Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ θα σου πρότεινα με κάποιον τρόπο να απομονώσεις την κάθε γάτα μαζί με τα γατάκια της σε ένα χώρο για να μην έχεις παρατράγουδα. Και δεύτερον, στείρωσε τις γατούλες σου όταν απογαλακτιστούν τα μωρά. Έτσι θα αποφύγεις τη δημιουργία μελλοθανάτων (κακά τα ψέματα) και δεν θα ξαναζήσεις τέτοιες σκηνές απείρου κάλλους...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
2 μητέρες μαζί είναι πολλές φορές πρόβλημα...!!
Προχτές που πήγα στο σπίτι ενός φίλου μου που έχει πολλές γάτες, μου είπε ότι μόνο η Τζένη και η Λούνα του τα πάνε καλά ως λεχώνες... τις τράβηξα και φωτό... όλες οι άλλες παλεύουν και τις απομονώνει!
Συνημμένα
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Και αν όλα αυτά που γίνονται δεν θα έπρεπε να γίνονται, τότε σημαίνει ότι οι γάτες τείνουν να τρελαθούν από το περιβάλλον στο οποίο είναι υποχρεωμένες να ζουν.
Πάντως δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα όλα αυτά που κάνουν, θα φτάσει για όλους το γάλα.
Συνηθίζεται να θηλάζουν η μια της άλλης τα μωρά
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν ξέρω τι να σε συμβουλέψω,εκτός από το να σου ευχηθώ υπομονή,δεν έχω λόγια...

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα δεν παλευουν, κατα βάθος εύχομαι να ήταν εχθρικές η μία με την άλλη τουλάχιστον αυτό αντιμετωπίζεται με την απομόνωση αλλά αυτό... να είναι όλες μαζί θέλουν μαζί και τα γατάκια τουςΣυμφωνώ με τη Desdemona!
2 μητέρες μαζί είναι πολλές φορές πρόβλημα...!!
Προχτές που πήγα στο σπίτι ενός φίλου μου που έχει πολλές γάτες, μου είπε ότι μόνο η Τζένη και η Λούνα του τα πάνε καλά ως λεχώνες... τις τράβηξα και φωτό... όλες οι άλλες παλεύουν και τις απομονώνει!
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Αλλά τα παιδιά τους τι τα κάνεις ? Ψάχνεις για οικογένειες ?
Συμφωνώ με την φίλη που προτείνει στείρωση. Και μάλιστα άμεσα, θα έλεγα εγώ.
Καλό ξεμπέρδεμα.
moukelis
Επιφανές μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
ξεκινα απο εκεινη.......και καλη επιτυχια
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξένα οικογενειακά;;Μα εγώ ειμαι η γατομαμά τους και παρακαλώ πιστέψτε με οτι ούτε να γεννήσουν δεν καθίσαν χωρίς να είμαι απο πάνω τους. Πολλές φορές η Ισαβέλλα μουρμούριζε επιθετικά στα μωρά και μόνο με χάδια κατάφερε να επαναπροσεγγίσει τα μωρά.Όσο για το περιβάλλον θα έλεγα οτι οι γάτες μου είναι αρκετά προνομιούχες γιατι ζω σε νησί και όπως καταλαβαίνετε έχουν ελευθερία αλλά και προστασία ταυτόχρονα. Κατά την γνώμη μου όλα αυτά τα προκαλεί η υπεπροστατευτικότητα της Estee. Και νομίζω οτι θ έπρεπε να σας πω οτι οι γάτες είναι σιαμ και αυτο το αναφέρω μόνο γιατι μετά απο 13 χρόνια που έχω γάτες σιαμ θεωρώ οτι είναι τουλάχιστον ιδιότροπες μεταξύ όλων των υπόλοιπων ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους που με κάνει να τισ αγαπώ τόσο.Μην ανακατεύεσαι σε ξένα οικογενειακά.
Και αν όλα αυτά που γίνονται δεν θα έπρεπε να γίνονται, τότε σημαίνει ότι οι γάτες τείνουν να τρελαθούν από το περιβάλλον στο οποίο είναι υποχρεωμένες να ζουν.
Πάντως δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα όλα αυτά που κάνουν, θα φτάσει για όλους το γάλα.
Συνηθίζεται να θηλάζουν η μια της άλλης τα μωρά
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστώ για την συμβουλή όλους σας ναι τα γατάκια όσο και να φαίνεται απιστευτο θα τα ΄δωσω όλα σε ανθρώπους που φαίνεται οτι τα θέλουν πραγματικά οσο για τις δύο μικρές που κράτησα από την προηγούμενη γέννα, φυσικά και δεν τις κράτησα για αναπαραγωγή η μία είναι στειρωμένη αλλα τις κράτησα γιατι κανένας από τους υποψηφιούς δεν ήταν κατάλληλοςΠαιδιά αν τα γατάκια είναι μωρά δε γινεται να στειρωθούν οι μαμάδες,θα σταματήσει το γάλα τους.Αλλά η στείρωση και για μένα είναι η καλύτερα λύση.ΚΑι τα μικρούλια αλήθεια,έχετε βρει που θα τα δώσετε;Δυσκολη η κατάσταση...![]()
Desdemona
Διάσημο μέλος
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, είναι και αυτός Σιαμ, την Estee μου την εστειλαν από την Δράμα γιατι είχε πρόβλημα στο ένα ματάκι και έχουμε την ίδια μέρα γενέθλια οπότε ήταν κισμέτ, όσο για τον μπαμπά είναι απόγονος της πολυαγαπημένης μου γάτας της Shakira τηνς πρεσβύτερης που πέθανε σε ηλικία 9 χρόνων απο οξεία λοιμωξηΚαλά κάνεις και επιλέγεις τους γατογονείς. Αλήθεια, ο μπαμπάς είναι κι αυτός Σιάμ;
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Estee δεν μπορεί ούτε κατα διάνοια να φύγει από εδώ είναι το πιο ανασφαλές ζώο που είχα ποτέ αλλα επίσης δεν έχω σε κανέναν άλλο εμπιστοσύνη να προσέχει την γατούλα μου..αν θες τη γνωμ μου επειδη και η αβανα το επαιζε ελληνιδα μανα για ενα χρονο, απομονωσε την εστε στειλε την καπου 2 βδομαδες διακοπες για να σταγιιξει και μετα κοιτα να την στειρωσεις γιατι θα εχει εξαντληθει με ολο αυτο.......
ξεκινα απο εκεινη.......και καλη επιτυχια
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστώ πολύ, αυτό προσπαθώ και ας μην με αφήνουν να κοιμηθώΟντως οι Σιαμ είναι ιδιορρυθμες, οπότε καλό κουράγιο
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Όμως αναρωτιέμαι ότι αν ήταν στη φύση τους τι θα έκαναν; Θα πάθαιναν κακό;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool