Οι διάσημες γάτες του site!

Μάλλον είναι εξαιτίας των ματιών που λάμπουν λόγω του φλας.

ναι γιαυτο το ειπα!! δεν νομιζω να θυμωσε σοβαρα η νιαου!!!:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι γιαυτο το ειπα!! δεν νομιζω να θυμωσε σοβαρα η νιαου!!!:blink:

Τι λες καλέ; Όχι βέβαια!!!:rolleyes: :lol:
Τα μάτια της είναι έτσι επειδή λάμπουν στο σκοτάδι ;) (εκ φυσεως!:rolleyes: )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Της Μίτσυς είναι πολύ πιο scary είναι σιάμ και τα μάτια της στο σκοτάδι είναι κόκκινα.

Της Μίτσυς είναι πολύ πιο scary είναι σιάμ και τα μάτια της στο σκοτάδι είναι κόκκινα.

Οοοοοοοοοο!!:blink: :blink: :blink:
unsure.gif
:lol: :up:

Ολγα δεν ηξερα οτι η Μελανι δεν ειναι κοντα σου πια:(
Θα τη θυμωμαστε εδω!:)

Και η γατες της μαγισσας και της Ντουσιλιας μου εχουν μεινει στο κεφαλι , αλλα πως τις λενε;:hmm:

Ο δικός μου ειναι ο Ραουλ και της Μάγισσας η μικρή Κλειώ! :)

ο Παουλ εχει αστεια φατσουλα!:P

Και η γατες της μαγισσας και της Ντουσιλιας μου εχουν μεινει στο κεφαλι , αλλα πως τις λενε;:hmm:
H δική μου λέγεται Κλειώ και της drusilia είναι ο Ραούλ που τον θυμάμαι γιατί έτσι θέλαμε να βγάλουμε τον γατούλι της NiaR και επειδή έτσι λέγανε και τον δικό της γάτο τον βγάλαμε τελικά Μάλο..Επίσης θυμάμαι και την γατούλα της Βάλιας την Λουκία γιατί με συγκίνησε η ιστορία της και η γάτα της aretha γιατί μου άρεσε πολύ το όνομα και της όλγας την Μέλανι την θυμάμαι από το αντίο γλυκιά μου Μέλανι γενικά νομίζω ότι αν κάτσω να σκεφτώ πιο πολλά αρθρα θα τα θυμηθώ αλλά δεν ξέρω αν θα θυμηθώ τα ονόματα από τις γατούλες....

Κι εμένα μου είχε κάνει εντύπωση η ιστορία της Λουκιας. Επίσης ο Τσε της Νότας και ο Μάλιος της LIFE.
Και ο Φρου της Μιμίκας. Και η αρήθα!
Αυτά τα γατούλια μου έρχονται στο μυαλό τώρα. Σίγουρα ομως θα υπάρχουν κι άλλα...

Αιροσκαι, δες στο γκάλερύ μου να δεις τον Ραούλ σε όλο του το μεγαλείο! :D

:hmm:Χιονης-Πιπης...Φρου,Χουζουρης,Πατουνα,Χουχουδιτος ειναι τα πρωτα ονοματα που μου ερχονται στο μυαλο
Επισης απο φατσουλες εντονα μου ερχεται ο γατος της drusilia ,της Νοτας και η γατα της Χριστινας:)

Αφησε ιστορια ο χουχουδιτος τελικα...καθως κα η μαιρούλα ( μας εσκασε μεχρι να στειρωθει πια):P

..καθως κα η μαιρούλα ( μας εσκασε μεχρι να στειρωθει πια):P
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Ναι αλλα στειρωθηκε με απολυτη επιτυχια και γλυτωσατε και τη γκρινια μου:lol::lol::lol::lol:

Το περίεργο με την Μαιρούλα ειναι οτι ενώ μου έρχεται στο μυαλό σαν ονομα δεν έχω εικόνα... Ίσως γιατί την έχεις μωράκι στο άβαταρ... Ενώ την φατσούλα του Μάλιου την θυμάμαι έντονα...

