drusilia
Διάσημο μέλος
Για τον Τσε της Νοτας βέβαια δεν εχουμε καμια αμφιβολια. Είναι σοβαρος και μετρημένος, του έχω απολυτη εμπιστοσύνη.

Εχασα κι εγώ μια τελεία στο ΓΑΤ.Α.Κι και το κανατε θέμα! Ετσι ειναι βεβαια, τι να περιμένουμε, λασπολογία...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Μην σου πω οτι την διεκδικώ και για αρχηγό του κόμματος!!
Νομίζω οτι με την Aretha στο πλάι μας θα απογειωθεί η παράταξή μας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Περίμενα πιο πολλά απο εσάς αγαπητη...
aretha
Περιβόητο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος

Το αποτέλεσμα φυσικά ειναι οτι οι Τσιπρίτσες κερδίζουν έδαφος και οπαδούς μέρα με την ημέρα...
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Το αποτέλεσμα φυσικά ειναι οτι οι Τσιπρίτσες κερδίζουν έδαφος και οπαδούς μέρα με την ημέρα...
Εγώ αγαπήτή μου Δροσοσταλίδα σας το είχα πει ότι δεν έχετε καμία ελπίδα απέναντι στις Τσιπρίτσες (μέχρι και η αρχηγός σας έχει ρίξει μάυρη πέτρα πίσω της...)
Ενώ εμείς προχωράμε ενωμένες για ένα κόσμο που στειρωμένοι και αστείρωτοι κεραμυδόγατοι και ράτσες θα ατενίζουν ένα μέλλον χωρίς φαγωμάρες και δημηκροτατική έκφραση των δικαιωμάτων τους!!!!!!
- Ζήτω οι ράτσες
- Ζήτω οι κεραμιδόγατες
- Ζήτω οι στειρωμένοι
- Ζήτω οι αστείρωτοι
- Ζήτω οι Τσιπρίτσεs
- Ζήτω το mycat

zorica
Διάσημο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
- Ζήτω οι ράτσες
- Ζήτω οι κεραμιδόγατες
- Ζήτω οι στειρωμένοι
- Ζήτω οι αστείρωτοι
- Ζήτω οι Τσιπρίτσεs
- Ζήτω το mycat
- Μπράβο ΠΡΟΕΔΡΕ!!! (σλουρπ σλουρπ!) (σε γλύφω αν δεν κατάλαβες). Τους την βγήκες από αριστερά γαιτι αυτοί οι βρ@@@#$προλετάριοι είναι επικύνδυνοι για αποσταθεροποίηση
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους σε ολες τις ΤΣΙΠΡΤΣΕΣ
η νικη θα ειναι δικη μας!!!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Και η niki ΕΙΝΑΙ δική μαςη νικη θα ειναι δικη μας!!!!!![]()

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Aγαπητη προεδρε Μαγισσα θελω να συμπληρωσω στις προγραμματικες δηλωσεις του κοματος οτι ειμαστε επισης ανοικτοι σε διακοπες,ραχατι,χαβαλε,χουζουρι με το αναλογο γουργουρητο.Και εδω θελω να προτεινω ως υπευθυνη του τομεα χουζουρι την συντροφισσα Μυρτουλα ως ειδημων(κοιμαται ολη την ημερα).
Στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους σε ολες τις ΤΣΙΠΡΤΣΕΣ
η νικη θα ειναι δικη μας!!!!!![]()
Αγαπητή niki
Θέλω να σου πω ότι στην αγαπητή Μυρτούλα που ειναι και ειδικός θα την ορίσω υπεύθυνη τουρισμού (εξού και διακοπές) πολιτισμού και διασκέδασης (εξού και το ραχάτι) η θέση είναι δική σας και η νίκη δική μας!!!!
ΖήτωΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!
και όσο για την ΔΕΗ μήπως πέφτει το ρεύμα γιατί ούτε και αυτό δεν σας αντέχει!!!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Και η niki ΕΙΝΑΙ δική μας![]()
Όπως βλέπεις αγαπήτή μου πάμε πολύ καλα΄!!!!!!!!!!!!!!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Havana
Διάσημο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αγαπητή niki
Θέλω να σου πω ότι στην αγαπητή Μυρτούλα που ειναι και ειδικός θα την ορίσω υπεύθυνη τουρισμού (εξού και διακοπές) πολιτισμού και διασκέδασης (εξού και το ραχάτι) η θέση είναι δική σας και η νίκη δική μας!!!!
Ευχαριστουμε για την εμπιστοσυνη σας.Η συναγωνιστρια Μυρτουλα πιστευω οτι με την τεραστια πειρα που διαθετει θα ανταποκριθει με επιτυχια στα νεα καθηκοντα της(οταν δεν θα κοιμαται)![]()
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Εμπρος κορίτσια για την νίκη ρε γ@@@το
Όλα θα πάνε καλά η ΝΙΚΗ είναι δική μας!!!!!
Που είναι το ΓΑΤ.Α.ΚΙ τώρα πάλι διακοπή εη ΔΕΗ έχει????
τστστσττσ φτηνές δικαιολογίες!!!!!!!!!!!!!!!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Αγαπητή niki
Ευχαριστουμε για την εμπιστοσυνη σας.Η συναγωνιστρια Μυρτουλα πιστευω οτι με την τεραστια πειρα που διαθετει θα ανταποκριθει με επιτυχια στα νεα καθηκοντα της(οταν δεν θα κοιμαται)![]()
Ωραία πιάνουμε δουλειά!!!!!!!!![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool