Οι εκλογές και το >>>>>>> MyCat

Δεν πληρωνωνται με λιρες...:lol::lol::lol::lol:
Α! όχι με λίρες συμφωνώ κ εγώ δεν πάει καλά το νόμισμα ή δε ευρώ ή σε χρυσό θα τα πάρω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:)Μια και αρχίσατε την επανάσταση χωρίς εμένα:P:P:Pθα γίνω μια Τσιπρίτσα:cool::cool::cool::cool:αλλά μήπως είναι καλύτερα Τσιπουρίτσα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Εγώ δεν θέλω χρήματα,όπως λέει και το άσμα τι να τα κάνεις τα λεφτά αμά δεν έχεις μια:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα Τσιπουριτσα;)

Κορίτσια θέλω να σας καλημερήσω να σας στείλω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και να σας πω απανταχούς
ΤΣΙΠΡΙΤΣΕΣ ότι το κίνημα μας που από εδώ και πέρα θα έχει τον τίτλο <<<<< Αφήστε τις τσουπρίτσες ελεύθερες >>>>
Ξεκινάει τον αγώνα με τις αρχικές και δυναμικές παρουσίες των:
niki η πρώτη υποστηρίκτρια του τσιπρίτσες
zorica υπεύθυνη του γραφείου τύπου θα σας βγάλει όλα τα άπλυτα στην φόρα ο λόγος της δυνατός και καθαρός
στόχος μας η διαφάνεια.....
julia υπεύθυνη της ασφάλειας (έχει τον Κίκη όρμα Κίκη!!)
sli8erin υπεύθυνη των οικονομικών του κόμματος (η πρώτη που είπε για τις αμοιβές των μελών)
ποπι υγείας και διατροφής (μιάς και μπέρδεψε τις τσιπρίτσες με τις τσιπουρίτσες έχει γνώσεις μαγειρικής!!)
και θα επανέρθω με τις θέσεις του κόμματος!!!!!:lol::lol::lol::lol:

λοιπόν είναι ώρα για το πρόγραμμα του κόμματος μας:
  1. είμαστε ανοιχτοί σε όλους στειρωμένους και αστείρωτους.
  2. θέλουμε και τις γάτες ράτσας και της ταράτσας(καθώς τα αδεσποτάκια είναι και ή αδυναμία μας αλλά και όλες οι γλυκομούτσουνες γατούλες)
  3. κρατάμε την παραδοσίακή θέση των στειρώσεων για την μείωση των σκουπιδογατιών αλλά λατρέυοουμε και τα νεογέννητα των εξαιρετικών φίλων μας!!!!(βλέπε τον πρίγκηπα της πόπις και της zoricas τον κούκλο)
  4. έχουμε την δύναμη και την γοητεία να αλλάξουμε τον κόσμο γατί εμείς μπορούμε και θέλουμε......
  5. ότι επιπλέον θέλετε να συμπληρώσετε στο μανιφέστο του τσιπρίτσα παρακαλώ προχωρήστε!!!!

2. θέλουμε και τις γάτες ράτσας και της ταράτσας(καθώς τα αδεσποτάκια είναι και ή αδυναμία μας αλλά και όλες οι γλυκομούτσουνες γατούλες)
  3. κρατάμε την παραδοσίακή θέση των στειρώσεων για την μείωση των σκουπιδογατιών αλλά λατρέυοουμε και τα νεογέννητα των εξαιρετικών φίλων μας!!!!(βλέπε τον πρίγκηπα της πόπις και της zoricas τον κούκλο)
  4. έχουμε την δύναμη και την γοητεία να αλλάξουμε τον κόσμο γατί εμείς μπορούμε και θέλουμε......
  5. ότι επιπλέον θέλετε να συμπληρώσετε στο μανιφέστο του τσιπρίτσα παρακαλώ προχωρήστε!!!!
Με βρησκει συμφωνη το προγραμμα:up::lol::up::lol:

Με βρησκει συμφωνη το προγραμμα:up::lol::up::lol:

Χαίρομαι πάρα πολύ που η υπεύθυνη τύπου συμφωνεί με το πρόγραμμα (και δεν θα μας ξεφννήσει στα κανάλια)
και αγαπητή Zorica περιμένουμε με αγωνία τις δικές σας προτάσεις!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

(οι αντίπαλοι που είναι ακόμα κοιμούνται??)

Και τώρα που βλέπω τον γατο σου μήπως να κρατήσω αστείρωτη την Κλειώ μέχρι να την ζευγαρώσω με τον δικό σου για να δούμε τι θα βγεί????? είδες πόσο μοιάζουνε????:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τί έγινε κορίτσια τι θα γίνει εγκαταλείψατε τον αγώνα???
Αντε να δω κινητοποιήσεις!!!!:up::up::up::up::up::up:

Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία ;)

Συντρόφισσες του αδελφικού κόμματος ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. (Desdemona & Nota) λόγω των αλλαγών στο πολιτικό σκηνικό και την επίγουσα ανάγκη για αντίσταση στα αντιλαϊκά σχέδια του ιμπεριαλισμού δεχόμαστε με συνεργασία με μεγάλη χαρά....εμπρός λοιπόν για τον αγώνα:up:

Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας.

Ευχαριστούμε πολύ τη συντρόφισσα για την διευκρίνιση:)

Τς τς τς... το ΓΑΤικό Ανεξάρτητο ΚΙνημα αντιπαρέρχεται τα κακόβουλα σχόλια και τις εξάρσεις λαϊκισμού από αντίθετα στρατόπεδα. Το ΓΑΤ.Α.ΚΙ. στέκεται στο ύψος των περιστάσεων.

Έτσι μπράβο συντρόφισσες....:up::up::up:

Άντε και θα βάλουμε τον Τσε Γενικό Γραμματέα :lol:

Τσε και Φιντέλ θέλει ο λαός....Τσε και Φιντέλ για να πάρει μπρος!!!:up:

για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται η έλλειψη ξεκαθαρης ιδεολογίας και κοσμοθεωρίας των Τσιπριτσων...το μότο τους είναι: Είμαστε λίγο απ΄όλα...στο δε σημείο 5 έχω να πω: μπέστε σκύλι και αλέστε:down:

Τί έγινε κορίτσια τι θα γίνει εγκαταλείψατε τον αγώνα???

ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!!!!!:P:P:P:P
Παπαρήγα + ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. ενωμένοι δυνατοί:up::up::up:

Καλημέρα, εδώ είμαι.. απλά έχω δουλεια.. :(
Δέχομαι και συμφωνώ και εγώ με τις αρμοδιότητες και την απονομή ρόλων!! :P

Κάπου είχαμε και έναν ΒΥΡΩΝΑ.. με την ΓΡΑΝΑ του.. ΟΕΟ????? :lol::lol:

Μιλάς για την ασάφεια των προεκλογικών μας θέσεων αλλά αυτό που δεν έχεις καταλάβει πως όλες αυτές που εσύ έχεις συμαχίσει μαζί τους έχουν όλες την πρόθεση να στειρώσουν τα γατιά του και συν της άλλης έχουν όλες αδέσποτα γατιά.............. ενώ εμείς έχουμε και ράτσες το εξαιρέτικό μπουγατσάκο της ποπις και είναι και αστείτωτος και θα ζευγαρώσει!!!!!!
και τον κουκλο της zoricas
Έχουμε και τους τσαμπουκάδες :cool::cool:πχ τον Κίκη που είναι και μάγκας που συμαίνει ότι όλοι είναι ευπρόσδεκτοι πρόσεξε που ενσωματώνεσαι και στο τέλος βρεθείς θύμα της στειρωτικής μανίας των σκληροπυρηνικκών και βρεθείς με τα μπαλάκια του φιντέλ στο χέρι:lol::lol::lol:

Mετά από αυτο θέλω να δηλώσω ότι είμαστε δυνατοί και έτοιμοι για τον αγώνα και την δικαίωση όλων και την πολυφωνία της παράταξης μας μην την μεταφράζεται σαν ασάφεια και σαν αδυναμία αλλά να την δείτε σαν την καλύτερη έκφραση δημοκρατίας για την δικαίωση όλων των γατών μέσα από το τσιπρίτσα!!!!!!!:up::up::up::up::up::up::up:

:lol::lol::lol: Θέλω να γίνω τσουπρίτσα κι εγώ!!:lol::lol:
Όλοι μαζί ενωμένοι στο δρόμο που χάραξε η πρόεδρος η Μάγισσα!!!
Εξάλλου, υπάρχουν σαν απόδειξη των οργανωτικών της ικανοτήτων και οι δυο επιτυχημένες συναντήσεις για καφέ, αν και δεν μπόρεσα να παρεβρεθώ.
Και τα τόοοοοσα θέματα βέβαια που η ίδια ξεκίνησε!!!!
Γι' αυτό τσουπρίτσα δαγκωτό!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol: Θέλω να γίνω τσουπρίτσα κι εγώ!!:lol::lol:
Όλοι μαζί ενωμένοι στο δρόμο που χάραξε η πρόεδρος η Μάγισσα!!!
Εξάλλου, υπάρχουν σαν απόδειξη των οργανωτικών της ικανοτήτων και οι δυο επιτυχημένες συναντήσεις για καφέ, αν και δεν μπόρεσα να παρεβρεθώ.
Και τα τόοοοοσα θέματα βέβαια που η ίδια ξεκίνησε!!!!
Γι' αυτό τσουπρίτσα δαγκωτό!!!!!!!!!!!

Εδώ λοιπόν από την κεντρική επιτροπή έχουμε και τα μελη μας άλλη μία Τσουπρίτσα κυρίες και κύριοι όχι για να μην λέτε!!!!!

Αντε ντε που είστε τώρα να σας δώ εεεεεεεε!!!!!! την κοπανήσατε!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εδώ λοιπόν από την κεντρική επιτροπή έχουμε και τα μελη μας άλλη μία Τσουπρίτσα κυρίες και κύριοι όχι για να μην λέτε!!!!!

Αντε ντε που είστε τώρα να σας δώ εεεεεεεε!!!!!! την κοπανήσατε!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μπορεί να έχει διακοπή η ΔΕΗ. Μας κάνει σαμποτάζ!!!!!!

Επίσης θα ήθελα να δήλώσω ότι για τα μέλη της κεντρικής επίτροπής και για τα μέλη μας που δεν είναι στην Αθήνα ότι είμαστε ένα κόμμα της περιφέρειας και σε αντίθεση με τα Αθηνοκεντρικά κόμματα (βλέπε παπαρήγα) εμείς κατανοόυμε την ανάγκη της αποκέντρωσης και τις ανακατανομή των εξουσίών αγαπήτές φίλες από την περιφέρεια είμαστε το καλύτερο δομιμένο σε εξουσίες κόμμα!!!!!!!!!!!!!!

Τι έγινε βρε κορίτσια που χαθήκατε????
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Απεργία κάνετε ακόμα δεν το στήσαμε το κόμμα????:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αγαπητη μου εμεις δουλευουμε για το καλο του κόμματος, δεν ασχολουμαστε με την αερολογία και τις κενες δηλώσεις σαν κάποιους κάποιους!

Ολο το πρωι ήμουν στο πλάι του λαου, στο Κέντρο Γάτας σε πληροφορώ, με τους φτωχούς και καταφρονεμένους. Και η αγαπητη συναγωνίστρια του ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ ήταν εκει φυσικα.

Και οπως ειπε και η συντροφισσα, Τσε και Φιντελ χρειαζομαστε, και δεν σας φοβόμαστε!

Αγαπητη μου εμεις δουλευουμε για το καλο του κόμματος, δεν ασχολουμαστε με την αερολογία και τις κενες δηλώσεις σαν κάποιους κάποιους!

Ολο το πρωι ήμουν στο πλάι του λαου, στο Κέντρο Γάτας σε πληροφορώ, με τους φτωχούς και καταφρονεμένους. Και η αγαπητη συναγωνίστρια του ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ ήταν εκει φυσικα.

Και οπως ειπε και η συντροφισσα, Τσε και Φιντελ χρειαζομαστε, και δεν σας φοβόμαστε!

ποια ακριβώς συναγωνίστρια του ΓΑΤ.Α.ΚΙ (που ούτε να το γράφεις σωστά δεν ξέρεις) εννοείς την Nota εντάξει ήταν μαζί σου γιατί είστε Αθήνα και ημείς θα έρθουμε δια αντιπροσώπου μας αφού είμαστε μακρυά ..... Αλλά και εμείς μεριμνούμε για το θέμα της Καλυψούλας όλο το πρωί!!!!!!:up::up::up::up::up::up::up::up:

και ελπίζω με τον Φιντελ να λες της Notas πάλι γιατί της Raisas δεν είναι και τόσο αγωνιστής στο ζευγαρωμα το έχει το μυαλό του:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ποια ακριβώς συναγωνίστρια του ΓΑΤ.Α.ΚΙ (που ούτε να το γράφεις σωστά δεν ξέρεις) :P:Pεννοείς την Nota εντάξει ήταν μαζί σου γιατί είστε Αθήνα και ημείς θα έρθουμε δια αντιπροσώπου μας αφού είμαστε μακρυά ..... Αλλά και εμείς μεριμνούμε για το θέμα της Καλυψούλας όλο το πρωί!!!!!!:up::up::up::up::up::up::up::up:

και ελπίζω με τον Φιντελ να λες της Notas πάλι γιατί της Raisas δεν είναι και τόσο αγωνιστής στο ζευγαρωμα το έχει το μυαλό του:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back