μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 10:09 Η μαγισσα έγραψε: #221 20-03-08 10:09 Σας ευχαριστώ πολύ αγαπητή ΤσιπουρίτσαΤσιπρίτσα ήθελα να πωαυτό είναι κόμμα,να πληρώνεις αντί να σε πληρώνουν Κι μια ατάκα του πατέρα μου καταγεγραμμένου στα μαυρά κατάστιχα Τοτελαδώνετε ένας κουμμουνιστής;Φυσικά μόνο που παίρνει τα διπλά Επίσης και ο Πίτσης όπως και μόνες σας βλέπετε την απίστευτή ενέργειά του θα βοηθάει τον Κικη[/quote] Ε!!!! πόπι μου εσύ μπορείς να με λές πρόεδρε!!! και όσο για τον Πίτση με τις ικανότητες που τον βλέπω να έχει στο έρπειν θα τον προωθήσω στο τμήμα των μυστηκών υπηρεσιών για να βοηθάει και τον Κίκη μας!!!! Κίκη που είσαι αγόρι μου δεν λές κουβέντα κρατάς κρυμένα μυστικά και ντοκουμέντα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 10:13 Η popi έγραψε: #222 20-03-08 10:13 Ευχαριστώ πολύ κυρία πρόεδρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 10:24 Η μαγισσα έγραψε: #223 20-03-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ευχαριστώ πολύ κυρία πρόεδρε Click για ανάπτυξη... Ετσι έτσι τώρα πάμε καλά πολύ καλά θα έλεγα!!!! την Zorica δεν βλεπω λες να την έκλεψαν οι άλλοι για να μας κιτινίσουν τον τύπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 10:39 Η popi έγραψε: #224 20-03-08 10:39 Αγαπητή πρόεδρε για τη zorica προσωρινά λέμε πως ή τρέχει για το γατουλίνο της,ή έχουν διακοπή.Σας λείπει η διπλωματία δεν άνει να χάνουμε ψηφοφόρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:35 Η Μυρτω4038: #225 20-03-08 12:35 Ως γραμματεας και υπευθυνη των δημοσιων σχεσεων της Υπουργου Πολιτισμου ευχαριστω θερμα την προεδρο του κομματος Μαγισσα για την αναθεση ενος τοσο νευραλγικου τομεα.Αν κρινω απο τις μιζες στην υποθεση Ζαχοπυλου(χιλια συγνωμη για την πολιτικη παρεμβαση) μαλλον την εχουμε κανει λαχειο.Αυτην την στιγμη η κυρια Υπυργος μετα απο πολυωρη και εντατικη εργασια αναπαυεται.Μολις ειναι ετοιμη να αναλαβει δραση θα σας ειδοποιησω να καταθεσεται τις προτασεις σας. Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:19 Η μαγισσα έγραψε: #226 20-03-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα??? Μενω εκπλικτη!!! Click για ανάπτυξη... Μετά απο της δήλωσεις της εκπροσώπου τύπου αρχίζω κα ανησυχώ για την ακαιρεότητα της νομίζω ότι την παραπλανούν οι αντίπαλες δυνάμεις με σκοπό να κερδίσουν την υποστήριξή της (θεέ μου τι άλλο να σκαρφιστούν αυτοι οι ρωμαίοι.....εεεεεε!!! οι κουμουνιστές ήθελα να πω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:43 Η Mia_m έγραψε: #227 20-03-08 13:43 Εγώ πάντως είμαι το αυτόνομο αναρχικό στοιχείο, έτσι, για να κρατάω τα προσχήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:50 Η μαγισσα έγραψε: #228 20-03-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα??? Μενω εκπλικτη!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εγώ πάντως είμαι το αυτόνομο αναρχικό στοιχείο, έτσι, για να κρατάω τα προσχήματα Click για ανάπτυξη... Μαρράκι μου τι κάνεις??? Πού εισαι??? να είσαι ότι θέλεις μωρό μου..... μου έλειψες βρε που είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 14:13 Η drusilia έγραψε: #229 20-03-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εγώ πάντως είμαι το αυτόνομο αναρχικό στοιχείο, έτσι, για να κρατάω τα προσχήματα Click για ανάπτυξη... Αχ τι μου θυμισες τώρα... Εισαι νεα ακομα, για αυτο... σε βλεπω γρήγορα στην δική μας παράταξη! Αντε γιατι οι Τσιπρίτσες εχουν βγει εκτος ελέγχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 14:47 Η μαγισσα έγραψε: #230 20-03-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αχ τι μου θυμισες τώρα... Εισαι νεα ακομα, για αυτο... σε βλεπω γρήγορα στην δική μας παράταξη! Αντε γιατι οι Τσιπρίτσες εχουν βγει εκτος ελέγχου! Click για ανάπτυξη... Δηλ τώρα την δική σας ανυπρξία την λέτε έλενγχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:15 Η elvenstar: #231 20-03-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να σου πω η απόφαση θα είναι δική σου!!!!! Είσαι ελεύθερη εμεις δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι Zorica.........quote] Πρόεδρε να την "κανονίσω" και να φανεί σαν ατύχημα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:33 Η Raisa έγραψε: #232 20-03-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα??? Μενω εκπλικτη!!! Click για ανάπτυξη... Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 21:13 Η zorica έγραψε: #233 20-03-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να σου πω η απόφαση θα είναι δική σου!!!!! Είσαι ελεύθερη εμεις δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι Zorica.........quote] Πρόεδρε να την "κανονίσω" και να φανεί σαν ατύχημα; Click για ανάπτυξη... Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ετσι έτσι τώρα πάμε καλά πολύ καλά θα έλεγα!!!! την Zorica δεν βλεπω λες να την έκλεψαν οι άλλοι για να μας κιτινίσουν τον τύπο Click για ανάπτυξη... Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα... Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αγαπητή πρόεδρε για τη zorica προσωρινά λέμε πως ή τρέχει για το γατουλίνο της,ή έχουν διακοπή.Σας λείπει η διπλωματία δεν άνει να χάνουμε ψηφοφόρους Click για ανάπτυξη... Λιγη πιστη βρε... Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μετά απο της δήλωσεις της εκπροσώπου τύπου αρχίζω κα ανησυχώ για την ακαιρεότητα της νομίζω ότι την παραπλανούν οι αντίπαλες δυνάμεις με σκοπό να κερδίσουν την υποστήριξή της (θεέ μου τι άλλο να σκαρφιστούν αυτοι οι ρωμαίοι.....εεεεεε!!! οι κουμουνιστές ήθελα να πω) Click για ανάπτυξη... Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 01:27 Η μαγισσα έγραψε: #234 21-03-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα... Λιγη πιστη βρε... Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε... Click για ανάπτυξη... Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 08:21 Η drusilia έγραψε: #235 21-03-08 08:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ! Δυναμικά στο αγώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:03 Η zorica έγραψε: #236 21-03-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Που ειστε τωρααααααααααα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:04 Η Desdemona: #237 21-03-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ.!!! ΤΕΛΕΙΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #238 21-03-08 10:27 Το καταστατικο σας και το προγραμμα σας κυριες μου σαν να λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:36 Η NiaR έγραψε: #239 21-03-08 10:36 Μετα από πολυ ωριμη σκεψη.... και αφου μελετησα ωρες αυτες τις σελιδες....αποφασισα οτι θα ψηφισω.............................................................................................. Αυτη που θα μου δώσει τα περισσότερα!!! Show me the money!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #240 21-03-08 10:39 φτανουν η θες κ`αλλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας ευχαριστώ πολύ αγαπητή ΤσιπουρίτσαΤσιπρίτσα ήθελα να πωαυτό είναι κόμμα,να πληρώνεις αντί να σε πληρώνουν Κι μια ατάκα του πατέρα μου καταγεγραμμένου στα μαυρά κατάστιχα Τοτελαδώνετε ένας κουμμουνιστής;Φυσικά μόνο που παίρνει τα διπλά Επίσης και ο Πίτσης όπως και μόνες σας βλέπετε την απίστευτή ενέργειά του θα βοηθάει τον Κικη[/quote] Ε!!!! πόπι μου εσύ μπορείς να με λές πρόεδρε!!! και όσο για τον Πίτση με τις ικανότητες που τον βλέπω να έχει στο έρπειν θα τον προωθήσω στο τμήμα των μυστηκών υπηρεσιών για να βοηθάει και τον Κίκη μας!!!! Κίκη που είσαι αγόρι μου δεν λές κουβέντα κρατάς κρυμένα μυστικά και ντοκουμέντα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 10:13 Η popi έγραψε: #222 20-03-08 10:13 Ευχαριστώ πολύ κυρία πρόεδρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 10:24 Η μαγισσα έγραψε: #223 20-03-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ευχαριστώ πολύ κυρία πρόεδρε Click για ανάπτυξη... Ετσι έτσι τώρα πάμε καλά πολύ καλά θα έλεγα!!!! την Zorica δεν βλεπω λες να την έκλεψαν οι άλλοι για να μας κιτινίσουν τον τύπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 10:39 Η popi έγραψε: #224 20-03-08 10:39 Αγαπητή πρόεδρε για τη zorica προσωρινά λέμε πως ή τρέχει για το γατουλίνο της,ή έχουν διακοπή.Σας λείπει η διπλωματία δεν άνει να χάνουμε ψηφοφόρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:35 Η Μυρτω4038: #225 20-03-08 12:35 Ως γραμματεας και υπευθυνη των δημοσιων σχεσεων της Υπουργου Πολιτισμου ευχαριστω θερμα την προεδρο του κομματος Μαγισσα για την αναθεση ενος τοσο νευραλγικου τομεα.Αν κρινω απο τις μιζες στην υποθεση Ζαχοπυλου(χιλια συγνωμη για την πολιτικη παρεμβαση) μαλλον την εχουμε κανει λαχειο.Αυτην την στιγμη η κυρια Υπυργος μετα απο πολυωρη και εντατικη εργασια αναπαυεται.Μολις ειναι ετοιμη να αναλαβει δραση θα σας ειδοποιησω να καταθεσεται τις προτασεις σας. Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:19 Η μαγισσα έγραψε: #226 20-03-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα??? Μενω εκπλικτη!!! Click για ανάπτυξη... Μετά απο της δήλωσεις της εκπροσώπου τύπου αρχίζω κα ανησυχώ για την ακαιρεότητα της νομίζω ότι την παραπλανούν οι αντίπαλες δυνάμεις με σκοπό να κερδίσουν την υποστήριξή της (θεέ μου τι άλλο να σκαρφιστούν αυτοι οι ρωμαίοι.....εεεεεε!!! οι κουμουνιστές ήθελα να πω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:43 Η Mia_m έγραψε: #227 20-03-08 13:43 Εγώ πάντως είμαι το αυτόνομο αναρχικό στοιχείο, έτσι, για να κρατάω τα προσχήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:50 Η μαγισσα έγραψε: #228 20-03-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα??? Μενω εκπλικτη!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εγώ πάντως είμαι το αυτόνομο αναρχικό στοιχείο, έτσι, για να κρατάω τα προσχήματα Click για ανάπτυξη... Μαρράκι μου τι κάνεις??? Πού εισαι??? να είσαι ότι θέλεις μωρό μου..... μου έλειψες βρε που είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 14:13 Η drusilia έγραψε: #229 20-03-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εγώ πάντως είμαι το αυτόνομο αναρχικό στοιχείο, έτσι, για να κρατάω τα προσχήματα Click για ανάπτυξη... Αχ τι μου θυμισες τώρα... Εισαι νεα ακομα, για αυτο... σε βλεπω γρήγορα στην δική μας παράταξη! Αντε γιατι οι Τσιπρίτσες εχουν βγει εκτος ελέγχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 14:47 Η μαγισσα έγραψε: #230 20-03-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αχ τι μου θυμισες τώρα... Εισαι νεα ακομα, για αυτο... σε βλεπω γρήγορα στην δική μας παράταξη! Αντε γιατι οι Τσιπρίτσες εχουν βγει εκτος ελέγχου! Click για ανάπτυξη... Δηλ τώρα την δική σας ανυπρξία την λέτε έλενγχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:15 Η elvenstar: #231 20-03-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να σου πω η απόφαση θα είναι δική σου!!!!! Είσαι ελεύθερη εμεις δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι Zorica.........quote] Πρόεδρε να την "κανονίσω" και να φανεί σαν ατύχημα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:33 Η Raisa έγραψε: #232 20-03-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα??? Μενω εκπλικτη!!! Click για ανάπτυξη... Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 21:13 Η zorica έγραψε: #233 20-03-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να σου πω η απόφαση θα είναι δική σου!!!!! Είσαι ελεύθερη εμεις δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι Zorica.........quote] Πρόεδρε να την "κανονίσω" και να φανεί σαν ατύχημα; Click για ανάπτυξη... Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ετσι έτσι τώρα πάμε καλά πολύ καλά θα έλεγα!!!! την Zorica δεν βλεπω λες να την έκλεψαν οι άλλοι για να μας κιτινίσουν τον τύπο Click για ανάπτυξη... Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα... Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αγαπητή πρόεδρε για τη zorica προσωρινά λέμε πως ή τρέχει για το γατουλίνο της,ή έχουν διακοπή.Σας λείπει η διπλωματία δεν άνει να χάνουμε ψηφοφόρους Click για ανάπτυξη... Λιγη πιστη βρε... Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μετά απο της δήλωσεις της εκπροσώπου τύπου αρχίζω κα ανησυχώ για την ακαιρεότητα της νομίζω ότι την παραπλανούν οι αντίπαλες δυνάμεις με σκοπό να κερδίσουν την υποστήριξή της (θεέ μου τι άλλο να σκαρφιστούν αυτοι οι ρωμαίοι.....εεεεεε!!! οι κουμουνιστές ήθελα να πω) Click για ανάπτυξη... Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 01:27 Η μαγισσα έγραψε: #234 21-03-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα... Λιγη πιστη βρε... Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε... Click για ανάπτυξη... Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 08:21 Η drusilia έγραψε: #235 21-03-08 08:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ! Δυναμικά στο αγώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:03 Η zorica έγραψε: #236 21-03-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Που ειστε τωρααααααααααα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:04 Η Desdemona: #237 21-03-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ.!!! ΤΕΛΕΙΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #238 21-03-08 10:27 Το καταστατικο σας και το προγραμμα σας κυριες μου σαν να λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:36 Η NiaR έγραψε: #239 21-03-08 10:36 Μετα από πολυ ωριμη σκεψη.... και αφου μελετησα ωρες αυτες τις σελιδες....αποφασισα οτι θα ψηφισω.............................................................................................. Αυτη που θα μου δώσει τα περισσότερα!!! Show me the money!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #240 21-03-08 10:39 φτανουν η θες κ`αλλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ πολύ κυρία πρόεδρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 10:24 Η μαγισσα έγραψε: #223 20-03-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ευχαριστώ πολύ κυρία πρόεδρε Click για ανάπτυξη... Ετσι έτσι τώρα πάμε καλά πολύ καλά θα έλεγα!!!! την Zorica δεν βλεπω λες να την έκλεψαν οι άλλοι για να μας κιτινίσουν τον τύπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 10:39 Η popi έγραψε: #224 20-03-08 10:39 Αγαπητή πρόεδρε για τη zorica προσωρινά λέμε πως ή τρέχει για το γατουλίνο της,ή έχουν διακοπή.Σας λείπει η διπλωματία δεν άνει να χάνουμε ψηφοφόρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:35 Η Μυρτω4038: #225 20-03-08 12:35 Ως γραμματεας και υπευθυνη των δημοσιων σχεσεων της Υπουργου Πολιτισμου ευχαριστω θερμα την προεδρο του κομματος Μαγισσα για την αναθεση ενος τοσο νευραλγικου τομεα.Αν κρινω απο τις μιζες στην υποθεση Ζαχοπυλου(χιλια συγνωμη για την πολιτικη παρεμβαση) μαλλον την εχουμε κανει λαχειο.Αυτην την στιγμη η κυρια Υπυργος μετα απο πολυωρη και εντατικη εργασια αναπαυεται.Μολις ειναι ετοιμη να αναλαβει δραση θα σας ειδοποιησω να καταθεσεται τις προτασεις σας. Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:19 Η μαγισσα έγραψε: #226 20-03-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα??? Μενω εκπλικτη!!! Click για ανάπτυξη... Μετά απο της δήλωσεις της εκπροσώπου τύπου αρχίζω κα ανησυχώ για την ακαιρεότητα της νομίζω ότι την παραπλανούν οι αντίπαλες δυνάμεις με σκοπό να κερδίσουν την υποστήριξή της (θεέ μου τι άλλο να σκαρφιστούν αυτοι οι ρωμαίοι.....εεεεεε!!! οι κουμουνιστές ήθελα να πω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:43 Η Mia_m έγραψε: #227 20-03-08 13:43 Εγώ πάντως είμαι το αυτόνομο αναρχικό στοιχείο, έτσι, για να κρατάω τα προσχήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:50 Η μαγισσα έγραψε: #228 20-03-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα??? Μενω εκπλικτη!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εγώ πάντως είμαι το αυτόνομο αναρχικό στοιχείο, έτσι, για να κρατάω τα προσχήματα Click για ανάπτυξη... Μαρράκι μου τι κάνεις??? Πού εισαι??? να είσαι ότι θέλεις μωρό μου..... μου έλειψες βρε που είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 14:13 Η drusilia έγραψε: #229 20-03-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εγώ πάντως είμαι το αυτόνομο αναρχικό στοιχείο, έτσι, για να κρατάω τα προσχήματα Click για ανάπτυξη... Αχ τι μου θυμισες τώρα... Εισαι νεα ακομα, για αυτο... σε βλεπω γρήγορα στην δική μας παράταξη! Αντε γιατι οι Τσιπρίτσες εχουν βγει εκτος ελέγχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 14:47 Η μαγισσα έγραψε: #230 20-03-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αχ τι μου θυμισες τώρα... Εισαι νεα ακομα, για αυτο... σε βλεπω γρήγορα στην δική μας παράταξη! Αντε γιατι οι Τσιπρίτσες εχουν βγει εκτος ελέγχου! Click για ανάπτυξη... Δηλ τώρα την δική σας ανυπρξία την λέτε έλενγχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:15 Η elvenstar: #231 20-03-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να σου πω η απόφαση θα είναι δική σου!!!!! Είσαι ελεύθερη εμεις δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι Zorica.........quote] Πρόεδρε να την "κανονίσω" και να φανεί σαν ατύχημα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:33 Η Raisa έγραψε: #232 20-03-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα??? Μενω εκπλικτη!!! Click για ανάπτυξη... Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 21:13 Η zorica έγραψε: #233 20-03-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να σου πω η απόφαση θα είναι δική σου!!!!! Είσαι ελεύθερη εμεις δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι Zorica.........quote] Πρόεδρε να την "κανονίσω" και να φανεί σαν ατύχημα; Click για ανάπτυξη... Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ετσι έτσι τώρα πάμε καλά πολύ καλά θα έλεγα!!!! την Zorica δεν βλεπω λες να την έκλεψαν οι άλλοι για να μας κιτινίσουν τον τύπο Click για ανάπτυξη... Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα... Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αγαπητή πρόεδρε για τη zorica προσωρινά λέμε πως ή τρέχει για το γατουλίνο της,ή έχουν διακοπή.Σας λείπει η διπλωματία δεν άνει να χάνουμε ψηφοφόρους Click για ανάπτυξη... Λιγη πιστη βρε... Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μετά απο της δήλωσεις της εκπροσώπου τύπου αρχίζω κα ανησυχώ για την ακαιρεότητα της νομίζω ότι την παραπλανούν οι αντίπαλες δυνάμεις με σκοπό να κερδίσουν την υποστήριξή της (θεέ μου τι άλλο να σκαρφιστούν αυτοι οι ρωμαίοι.....εεεεεε!!! οι κουμουνιστές ήθελα να πω) Click για ανάπτυξη... Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 01:27 Η μαγισσα έγραψε: #234 21-03-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα... Λιγη πιστη βρε... Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε... Click για ανάπτυξη... Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 08:21 Η drusilia έγραψε: #235 21-03-08 08:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ! Δυναμικά στο αγώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:03 Η zorica έγραψε: #236 21-03-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Που ειστε τωρααααααααααα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:04 Η Desdemona: #237 21-03-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ.!!! ΤΕΛΕΙΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #238 21-03-08 10:27 Το καταστατικο σας και το προγραμμα σας κυριες μου σαν να λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:36 Η NiaR έγραψε: #239 21-03-08 10:36 Μετα από πολυ ωριμη σκεψη.... και αφου μελετησα ωρες αυτες τις σελιδες....αποφασισα οτι θα ψηφισω.............................................................................................. Αυτη που θα μου δώσει τα περισσότερα!!! Show me the money!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #240 21-03-08 10:39 φτανουν η θες κ`αλλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ευχαριστώ πολύ κυρία πρόεδρε Click για ανάπτυξη... Ετσι έτσι τώρα πάμε καλά πολύ καλά θα έλεγα!!!! την Zorica δεν βλεπω λες να την έκλεψαν οι άλλοι για να μας κιτινίσουν τον τύπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 10:39 Η popi έγραψε: #224 20-03-08 10:39 Αγαπητή πρόεδρε για τη zorica προσωρινά λέμε πως ή τρέχει για το γατουλίνο της,ή έχουν διακοπή.Σας λείπει η διπλωματία δεν άνει να χάνουμε ψηφοφόρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:35 Η Μυρτω4038: #225 20-03-08 12:35 Ως γραμματεας και υπευθυνη των δημοσιων σχεσεων της Υπουργου Πολιτισμου ευχαριστω θερμα την προεδρο του κομματος Μαγισσα για την αναθεση ενος τοσο νευραλγικου τομεα.Αν κρινω απο τις μιζες στην υποθεση Ζαχοπυλου(χιλια συγνωμη για την πολιτικη παρεμβαση) μαλλον την εχουμε κανει λαχειο.Αυτην την στιγμη η κυρια Υπυργος μετα απο πολυωρη και εντατικη εργασια αναπαυεται.Μολις ειναι ετοιμη να αναλαβει δραση θα σας ειδοποιησω να καταθεσεται τις προτασεις σας. Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:19 Η μαγισσα έγραψε: #226 20-03-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα??? Μενω εκπλικτη!!! Click για ανάπτυξη... Μετά απο της δήλωσεις της εκπροσώπου τύπου αρχίζω κα ανησυχώ για την ακαιρεότητα της νομίζω ότι την παραπλανούν οι αντίπαλες δυνάμεις με σκοπό να κερδίσουν την υποστήριξή της (θεέ μου τι άλλο να σκαρφιστούν αυτοι οι ρωμαίοι.....εεεεεε!!! οι κουμουνιστές ήθελα να πω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:43 Η Mia_m έγραψε: #227 20-03-08 13:43 Εγώ πάντως είμαι το αυτόνομο αναρχικό στοιχείο, έτσι, για να κρατάω τα προσχήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:50 Η μαγισσα έγραψε: #228 20-03-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα??? Μενω εκπλικτη!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εγώ πάντως είμαι το αυτόνομο αναρχικό στοιχείο, έτσι, για να κρατάω τα προσχήματα Click για ανάπτυξη... Μαρράκι μου τι κάνεις??? Πού εισαι??? να είσαι ότι θέλεις μωρό μου..... μου έλειψες βρε που είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 14:13 Η drusilia έγραψε: #229 20-03-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εγώ πάντως είμαι το αυτόνομο αναρχικό στοιχείο, έτσι, για να κρατάω τα προσχήματα Click για ανάπτυξη... Αχ τι μου θυμισες τώρα... Εισαι νεα ακομα, για αυτο... σε βλεπω γρήγορα στην δική μας παράταξη! Αντε γιατι οι Τσιπρίτσες εχουν βγει εκτος ελέγχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 14:47 Η μαγισσα έγραψε: #230 20-03-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αχ τι μου θυμισες τώρα... Εισαι νεα ακομα, για αυτο... σε βλεπω γρήγορα στην δική μας παράταξη! Αντε γιατι οι Τσιπρίτσες εχουν βγει εκτος ελέγχου! Click για ανάπτυξη... Δηλ τώρα την δική σας ανυπρξία την λέτε έλενγχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:15 Η elvenstar: #231 20-03-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να σου πω η απόφαση θα είναι δική σου!!!!! Είσαι ελεύθερη εμεις δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι Zorica.........quote] Πρόεδρε να την "κανονίσω" και να φανεί σαν ατύχημα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:33 Η Raisa έγραψε: #232 20-03-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα??? Μενω εκπλικτη!!! Click για ανάπτυξη... Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 21:13 Η zorica έγραψε: #233 20-03-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να σου πω η απόφαση θα είναι δική σου!!!!! Είσαι ελεύθερη εμεις δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι Zorica.........quote] Πρόεδρε να την "κανονίσω" και να φανεί σαν ατύχημα; Click για ανάπτυξη... Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ετσι έτσι τώρα πάμε καλά πολύ καλά θα έλεγα!!!! την Zorica δεν βλεπω λες να την έκλεψαν οι άλλοι για να μας κιτινίσουν τον τύπο Click για ανάπτυξη... Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα... Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αγαπητή πρόεδρε για τη zorica προσωρινά λέμε πως ή τρέχει για το γατουλίνο της,ή έχουν διακοπή.Σας λείπει η διπλωματία δεν άνει να χάνουμε ψηφοφόρους Click για ανάπτυξη... Λιγη πιστη βρε... Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μετά απο της δήλωσεις της εκπροσώπου τύπου αρχίζω κα ανησυχώ για την ακαιρεότητα της νομίζω ότι την παραπλανούν οι αντίπαλες δυνάμεις με σκοπό να κερδίσουν την υποστήριξή της (θεέ μου τι άλλο να σκαρφιστούν αυτοι οι ρωμαίοι.....εεεεεε!!! οι κουμουνιστές ήθελα να πω) Click για ανάπτυξη... Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 01:27 Η μαγισσα έγραψε: #234 21-03-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα... Λιγη πιστη βρε... Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε... Click για ανάπτυξη... Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 08:21 Η drusilia έγραψε: #235 21-03-08 08:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ! Δυναμικά στο αγώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:03 Η zorica έγραψε: #236 21-03-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Που ειστε τωρααααααααααα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:04 Η Desdemona: #237 21-03-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ.!!! ΤΕΛΕΙΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #238 21-03-08 10:27 Το καταστατικο σας και το προγραμμα σας κυριες μου σαν να λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:36 Η NiaR έγραψε: #239 21-03-08 10:36 Μετα από πολυ ωριμη σκεψη.... και αφου μελετησα ωρες αυτες τις σελιδες....αποφασισα οτι θα ψηφισω.............................................................................................. Αυτη που θα μου δώσει τα περισσότερα!!! Show me the money!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #240 21-03-08 10:39 φτανουν η θες κ`αλλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγαπητή πρόεδρε για τη zorica προσωρινά λέμε πως ή τρέχει για το γατουλίνο της,ή έχουν διακοπή.Σας λείπει η διπλωματία δεν άνει να χάνουμε ψηφοφόρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:35 Η Μυρτω4038: #225 20-03-08 12:35 Ως γραμματεας και υπευθυνη των δημοσιων σχεσεων της Υπουργου Πολιτισμου ευχαριστω θερμα την προεδρο του κομματος Μαγισσα για την αναθεση ενος τοσο νευραλγικου τομεα.Αν κρινω απο τις μιζες στην υποθεση Ζαχοπυλου(χιλια συγνωμη για την πολιτικη παρεμβαση) μαλλον την εχουμε κανει λαχειο.Αυτην την στιγμη η κυρια Υπυργος μετα απο πολυωρη και εντατικη εργασια αναπαυεται.Μολις ειναι ετοιμη να αναλαβει δραση θα σας ειδοποιησω να καταθεσεται τις προτασεις σας. Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:19 Η μαγισσα έγραψε: #226 20-03-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα??? Μενω εκπλικτη!!! Click για ανάπτυξη... Μετά απο της δήλωσεις της εκπροσώπου τύπου αρχίζω κα ανησυχώ για την ακαιρεότητα της νομίζω ότι την παραπλανούν οι αντίπαλες δυνάμεις με σκοπό να κερδίσουν την υποστήριξή της (θεέ μου τι άλλο να σκαρφιστούν αυτοι οι ρωμαίοι.....εεεεεε!!! οι κουμουνιστές ήθελα να πω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:43 Η Mia_m έγραψε: #227 20-03-08 13:43 Εγώ πάντως είμαι το αυτόνομο αναρχικό στοιχείο, έτσι, για να κρατάω τα προσχήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:50 Η μαγισσα έγραψε: #228 20-03-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα??? Μενω εκπλικτη!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εγώ πάντως είμαι το αυτόνομο αναρχικό στοιχείο, έτσι, για να κρατάω τα προσχήματα Click για ανάπτυξη... Μαρράκι μου τι κάνεις??? Πού εισαι??? να είσαι ότι θέλεις μωρό μου..... μου έλειψες βρε που είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 14:13 Η drusilia έγραψε: #229 20-03-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εγώ πάντως είμαι το αυτόνομο αναρχικό στοιχείο, έτσι, για να κρατάω τα προσχήματα Click για ανάπτυξη... Αχ τι μου θυμισες τώρα... Εισαι νεα ακομα, για αυτο... σε βλεπω γρήγορα στην δική μας παράταξη! Αντε γιατι οι Τσιπρίτσες εχουν βγει εκτος ελέγχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 14:47 Η μαγισσα έγραψε: #230 20-03-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αχ τι μου θυμισες τώρα... Εισαι νεα ακομα, για αυτο... σε βλεπω γρήγορα στην δική μας παράταξη! Αντε γιατι οι Τσιπρίτσες εχουν βγει εκτος ελέγχου! Click για ανάπτυξη... Δηλ τώρα την δική σας ανυπρξία την λέτε έλενγχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:15 Η elvenstar: #231 20-03-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να σου πω η απόφαση θα είναι δική σου!!!!! Είσαι ελεύθερη εμεις δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι Zorica.........quote] Πρόεδρε να την "κανονίσω" και να φανεί σαν ατύχημα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:33 Η Raisa έγραψε: #232 20-03-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα??? Μενω εκπλικτη!!! Click για ανάπτυξη... Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 21:13 Η zorica έγραψε: #233 20-03-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να σου πω η απόφαση θα είναι δική σου!!!!! Είσαι ελεύθερη εμεις δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι Zorica.........quote] Πρόεδρε να την "κανονίσω" και να φανεί σαν ατύχημα; Click για ανάπτυξη... Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ετσι έτσι τώρα πάμε καλά πολύ καλά θα έλεγα!!!! την Zorica δεν βλεπω λες να την έκλεψαν οι άλλοι για να μας κιτινίσουν τον τύπο Click για ανάπτυξη... Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα... Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αγαπητή πρόεδρε για τη zorica προσωρινά λέμε πως ή τρέχει για το γατουλίνο της,ή έχουν διακοπή.Σας λείπει η διπλωματία δεν άνει να χάνουμε ψηφοφόρους Click για ανάπτυξη... Λιγη πιστη βρε... Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μετά απο της δήλωσεις της εκπροσώπου τύπου αρχίζω κα ανησυχώ για την ακαιρεότητα της νομίζω ότι την παραπλανούν οι αντίπαλες δυνάμεις με σκοπό να κερδίσουν την υποστήριξή της (θεέ μου τι άλλο να σκαρφιστούν αυτοι οι ρωμαίοι.....εεεεεε!!! οι κουμουνιστές ήθελα να πω) Click για ανάπτυξη... Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 01:27 Η μαγισσα έγραψε: #234 21-03-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα... Λιγη πιστη βρε... Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε... Click για ανάπτυξη... Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 08:21 Η drusilia έγραψε: #235 21-03-08 08:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ! Δυναμικά στο αγώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:03 Η zorica έγραψε: #236 21-03-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Που ειστε τωρααααααααααα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:04 Η Desdemona: #237 21-03-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ.!!! ΤΕΛΕΙΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #238 21-03-08 10:27 Το καταστατικο σας και το προγραμμα σας κυριες μου σαν να λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:36 Η NiaR έγραψε: #239 21-03-08 10:36 Μετα από πολυ ωριμη σκεψη.... και αφου μελετησα ωρες αυτες τις σελιδες....αποφασισα οτι θα ψηφισω.............................................................................................. Αυτη που θα μου δώσει τα περισσότερα!!! Show me the money!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #240 21-03-08 10:39 φτανουν η θες κ`αλλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ως γραμματεας και υπευθυνη των δημοσιων σχεσεων της Υπουργου Πολιτισμου ευχαριστω θερμα την προεδρο του κομματος Μαγισσα για την αναθεση ενος τοσο νευραλγικου τομεα.Αν κρινω απο τις μιζες στην υποθεση Ζαχοπυλου(χιλια συγνωμη για την πολιτικη παρεμβαση) μαλλον την εχουμε κανει λαχειο.Αυτην την στιγμη η κυρια Υπυργος μετα απο πολυωρη και εντατικη εργασια αναπαυεται.Μολις ειναι ετοιμη να αναλαβει δραση θα σας ειδοποιησω να καταθεσεται τις προτασεις σας. Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:19 Η μαγισσα έγραψε: #226 20-03-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα??? Μενω εκπλικτη!!! Click για ανάπτυξη... Μετά απο της δήλωσεις της εκπροσώπου τύπου αρχίζω κα ανησυχώ για την ακαιρεότητα της νομίζω ότι την παραπλανούν οι αντίπαλες δυνάμεις με σκοπό να κερδίσουν την υποστήριξή της (θεέ μου τι άλλο να σκαρφιστούν αυτοι οι ρωμαίοι.....εεεεεε!!! οι κουμουνιστές ήθελα να πω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:43 Η Mia_m έγραψε: #227 20-03-08 13:43 Εγώ πάντως είμαι το αυτόνομο αναρχικό στοιχείο, έτσι, για να κρατάω τα προσχήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:50 Η μαγισσα έγραψε: #228 20-03-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα??? Μενω εκπλικτη!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εγώ πάντως είμαι το αυτόνομο αναρχικό στοιχείο, έτσι, για να κρατάω τα προσχήματα Click για ανάπτυξη... Μαρράκι μου τι κάνεις??? Πού εισαι??? να είσαι ότι θέλεις μωρό μου..... μου έλειψες βρε που είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 14:13 Η drusilia έγραψε: #229 20-03-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εγώ πάντως είμαι το αυτόνομο αναρχικό στοιχείο, έτσι, για να κρατάω τα προσχήματα Click για ανάπτυξη... Αχ τι μου θυμισες τώρα... Εισαι νεα ακομα, για αυτο... σε βλεπω γρήγορα στην δική μας παράταξη! Αντε γιατι οι Τσιπρίτσες εχουν βγει εκτος ελέγχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 14:47 Η μαγισσα έγραψε: #230 20-03-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αχ τι μου θυμισες τώρα... Εισαι νεα ακομα, για αυτο... σε βλεπω γρήγορα στην δική μας παράταξη! Αντε γιατι οι Τσιπρίτσες εχουν βγει εκτος ελέγχου! Click για ανάπτυξη... Δηλ τώρα την δική σας ανυπρξία την λέτε έλενγχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:15 Η elvenstar: #231 20-03-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να σου πω η απόφαση θα είναι δική σου!!!!! Είσαι ελεύθερη εμεις δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι Zorica.........quote] Πρόεδρε να την "κανονίσω" και να φανεί σαν ατύχημα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:33 Η Raisa έγραψε: #232 20-03-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα??? Μενω εκπλικτη!!! Click για ανάπτυξη... Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 21:13 Η zorica έγραψε: #233 20-03-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να σου πω η απόφαση θα είναι δική σου!!!!! Είσαι ελεύθερη εμεις δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι Zorica.........quote] Πρόεδρε να την "κανονίσω" και να φανεί σαν ατύχημα; Click για ανάπτυξη... Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ετσι έτσι τώρα πάμε καλά πολύ καλά θα έλεγα!!!! την Zorica δεν βλεπω λες να την έκλεψαν οι άλλοι για να μας κιτινίσουν τον τύπο Click για ανάπτυξη... Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα... Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αγαπητή πρόεδρε για τη zorica προσωρινά λέμε πως ή τρέχει για το γατουλίνο της,ή έχουν διακοπή.Σας λείπει η διπλωματία δεν άνει να χάνουμε ψηφοφόρους Click για ανάπτυξη... Λιγη πιστη βρε... Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μετά απο της δήλωσεις της εκπροσώπου τύπου αρχίζω κα ανησυχώ για την ακαιρεότητα της νομίζω ότι την παραπλανούν οι αντίπαλες δυνάμεις με σκοπό να κερδίσουν την υποστήριξή της (θεέ μου τι άλλο να σκαρφιστούν αυτοι οι ρωμαίοι.....εεεεεε!!! οι κουμουνιστές ήθελα να πω) Click για ανάπτυξη... Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 01:27 Η μαγισσα έγραψε: #234 21-03-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα... Λιγη πιστη βρε... Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε... Click για ανάπτυξη... Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 08:21 Η drusilia έγραψε: #235 21-03-08 08:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ! Δυναμικά στο αγώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:03 Η zorica έγραψε: #236 21-03-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Που ειστε τωρααααααααααα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:04 Η Desdemona: #237 21-03-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ.!!! ΤΕΛΕΙΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #238 21-03-08 10:27 Το καταστατικο σας και το προγραμμα σας κυριες μου σαν να λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:36 Η NiaR έγραψε: #239 21-03-08 10:36 Μετα από πολυ ωριμη σκεψη.... και αφου μελετησα ωρες αυτες τις σελιδες....αποφασισα οτι θα ψηφισω.............................................................................................. Αυτη που θα μου δώσει τα περισσότερα!!! Show me the money!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #240 21-03-08 10:39 φτανουν η θες κ`αλλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα??? Μενω εκπλικτη!!! Click για ανάπτυξη... Μετά απο της δήλωσεις της εκπροσώπου τύπου αρχίζω κα ανησυχώ για την ακαιρεότητα της νομίζω ότι την παραπλανούν οι αντίπαλες δυνάμεις με σκοπό να κερδίσουν την υποστήριξή της (θεέ μου τι άλλο να σκαρφιστούν αυτοι οι ρωμαίοι.....εεεεεε!!! οι κουμουνιστές ήθελα να πω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:43 Η Mia_m έγραψε: #227 20-03-08 13:43 Εγώ πάντως είμαι το αυτόνομο αναρχικό στοιχείο, έτσι, για να κρατάω τα προσχήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:50 Η μαγισσα έγραψε: #228 20-03-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα??? Μενω εκπλικτη!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εγώ πάντως είμαι το αυτόνομο αναρχικό στοιχείο, έτσι, για να κρατάω τα προσχήματα Click για ανάπτυξη... Μαρράκι μου τι κάνεις??? Πού εισαι??? να είσαι ότι θέλεις μωρό μου..... μου έλειψες βρε που είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 14:13 Η drusilia έγραψε: #229 20-03-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εγώ πάντως είμαι το αυτόνομο αναρχικό στοιχείο, έτσι, για να κρατάω τα προσχήματα Click για ανάπτυξη... Αχ τι μου θυμισες τώρα... Εισαι νεα ακομα, για αυτο... σε βλεπω γρήγορα στην δική μας παράταξη! Αντε γιατι οι Τσιπρίτσες εχουν βγει εκτος ελέγχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 14:47 Η μαγισσα έγραψε: #230 20-03-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αχ τι μου θυμισες τώρα... Εισαι νεα ακομα, για αυτο... σε βλεπω γρήγορα στην δική μας παράταξη! Αντε γιατι οι Τσιπρίτσες εχουν βγει εκτος ελέγχου! Click για ανάπτυξη... Δηλ τώρα την δική σας ανυπρξία την λέτε έλενγχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:15 Η elvenstar: #231 20-03-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να σου πω η απόφαση θα είναι δική σου!!!!! Είσαι ελεύθερη εμεις δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι Zorica.........quote] Πρόεδρε να την "κανονίσω" και να φανεί σαν ατύχημα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:33 Η Raisa έγραψε: #232 20-03-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα??? Μενω εκπλικτη!!! Click για ανάπτυξη... Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 21:13 Η zorica έγραψε: #233 20-03-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να σου πω η απόφαση θα είναι δική σου!!!!! Είσαι ελεύθερη εμεις δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι Zorica.........quote] Πρόεδρε να την "κανονίσω" και να φανεί σαν ατύχημα; Click για ανάπτυξη... Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ετσι έτσι τώρα πάμε καλά πολύ καλά θα έλεγα!!!! την Zorica δεν βλεπω λες να την έκλεψαν οι άλλοι για να μας κιτινίσουν τον τύπο Click για ανάπτυξη... Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα... Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αγαπητή πρόεδρε για τη zorica προσωρινά λέμε πως ή τρέχει για το γατουλίνο της,ή έχουν διακοπή.Σας λείπει η διπλωματία δεν άνει να χάνουμε ψηφοφόρους Click για ανάπτυξη... Λιγη πιστη βρε... Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μετά απο της δήλωσεις της εκπροσώπου τύπου αρχίζω κα ανησυχώ για την ακαιρεότητα της νομίζω ότι την παραπλανούν οι αντίπαλες δυνάμεις με σκοπό να κερδίσουν την υποστήριξή της (θεέ μου τι άλλο να σκαρφιστούν αυτοι οι ρωμαίοι.....εεεεεε!!! οι κουμουνιστές ήθελα να πω) Click για ανάπτυξη... Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 01:27 Η μαγισσα έγραψε: #234 21-03-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα... Λιγη πιστη βρε... Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε... Click για ανάπτυξη... Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 08:21 Η drusilia έγραψε: #235 21-03-08 08:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ! Δυναμικά στο αγώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:03 Η zorica έγραψε: #236 21-03-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Που ειστε τωρααααααααααα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:04 Η Desdemona: #237 21-03-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ.!!! ΤΕΛΕΙΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #238 21-03-08 10:27 Το καταστατικο σας και το προγραμμα σας κυριες μου σαν να λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:36 Η NiaR έγραψε: #239 21-03-08 10:36 Μετα από πολυ ωριμη σκεψη.... και αφου μελετησα ωρες αυτες τις σελιδες....αποφασισα οτι θα ψηφισω.............................................................................................. Αυτη που θα μου δώσει τα περισσότερα!!! Show me the money!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #240 21-03-08 10:39 φτανουν η θες κ`αλλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάντως είμαι το αυτόνομο αναρχικό στοιχείο, έτσι, για να κρατάω τα προσχήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:50 Η μαγισσα έγραψε: #228 20-03-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα??? Μενω εκπλικτη!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εγώ πάντως είμαι το αυτόνομο αναρχικό στοιχείο, έτσι, για να κρατάω τα προσχήματα Click για ανάπτυξη... Μαρράκι μου τι κάνεις??? Πού εισαι??? να είσαι ότι θέλεις μωρό μου..... μου έλειψες βρε που είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 14:13 Η drusilia έγραψε: #229 20-03-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εγώ πάντως είμαι το αυτόνομο αναρχικό στοιχείο, έτσι, για να κρατάω τα προσχήματα Click για ανάπτυξη... Αχ τι μου θυμισες τώρα... Εισαι νεα ακομα, για αυτο... σε βλεπω γρήγορα στην δική μας παράταξη! Αντε γιατι οι Τσιπρίτσες εχουν βγει εκτος ελέγχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 14:47 Η μαγισσα έγραψε: #230 20-03-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αχ τι μου θυμισες τώρα... Εισαι νεα ακομα, για αυτο... σε βλεπω γρήγορα στην δική μας παράταξη! Αντε γιατι οι Τσιπρίτσες εχουν βγει εκτος ελέγχου! Click για ανάπτυξη... Δηλ τώρα την δική σας ανυπρξία την λέτε έλενγχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:15 Η elvenstar: #231 20-03-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να σου πω η απόφαση θα είναι δική σου!!!!! Είσαι ελεύθερη εμεις δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι Zorica.........quote] Πρόεδρε να την "κανονίσω" και να φανεί σαν ατύχημα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:33 Η Raisa έγραψε: #232 20-03-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα??? Μενω εκπλικτη!!! Click για ανάπτυξη... Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 21:13 Η zorica έγραψε: #233 20-03-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να σου πω η απόφαση θα είναι δική σου!!!!! Είσαι ελεύθερη εμεις δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι Zorica.........quote] Πρόεδρε να την "κανονίσω" και να φανεί σαν ατύχημα; Click για ανάπτυξη... Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ετσι έτσι τώρα πάμε καλά πολύ καλά θα έλεγα!!!! την Zorica δεν βλεπω λες να την έκλεψαν οι άλλοι για να μας κιτινίσουν τον τύπο Click για ανάπτυξη... Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα... Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αγαπητή πρόεδρε για τη zorica προσωρινά λέμε πως ή τρέχει για το γατουλίνο της,ή έχουν διακοπή.Σας λείπει η διπλωματία δεν άνει να χάνουμε ψηφοφόρους Click για ανάπτυξη... Λιγη πιστη βρε... Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μετά απο της δήλωσεις της εκπροσώπου τύπου αρχίζω κα ανησυχώ για την ακαιρεότητα της νομίζω ότι την παραπλανούν οι αντίπαλες δυνάμεις με σκοπό να κερδίσουν την υποστήριξή της (θεέ μου τι άλλο να σκαρφιστούν αυτοι οι ρωμαίοι.....εεεεεε!!! οι κουμουνιστές ήθελα να πω) Click για ανάπτυξη... Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 01:27 Η μαγισσα έγραψε: #234 21-03-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα... Λιγη πιστη βρε... Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε... Click για ανάπτυξη... Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 08:21 Η drusilia έγραψε: #235 21-03-08 08:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ! Δυναμικά στο αγώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:03 Η zorica έγραψε: #236 21-03-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Που ειστε τωρααααααααααα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:04 Η Desdemona: #237 21-03-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ.!!! ΤΕΛΕΙΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #238 21-03-08 10:27 Το καταστατικο σας και το προγραμμα σας κυριες μου σαν να λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:36 Η NiaR έγραψε: #239 21-03-08 10:36 Μετα από πολυ ωριμη σκεψη.... και αφου μελετησα ωρες αυτες τις σελιδες....αποφασισα οτι θα ψηφισω.............................................................................................. Αυτη που θα μου δώσει τα περισσότερα!!! Show me the money!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #240 21-03-08 10:39 φτανουν η θες κ`αλλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα??? Μενω εκπλικτη!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εγώ πάντως είμαι το αυτόνομο αναρχικό στοιχείο, έτσι, για να κρατάω τα προσχήματα Click για ανάπτυξη... Μαρράκι μου τι κάνεις??? Πού εισαι??? να είσαι ότι θέλεις μωρό μου..... μου έλειψες βρε που είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 14:13 Η drusilia έγραψε: #229 20-03-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εγώ πάντως είμαι το αυτόνομο αναρχικό στοιχείο, έτσι, για να κρατάω τα προσχήματα Click για ανάπτυξη... Αχ τι μου θυμισες τώρα... Εισαι νεα ακομα, για αυτο... σε βλεπω γρήγορα στην δική μας παράταξη! Αντε γιατι οι Τσιπρίτσες εχουν βγει εκτος ελέγχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 14:47 Η μαγισσα έγραψε: #230 20-03-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αχ τι μου θυμισες τώρα... Εισαι νεα ακομα, για αυτο... σε βλεπω γρήγορα στην δική μας παράταξη! Αντε γιατι οι Τσιπρίτσες εχουν βγει εκτος ελέγχου! Click για ανάπτυξη... Δηλ τώρα την δική σας ανυπρξία την λέτε έλενγχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:15 Η elvenstar: #231 20-03-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να σου πω η απόφαση θα είναι δική σου!!!!! Είσαι ελεύθερη εμεις δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι Zorica.........quote] Πρόεδρε να την "κανονίσω" και να φανεί σαν ατύχημα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:33 Η Raisa έγραψε: #232 20-03-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα??? Μενω εκπλικτη!!! Click για ανάπτυξη... Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 21:13 Η zorica έγραψε: #233 20-03-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να σου πω η απόφαση θα είναι δική σου!!!!! Είσαι ελεύθερη εμεις δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι Zorica.........quote] Πρόεδρε να την "κανονίσω" και να φανεί σαν ατύχημα; Click για ανάπτυξη... Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ετσι έτσι τώρα πάμε καλά πολύ καλά θα έλεγα!!!! την Zorica δεν βλεπω λες να την έκλεψαν οι άλλοι για να μας κιτινίσουν τον τύπο Click για ανάπτυξη... Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα... Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αγαπητή πρόεδρε για τη zorica προσωρινά λέμε πως ή τρέχει για το γατουλίνο της,ή έχουν διακοπή.Σας λείπει η διπλωματία δεν άνει να χάνουμε ψηφοφόρους Click για ανάπτυξη... Λιγη πιστη βρε... Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μετά απο της δήλωσεις της εκπροσώπου τύπου αρχίζω κα ανησυχώ για την ακαιρεότητα της νομίζω ότι την παραπλανούν οι αντίπαλες δυνάμεις με σκοπό να κερδίσουν την υποστήριξή της (θεέ μου τι άλλο να σκαρφιστούν αυτοι οι ρωμαίοι.....εεεεεε!!! οι κουμουνιστές ήθελα να πω) Click για ανάπτυξη... Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 01:27 Η μαγισσα έγραψε: #234 21-03-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα... Λιγη πιστη βρε... Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε... Click για ανάπτυξη... Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 08:21 Η drusilia έγραψε: #235 21-03-08 08:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ! Δυναμικά στο αγώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:03 Η zorica έγραψε: #236 21-03-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Που ειστε τωρααααααααααα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:04 Η Desdemona: #237 21-03-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ.!!! ΤΕΛΕΙΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #238 21-03-08 10:27 Το καταστατικο σας και το προγραμμα σας κυριες μου σαν να λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:36 Η NiaR έγραψε: #239 21-03-08 10:36 Μετα από πολυ ωριμη σκεψη.... και αφου μελετησα ωρες αυτες τις σελιδες....αποφασισα οτι θα ψηφισω.............................................................................................. Αυτη που θα μου δώσει τα περισσότερα!!! Show me the money!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #240 21-03-08 10:39 φτανουν η θες κ`αλλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εγώ πάντως είμαι το αυτόνομο αναρχικό στοιχείο, έτσι, για να κρατάω τα προσχήματα Click για ανάπτυξη... Αχ τι μου θυμισες τώρα... Εισαι νεα ακομα, για αυτο... σε βλεπω γρήγορα στην δική μας παράταξη! Αντε γιατι οι Τσιπρίτσες εχουν βγει εκτος ελέγχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 14:47 Η μαγισσα έγραψε: #230 20-03-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αχ τι μου θυμισες τώρα... Εισαι νεα ακομα, για αυτο... σε βλεπω γρήγορα στην δική μας παράταξη! Αντε γιατι οι Τσιπρίτσες εχουν βγει εκτος ελέγχου! Click για ανάπτυξη... Δηλ τώρα την δική σας ανυπρξία την λέτε έλενγχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:15 Η elvenstar: #231 20-03-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να σου πω η απόφαση θα είναι δική σου!!!!! Είσαι ελεύθερη εμεις δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι Zorica.........quote] Πρόεδρε να την "κανονίσω" και να φανεί σαν ατύχημα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:33 Η Raisa έγραψε: #232 20-03-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα??? Μενω εκπλικτη!!! Click για ανάπτυξη... Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 21:13 Η zorica έγραψε: #233 20-03-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να σου πω η απόφαση θα είναι δική σου!!!!! Είσαι ελεύθερη εμεις δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι Zorica.........quote] Πρόεδρε να την "κανονίσω" και να φανεί σαν ατύχημα; Click για ανάπτυξη... Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ετσι έτσι τώρα πάμε καλά πολύ καλά θα έλεγα!!!! την Zorica δεν βλεπω λες να την έκλεψαν οι άλλοι για να μας κιτινίσουν τον τύπο Click για ανάπτυξη... Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα... Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αγαπητή πρόεδρε για τη zorica προσωρινά λέμε πως ή τρέχει για το γατουλίνο της,ή έχουν διακοπή.Σας λείπει η διπλωματία δεν άνει να χάνουμε ψηφοφόρους Click για ανάπτυξη... Λιγη πιστη βρε... Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μετά απο της δήλωσεις της εκπροσώπου τύπου αρχίζω κα ανησυχώ για την ακαιρεότητα της νομίζω ότι την παραπλανούν οι αντίπαλες δυνάμεις με σκοπό να κερδίσουν την υποστήριξή της (θεέ μου τι άλλο να σκαρφιστούν αυτοι οι ρωμαίοι.....εεεεεε!!! οι κουμουνιστές ήθελα να πω) Click για ανάπτυξη... Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 01:27 Η μαγισσα έγραψε: #234 21-03-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα... Λιγη πιστη βρε... Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε... Click για ανάπτυξη... Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 08:21 Η drusilia έγραψε: #235 21-03-08 08:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ! Δυναμικά στο αγώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:03 Η zorica έγραψε: #236 21-03-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Που ειστε τωρααααααααααα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:04 Η Desdemona: #237 21-03-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ.!!! ΤΕΛΕΙΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #238 21-03-08 10:27 Το καταστατικο σας και το προγραμμα σας κυριες μου σαν να λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:36 Η NiaR έγραψε: #239 21-03-08 10:36 Μετα από πολυ ωριμη σκεψη.... και αφου μελετησα ωρες αυτες τις σελιδες....αποφασισα οτι θα ψηφισω.............................................................................................. Αυτη που θα μου δώσει τα περισσότερα!!! Show me the money!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #240 21-03-08 10:39 φτανουν η θες κ`αλλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αχ τι μου θυμισες τώρα... Εισαι νεα ακομα, για αυτο... σε βλεπω γρήγορα στην δική μας παράταξη! Αντε γιατι οι Τσιπρίτσες εχουν βγει εκτος ελέγχου! Click για ανάπτυξη... Δηλ τώρα την δική σας ανυπρξία την λέτε έλενγχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:15 Η elvenstar: #231 20-03-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να σου πω η απόφαση θα είναι δική σου!!!!! Είσαι ελεύθερη εμεις δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι Zorica.........quote] Πρόεδρε να την "κανονίσω" και να φανεί σαν ατύχημα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:33 Η Raisa έγραψε: #232 20-03-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα??? Μενω εκπλικτη!!! Click για ανάπτυξη... Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 21:13 Η zorica έγραψε: #233 20-03-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να σου πω η απόφαση θα είναι δική σου!!!!! Είσαι ελεύθερη εμεις δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι Zorica.........quote] Πρόεδρε να την "κανονίσω" και να φανεί σαν ατύχημα; Click για ανάπτυξη... Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ετσι έτσι τώρα πάμε καλά πολύ καλά θα έλεγα!!!! την Zorica δεν βλεπω λες να την έκλεψαν οι άλλοι για να μας κιτινίσουν τον τύπο Click για ανάπτυξη... Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα... Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αγαπητή πρόεδρε για τη zorica προσωρινά λέμε πως ή τρέχει για το γατουλίνο της,ή έχουν διακοπή.Σας λείπει η διπλωματία δεν άνει να χάνουμε ψηφοφόρους Click για ανάπτυξη... Λιγη πιστη βρε... Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μετά απο της δήλωσεις της εκπροσώπου τύπου αρχίζω κα ανησυχώ για την ακαιρεότητα της νομίζω ότι την παραπλανούν οι αντίπαλες δυνάμεις με σκοπό να κερδίσουν την υποστήριξή της (θεέ μου τι άλλο να σκαρφιστούν αυτοι οι ρωμαίοι.....εεεεεε!!! οι κουμουνιστές ήθελα να πω) Click για ανάπτυξη... Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 01:27 Η μαγισσα έγραψε: #234 21-03-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα... Λιγη πιστη βρε... Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε... Click για ανάπτυξη... Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 08:21 Η drusilia έγραψε: #235 21-03-08 08:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ! Δυναμικά στο αγώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:03 Η zorica έγραψε: #236 21-03-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Που ειστε τωρααααααααααα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:04 Η Desdemona: #237 21-03-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ.!!! ΤΕΛΕΙΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #238 21-03-08 10:27 Το καταστατικο σας και το προγραμμα σας κυριες μου σαν να λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:36 Η NiaR έγραψε: #239 21-03-08 10:36 Μετα από πολυ ωριμη σκεψη.... και αφου μελετησα ωρες αυτες τις σελιδες....αποφασισα οτι θα ψηφισω.............................................................................................. Αυτη που θα μου δώσει τα περισσότερα!!! Show me the money!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #240 21-03-08 10:39 φτανουν η θες κ`αλλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να σου πω η απόφαση θα είναι δική σου!!!!! Είσαι ελεύθερη εμεις δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι Zorica.........quote] Πρόεδρε να την "κανονίσω" και να φανεί σαν ατύχημα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:33 Η Raisa έγραψε: #232 20-03-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα??? Μενω εκπλικτη!!! Click για ανάπτυξη... Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 21:13 Η zorica έγραψε: #233 20-03-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να σου πω η απόφαση θα είναι δική σου!!!!! Είσαι ελεύθερη εμεις δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι Zorica.........quote] Πρόεδρε να την "κανονίσω" και να φανεί σαν ατύχημα; Click για ανάπτυξη... Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ετσι έτσι τώρα πάμε καλά πολύ καλά θα έλεγα!!!! την Zorica δεν βλεπω λες να την έκλεψαν οι άλλοι για να μας κιτινίσουν τον τύπο Click για ανάπτυξη... Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα... Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αγαπητή πρόεδρε για τη zorica προσωρινά λέμε πως ή τρέχει για το γατουλίνο της,ή έχουν διακοπή.Σας λείπει η διπλωματία δεν άνει να χάνουμε ψηφοφόρους Click για ανάπτυξη... Λιγη πιστη βρε... Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μετά απο της δήλωσεις της εκπροσώπου τύπου αρχίζω κα ανησυχώ για την ακαιρεότητα της νομίζω ότι την παραπλανούν οι αντίπαλες δυνάμεις με σκοπό να κερδίσουν την υποστήριξή της (θεέ μου τι άλλο να σκαρφιστούν αυτοι οι ρωμαίοι.....εεεεεε!!! οι κουμουνιστές ήθελα να πω) Click για ανάπτυξη... Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 01:27 Η μαγισσα έγραψε: #234 21-03-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα... Λιγη πιστη βρε... Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε... Click για ανάπτυξη... Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 08:21 Η drusilia έγραψε: #235 21-03-08 08:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ! Δυναμικά στο αγώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:03 Η zorica έγραψε: #236 21-03-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Που ειστε τωρααααααααααα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:04 Η Desdemona: #237 21-03-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ.!!! ΤΕΛΕΙΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #238 21-03-08 10:27 Το καταστατικο σας και το προγραμμα σας κυριες μου σαν να λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:36 Η NiaR έγραψε: #239 21-03-08 10:36 Μετα από πολυ ωριμη σκεψη.... και αφου μελετησα ωρες αυτες τις σελιδες....αποφασισα οτι θα ψηφισω.............................................................................................. Αυτη που θα μου δώσει τα περισσότερα!!! Show me the money!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #240 21-03-08 10:39 φτανουν η θες κ`αλλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα??? Μενω εκπλικτη!!! Click για ανάπτυξη... Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 21:13 Η zorica έγραψε: #233 20-03-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να σου πω η απόφαση θα είναι δική σου!!!!! Είσαι ελεύθερη εμεις δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι Zorica.........quote] Πρόεδρε να την "κανονίσω" και να φανεί σαν ατύχημα; Click για ανάπτυξη... Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ετσι έτσι τώρα πάμε καλά πολύ καλά θα έλεγα!!!! την Zorica δεν βλεπω λες να την έκλεψαν οι άλλοι για να μας κιτινίσουν τον τύπο Click για ανάπτυξη... Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα... Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αγαπητή πρόεδρε για τη zorica προσωρινά λέμε πως ή τρέχει για το γατουλίνο της,ή έχουν διακοπή.Σας λείπει η διπλωματία δεν άνει να χάνουμε ψηφοφόρους Click για ανάπτυξη... Λιγη πιστη βρε... Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μετά απο της δήλωσεις της εκπροσώπου τύπου αρχίζω κα ανησυχώ για την ακαιρεότητα της νομίζω ότι την παραπλανούν οι αντίπαλες δυνάμεις με σκοπό να κερδίσουν την υποστήριξή της (θεέ μου τι άλλο να σκαρφιστούν αυτοι οι ρωμαίοι.....