Η εικόνα που μου ρχετε συνέχεια στο μυαλό είναι το Φατσουλίνι της Julian (είναι ίδια η δικιά μου), ο Ραούλ με το σατανικό βλέμμα (απ'ότι θυμάμε ήταν κλεισμένος στο μπαλκόνι?!), η Σαρδέλα, ο Πορδολέων, ο Φρου, η Αρηθούλα (μου έκανε εντύπωση ο συνδυασμός ονόματος με χρώμα, χεχε Aretha Franklin),η Μαίρη αλλά μόνο στην μικρή έκδοση :D , το κουκλί της μάγισσας (sorry, σκάλωσα με το όνομα), η Φατσούλα της Λουκίας (Βάλια) και Marestros! Σίγουρα θα μου ρθουν κι άλλα μετά!

Α, ναι,της Lactoula ο Φοίβος που φαίνεται από κάτω χεχε, αξέχαστη φωτό

Η εικόνα που μου ρχετε συνέχεια στο μυαλό είναι το Φατσουλίνι της Julian (είναι ίδια η δικιά μου), ο Ραούλ με το σατανικό βλέμμα (απ'ότι θυμάμε ήταν κλεισμένος στο μπαλκόνι?!), η Σαρδέλα, ο Πορδολέων, ο Φρου, η Αρηθούλα (μου έκανε εντύπωση ο συνδυασμός ονόματος με χρώμα, χεχε Aretha Franklin),η Μαίρη αλλά μόνο στην μικρή έκδοση :D , το κουκλί της μάγισσας (sorry, σκάλωσα με το όνομα), η Φατσούλα της Λουκίας (Βάλια) και Marestros! Σίγουρα θα μου ρθουν κι άλλα μετά!

Α, ναι,της Lactoula ο Φοίβος που φαίνεται από κάτω χεχε, αξέχαστη φωτό
Σε ευχαριστώ για το κουκλί το όνομά της είναι Κλειώ:up::up::up::up:

Eίμαι πολύ περήφανη που έγινα μαμά μιας τόσο διάσημης γάτας. Μιλώ για τον υπέροχο, τον ανεπανάληπτο Χουχουδίτο (τον κύριο Ρόμπυ Χουχουδίτο, έχει όνομα και επίθετο βλέπετε!). Όμως και η Ελίνα μου που ίσως δεν σας έμεινε και πολύ στο νού είναι διάσημη για μας που τη λατρεύουμε!
Καληνύχτα!

Eίμαι πολύ περήφανη που έγινα μαμά μιας τόσο διάσημης γάτας. Μιλώ για τον υπέροχο, τον ανεπανάληπτο Χουχουδίτο (τον κύριο Ρόμπυ Χουχουδίτο, έχει όνομα και επίθετο βλέπετε!). Όμως και η Ελίνα μου που ίσως δεν σας έμεινε και πολύ στο νού είναι διάσημη για μας που τη λατρεύουμε!
Καληνύχτα!

Το πρόβλημα με τα γατόνια σου Άνιμα ειναι οτι δεν ξέρω ποιο είναι ποιο, έτσι οπως φαίνονται διπλα δίπλα... :redface: Η άσπρη ειναι η Ελίνα;;

Επιτέλους κατάλαβα απο που μπορει να βγαίνει αυτο το Aretha....

Μα βέβαια και η Ελίνα, έχει ωραία ιστορία, την είχες κλέψει απ'τη μαμά της απ' ότι θυμάμε!:D

Η ασημί γατούλα είναι ο Χουχουδίτος ή Ρόμπυ Χουχουδίτος και η μαύρη είναι η Ελίνα που όπως θυμάται η Μια-μ την είχα κλέψει από τη μαμά της, την οποία μετά τη στείρωσα και αργότερα πέθανε. Δεν ξέρω πως να μικραίνω φωτογραφίες αλλοιώς θα είχα βάλει πολλές από ταπανέμορφα γατουλίνια μου.
Τώρα και η Ελίνα είναι στειρωμένη η χρυσή μου. Είναι πολύ παιχνιδιάρα, αντίθετα με τον Χουχουδίτο που είναι πιο βαρύς και του αρέσουν οι ξάπλες. Ευτυχώς η Ελίνα τον ξεσηκώνει με τα καμώματά της και τρέχει κι αυτός. Είναι πιστεύω δυο ευτυχισμένα γατουλίνια προσαρμοσμένα στους ώριμους γονείς τους και απολαμβάνουν πολλά χάδια κι αγκαλιές. Δεν έκαναν ποτέ καμία ζημιά. Μερικά παραπτώματα ναι, όπως μερικές φορές το ανέβασμα στο τραπέζι της τραπεζαρίας και στον πάγκο της κουζίνας.:):)
----------------------------

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back