γραφει)σε μενα μοιαζει στα χαδια και στο οτι δεν αντεχει μονη της(μας περνει απο πισω και στην τουαλετα)ποια ανεξαρτησια της γατας?εμας ειναι πληρους απασχολησεως(και εγω ειμαι λιγο
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Η Αργυρω οταν με χάνει, παρόλο που έχει τη μαμα/Σιβα, αρχιζει να φωνάζει....!
Χτες εκανα μπανιο και ειχε σκαρφαλωσει στην μπανιερα για να μπει μεσα (μη μεινει μονη της απ' εξω και πάθει τιποτα....
)Σε αυτο πρεπει να πω οτι δεν μου μοιαζουν!
Εγω θελω πολυ να μενω μερικες ωρες μονη μου τελειως...Αλλα δεν μπορω!

nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
Και τα δικα μου ειναι συνεχεια από πίσω μας...
Η Αργυρω οταν με χάνει, παρόλο που έχει τη μαμα/Σιβα, αρχιζει να φωνάζει....!
Χτες εκανα μπανιο και ειχε σκαρφαλωσει στην μπανιερα για να μπει μεσα (μη μεινει μονη της απ' εξω και πάθει τιποτα....)
Σε αυτο πρεπει να πω οτι δεν μου μοιαζουν!
Εγω θελω πολυ να μενω μερικες ωρες μονη μου τελειως...Αλλα δεν μπορω!![]()
Καλα Ισμήνη, αυτο το κάνει και η μικρή μου...καθεται και με παρακολουθεί και εμένα και τον Γιώργο οταν κανουμε μπάνιο (παιρνει μάτι) αλλα εμας εχει και μια εμμονη με το νερό...αφού εχω το ψεκαστήρι για τα φυτα και μόλις το ακούει ερχεται τρεχοντας για να την καταβρέξω... αυτο μαλλον το χει παρει απο τη μαμα της γιατι η Αρτεμις μου είπε ότι η Κείρα μπαίνει κανονικα στη μπανιέρα...

aretha
Περιβόητο μέλος
Δηλαδή, όταν είμαστε σπίτι έρχεται πάντα και κάθεται στο ίδιο δωμάτιο μ' εμάς, αλλά συνήθως κρατάει κάποια απόσταση.
Πχ στο σαλόνι, όταν εμείς καθόμαστε στον καναπέ, αυτή έρχεται και κάθεται στην πολυθρόνα απέναντί μας. Στην κουζίνα, όταν μαγειρεύω, ανεβαίνει στο τοιχάκι πάνω από τον πάγκο και με παρατηρεί από κει. Το βράδυ κοιμάται στο κρεββάτι μας αλλά χαμηλά κάτω, στα πόδια. Στη μπανιέρα μπαίνει, αλλά νομίζω ότι το κάνει πιο πολύ για να παίξει με το νερό παρά για να μας κάνει παρέα...Πολύ θα ήθελα να ήταν κολλητσίδα! Με είχανε κακομάθει οι γάτοι της μαμάς μου και τώρα μου φαίνεται κάπως...
Αλλά αυτά τα πράγματα δε γίνονται με το ζόρι. :greycat: 
Ismini
Διάσημο μέλος
Μηπως εχει καποια σχεση με Van τουρκιας? Ειναι και μακρυτριχη και ειναι πολυ πιθανο....αυτο μαλλον το χει παρει απο τη μαμα της γιατι η Αρτεμις μου είπε ότι η Κείρα μπαίνει κανονικα στη μπανιέρα...![]()
Μπα η Αργυρω σιχαινεται το νερο....γι αυτο και ουρλιαζει οταν κανω μπανιο...επειδη ΔΕΝ μπορει να μπει...
RedCat
Διάσημο μέλος
για Βαν δεν ξέρω...χαϊΒαν είναι σίγουρα...οπου τζερτζελες μέσα η Μαφαλντα μας...αφού τον έρημο τον Τσε ούτε για Χ#@$ιμο δεν τον αφήνει να παει...κάθεται και τον παρατηρεί και του χαλαει την αυτοσυγκεντρωσηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool