Οι γλυκοκούταβοι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

avrilio

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα.
ειναι στα γλυκα νερα...κι ειναι ολο γλυκα....ισως γιατι πινουν γλυκο νερο!!!
Εκλεισε μηνας που ταιζω αυτα τα εγκαταλελημμενα κουταβακια, σ ενα οικοπεδο στα γλυκα νερα...Εγιναν πια σκυλακια ολο χαρα κ ζωη απο κει που ηταν κατι καχεκτικα...σπορακια!!!
Ειναι 5 σιγουρα αλλα νομιζω οτι υπαρχει και εκτο...εχω χασει το λογαριασμο.....
Λεω να τα βγαλω αγγελια, αλλα, αν παω στο οικοπεδο με καποιο ενδιαφερομενο κ δεν τα βρω????Δε ξερω αν τα εχω ολα φωτογραφισει...τις 3 πρωτες βδομαδες δεν με πλησιαζαν για χαδια...τις 2 τελευταιες....τα σφυριζω κ ξεπροβαλλουν απ οπου εχουν κρυφτει....
Τρωνε τον απακο...εχουν υπεροχα μουσουδια, εγιναν χαδιαρικα..εχουν απιστευτες φωνουλες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 1k.JPG
    1k.JPG
    166,9 KB · Εμφανίσεις: 36
  • 2k.JPG
    2k.JPG
    163 KB · Εμφανίσεις: 33
η κουταβισια γλυκα

θελω να τους κανω το πρωτο τους εμβολιο....η ιστορια με το χερι με παει πισω γιατι δεν μπορω μονη μου
Μη με ρωτησετε ποσα αγορακια κ ποσα κοριτσακια υπαρχουν...εχοω χασει το λαγαριασμο..οταν πεφτουν ολα πανω μου...κι οι φψτος που τραβηξα...ειναι κατορθωμα!!!!
Ειναι ενα καταμαυρο σα το μπλακυ κ τα υπολοιπα μαυρο-μπεζ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 3k1.JPG
    3k1.JPG
    175,2 KB · Εμφανίσεις: 38
  • 3κ2.JPG
    3κ2.JPG
    177,7 KB · Εμφανίσεις: 34
  • mk.JPG
    mk.JPG
    185,3 KB · Εμφανίσεις: 33
το κανελι γλυκοκουταβο

ξεχωριζει...ειναι το μοναδικο χωρις μαυρο στο υπεροχο γουνακι του.....Οι εργατες απο το απεναντι γιαπι τους πετανε ψωμι κ το τρωνε....φανταστειτε!!!Τρωνε μεχρι και ψωμι!!!
Φιλοι μου....σπευσατε
Τι να κανω με τα γλυκοκουταβα???

Συνημμένα

• kan.JPG
    kan.JPG
    131,5 KB · Εμφανίσεις: 37
  • ψω.JPG
    ψω.JPG
    173,3 KB · Εμφανίσεις: 33
Aμεσα πρέπει να φιλοξενηθούν!
Κανένας απο δω μπορεί να παρει κανένα???

αχ μωρε κλειανακο!!!!Ολοι εδω μεσα ειναι...τιγκα στα ζψακια....ευελπιστω στους φιλους των φιλων του σαιτ....Εγω εχω ρωτησει τους δικους μου φιλους κ γνωστους...ολους τους εχω φορτωσει με ζωντανα....στο τελος θα με....χωρισουν.....
Ειναι ατελειωτες οι αναγκες...καθε μερα κ κατι καινουργιο....Στο θεμα αλλα ζψακια, στο "μια θεση για μενα" ειχα πει την σωτηρια του Γκουφυ....αναρρωσε το πουλακι μου κι απο χθες πηγε στη πανσιον....Ειναι γιουρα κυνηγοσκυλο, ηδη το ζητησε κυνηγος κ δεν το δινω....γιατι κατα πως φαινεται, κυνηγος το ειχε κ το εγκατελειψε κ το βρηκα μισοπεθαμενο....προφανως δεν ενανε καλα τη δουλεια του...
Αχ θεε μου συγχωρα με....δεν τη χωνευω τη φαρα των κυνηγων....δεν τους θελω αυτους τους ανθρωπους.....τους σιχαινομαι οπως ο διαολος το λιβανι...
Ο γκουφακος ειναι μια γλυκα κ πολυ χαδιαρης,....αδιαξοδα μωρε κλειαννα!!!!

α εχεις ρωτησει ήδη φιλους & γνωστούς ε?
δεν πειράζει,υπομονη!

ΜΗΝ δώσεις σκυλί σε κυνηγό.Ακόμα και κυνηγόσκυλο,καλύτερα να προσέχουμε για να έχουμε!!
Τωρα παω να δω τον Γκούφυ να τον κανω μια προωθησουλα κ αυτον.

Κλειάννα

περιμενε.....την κυριακη θα βγαλω ωραιες φωτος τον Γκουφυ...μη βαλεις στα χαλια που τον βρηκα.......Περιμενε να τον δεις ομορφο οπως εγινε..

Kαλέ καλέ......Σας τα πα??
Εμαθα οτι βρηκαν σπίτια όλα!!!!:)

Τέλειο!
Να κλειδώσουμε την αγγελία πανηγυρικά;:)

Πεθανα στα γέλια με τον τρόπο που έκανε.... αγώνα η Ολγα να τα δώσει!
Σταθηκαν πολύ τυχερά αλλά έκανε και αυτη το ''ψηστήρι'' της!!!χι χι χι!
Θα παει και Θεσ/κη λέει καποια!

ΟΛΑ ΤΑ ΓΛΥΚΟΚΟΥΤΑΒΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ!!!!
ηρα, διας, αρτεμις, σαπφω, ερμης, απολλων ακομα κι ο ηφαιστος ο μαυρουκος!!!!Ειμαι πανευτυχης....κι ο ασπρουλης παει με τη ρουκο Θεσ/νικη.....Μονο ο ρουντακος, ο μπλακουλης κι ο γκουφακος μενουν ακομα στη πανσιον...κ βγαζω το αχτι μου με τα υπολοιπα κουταβια.....

Είχα την τύχη να ακούσω την ιστορία της υιοθεσίας των γλυκοκούταβων το ίδιο βράδυ που η Όλγα τα ΄"μοίραζε" από πόρτα σε πόρτα.
Απλά απίστευτη !

Να σ'αι καλά βρε Όλγα. Όλοι μας ευχόμαστε την ίδια τύχη και στα υπόλοιπα παιδιά σου.

Και ξέχασα να σας πω να κλειδώσετε κι αυτή την αγγελία για να πάμε παρακάτω..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back