εεεεεε!!! οι κουμουνιστές ήθελα να πω) Click για ανάπτυξη... Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 01:27 Η μαγισσα έγραψε: #234 21-03-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα... Λιγη πιστη βρε... Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε... Click για ανάπτυξη... Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 08:21 Η drusilia έγραψε: #235 21-03-08 08:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ! Δυναμικά στο αγώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:03 Η zorica έγραψε: #236 21-03-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Που ειστε τωρααααααααααα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:04 Η Desdemona: #237 21-03-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ.!!! ΤΕΛΕΙΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #238 21-03-08 10:27 Το καταστατικο σας και το προγραμμα σας κυριες μου σαν να λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:36 Η NiaR έγραψε: #239 21-03-08 10:36 Μετα από πολυ ωριμη σκεψη.... και αφου μελετησα ωρες αυτες τις σελιδες....αποφασισα οτι θα ψηφισω.............................................................................................. Αυτη που θα μου δώσει τα περισσότερα!!! Show me the money!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #240 21-03-08 10:39 φτανουν η θες κ`αλλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να σου πω η απόφαση θα είναι δική σου!!!!! Είσαι ελεύθερη εμεις δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι Zorica.........quote] Πρόεδρε να την "κανονίσω" και να φανεί σαν ατύχημα; Click για ανάπτυξη... Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ετσι έτσι τώρα πάμε καλά πολύ καλά θα έλεγα!!!! την Zorica δεν βλεπω λες να την έκλεψαν οι άλλοι για να μας κιτινίσουν τον τύπο Click για ανάπτυξη... Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα... Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αγαπητή πρόεδρε για τη zorica προσωρινά λέμε πως ή τρέχει για το γατουλίνο της,ή έχουν διακοπή.Σας λείπει η διπλωματία δεν άνει να χάνουμε ψηφοφόρους Click για ανάπτυξη... Λιγη πιστη βρε... Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μετά απο της δήλωσεις της εκπροσώπου τύπου αρχίζω κα ανησυχώ για την ακαιρεότητα της νομίζω ότι την παραπλανούν οι αντίπαλες δυνάμεις με σκοπό να κερδίσουν την υποστήριξή της (θεέ μου τι άλλο να σκαρφιστούν αυτοι οι ρωμαίοι.....εεεεεε!!! οι κουμουνιστές ήθελα να πω) Click για ανάπτυξη... Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 01:27 Η μαγισσα έγραψε: #234 21-03-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα... Λιγη πιστη βρε... Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε... Click για ανάπτυξη... Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 08:21 Η drusilia έγραψε: #235 21-03-08 08:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ! Δυναμικά στο αγώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:03 Η zorica έγραψε: #236 21-03-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Που ειστε τωρααααααααααα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:04 Η Desdemona: #237 21-03-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ.!!! ΤΕΛΕΙΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #238 21-03-08 10:27 Το καταστατικο σας και το προγραμμα σας κυριες μου σαν να λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:36 Η NiaR έγραψε: #239 21-03-08 10:36 Μετα από πολυ ωριμη σκεψη.... και αφου μελετησα ωρες αυτες τις σελιδες....αποφασισα οτι θα ψηφισω.............................................................................................. Αυτη που θα μου δώσει τα περισσότερα!!! Show me the money!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #240 21-03-08 10:39 φτανουν η θες κ`αλλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα... Λιγη πιστη βρε... Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε... Click για ανάπτυξη... Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 08:21 Η drusilia έγραψε: #235 21-03-08 08:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ! Δυναμικά στο αγώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:03 Η zorica έγραψε: #236 21-03-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Που ειστε τωρααααααααααα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:04 Η Desdemona: #237 21-03-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ.!!! ΤΕΛΕΙΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #238 21-03-08 10:27 Το καταστατικο σας και το προγραμμα σας κυριες μου σαν να λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:36 Η NiaR έγραψε: #239 21-03-08 10:36 Μετα από πολυ ωριμη σκεψη.... και αφου μελετησα ωρες αυτες τις σελιδες....αποφασισα οτι θα ψηφισω.............................................................................................. Αυτη που θα μου δώσει τα περισσότερα!!! Show me the money!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #240 21-03-08 10:39 φτανουν η θες κ`αλλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ! Δυναμικά στο αγώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:03 Η zorica έγραψε: #236 21-03-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Που ειστε τωρααααααααααα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:04 Η Desdemona: #237 21-03-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ.!!! ΤΕΛΕΙΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #238 21-03-08 10:27 Το καταστατικο σας και το προγραμμα σας κυριες μου σαν να λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:36 Η NiaR έγραψε: #239 21-03-08 10:36 Μετα από πολυ ωριμη σκεψη.... και αφου μελετησα ωρες αυτες τις σελιδες....αποφασισα οτι θα ψηφισω.............................................................................................. Αυτη που θα μου δώσει τα περισσότερα!!! Show me the money!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #240 21-03-08 10:39 φτανουν η θες κ`αλλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!! Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!! Εμπρος zorica!!!!!! Click για ανάπτυξη... Που ειστε τωρααααααααααα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:04 Η Desdemona: #237 21-03-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ.!!! ΤΕΛΕΙΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #238 21-03-08 10:27 Το καταστατικο σας και το προγραμμα σας κυριες μου σαν να λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:36 Η NiaR έγραψε: #239 21-03-08 10:36 Μετα από πολυ ωριμη σκεψη.... και αφου μελετησα ωρες αυτες τις σελιδες....αποφασισα οτι θα ψηφισω.............................................................................................. Αυτη που θα μου δώσει τα περισσότερα!!! Show me the money!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #240 21-03-08 10:39 φτανουν η θες κ`αλλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ Περιμένω τις απόψεις σας Click για ανάπτυξη... ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ.!!! ΤΕΛΕΙΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #238 21-03-08 10:27 Το καταστατικο σας και το προγραμμα σας κυριες μου σαν να λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:36 Η NiaR έγραψε: #239 21-03-08 10:36 Μετα από πολυ ωριμη σκεψη.... και αφου μελετησα ωρες αυτες τις σελιδες....αποφασισα οτι θα ψηφισω.............................................................................................. Αυτη που θα μου δώσει τα περισσότερα!!! Show me the money!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #240 21-03-08 10:39 φτανουν η θες κ`αλλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το καταστατικο σας και το προγραμμα σας κυριες μου σαν να λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:36 Η NiaR έγραψε: #239 21-03-08 10:36 Μετα από πολυ ωριμη σκεψη.... και αφου μελετησα ωρες αυτες τις σελιδες....αποφασισα οτι θα ψηφισω.............................................................................................. Αυτη που θα μου δώσει τα περισσότερα!!! Show me the money!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #240 21-03-08 10:39 φτανουν η θες κ`αλλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μετα από πολυ ωριμη σκεψη.... και αφου μελετησα ωρες αυτες τις σελιδες....αποφασισα οτι θα ψηφισω.............................................................................................. Αυτη που θα μου δώσει τα περισσότερα!!! Show me the money!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #240 21-03-08 10:39 φτανουν η θες κ`αλλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φτανουν η θες κ`αλλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.