Raisa
Περιβόητο μέλος
άσχετο τώρα, αλλά τον Βενιζέλο ποιός θα τον αναλάβει![]()
σας βάζω δύσκολα,εεεεεεε;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Δεν σας ξαναπαίζω,μια φορά μου έτυχε κάτι και μένα και το κάνατε μπάχαλο χωρίς να συμμετέχω.
Κι εγώ θα το πω στη μαμά μου,είπε ο μικρος Γιωργάκης,ενώ ο χοντρός Κωστάκης συνέχιζε να τρώει αμέριμνος το σουβλάκι.
Καλέ αυτό είναι καλύτερο από το παραμύθι που γράφουμε.
![]()
Καλά τον Βενιζέλο ας τον κάνει ή Raisa!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλά τον Βενιζέλο ας τον κάνει ή Raisa!!!![]()

νομίζω τα λέει όλα!

ΤΙ ΕΧΑΣΑ παιδια το εχετε προχωρησει πολυ??Εγω θελω να ειμαι ο....Λαζοπουλος!!!![]()
καλόοοοοο

zorica
Διάσημο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
νομίζω τα λέει όλα!
καλόοοοοο/quote]
Καλά βρε Raisa ένα αστείο είπαμε!!!!!
βρε Zorica ο Λαζόπουλος δεν είναι πολιτικός έιναι ηθοποιός!!!![]()
zorica
Διάσημο μέλος

Θελω να κανω σατιρα σε ολους και ολα!!!
Και να χορευω,να τραγουδαω,μ`αρεσει ο τιπος!!!
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ναι,αλλα ειναι τοποθετιμενος ξεκαθαρα και μου κανει καλυτερο κλικ απο τους πολιτικους...Δεν το δεχεστε???Θελω να κανω σατιρα σε ολους και ολα!!!
Και να χορευω,να τραγουδαω,μ`αρεσει ο τιπος!!!
![]()
ναι βρε κούκλα μου αλλά κόμμα είπαμε να κάνουμε όχι το so you think you can dance!!!!!

zorica
Διάσημο μέλος
Δεν πειραζει παντου υπαρχει ενα μαυρο προβατοναι βρε κούκλα μου αλλά κόμμα είπαμε να κάνουμε όχι το so you think you can dance!!!!!
![]()

Havana
Διάσημο μέλος

ακου η ραισα βενιζελος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!!ακου η ραισα βενιζελος
![]()
Aν το θυμασαι εσύ το ζήτησες το τρελό πουλί γι αύτο εμείς κρατιόμασταν γιατί άμα αρχίσουμε δεν σταματάμε με τίποτα!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!!ακου η ραισα βενιζελος
![]()
γελάς, εεεε;
ακούς εκεί...εγω Βενιζέλος
...ακόμα δε μπορώ να το χωνέψω

elvenstar
Επιφανές μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Έτσι, για να βλεπει ολος ο κοσμος πως καταβαραθρώνουμε ενα σοβαρο θεμα....
Λοιπον, επι του θέματος.
Εγω είπαμε, θα ειμαι στο κομμα της παπαρηγα, οποια κι αν ειναι αυτη. (εχω μια στο μυαλο μου αλλα δεν θα την πω)
Σκληροπηρυνικες αποψεις με σταθερη ιδεολογικη γραμμη για τα θέματα των στειρώσεων και παντα υπερ της φτωχιάς εργατικής τάξης (των αδεσποτων δηλαδη).
Εσυ, Μαγισσα δεν θες να εισαι Βεργης. Οποτε λεγε.
Καλά δεν είπαμε Ο Τσίπρας έχω και μηχανάκι!!!!

zorica
Διάσημο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος
γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry:
το ξέρω ότι είμαι χοντρή.
..αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται
elvenstar
Επιφανές μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Αυτη γουσταρω!!!!γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry:
το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται
![]()

Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!???

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!???
![]()
Η μόνη που είπε χοντρή την ραίσα είναι.......η Raisa οπότε άντε να σε δώ τι θα κάνεις τώρα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool