avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εκλεισε μηνας που ταιζω αυτα τα εγκαταλελημμενα κουταβακια, σ ενα οικοπεδο στα γλυκα νερα...Εγιναν πια σκυλακια ολο χαρα κ ζωη απο κει που ηταν κατι καχεκτικα...σπορακια!!!
Ειναι 5 σιγουρα αλλα νομιζω οτι υπαρχει και εκτο...εχω χασει το λογαριασμο.....
Λεω να τα βγαλω αγγελια, αλλα, αν παω στο οικοπεδο με καποιο ενδιαφερομενο κ δεν τα βρω????Δε ξερω αν τα εχω ολα φωτογραφισει...τις 3 πρωτες βδομαδες δεν με πλησιαζαν για χαδια...τις 2 τελευταιες....τα σφυριζω κ ξεπροβαλλουν απ οπου εχουν κρυφτει....
Τρωνε τον απακο...εχουν υπεροχα μουσουδια, εγιναν χαδιαρικα..εχουν απιστευτες φωνουλες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
θελω να τους κανω το πρωτο τους εμβολιο....η ιστορια με το χερι με παει πισω γιατι δεν μπορω μονη μου
Μη με ρωτησετε ποσα αγορακια κ ποσα κοριτσακια υπαρχουν...εχοω χασει το λαγαριασμο..οταν πεφτουν ολα πανω μου...κι οι φψτος που τραβηξα...ειναι κατορθωμα!!!!
Ειναι ενα καταμαυρο σα το μπλακυ κ τα υπολοιπα μαυρο-μπεζ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
ξεχωριζει...ειναι το μοναδικο χωρις μαυρο στο υπεροχο γουνακι του.....Οι εργατες απο το απεναντι γιαπι τους πετανε ψωμι κ το τρωνε....φανταστειτε!!!Τρωνε μεχρι και ψωμι!!!
Φιλοι μου....σπευσατε
Τι να κανω με τα γλυκοκουταβα???
Συνημμένα
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Κανένας απο δω μπορεί να παρει κανένα???
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειναι ατελειωτες οι αναγκες...καθε μερα κ κατι καινουργιο....Στο θεμα αλλα ζψακια, στο "μια θεση για μενα" ειχα πει την σωτηρια του Γκουφυ....αναρρωσε το πουλακι μου κι απο χθες πηγε στη πανσιον....Ειναι γιουρα κυνηγοσκυλο, ηδη το ζητησε κυνηγος κ δεν το δινω....γιατι κατα πως φαινεται, κυνηγος το ειχε κ το εγκατελειψε κ το βρηκα μισοπεθαμενο....προφανως δεν ενανε καλα τη δουλεια του...
Αχ θεε μου συγχωρα με....δεν τη χωνευω τη φαρα των κυνηγων....δεν τους θελω αυτους τους ανθρωπους.....τους σιχαινομαι οπως ο διαολος το λιβανι...
Ο γκουφακος ειναι μια γλυκα κ πολυ χαδιαρης,....αδιαξοδα μωρε κλειαννα!!!!
strayshelp
Δραστήριο μέλος
δεν πειράζει,υπομονη!
ΜΗΝ δώσεις σκυλί σε κυνηγό.Ακόμα και κυνηγόσκυλο,καλύτερα να προσέχουμε για να έχουμε!!
Τωρα παω να δω τον Γκούφυ να τον κανω μια προωθησουλα κ αυτον.
Κλειάννα
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Εμαθα οτι βρηκαν σπίτια όλα!!!!

drusilia
Διάσημο μέλος
Να κλειδώσουμε την αγγελία πανηγυρικά;

strayshelp
Δραστήριο μέλος
Σταθηκαν πολύ τυχερά αλλά έκανε και αυτη το ''ψηστήρι'' της!!!χι χι χι!
Θα παει και Θεσ/κη λέει καποια!
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
ηρα, διας, αρτεμις, σαπφω, ερμης, απολλων ακομα κι ο ηφαιστος ο μαυρουκος!!!!Ειμαι πανευτυχης....κι ο ασπρουλης παει με τη ρουκο Θεσ/νικη.....Μονο ο ρουντακος, ο μπλακουλης κι ο γκουφακος μενουν ακομα στη πανσιον...κ βγαζω το αχτι μου με τα υπολοιπα κουταβια.....
Voula
Διάσημο μέλος
Απλά απίστευτη !
Να σ'αι καλά βρε Όλγα. Όλοι μας ευχόμαστε την ίδια τύχη και στα υπόλοιπα παιδιά σου.
Voula
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool