Οι διάσημες γάτες του site!

Την θυμόμουν την ιστορία της Ελίνας, για τον Χουχουδίτο είχα χάσει επεισόδια... Ωστε ο άσπρος ειναι ο Χουχουδίτος... Απίστευτο πλάσμα... Για την Ελίνα σου βάλε μια καλύτερη φωτογραφία καλέ! Αυτή είναι θολή!

Μ' αρέσει και το άσπρο-μάυρο συνδυασμος!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω υπέροχες φωτογραφίες αλλά δεν ξέρω πως να τις μικρύνω για να τις βάλω. Ρ΄ωτησα κι αλλού γι αυτό και ίσως πάρω απάντηση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Οι διασημες γατες του site!

Τώρα πια 2010.... ποιες γατουλες θυμαστε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dumbo να βολταρει στο κουκλοσπιτο
yo-yo σε ενα μαξιλαρι να γλειφει την ουρα του και επισης να αργει να γινει αντρας :lol:
breena να κοιταει τον φακο της φωτογραφικης μηχανης απο τα σκαλοπατια (και να περιμενει τον ιπποτη yo-yo)
Σειριο να εχει νευρα στην καμερα
Μοιρα ησυχη οπως παντα
Βailey να εξερευνει το καινουριο της δεντρακι
μπουκακο να καθεται ή να κοιμαται:lol:
πουπουλινα χωμενη σε ενα ταψι
μπασσυ να κανει διαιτα
βρουκο να χανει το τριχωμα του στην κοιλια του
μπετινα να ειναι ανεβασμενη σε ενα τοιχο
mark να ανησυχει την γατομαμα του με μια γραμμη στο ματι του η οποια δεν ηταν τιποτα
Τουλης να ανησυχει τους γυρω του με FUS
Σανταμ και μυρωδατα σοκολατακια
Χιονατη και αναζητηση ονοματος
Kazumi και παιχνιδι με μπαλακι
Quentin να γκρεμιζει το σπιτι
Λεον να φιγουραρει πανω στην πορτα

δεν μπορω να θυμηθω αλλα κατορθωματα, αλλα θυμαμαι πολλες γατουλες ακομα: Disney, Οντιλ, Λουκουμα, Μικοτο, Ηλενια, Ηλεκτρα, Καραμελα, Μπιζου, Ραμση, Sookie, Leia, Μελινα, Αχιλλεας, Μπηλιω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πώ πωπως θα τα θυμηθώ όλα:D;;;
Αν ξεχάσω κανένα μη νομίσετε πως τ'αγαπώ λιγότερο πάντως:redface:
ο Τσε ο λεβέντης και καρτερικός με τις φιλοξενίες της μάνας του και το Κουφαλντόν δια πάσαν νόσον και πυρετόν
ο Πορδίτσος της Αλίκης μας
ο Λίλος και η Πουπίνα που κάνουν διαιτα και με λατρεύουν
ο Ναρούτο που μεταλλάσεται σε πορτοκαλόγατο
η Μπασσετ η πρασινομάτα θεά κι ηΟντιλ ο μαυροδιάβολος
ο Μπουκάκος που μπουκώνει τα πάντα και η πουπουλένια Πουπουλίνα
Η παρέα της Μελίνας, του Αχι και του Αιμιλάκου του μπεμπάκου
ο έτερος Τούλης του φόρουμ
κι πεντάμορφη Μπίλλιω η συνονόματη της δικής μου
ο διάσημος κυνηγός Βρούκος κι η Μπεττίνα
το Τσουτσουκίδιον που χτύπησε την πόρτα της Ειρήνης
η Οπρα που μας ξαναβρήκε ανανεωμένους μαζί με τον Φίλιξ
η πεντάμορφη λευκή Χιονάτη που τσεκάρει τον μπαμπά της αν έχει πλύνει καλά τα πιάτα
ο γατουλένιος Τίγρης της Μαιρούλας απο την Ηγουμενίτσα
ο Τζεπέττο που κυνηγάει κίτρινες μύγες (που αλλιώς τις φωνάζουν μέλισσες)
ο παλευκος Λεόν της Ευης μαζί με τον περίφημο Ψακογιώργη (τί όνομα θέε μου!)
ο Παρούλης της Κάλλιας που μας πήρε και τον διάσημο ΚοντΟνούρ για την αδερφή της
η Σελένα κι ο Σηφης ο Κρητίκαρος παλήκαρος ο λεβέντης της Κουνέλας μας
και.............................. βρε τί ωραίο θεματάκι μας ξανάνοιξες
για να δούμε πως όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν:):)

Πώ πωπως θα τα θυμηθώ όλα:D;;;
Αν ξεχάσω κανένα μη νομίσετε πως τ'αγαπώ λιγότερο πάντως:redface:
ο Τσε ο λεβέντης και καρτερικός με τις φιλοξενίες της μάνας του και το Κουφαλντόν δια πάσαν νόσον και πυρετόν
ο Πορδίτσος της Αλίκης μας
ο Λίλος και η Πουπίνα που κάνουν διαιτα και με λατρεύουν
ο Ναρούτο που μεταλλάσεται σε πορτοκαλόγατο
η Μπασσετ η πρασινομάτα θεά κι ηΟντιλ ο μαυροδιάβολος
ο Μπουκάκος που μπουκώνει τα πάντα και η πουπουλένια Πουπουλίνα
Η παρέα της Μελίνας, του Αχι και του Αιμιλάκου του μπεμπάκου
ο έτερος Τούλης του φόρουμ
κι πεντάμορφη Μπίλλιω η συνονόματη της δικής μου
ο διάσημος κυνηγός Βρούκος κι η Μπεττίνα
το Τσουτσουκίδιον που χτύπησε την πόρτα της Ειρήνης
η Οπρα που μας ξαναβρήκε ανανεωμένους μαζί με τον Φίλιξ
η πεντάμορφη λευκή Χιονάτη που τσεκάρει τον μπαμπά της αν έχει πλύνει καλά τα πιάτα
ο γατουλένιος Τίγρης της Μαιρούλας απο την Ηγουμενίτσα
ο Τζεπέττο που κυνηγάει κίτρινες μύγες (που αλλιώς τις φωνάζουν μέλισσες)
ο παλευκος Λεόν της Ευης μαζί με τον περίφημο Ψακογιώργη (τί όνομα θέε μου!)
ο Παρούλης της Κάλλιας που μας πήρε και τον διάσημο ΚοντΟνούρ για την αδερφή της
η Σελένα κι ο Σηφης ο Κρητίκαρος παλήκαρος ο λεβέντης της Κουνέλας μας
και.............................. βρε τί ωραίο θεματάκι μας ξανάνοιξες
για να δούμε πως όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν:):)
Είσαι απίστευτη!!!! Άριστα 10! Πολύ καλή μαθήτρια!!!!!!:)

ελα έλα λοιπόν κι εσύ κιουρία μου
μπρος μολόγα τα γατιά που θυμάσαι;)

Μίκυ πρόσεχε, σου βγαίνει το δασκαλίστικο-εξεταστικό!!!:D
Λοιπόν, ξεκινάω με τα γατιά που ζηλεύω... με την καλή έννοια!
Τον λατρεμένο Τούλη από Αλεξανδρούπολη,
και τα πανέμορφα Βιρμανάκια Καζούμι και Κουεντίν... σε αυτά ζηλεύω και την μπαλκονοπερίφραξη!:P
Tα νορβηγάκια της Δώρας...
Επίσης, έχω ζηλέψει την αυλή-γατοπαράδεισο του κύπριου Ντίσνευ- Jejebel!:clapup:
πολύ ζηλεύω τελικά...:redface:
Η ξαδελφούλα,περσίδα,μπουμπού Μπριζίτ και ο ταραξίας λατρεμένος Ρίκυ!
Ο ξαδελφούλης από Ρόδο ο Σεβάχ της Δήμητρας και το αδελφάκι του!
Ο ετεροθαλής αδελφός του Αχιλλέα, ο Πέρσης ο κούκλος -ομορφόσογο- και η θεία Στέλλα!
Τα κουμπαράκια , ο Δον ο λουκουμαδούλης και η lady pou-pou της Εφάρας της κουμπάρας!
Η αρραβωνιάρα του Δον, η Μπαχχχχχυ η ντίβα περσόνα,και το Οντιλόνι το μούτρο:P θυγατέρες της Ελενάρας που λατρεύω τον τρόπο που αφηγείται και πάντα γελάω στο θέμα της!
Ο αρραβωνιάρης της Lady pou-pou, o Mπάμπης, όχι ο φλού, ο Μπάμπης του vavavou του φίλου μου, και η Βάβα που μας έβαλε βιντεάκι που @έζει!!!:clapup:
Ο αρραβωνιάρης της Οντίλ , ο Λεόν ο Σαλονικιός ο κασκαντερ που σκαρφαλώνει στις πόρτες, και ο μαγκίτης ο Ψακογιώ!
Το σκανταλιάρικο κεϊκάκι-τσουτσουκάκι που έκανε στειρωσούλα και της πονάει το πιπάκι!
Ο Τζεπετάκος ο Πειραιώτης με το γατοδεντράκι του και με τη μαμά Στέλλα,που μαγειρεύει με τη μαμά της και το Τζεπετόνι της ξεφεύγει και κυνηγάει το κίτρινο μυγόνι!
Ο βρούκος και η Μπετίνα της Αννας και οι κόκκινες καρδουλίτσες τους!
Ο χαμαιλέον Ναρούτο που άλλαξε βαφή γούνας!
Tης pennylane ο Ντάμπο το νινί με το πάντα baby face και τα λατρεμένα πατούσια...
Της Κάλλιας το γουράκι ο Παρούλης και ο ξαδελφοκοντΟνούρ!
Η ψιψιδοτρίτη και ο κούκλος της Nicoll!
O κορυδαλλιώτης μπεζές που χώθηκε στο ψυγείο...
χμμμ... ΑΑΑΑΑ!!!! Ο ζαχαρίας με τη συγκινητική ιστορία από Ηλεία της Δανάης και του φίλου της...
θυμάμαι τη μαμά-ζουζουνέλα και το μωό της, την mulan και το μωό της και την παλιοδιαχειρίστρια...
Την συνδημότισσα Χιονάτη και το μπαμπά Γιάννη και το εξοχικό στη Σαλαμίνα και τα αδεσποτάκια που φροντίζει...
Λοιπόν,
αναγνώρισέ μου ότι είμαι πολύ καλή, και πιο νεοφερμένο μέλος από σένα!!!:clapup:
Και δεν το έστυψα εντελώς το ακατοίκητο!;) και βλέπω συγχρόνως και manchester-liverpool!!!:P
Aάάάντε μην αρχίσω να γράφω και από τα χαρίζονται που έχω πολλά φακελωμένα!!!:D
....και τέλος τα δικά σου τρίτεκνη μάνα κουράγιο!!!!!!

:clapup::clapup::clapup::clapup:
ΑΡΙΣΤΑ! ΑΡΙΣΤΑ! και ΕΥΓΕ και ΜΠΡΑΒΟ!!
:clapup::clapup::clapup::clapup:
Μας έβαλες τα γυαλιά και ντρέπομαι που ξέχασα τόσα πολλά κι αγαπημένα γατάκια
αλλά όπως είπα τα αγαπώ όοοοοοολα σαν να ήτανε γατιά μου:D:D:D:D

σας ευχαριστούμε που μας θυμηθήκατε καλέ θεια Μίκυ!!! και εμείς σας αγαπούμε
Τσεης και Φαλντόν (δια τον πόνον και τον πυρετόν)

εσας βρε κουτά γατιά δεν θα θυμόμουν
;)που σας έχω κορώνα στο κεφάλι μου
και αναλγητικόν δια τον πόνον και τον πυρετόν

ΥΓ Μητέρα Τερέ.... εεεε Νότα ήθελα να πω γράψτε μας κι εσεις ως παλαιοτάτη και αρχαιοτάτη εις το φόρουμ τούτον, τας γαλάς τας οποίας ενθυμείσθε (επιτρέποντος του Αλτσχάιμερ φυσικά):teasing:

σας ευχαριστούμε που μας θυμηθήκατε καλέ θεια Μίκυ!!! και εμείς σας αγαπούμε
Τσεης και Φαλντόν (δια τον πόνον και τον πυρετόν)

εσας βρε κουτά γατιά δεν θα θυμόμουν
;)που σας έχω κορώνα στο κεφάλι μου
και αναλγητικόν δια τον πόνον και τον πυρετόν

ΥΓ Μητέρα Τερέ.... εεεε Νότα ήθελα να πω γράψτε μας κι εσεις ως παλαιοτάτη και αρχαιοτάτη εις το φόρουμ τούτον, τας γαλάς τας οποίας ενθυμείσθε (επιτρέποντος του Αλτσχάιμερ φυσικά):teasing:
χα χα χα χα χα χα!!!!!!:clapup::clapup:

Γελάτε Μαρίνα αλλα έχει δίκιο η θεία (από το θεική εννοείται) Μίκυ!!

Τα ονοματά μας είναι
Τσε Μπέρι και
(όπως προειπα) Φαλντον, δια τον πονον και τον πυρετον

Μικάκο, εγω τα τουλοπουπσια και το Τσουλί σας θυμαμαι ξεκαθαρα!!
Φυσικά τον Πόρδο της Αλίκης και το Κουνάβι της (το οποιο αν το καλοσκεφτεις λειτουργει και συνδυαστικά)
Τον Μέλα της Μαρίας
Τον Αλαντίν της Μαριλίζας
θα θυμηθώ κι αλλα αλλα με εχει χτυπησει αλυπητα η κρίση (πείνας) αυτή τη στιγμή

Ηρω μου μας θυμασαι ολους ε;
Ο ΥοΥο (που εγινε πια αντρας:P) σου στελνει πολλα φιλια.

Ηρω μου μας θυμασαι ολους ε;
Ο ΥοΥο (που εγινε πια αντρας:P) σου στελνει πολλα φιλια.

αμε, μονο με τα καινουρια μικρα σας εχω χασει την μπαλα :P Ποσοι γινατε τωρα;

Ωριμασε επιτελους ο αρκουδος?!?!?! :clapup::clapup::clapup: Αντε να δουμε μωρα νορβηγακια την ανοιξη :D:D:D

Δυο καινουρια μωρα εχουμε,τη Henriette και τον Freki.Και οι γηγενεις και οι ξενιτεμενοι ειμαστε συνολο 7.
Μωρα θα εχουμε σε ενα μηνα και κατι.

Δυο καινουρια μωρα εχουμε,τη Henriette και τον Freki.Και οι γηγενεις και οι ξενιτεμενοι ειμαστε συνολο 7.
Μωρα θα εχουμε σε ενα μηνα και κατι.

:jumpy::jumpy::jumpy::jumpy::jumpy::jumpy:

Να τα χαιρεστε!! :inlove:

Θα αρχισω να μετραω τις μερες αντιστροφα για τα χνουδομπαλακια :P Ησουν αρκετα προκλητικη με τα σοκολατακια της Μοιρα κακιστη εκτροφεα!!:P Θα μας εξοντωσεις με τα νορβηγομωρα σε ενα μηνα :P

εχω κακιστη μνημη και εχω συμμετασχει σε ελαχιστα φορουμ οποτε απο τη δικια μου μερια θυμαμαι:

Ναρουτο να ριχνει το γατοδεντρο του και να τρωει τα μουτρα του
Σειριος να ποζαρει με διαβολικο υφος (που να τον δειτε και απο κοντα :worry: )
Μοιρα ηρεμη να ποζαρει επιδεικνυοντας τις ματαρες της
πουπουλινα να κανει τσισακια παντου (αυτο μου εμεινε :whistle: )
Μπεζες ενας τυχερος γλυκυτατος γατος

και μιας που ο Quentin νομικα δεν ανοικει σε εμενα: :whistle:
Quentin, ενα περιορισμενης ευθυνης βιρμανακι, μαμοθρευτο μεχρι βλακειας, ατσουμπαλο με διψηφιο iq :devil:

Ευχαριστουμε πολυ!
Αμαν πια,οπου σταθει κι οπου βρεθει αυτος ο απο πανω θαβει το γιοκα του...

:angelnot:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back