Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 22:10 Η Raisa έγραψε: #41 17-03-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: άσχετο τώρα, αλλά τον Βενιζέλο ποιός θα τον αναλάβει Click για ανάπτυξη... σας βάζω δύσκολα,εεεεεεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 22:16 Η μαγισσα έγραψε: #42 17-03-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Δεν σας ξαναπαίζω,μια φορά μου έτυχε κάτι και μένα και το κάνατε μπάχαλο χωρίς να συμμετέχω.Κι εγώ θα το πω στη μαμά μου,είπε ο μικρος Γιωργάκης,ενώ ο χοντρός Κωστάκης συνέχιζε να τρώει αμέριμνος το σουβλάκι.Καλέ αυτό είναι καλύτερο από το παραμύθι που γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Καλά τον Βενιζέλο ας τον κάνει ή Raisa!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 22:25 Η zorica έγραψε: #43 17-03-08 22:25 ΤΙ ΕΧΑΣΑ παιδια το εχετε προχωρησει πολυ??Εγω θελω να ειμαι ο....Λαζοπουλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 22:31 Η Raisa έγραψε: #44 17-03-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλά τον Βενιζέλο ας τον κάνει ή Raisa!!! Click για ανάπτυξη... νομίζω τα λέει όλα! Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΤΙ ΕΧΑΣΑ παιδια το εχετε προχωρησει πολυ??Εγω θελω να ειμαι ο....Λαζοπουλος!!! Click για ανάπτυξη... καλόοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 22:34 Η zorica έγραψε: #45 17-03-08 22:34 Ειδες...Η παθουσα με τα περι κομουνισμου,ξερει να επιλεξει μεταβατικα σταδια(αλιως δεν βγαζεις ακρη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 22:43 Η μαγισσα έγραψε: #46 17-03-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: νομίζω τα λέει όλα! καλόοοοοο/quote] Καλά βρε Raisa ένα αστείο είπαμε!!!!! βρε Zorica ο Λαζόπουλος δεν είναι πολιτικός έιναι ηθοποιός!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 22:49 Η zorica έγραψε: #47 17-03-08 22:49 Ναι,αλλα ειναι τοποθετιμενος ξεκαθαρα και μου κανει καλυτερο κλικ απο τους πολιτικους...Δεν το δεχεστε???Θελω να κανω σατιρα σε ολους και ολα!!!Και να χορευω,να τραγουδαω,μ`αρεσει ο τιπος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:00 Η μαγισσα έγραψε: #48 17-03-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι,αλλα ειναι τοποθετιμενος ξεκαθαρα και μου κανει καλυτερο κλικ απο τους πολιτικους...Δεν το δεχεστε???Θελω να κανω σατιρα σε ολους και ολα!!!Και να χορευω,να τραγουδαω,μ`αρεσει ο τιπος!!! Click για ανάπτυξη... ναι βρε κούκλα μου αλλά κόμμα είπαμε να κάνουμε όχι το so you think you can dance!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:08 Η zorica έγραψε: #49 17-03-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι βρε κούκλα μου αλλά κόμμα είπαμε να κάνουμε όχι το so you think you can dance!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει παντου υπαρχει ενα μαυρο προβατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:28 Η Havana έγραψε: #50 17-03-08 23:28 χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η μαγισσα έγραψε: #51 17-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Click για ανάπτυξη... Aν το θυμασαι εσύ το ζήτησες το τρελό πουλί γι αύτο εμείς κρατιόμασταν γιατί άμα αρχίσουμε δεν σταματάμε με τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #52 17-03-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Click για ανάπτυξη... γελάς, εεεε; ακούς εκεί...εγω Βενιζέλος...ακόμα δε μπορώ να το χωνέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:45 Η elvenstar: #53 17-03-08 23:45 Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:47 Η μαγισσα έγραψε: #54 17-03-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Έτσι, για να βλεπει ολος ο κοσμος πως καταβαραθρώνουμε ενα σοβαρο θεμα.... Λοιπον, επι του θέματος. Εγω είπαμε, θα ειμαι στο κομμα της παπαρηγα, οποια κι αν ειναι αυτη. (εχω μια στο μυαλο μου αλλα δεν θα την πω) Σκληροπηρυνικες αποψεις με σταθερη ιδεολογικη γραμμη για τα θέματα των στειρώσεων και παντα υπερ της φτωχιάς εργατικής τάξης (των αδεσποτων δηλαδη). Εσυ, Μαγισσα δεν θες να εισαι Βεργης. Οποτε λεγε. Click για ανάπτυξη... Καλά δεν είπαμε Ο Τσίπρας έχω και μηχανάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #55 17-03-08 23:50 Πολυ βρωμοστομος και χοντρος,μη το δεχτεις Ραισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η Raisa έγραψε: #56 17-03-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Click για ανάπτυξη... γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #57 17-03-08 23:54 Δεν είναι χοντρός απλά είναι λίγο χαμηλοστήθης που έλεγε κ ο Οβελίξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #58 17-03-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Click για ανάπτυξη... Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:01 Η μαγισσα έγραψε: #59 18-03-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Click για ανάπτυξη... Η μόνη που είπε χοντρή την ραίσα είναι.......η Raisa οπότε άντε να σε δώ τι θα κάνεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #60 18-03-08 00:08 Λεγε,λεγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: άσχετο τώρα, αλλά τον Βενιζέλο ποιός θα τον αναλάβει Click για ανάπτυξη... σας βάζω δύσκολα,εεεεεεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 22:16 Η μαγισσα έγραψε: #42 17-03-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Δεν σας ξαναπαίζω,μια φορά μου έτυχε κάτι και μένα και το κάνατε μπάχαλο χωρίς να συμμετέχω.Κι εγώ θα το πω στη μαμά μου,είπε ο μικρος Γιωργάκης,ενώ ο χοντρός Κωστάκης συνέχιζε να τρώει αμέριμνος το σουβλάκι.Καλέ αυτό είναι καλύτερο από το παραμύθι που γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Καλά τον Βενιζέλο ας τον κάνει ή Raisa!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 22:25 Η zorica έγραψε: #43 17-03-08 22:25 ΤΙ ΕΧΑΣΑ παιδια το εχετε προχωρησει πολυ??Εγω θελω να ειμαι ο....Λαζοπουλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 22:31 Η Raisa έγραψε: #44 17-03-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλά τον Βενιζέλο ας τον κάνει ή Raisa!!! Click για ανάπτυξη... νομίζω τα λέει όλα! Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΤΙ ΕΧΑΣΑ παιδια το εχετε προχωρησει πολυ??Εγω θελω να ειμαι ο....Λαζοπουλος!!! Click για ανάπτυξη... καλόοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 22:34 Η zorica έγραψε: #45 17-03-08 22:34 Ειδες...Η παθουσα με τα περι κομουνισμου,ξερει να επιλεξει μεταβατικα σταδια(αλιως δεν βγαζεις ακρη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 22:43 Η μαγισσα έγραψε: #46 17-03-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: νομίζω τα λέει όλα! καλόοοοοο/quote] Καλά βρε Raisa ένα αστείο είπαμε!!!!! βρε Zorica ο Λαζόπουλος δεν είναι πολιτικός έιναι ηθοποιός!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 22:49 Η zorica έγραψε: #47 17-03-08 22:49 Ναι,αλλα ειναι τοποθετιμενος ξεκαθαρα και μου κανει καλυτερο κλικ απο τους πολιτικους...Δεν το δεχεστε???Θελω να κανω σατιρα σε ολους και ολα!!!Και να χορευω,να τραγουδαω,μ`αρεσει ο τιπος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:00 Η μαγισσα έγραψε: #48 17-03-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι,αλλα ειναι τοποθετιμενος ξεκαθαρα και μου κανει καλυτερο κλικ απο τους πολιτικους...Δεν το δεχεστε???Θελω να κανω σατιρα σε ολους και ολα!!!Και να χορευω,να τραγουδαω,μ`αρεσει ο τιπος!!! Click για ανάπτυξη... ναι βρε κούκλα μου αλλά κόμμα είπαμε να κάνουμε όχι το so you think you can dance!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:08 Η zorica έγραψε: #49 17-03-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι βρε κούκλα μου αλλά κόμμα είπαμε να κάνουμε όχι το so you think you can dance!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει παντου υπαρχει ενα μαυρο προβατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:28 Η Havana έγραψε: #50 17-03-08 23:28 χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η μαγισσα έγραψε: #51 17-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Click για ανάπτυξη... Aν το θυμασαι εσύ το ζήτησες το τρελό πουλί γι αύτο εμείς κρατιόμασταν γιατί άμα αρχίσουμε δεν σταματάμε με τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #52 17-03-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Click για ανάπτυξη... γελάς, εεεε; ακούς εκεί...εγω Βενιζέλος...ακόμα δε μπορώ να το χωνέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:45 Η elvenstar: #53 17-03-08 23:45 Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:47 Η μαγισσα έγραψε: #54 17-03-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Έτσι, για να βλεπει ολος ο κοσμος πως καταβαραθρώνουμε ενα σοβαρο θεμα.... Λοιπον, επι του θέματος. Εγω είπαμε, θα ειμαι στο κομμα της παπαρηγα, οποια κι αν ειναι αυτη. (εχω μια στο μυαλο μου αλλα δεν θα την πω) Σκληροπηρυνικες αποψεις με σταθερη ιδεολογικη γραμμη για τα θέματα των στειρώσεων και παντα υπερ της φτωχιάς εργατικής τάξης (των αδεσποτων δηλαδη). Εσυ, Μαγισσα δεν θες να εισαι Βεργης. Οποτε λεγε. Click για ανάπτυξη... Καλά δεν είπαμε Ο Τσίπρας έχω και μηχανάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #55 17-03-08 23:50 Πολυ βρωμοστομος και χοντρος,μη το δεχτεις Ραισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η Raisa έγραψε: #56 17-03-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Click για ανάπτυξη... γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #57 17-03-08 23:54 Δεν είναι χοντρός απλά είναι λίγο χαμηλοστήθης που έλεγε κ ο Οβελίξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #58 17-03-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Click για ανάπτυξη... Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:01 Η μαγισσα έγραψε: #59 18-03-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Click για ανάπτυξη... Η μόνη που είπε χοντρή την ραίσα είναι.......η Raisa οπότε άντε να σε δώ τι θα κάνεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #60 18-03-08 00:08 Λεγε,λεγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Δεν σας ξαναπαίζω,μια φορά μου έτυχε κάτι και μένα και το κάνατε μπάχαλο χωρίς να συμμετέχω.Κι εγώ θα το πω στη μαμά μου,είπε ο μικρος Γιωργάκης,ενώ ο χοντρός Κωστάκης συνέχιζε να τρώει αμέριμνος το σουβλάκι.Καλέ αυτό είναι καλύτερο από το παραμύθι που γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Καλά τον Βενιζέλο ας τον κάνει ή Raisa!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 22:25 Η zorica έγραψε: #43 17-03-08 22:25 ΤΙ ΕΧΑΣΑ παιδια το εχετε προχωρησει πολυ??Εγω θελω να ειμαι ο....Λαζοπουλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 22:31 Η Raisa έγραψε: #44 17-03-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλά τον Βενιζέλο ας τον κάνει ή Raisa!!! Click για ανάπτυξη... νομίζω τα λέει όλα! Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΤΙ ΕΧΑΣΑ παιδια το εχετε προχωρησει πολυ??Εγω θελω να ειμαι ο....Λαζοπουλος!!! Click για ανάπτυξη... καλόοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 22:34 Η zorica έγραψε: #45 17-03-08 22:34 Ειδες...Η παθουσα με τα περι κομουνισμου,ξερει να επιλεξει μεταβατικα σταδια(αλιως δεν βγαζεις ακρη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 22:43 Η μαγισσα έγραψε: #46 17-03-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: νομίζω τα λέει όλα! καλόοοοοο/quote] Καλά βρε Raisa ένα αστείο είπαμε!!!!! βρε Zorica ο Λαζόπουλος δεν είναι πολιτικός έιναι ηθοποιός!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 22:49 Η zorica έγραψε: #47 17-03-08 22:49 Ναι,αλλα ειναι τοποθετιμενος ξεκαθαρα και μου κανει καλυτερο κλικ απο τους πολιτικους...Δεν το δεχεστε???Θελω να κανω σατιρα σε ολους και ολα!!!Και να χορευω,να τραγουδαω,μ`αρεσει ο τιπος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:00 Η μαγισσα έγραψε: #48 17-03-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι,αλλα ειναι τοποθετιμενος ξεκαθαρα και μου κανει καλυτερο κλικ απο τους πολιτικους...Δεν το δεχεστε???Θελω να κανω σατιρα σε ολους και ολα!!!Και να χορευω,να τραγουδαω,μ`αρεσει ο τιπος!!! Click για ανάπτυξη... ναι βρε κούκλα μου αλλά κόμμα είπαμε να κάνουμε όχι το so you think you can dance!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:08 Η zorica έγραψε: #49 17-03-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι βρε κούκλα μου αλλά κόμμα είπαμε να κάνουμε όχι το so you think you can dance!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει παντου υπαρχει ενα μαυρο προβατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:28 Η Havana έγραψε: #50 17-03-08 23:28 χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η μαγισσα έγραψε: #51 17-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Click για ανάπτυξη... Aν το θυμασαι εσύ το ζήτησες το τρελό πουλί γι αύτο εμείς κρατιόμασταν γιατί άμα αρχίσουμε δεν σταματάμε με τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #52 17-03-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Click για ανάπτυξη... γελάς, εεεε; ακούς εκεί...εγω Βενιζέλος...ακόμα δε μπορώ να το χωνέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:45 Η elvenstar: #53 17-03-08 23:45 Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:47 Η μαγισσα έγραψε: #54 17-03-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Έτσι, για να βλεπει ολος ο κοσμος πως καταβαραθρώνουμε ενα σοβαρο θεμα.... Λοιπον, επι του θέματος. Εγω είπαμε, θα ειμαι στο κομμα της παπαρηγα, οποια κι αν ειναι αυτη. (εχω μια στο μυαλο μου αλλα δεν θα την πω) Σκληροπηρυνικες αποψεις με σταθερη ιδεολογικη γραμμη για τα θέματα των στειρώσεων και παντα υπερ της φτωχιάς εργατικής τάξης (των αδεσποτων δηλαδη). Εσυ, Μαγισσα δεν θες να εισαι Βεργης. Οποτε λεγε. Click για ανάπτυξη... Καλά δεν είπαμε Ο Τσίπρας έχω και μηχανάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #55 17-03-08 23:50 Πολυ βρωμοστομος και χοντρος,μη το δεχτεις Ραισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η Raisa έγραψε: #56 17-03-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Click για ανάπτυξη... γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #57 17-03-08 23:54 Δεν είναι χοντρός απλά είναι λίγο χαμηλοστήθης που έλεγε κ ο Οβελίξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #58 17-03-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Click για ανάπτυξη... Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:01 Η μαγισσα έγραψε: #59 18-03-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Click για ανάπτυξη... Η μόνη που είπε χοντρή την ραίσα είναι.......η Raisa οπότε άντε να σε δώ τι θα κάνεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #60 18-03-08 00:08 Λεγε,λεγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΤΙ ΕΧΑΣΑ παιδια το εχετε προχωρησει πολυ??Εγω θελω να ειμαι ο....Λαζοπουλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 22:31 Η Raisa έγραψε: #44 17-03-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλά τον Βενιζέλο ας τον κάνει ή Raisa!!! Click για ανάπτυξη... νομίζω τα λέει όλα! Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΤΙ ΕΧΑΣΑ παιδια το εχετε προχωρησει πολυ??Εγω θελω να ειμαι ο....Λαζοπουλος!!! Click για ανάπτυξη... καλόοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 22:34 Η zorica έγραψε: #45 17-03-08 22:34 Ειδες...Η παθουσα με τα περι κομουνισμου,ξερει να επιλεξει μεταβατικα σταδια(αλιως δεν βγαζεις ακρη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 22:43 Η μαγισσα έγραψε: #46 17-03-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: νομίζω τα λέει όλα! καλόοοοοο/quote] Καλά βρε Raisa ένα αστείο είπαμε!!!!! βρε Zorica ο Λαζόπουλος δεν είναι πολιτικός έιναι ηθοποιός!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 22:49 Η zorica έγραψε: #47 17-03-08 22:49 Ναι,αλλα ειναι τοποθετιμενος ξεκαθαρα και μου κανει καλυτερο κλικ απο τους πολιτικους...Δεν το δεχεστε???Θελω να κανω σατιρα σε ολους και ολα!!!Και να χορευω,να τραγουδαω,μ`αρεσει ο τιπος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:00 Η μαγισσα έγραψε: #48 17-03-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι,αλλα ειναι τοποθετιμενος ξεκαθαρα και μου κανει καλυτερο κλικ απο τους πολιτικους...Δεν το δεχεστε???Θελω να κανω σατιρα σε ολους και ολα!!!Και να χορευω,να τραγουδαω,μ`αρεσει ο τιπος!!! Click για ανάπτυξη... ναι βρε κούκλα μου αλλά κόμμα είπαμε να κάνουμε όχι το so you think you can dance!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:08 Η zorica έγραψε: #49 17-03-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι βρε κούκλα μου αλλά κόμμα είπαμε να κάνουμε όχι το so you think you can dance!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει παντου υπαρχει ενα μαυρο προβατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:28 Η Havana έγραψε: #50 17-03-08 23:28 χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η μαγισσα έγραψε: #51 17-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Click για ανάπτυξη... Aν το θυμασαι εσύ το ζήτησες το τρελό πουλί γι αύτο εμείς κρατιόμασταν γιατί άμα αρχίσουμε δεν σταματάμε με τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #52 17-03-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Click για ανάπτυξη... γελάς, εεεε; ακούς εκεί...εγω Βενιζέλος...ακόμα δε μπορώ να το χωνέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:45 Η elvenstar: #53 17-03-08 23:45 Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:47 Η μαγισσα έγραψε: #54 17-03-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Έτσι, για να βλεπει ολος ο κοσμος πως καταβαραθρώνουμε ενα σοβαρο θεμα.... Λοιπον, επι του θέματος. Εγω είπαμε, θα ειμαι στο κομμα της παπαρηγα, οποια κι αν ειναι αυτη. (εχω μια στο μυαλο μου αλλα δεν θα την πω) Σκληροπηρυνικες αποψεις με σταθερη ιδεολογικη γραμμη για τα θέματα των στειρώσεων και παντα υπερ της φτωχιάς εργατικής τάξης (των αδεσποτων δηλαδη). Εσυ, Μαγισσα δεν θες να εισαι Βεργης. Οποτε λεγε. Click για ανάπτυξη... Καλά δεν είπαμε Ο Τσίπρας έχω και μηχανάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #55 17-03-08 23:50 Πολυ βρωμοστομος και χοντρος,μη το δεχτεις Ραισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η Raisa έγραψε: #56 17-03-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Click για ανάπτυξη... γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #57 17-03-08 23:54 Δεν είναι χοντρός απλά είναι λίγο χαμηλοστήθης που έλεγε κ ο Οβελίξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #58 17-03-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Click για ανάπτυξη... Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:01 Η μαγισσα έγραψε: #59 18-03-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Click για ανάπτυξη... Η μόνη που είπε χοντρή την ραίσα είναι.......η Raisa οπότε άντε να σε δώ τι θα κάνεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #60 18-03-08 00:08 Λεγε,λεγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλά τον Βενιζέλο ας τον κάνει ή Raisa!!! Click για ανάπτυξη... νομίζω τα λέει όλα! Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΤΙ ΕΧΑΣΑ παιδια το εχετε προχωρησει πολυ??Εγω θελω να ειμαι ο....Λαζοπουλος!!! Click για ανάπτυξη... καλόοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 22:34 Η zorica έγραψε: #45 17-03-08 22:34 Ειδες...Η παθουσα με τα περι κομουνισμου,ξερει να επιλεξει μεταβατικα σταδια(αλιως δεν βγαζεις ακρη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 22:43 Η μαγισσα έγραψε: #46 17-03-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: νομίζω τα λέει όλα! καλόοοοοο/quote] Καλά βρε Raisa ένα αστείο είπαμε!!!!! βρε Zorica ο Λαζόπουλος δεν είναι πολιτικός έιναι ηθοποιός!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 22:49 Η zorica έγραψε: #47 17-03-08 22:49 Ναι,αλλα ειναι τοποθετιμενος ξεκαθαρα και μου κανει καλυτερο κλικ απο τους πολιτικους...Δεν το δεχεστε???Θελω να κανω σατιρα σε ολους και ολα!!!Και να χορευω,να τραγουδαω,μ`αρεσει ο τιπος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:00 Η μαγισσα έγραψε: #48 17-03-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι,αλλα ειναι τοποθετιμενος ξεκαθαρα και μου κανει καλυτερο κλικ απο τους πολιτικους...Δεν το δεχεστε???Θελω να κανω σατιρα σε ολους και ολα!!!Και να χορευω,να τραγουδαω,μ`αρεσει ο τιπος!!! Click για ανάπτυξη... ναι βρε κούκλα μου αλλά κόμμα είπαμε να κάνουμε όχι το so you think you can dance!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:08 Η zorica έγραψε: #49 17-03-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι βρε κούκλα μου αλλά κόμμα είπαμε να κάνουμε όχι το so you think you can dance!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει παντου υπαρχει ενα μαυρο προβατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:28 Η Havana έγραψε: #50 17-03-08 23:28 χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η μαγισσα έγραψε: #51 17-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Click για ανάπτυξη... Aν το θυμασαι εσύ το ζήτησες το τρελό πουλί γι αύτο εμείς κρατιόμασταν γιατί άμα αρχίσουμε δεν σταματάμε με τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #52 17-03-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Click για ανάπτυξη... γελάς, εεεε; ακούς εκεί...εγω Βενιζέλος...ακόμα δε μπορώ να το χωνέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:45 Η elvenstar: #53 17-03-08 23:45 Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:47 Η μαγισσα έγραψε: #54 17-03-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Έτσι, για να βλεπει ολος ο κοσμος πως καταβαραθρώνουμε ενα σοβαρο θεμα.... Λοιπον, επι του θέματος. Εγω είπαμε, θα ειμαι στο κομμα της παπαρηγα, οποια κι αν ειναι αυτη. (εχω μια στο μυαλο μου αλλα δεν θα την πω) Σκληροπηρυνικες αποψεις με σταθερη ιδεολογικη γραμμη για τα θέματα των στειρώσεων και παντα υπερ της φτωχιάς εργατικής τάξης (των αδεσποτων δηλαδη). Εσυ, Μαγισσα δεν θες να εισαι Βεργης. Οποτε λεγε. Click για ανάπτυξη... Καλά δεν είπαμε Ο Τσίπρας έχω και μηχανάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #55 17-03-08 23:50 Πολυ βρωμοστομος και χοντρος,μη το δεχτεις Ραισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η Raisa έγραψε: #56 17-03-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Click για ανάπτυξη... γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #57 17-03-08 23:54 Δεν είναι χοντρός απλά είναι λίγο χαμηλοστήθης που έλεγε κ ο Οβελίξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #58 17-03-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Click για ανάπτυξη... Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:01 Η μαγισσα έγραψε: #59 18-03-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Click για ανάπτυξη... Η μόνη που είπε χοντρή την ραίσα είναι.......η Raisa οπότε άντε να σε δώ τι θα κάνεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #60 18-03-08 00:08 Λεγε,λεγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειδες...Η παθουσα με τα περι κομουνισμου,ξερει να επιλεξει μεταβατικα σταδια(αλιως δεν βγαζεις ακρη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 22:43 Η μαγισσα έγραψε: #46 17-03-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: νομίζω τα λέει όλα! καλόοοοοο/quote] Καλά βρε Raisa ένα αστείο είπαμε!!!!! βρε Zorica ο Λαζόπουλος δεν είναι πολιτικός έιναι ηθοποιός!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 22:49 Η zorica έγραψε: #47 17-03-08 22:49 Ναι,αλλα ειναι τοποθετιμενος ξεκαθαρα και μου κανει καλυτερο κλικ απο τους πολιτικους...Δεν το δεχεστε???Θελω να κανω σατιρα σε ολους και ολα!!!Και να χορευω,να τραγουδαω,μ`αρεσει ο τιπος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:00 Η μαγισσα έγραψε: #48 17-03-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι,αλλα ειναι τοποθετιμενος ξεκαθαρα και μου κανει καλυτερο κλικ απο τους πολιτικους...Δεν το δεχεστε???Θελω να κανω σατιρα σε ολους και ολα!!!Και να χορευω,να τραγουδαω,μ`αρεσει ο τιπος!!! Click για ανάπτυξη... ναι βρε κούκλα μου αλλά κόμμα είπαμε να κάνουμε όχι το so you think you can dance!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:08 Η zorica έγραψε: #49 17-03-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι βρε κούκλα μου αλλά κόμμα είπαμε να κάνουμε όχι το so you think you can dance!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει παντου υπαρχει ενα μαυρο προβατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:28 Η Havana έγραψε: #50 17-03-08 23:28 χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η μαγισσα έγραψε: #51 17-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Click για ανάπτυξη... Aν το θυμασαι εσύ το ζήτησες το τρελό πουλί γι αύτο εμείς κρατιόμασταν γιατί άμα αρχίσουμε δεν σταματάμε με τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #52 17-03-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Click για ανάπτυξη... γελάς, εεεε; ακούς εκεί...εγω Βενιζέλος...ακόμα δε μπορώ να το χωνέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:45 Η elvenstar: #53 17-03-08 23:45 Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:47 Η μαγισσα έγραψε: #54 17-03-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Έτσι, για να βλεπει ολος ο κοσμος πως καταβαραθρώνουμε ενα σοβαρο θεμα.... Λοιπον, επι του θέματος. Εγω είπαμε, θα ειμαι στο κομμα της παπαρηγα, οποια κι αν ειναι αυτη. (εχω μια στο μυαλο μου αλλα δεν θα την πω) Σκληροπηρυνικες αποψεις με σταθερη ιδεολογικη γραμμη για τα θέματα των στειρώσεων και παντα υπερ της φτωχιάς εργατικής τάξης (των αδεσποτων δηλαδη). Εσυ, Μαγισσα δεν θες να εισαι Βεργης. Οποτε λεγε. Click για ανάπτυξη... Καλά δεν είπαμε Ο Τσίπρας έχω και μηχανάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #55 17-03-08 23:50 Πολυ βρωμοστομος και χοντρος,μη το δεχτεις Ραισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η Raisa έγραψε: #56 17-03-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Click για ανάπτυξη... γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #57 17-03-08 23:54 Δεν είναι χοντρός απλά είναι λίγο χαμηλοστήθης που έλεγε κ ο Οβελίξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #58 17-03-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Click για ανάπτυξη... Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:01 Η μαγισσα έγραψε: #59 18-03-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Click για ανάπτυξη... Η μόνη που είπε χοντρή την ραίσα είναι.......η Raisa οπότε άντε να σε δώ τι θα κάνεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #60 18-03-08 00:08 Λεγε,λεγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: νομίζω τα λέει όλα! καλόοοοοο/quote] Καλά βρε Raisa ένα αστείο είπαμε!!!!! βρε Zorica ο Λαζόπουλος δεν είναι πολιτικός έιναι ηθοποιός!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 22:49 Η zorica έγραψε: #47 17-03-08 22:49 Ναι,αλλα ειναι τοποθετιμενος ξεκαθαρα και μου κανει καλυτερο κλικ απο τους πολιτικους...Δεν το δεχεστε???Θελω να κανω σατιρα σε ολους και ολα!!!Και να χορευω,να τραγουδαω,μ`αρεσει ο τιπος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:00 Η μαγισσα έγραψε: #48 17-03-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι,αλλα ειναι τοποθετιμενος ξεκαθαρα και μου κανει καλυτερο κλικ απο τους πολιτικους...Δεν το δεχεστε???Θελω να κανω σατιρα σε ολους και ολα!!!Και να χορευω,να τραγουδαω,μ`αρεσει ο τιπος!!! Click για ανάπτυξη... ναι βρε κούκλα μου αλλά κόμμα είπαμε να κάνουμε όχι το so you think you can dance!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:08 Η zorica έγραψε: #49 17-03-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι βρε κούκλα μου αλλά κόμμα είπαμε να κάνουμε όχι το so you think you can dance!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει παντου υπαρχει ενα μαυρο προβατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:28 Η Havana έγραψε: #50 17-03-08 23:28 χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η μαγισσα έγραψε: #51 17-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Click για ανάπτυξη... Aν το θυμασαι εσύ το ζήτησες το τρελό πουλί γι αύτο εμείς κρατιόμασταν γιατί άμα αρχίσουμε δεν σταματάμε με τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #52 17-03-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Click για ανάπτυξη... γελάς, εεεε; ακούς εκεί...εγω Βενιζέλος...ακόμα δε μπορώ να το χωνέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:45 Η elvenstar: #53 17-03-08 23:45 Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:47 Η μαγισσα έγραψε: #54 17-03-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Έτσι, για να βλεπει ολος ο κοσμος πως καταβαραθρώνουμε ενα σοβαρο θεμα.... Λοιπον, επι του θέματος. Εγω είπαμε, θα ειμαι στο κομμα της παπαρηγα, οποια κι αν ειναι αυτη. (εχω μια στο μυαλο μου αλλα δεν θα την πω) Σκληροπηρυνικες αποψεις με σταθερη ιδεολογικη γραμμη για τα θέματα των στειρώσεων και παντα υπερ της φτωχιάς εργατικής τάξης (των αδεσποτων δηλαδη). Εσυ, Μαγισσα δεν θες να εισαι Βεργης. Οποτε λεγε. Click για ανάπτυξη... Καλά δεν είπαμε Ο Τσίπρας έχω και μηχανάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #55 17-03-08 23:50 Πολυ βρωμοστομος και χοντρος,μη το δεχτεις Ραισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η Raisa έγραψε: #56 17-03-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Click για ανάπτυξη... γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #57 17-03-08 23:54 Δεν είναι χοντρός απλά είναι λίγο χαμηλοστήθης που έλεγε κ ο Οβελίξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #58 17-03-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Click για ανάπτυξη... Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:01 Η μαγισσα έγραψε: #59 18-03-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Click για ανάπτυξη... Η μόνη που είπε χοντρή την ραίσα είναι.......η Raisa οπότε άντε να σε δώ τι θα κάνεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #60 18-03-08 00:08 Λεγε,λεγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι,αλλα ειναι τοποθετιμενος ξεκαθαρα και μου κανει καλυτερο κλικ απο τους πολιτικους...Δεν το δεχεστε???Θελω να κανω σατιρα σε ολους και ολα!!!Και να χορευω,να τραγουδαω,μ`αρεσει ο τιπος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:00 Η μαγισσα έγραψε: #48 17-03-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι,αλλα ειναι τοποθετιμενος ξεκαθαρα και μου κανει καλυτερο κλικ απο τους πολιτικους...Δεν το δεχεστε???Θελω να κανω σατιρα σε ολους και ολα!!!Και να χορευω,να τραγουδαω,μ`αρεσει ο τιπος!!! Click για ανάπτυξη... ναι βρε κούκλα μου αλλά κόμμα είπαμε να κάνουμε όχι το so you think you can dance!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:08 Η zorica έγραψε: #49 17-03-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι βρε κούκλα μου αλλά κόμμα είπαμε να κάνουμε όχι το so you think you can dance!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει παντου υπαρχει ενα μαυρο προβατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:28 Η Havana έγραψε: #50 17-03-08 23:28 χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η μαγισσα έγραψε: #51 17-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Click για ανάπτυξη... Aν το θυμασαι εσύ το ζήτησες το τρελό πουλί γι αύτο εμείς κρατιόμασταν γιατί άμα αρχίσουμε δεν σταματάμε με τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #52 17-03-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Click για ανάπτυξη... γελάς, εεεε; ακούς εκεί...εγω Βενιζέλος...ακόμα δε μπορώ να το χωνέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:45 Η elvenstar: #53 17-03-08 23:45 Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:47 Η μαγισσα έγραψε: #54 17-03-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Έτσι, για να βλεπει ολος ο κοσμος πως καταβαραθρώνουμε ενα σοβαρο θεμα.... Λοιπον, επι του θέματος. Εγω είπαμε, θα ειμαι στο κομμα της παπαρηγα, οποια κι αν ειναι αυτη. (εχω μια στο μυαλο μου αλλα δεν θα την πω) Σκληροπηρυνικες αποψεις με σταθερη ιδεολογικη γραμμη για τα θέματα των στειρώσεων και παντα υπερ της φτωχιάς εργατικής τάξης (των αδεσποτων δηλαδη). Εσυ, Μαγισσα δεν θες να εισαι Βεργης. Οποτε λεγε. Click για ανάπτυξη... Καλά δεν είπαμε Ο Τσίπρας έχω και μηχανάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #55 17-03-08 23:50 Πολυ βρωμοστομος και χοντρος,μη το δεχτεις Ραισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η Raisa έγραψε: #56 17-03-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Click για ανάπτυξη... γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #57 17-03-08 23:54 Δεν είναι χοντρός απλά είναι λίγο χαμηλοστήθης που έλεγε κ ο Οβελίξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #58 17-03-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Click για ανάπτυξη... Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:01 Η μαγισσα έγραψε: #59 18-03-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Click για ανάπτυξη... Η μόνη που είπε χοντρή την ραίσα είναι.......η Raisa οπότε άντε να σε δώ τι θα κάνεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #60 18-03-08 00:08 Λεγε,λεγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι,αλλα ειναι τοποθετιμενος ξεκαθαρα και μου κανει καλυτερο κλικ απο τους πολιτικους...Δεν το δεχεστε???Θελω να κανω σατιρα σε ολους και ολα!!!Και να χορευω,να τραγουδαω,μ`αρεσει ο τιπος!!! Click για ανάπτυξη... ναι βρε κούκλα μου αλλά κόμμα είπαμε να κάνουμε όχι το so you think you can dance!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:08 Η zorica έγραψε: #49 17-03-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι βρε κούκλα μου αλλά κόμμα είπαμε να κάνουμε όχι το so you think you can dance!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει παντου υπαρχει ενα μαυρο προβατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:28 Η Havana έγραψε: #50 17-03-08 23:28 χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η μαγισσα έγραψε: #51 17-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Click για ανάπτυξη... Aν το θυμασαι εσύ το ζήτησες το τρελό πουλί γι αύτο εμείς κρατιόμασταν γιατί άμα αρχίσουμε δεν σταματάμε με τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #52 17-03-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Click για ανάπτυξη... γελάς, εεεε; ακούς εκεί...εγω Βενιζέλος...ακόμα δε μπορώ να το χωνέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:45 Η elvenstar: #53 17-03-08 23:45 Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:47 Η μαγισσα έγραψε: #54 17-03-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Έτσι, για να βλεπει ολος ο κοσμος πως καταβαραθρώνουμε ενα σοβαρο θεμα.... Λοιπον, επι του θέματος. Εγω είπαμε, θα ειμαι στο κομμα της παπαρηγα, οποια κι αν ειναι αυτη. (εχω μια στο μυαλο μου αλλα δεν θα την πω) Σκληροπηρυνικες αποψεις με σταθερη ιδεολογικη γραμμη για τα θέματα των στειρώσεων και παντα υπερ της φτωχιάς εργατικής τάξης (των αδεσποτων δηλαδη). Εσυ, Μαγισσα δεν θες να εισαι Βεργης. Οποτε λεγε. Click για ανάπτυξη... Καλά δεν είπαμε Ο Τσίπρας έχω και μηχανάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #55 17-03-08 23:50 Πολυ βρωμοστομος και χοντρος,μη το δεχτεις Ραισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η Raisa έγραψε: #56 17-03-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Click για ανάπτυξη... γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #57 17-03-08 23:54 Δεν είναι χοντρός απλά είναι λίγο χαμηλοστήθης που έλεγε κ ο Οβελίξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #58 17-03-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Click για ανάπτυξη... Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:01 Η μαγισσα έγραψε: #59 18-03-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Click για ανάπτυξη... Η μόνη που είπε χοντρή την ραίσα είναι.......η Raisa οπότε άντε να σε δώ τι θα κάνεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #60 18-03-08 00:08 Λεγε,λεγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι βρε κούκλα μου αλλά κόμμα είπαμε να κάνουμε όχι το so you think you can dance!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει παντου υπαρχει ενα μαυρο προβατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:28 Η Havana έγραψε: #50 17-03-08 23:28 χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η μαγισσα έγραψε: #51 17-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Click για ανάπτυξη... Aν το θυμασαι εσύ το ζήτησες το τρελό πουλί γι αύτο εμείς κρατιόμασταν γιατί άμα αρχίσουμε δεν σταματάμε με τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #52 17-03-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Click για ανάπτυξη... γελάς, εεεε; ακούς εκεί...εγω Βενιζέλος...ακόμα δε μπορώ να το χωνέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:45 Η elvenstar: #53 17-03-08 23:45 Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:47 Η μαγισσα έγραψε: #54 17-03-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Έτσι, για να βλεπει ολος ο κοσμος πως καταβαραθρώνουμε ενα σοβαρο θεμα.... Λοιπον, επι του θέματος. Εγω είπαμε, θα ειμαι στο κομμα της παπαρηγα, οποια κι αν ειναι αυτη. (εχω μια στο μυαλο μου αλλα δεν θα την πω) Σκληροπηρυνικες αποψεις με σταθερη ιδεολογικη γραμμη για τα θέματα των στειρώσεων και παντα υπερ της φτωχιάς εργατικής τάξης (των αδεσποτων δηλαδη). Εσυ, Μαγισσα δεν θες να εισαι Βεργης. Οποτε λεγε. Click για ανάπτυξη... Καλά δεν είπαμε Ο Τσίπρας έχω και μηχανάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #55 17-03-08 23:50 Πολυ βρωμοστομος και χοντρος,μη το δεχτεις Ραισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η Raisa έγραψε: #56 17-03-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Click για ανάπτυξη... γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #57 17-03-08 23:54 Δεν είναι χοντρός απλά είναι λίγο χαμηλοστήθης που έλεγε κ ο Οβελίξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #58 17-03-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Click για ανάπτυξη... Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:01 Η μαγισσα έγραψε: #59 18-03-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Click για ανάπτυξη... Η μόνη που είπε χοντρή την ραίσα είναι.......η Raisa οπότε άντε να σε δώ τι θα κάνεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #60 18-03-08 00:08 Λεγε,λεγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η μαγισσα έγραψε: #51 17-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Click για ανάπτυξη... Aν το θυμασαι εσύ το ζήτησες το τρελό πουλί γι αύτο εμείς κρατιόμασταν γιατί άμα αρχίσουμε δεν σταματάμε με τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #52 17-03-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Click για ανάπτυξη... γελάς, εεεε; ακούς εκεί...εγω Βενιζέλος...ακόμα δε μπορώ να το χωνέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:45 Η elvenstar: #53 17-03-08 23:45 Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:47 Η μαγισσα έγραψε: #54 17-03-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Έτσι, για να βλεπει ολος ο κοσμος πως καταβαραθρώνουμε ενα σοβαρο θεμα.... Λοιπον, επι του θέματος. Εγω είπαμε, θα ειμαι στο κομμα της παπαρηγα, οποια κι αν ειναι αυτη. (εχω μια στο μυαλο μου αλλα δεν θα την πω) Σκληροπηρυνικες αποψεις με σταθερη ιδεολογικη γραμμη για τα θέματα των στειρώσεων και παντα υπερ της φτωχιάς εργατικής τάξης (των αδεσποτων δηλαδη). Εσυ, Μαγισσα δεν θες να εισαι Βεργης. Οποτε λεγε. Click για ανάπτυξη... Καλά δεν είπαμε Ο Τσίπρας έχω και μηχανάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #55 17-03-08 23:50 Πολυ βρωμοστομος και χοντρος,μη το δεχτεις Ραισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η Raisa έγραψε: #56 17-03-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Click για ανάπτυξη... γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #57 17-03-08 23:54 Δεν είναι χοντρός απλά είναι λίγο χαμηλοστήθης που έλεγε κ ο Οβελίξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #58 17-03-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Click για ανάπτυξη... Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:01 Η μαγισσα έγραψε: #59 18-03-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Click για ανάπτυξη... Η μόνη που είπε χοντρή την ραίσα είναι.......η Raisa οπότε άντε να σε δώ τι θα κάνεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #60 18-03-08 00:08 Λεγε,λεγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Click για ανάπτυξη... Aν το θυμασαι εσύ το ζήτησες το τρελό πουλί γι αύτο εμείς κρατιόμασταν γιατί άμα αρχίσουμε δεν σταματάμε με τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #52 17-03-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Click για ανάπτυξη... γελάς, εεεε; ακούς εκεί...εγω Βενιζέλος...ακόμα δε μπορώ να το χωνέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:45 Η elvenstar: #53 17-03-08 23:45 Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:47 Η μαγισσα έγραψε: #54 17-03-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Έτσι, για να βλεπει ολος ο κοσμος πως καταβαραθρώνουμε ενα σοβαρο θεμα.... Λοιπον, επι του θέματος. Εγω είπαμε, θα ειμαι στο κομμα της παπαρηγα, οποια κι αν ειναι αυτη. (εχω μια στο μυαλο μου αλλα δεν θα την πω) Σκληροπηρυνικες αποψεις με σταθερη ιδεολογικη γραμμη για τα θέματα των στειρώσεων και παντα υπερ της φτωχιάς εργατικής τάξης (των αδεσποτων δηλαδη). Εσυ, Μαγισσα δεν θες να εισαι Βεργης. Οποτε λεγε. Click για ανάπτυξη... Καλά δεν είπαμε Ο Τσίπρας έχω και μηχανάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #55 17-03-08 23:50 Πολυ βρωμοστομος και χοντρος,μη το δεχτεις Ραισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η Raisa έγραψε: #56 17-03-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Click για ανάπτυξη... γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #57 17-03-08 23:54 Δεν είναι χοντρός απλά είναι λίγο χαμηλοστήθης που έλεγε κ ο Οβελίξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #58 17-03-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Click για ανάπτυξη... Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:01 Η μαγισσα έγραψε: #59 18-03-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Click για ανάπτυξη... Η μόνη που είπε χοντρή την ραίσα είναι.......η Raisa οπότε άντε να σε δώ τι θα κάνεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #60 18-03-08 00:08 Λεγε,λεγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχ μα εχετε ξεφυγει τελειως!!!!! ακου η ραισα βενιζελος Click για ανάπτυξη... γελάς, εεεε; ακούς εκεί...εγω Βενιζέλος...ακόμα δε μπορώ να το χωνέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:45 Η elvenstar: #53 17-03-08 23:45 Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:47 Η μαγισσα έγραψε: #54 17-03-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Έτσι, για να βλεπει ολος ο κοσμος πως καταβαραθρώνουμε ενα σοβαρο θεμα.... Λοιπον, επι του θέματος. Εγω είπαμε, θα ειμαι στο κομμα της παπαρηγα, οποια κι αν ειναι αυτη. (εχω μια στο μυαλο μου αλλα δεν θα την πω) Σκληροπηρυνικες αποψεις με σταθερη ιδεολογικη γραμμη για τα θέματα των στειρώσεων και παντα υπερ της φτωχιάς εργατικής τάξης (των αδεσποτων δηλαδη). Εσυ, Μαγισσα δεν θες να εισαι Βεργης. Οποτε λεγε. Click για ανάπτυξη... Καλά δεν είπαμε Ο Τσίπρας έχω και μηχανάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #55 17-03-08 23:50 Πολυ βρωμοστομος και χοντρος,μη το δεχτεις Ραισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η Raisa έγραψε: #56 17-03-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Click για ανάπτυξη... γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #57 17-03-08 23:54 Δεν είναι χοντρός απλά είναι λίγο χαμηλοστήθης που έλεγε κ ο Οβελίξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #58 17-03-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Click για ανάπτυξη... Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:01 Η μαγισσα έγραψε: #59 18-03-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Click για ανάπτυξη... Η μόνη που είπε χοντρή την ραίσα είναι.......η Raisa οπότε άντε να σε δώ τι θα κάνεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #60 18-03-08 00:08 Λεγε,λεγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:47 Η μαγισσα έγραψε: #54 17-03-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Έτσι, για να βλεπει ολος ο κοσμος πως καταβαραθρώνουμε ενα σοβαρο θεμα.... Λοιπον, επι του θέματος. Εγω είπαμε, θα ειμαι στο κομμα της παπαρηγα, οποια κι αν ειναι αυτη. (εχω μια στο μυαλο μου αλλα δεν θα την πω) Σκληροπηρυνικες αποψεις με σταθερη ιδεολογικη γραμμη για τα θέματα των στειρώσεων και παντα υπερ της φτωχιάς εργατικής τάξης (των αδεσποτων δηλαδη). Εσυ, Μαγισσα δεν θες να εισαι Βεργης. Οποτε λεγε. Click για ανάπτυξη... Καλά δεν είπαμε Ο Τσίπρας έχω και μηχανάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #55 17-03-08 23:50 Πολυ βρωμοστομος και χοντρος,μη το δεχτεις Ραισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η Raisa έγραψε: #56 17-03-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Click για ανάπτυξη... γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #57 17-03-08 23:54 Δεν είναι χοντρός απλά είναι λίγο χαμηλοστήθης που έλεγε κ ο Οβελίξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #58 17-03-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Click για ανάπτυξη... Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:01 Η μαγισσα έγραψε: #59 18-03-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Click για ανάπτυξη... Η μόνη που είπε χοντρή την ραίσα είναι.......η Raisa οπότε άντε να σε δώ τι θα κάνεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #60 18-03-08 00:08 Λεγε,λεγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Έτσι, για να βλεπει ολος ο κοσμος πως καταβαραθρώνουμε ενα σοβαρο θεμα.... Λοιπον, επι του θέματος. Εγω είπαμε, θα ειμαι στο κομμα της παπαρηγα, οποια κι αν ειναι αυτη. (εχω μια στο μυαλο μου αλλα δεν θα την πω) Σκληροπηρυνικες αποψεις με σταθερη ιδεολογικη γραμμη για τα θέματα των στειρώσεων και παντα υπερ της φτωχιάς εργατικής τάξης (των αδεσποτων δηλαδη). Εσυ, Μαγισσα δεν θες να εισαι Βεργης. Οποτε λεγε. Click για ανάπτυξη... Καλά δεν είπαμε Ο Τσίπρας έχω και μηχανάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #55 17-03-08 23:50 Πολυ βρωμοστομος και χοντρος,μη το δεχτεις Ραισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η Raisa έγραψε: #56 17-03-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Click για ανάπτυξη... γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #57 17-03-08 23:54 Δεν είναι χοντρός απλά είναι λίγο χαμηλοστήθης που έλεγε κ ο Οβελίξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #58 17-03-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Click για ανάπτυξη... Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:01 Η μαγισσα έγραψε: #59 18-03-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Click για ανάπτυξη... Η μόνη που είπε χοντρή την ραίσα είναι.......η Raisa οπότε άντε να σε δώ τι θα κάνεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #60 18-03-08 00:08 Λεγε,λεγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολυ βρωμοστομος και χοντρος,μη το δεχτεις Ραισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η Raisa έγραψε: #56 17-03-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Click για ανάπτυξη... γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #57 17-03-08 23:54 Δεν είναι χοντρός απλά είναι λίγο χαμηλοστήθης που έλεγε κ ο Οβελίξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #58 17-03-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Click για ανάπτυξη... Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:01 Η μαγισσα έγραψε: #59 18-03-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Click για ανάπτυξη... Η μόνη που είπε χοντρή την ραίσα είναι.......η Raisa οπότε άντε να σε δώ τι θα κάνεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #60 18-03-08 00:08 Λεγε,λεγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Υπάρχει κ άλλη εναλλακτική λύση αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, υπάρχει και ο Πάγκαλος Click για ανάπτυξη... γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #57 17-03-08 23:54 Δεν είναι χοντρός απλά είναι λίγο χαμηλοστήθης που έλεγε κ ο Οβελίξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #58 17-03-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Click για ανάπτυξη... Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:01 Η μαγισσα έγραψε: #59 18-03-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Click για ανάπτυξη... Η μόνη που είπε χοντρή την ραίσα είναι.......η Raisa οπότε άντε να σε δώ τι θα κάνεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #60 18-03-08 00:08 Λεγε,λεγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν είναι χοντρός απλά είναι λίγο χαμηλοστήθης που έλεγε κ ο Οβελίξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #58 17-03-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Click για ανάπτυξη... Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:01 Η μαγισσα έγραψε: #59 18-03-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Click για ανάπτυξη... Η μόνη που είπε χοντρή την ραίσα είναι.......η Raisa οπότε άντε να σε δώ τι θα κάνεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #60 18-03-08 00:08 Λεγε,λεγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: γιατί μου το κάνετε αυτό;;;;:cry::cry::cry: το ξέρω ότι είμαι χοντρή...αλλά διαλέγω Λιάνα Κανέλη αν μου επιτρέπεται Click για ανάπτυξη... Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:01 Η μαγισσα έγραψε: #59 18-03-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Click για ανάπτυξη... Η μόνη που είπε χοντρή την ραίσα είναι.......η Raisa οπότε άντε να σε δώ τι θα κάνεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #60 18-03-08 00:08 Λεγε,λεγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτη γουσταρω!!!!Ποιος σε ειπε χοντρη να τον σενιαρω τωρα!!!??? Click για ανάπτυξη... Η μόνη που είπε χοντρή την ραίσα είναι.......η Raisa οπότε άντε να σε δώ τι θα κάνεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #60 18-03-08 00:08 Λεγε,λεγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λεγε,λεγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.