Οι εκλογές και το >>>>>>> MyCat

άσχετο τώρα, αλλά τον Βενιζέλο ποιός θα τον αναλάβει:blink::blink::blink::lol::lol::lol:

σας βάζω δύσκολα,εεεεεεε;;;:P:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Δεν σας ξαναπαίζω,μια φορά μου έτυχε κάτι και μένα και το κάνατε μπάχαλο χωρίς να συμμετέχω.:P:P:PΚι εγώ θα το πω στη μαμά μου,είπε ο μικρος Γιωργάκης,ενώ ο χοντρός Κωστάκης συνέχιζε να τρώει αμέριμνος το σουβλάκι.:blink::blink::blink::blink::blink:Καλέ αυτό είναι καλύτερο από το παραμύθι που γράφουμε.:lol::lol:

Καλά τον Βενιζέλο ας τον κάνει ή Raisa!!!:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΤΙ ΕΧΑΣΑ παιδια το εχετε προχωρησει πολυ??Εγω θελω να ειμαι ο....Λαζοπουλος!!!:cool:

Καλά τον Βενιζέλο ας τον κάνει ή Raisa!!!:lol:

:sick::sick::sick::mpliaks::mpliaks::mpliaks::mpliaks::mpliaks: νομίζω τα λέει όλα!:mad::lol::lol::lol:

ΤΙ ΕΧΑΣΑ παιδια το εχετε προχωρησει πολυ??Εγω θελω να ειμαι ο....Λαζοπουλος!!!:cool:

καλόοοοοο:lol::lol::lol::lol:

Ειδες...Η παθουσα με τα περι κομουνισμου,ξερει να επιλεξει μεταβατικα σταδια(αλιως δεν βγαζεις ακρη...);)

:sick::sick::mpliaks::mpliaks: νομίζω τα λέει όλα!:mad::lol::lol::lol:

καλόοοοοο:lol::lol:/quote]

Καλά βρε Raisa ένα αστείο είπαμε!!!!!:lol::lol::lol::lol:
βρε Zorica ο Λαζόπουλος δεν είναι πολιτικός έιναι ηθοποιός!!!:up::up::up::up::up:

Ναι,αλλα ειναι τοποθετιμενος ξεκαθαρα και μου κανει καλυτερο κλικ απο τους πολιτικους...Δεν το δεχεστε???:lol::lol::lol:Θελω να κανω σατιρα σε ολους και ολα!!!:DΚαι να χορευω,να τραγουδαω,μ`αρεσει ο τιπος!!!:up:

Ναι,αλλα ειναι τοποθετιμενος ξεκαθαρα και μου κανει καλυτερο κλικ απο τους πολιτικους...Δεν το δεχεστε???:lol::lol::lol:Θελω να κανω σατιρα σε ολους και ολα!!!:DΚαι να χορευω,να τραγουδαω,μ`αρεσει ο τιπος!!!:up:

ναι βρε κούκλα μου αλλά κόμμα είπαμε να κάνουμε όχι το so you think you can dance!!!!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ναι βρε κούκλα μου αλλά κόμμα είπαμε να κάνουμε όχι το so you think you can dance!!!!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Δεν πειραζει παντου υπαρχει ενα μαυρο προβατο:lol::lol::lol:

χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!!:lol::lol::lol: ακου η ραισα βενιζελος:lol::lol::lol:

χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!!:lol::lol::lol: ακου η ραισα βενιζελος:lol::lol::lol:

Aν το θυμασαι εσύ το ζήτησες το τρελό πουλί γι αύτο εμείς κρατιόμασταν γιατί άμα αρχίσουμε δεν σταματάμε με τίποτα!!!:lol::lol::lol::lol:

γελάς, εεεε;
ακούς εκεί...εγω Βενιζέλος:mad:...ακόμα δε μπορώ να το χωνέψω:lol::lol::lol:

Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος

Έτσι, για να βλεπει ολος ο κοσμος πως καταβαραθρώνουμε ενα σοβαρο θεμα....
Λοιπον, επι του θέματος.
Εγω είπαμε, θα ειμαι στο κομμα της παπαρηγα, οποια κι αν ειναι αυτη. (εχω μια στο μυαλο μου αλλα δεν θα την πω)
Σκληροπηρυνικες αποψεις με σταθερη ιδεολογικη γραμμη για τα θέματα των στειρώσεων και παντα υπερ της φτωχιάς εργατικής τάξης (των αδεσποτων δηλαδη).

Εσυ, Μαγισσα δεν θες να εισαι Βεργης. Οποτε λεγε.

Καλά δεν είπαμε Ο Τσίπρας έχω και μηχανάκι!!!!:lol::lol::lol:

Πολυ βρωμοστομος και χοντρος,μη το δεχτεις Ραισα

Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος

γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry:
το ξέρω ότι είμαι χοντρή.:(..αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται:D

Δεν είναι χοντρός απλά είναι λίγο χαμηλοστήθης που έλεγε κ ο Οβελίξ

γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry:
το ξέρω ότι είμαι χοντρή.:(..αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται:D
Αυτη γουσταρω!!!!:up::up::up:Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!???:lol::mad::lol:

Αυτη γουσταρω!!!!:up::up::up:Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!???:lol::mad::lol:

Η μόνη που είπε χοντρή την ραίσα είναι.......η Raisa οπότε άντε να σε δώ τι θα κάνεις τώρα:lol::lol::lol::lol:

Λεγε,λεγε...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back