Οι εκλογές και το >>>>>>> MyCat

Σας ευχαριστώ πολύ αγαπητή Τσιπουρίτσα:P:P:redface:Τσιπρίτσα ήθελα να πω:lol::lol:αυτό είναι κόμμα,να πληρώνεις αντί να σε πληρώνουν:lol::lol:
Κι μια ατάκα του πατέρα μου καταγεγραμμένου στα μαυρά κατάστιχα Τοτελαδώνετε ένας κουμμουνιστής;Φυσικά μόνο που παίρνει τα διπλά:lol::lol:
Επίσης και ο Πίτσης όπως και μόνες σας βλέπετε την απίστευτή ενέργειά του θα βοηθάει τον Κικη:confused::confused:[/quote]

Ε!!!! πόπι μου εσύ μπορείς να με λές πρόεδρε!!!:cool::cool::cool::cool::up::up::up::up:

και όσο για τον Πίτση με τις ικανότητες που τον βλέπω να έχει στο έρπειν θα τον προωθήσω στο τμήμα των μυστηκών υπηρεσιών για να βοηθάει και τον Κίκη μας!!!!

Κίκη που είσαι αγόρι μου δεν λές κουβέντα κρατάς κρυμένα μυστικά και ντοκουμέντα????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Ευχαριστώ πολύ κυρία πρόεδρε:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Ευχαριστώ πολύ κυρία πρόεδρε:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ετσι έτσι τώρα πάμε καλά πολύ καλά θα έλεγα!!!!

την Zorica δεν βλεπω λες να την έκλεψαν οι άλλοι για να μας κιτινίσουν τον τύπο:lol::lol::lol::lol::lol:

:happy::happy::happy:Αγαπητή πρόεδρε για τη zorica προσωρινά λέμε πως ή τρέχει για το γατουλίνο της,ή έχουν διακοπή.:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Σας λείπει η διπλωματία δεν άνει να χάνουμε ψηφοφόρους:P:P:P:P

Ως γραμματεας και υπευθυνη των δημοσιων σχεσεων της Υπουργου Πολιτισμου ευχαριστω θερμα την προεδρο του κομματος Μαγισσα για την αναθεση ενος τοσο νευραλγικου τομεα.Αν κρινω απο τις μιζες στην υποθεση Ζαχοπυλου(χιλια συγνωμη για την πολιτικη παρεμβαση) μαλλον την εχουμε κανει λαχειο:up::up::up:.Αυτην την στιγμη η κυρια Υπυργος μετα απο πολυωρη και εντατικη εργασια αναπαυεται.Μολις
ειναι ετοιμη να αναλαβει δραση θα σας ειδοποιησω να καταθεσεται τις προτασεις σας.
Ευχαριστω

Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα???:blink::blink::blink:
Μενω εκπλικτη!!!

Μετά απο της δήλωσεις της εκπροσώπου τύπου αρχίζω κα ανησυχώ για την ακαιρεότητα της νομίζω ότι την παραπλανούν οι αντίπαλες δυνάμεις με σκοπό να κερδίσουν την υποστήριξή της (θεέ μου τι άλλο να σκαρφιστούν αυτοι οι ρωμαίοι.....εεεεεε!!! οι κουμουνιστές ήθελα να πω):lol::lol::lol::lol:

Εγώ πάντως είμαι το αυτόνομο αναρχικό στοιχείο, έτσι, για να κρατάω τα προσχήματα

Μενω εκπλικτη!!!

Εγώ πάντως είμαι το αυτόνομο αναρχικό στοιχείο, έτσι, για να κρατάω τα προσχήματα

Μαρράκι μου τι κάνεις??? Πού εισαι??? να είσαι ότι θέλεις μωρό μου..... μου έλειψες βρε που είσαι???

Αχ τι μου θυμισες τώρα...
Εισαι νεα ακομα, για αυτο... σε βλεπω γρήγορα στην δική μας παράταξη!
Αντε γιατι οι Τσιπρίτσες εχουν βγει εκτος ελέγχου!:lol:

Αχ τι μου θυμισες τώρα...
Εισαι νεα ακομα, για αυτο... σε βλεπω γρήγορα στην δική μας παράταξη!
Αντε γιατι οι Τσιπρίτσες εχουν βγει εκτος ελέγχου!:lol:

Δηλ τώρα την δική σας ανυπρξία την λέτε έλενγχο??:lol::lol::lol::lol::lol:

Τι να σου πω η απόφαση θα είναι δική σου!!!!!
Είσαι ελεύθερη εμεις δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι Zorica.........quote] Πρόεδρε να την "κανονίσω" και να φανεί σαν ατύχημα;

Μενω εκπλικτη!!!

Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι

ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ:up::up::up::up:

Περιμένω τις απόψεις σας :):):)

Τι να σου πω η απόφαση θα είναι δική σου!!!!!
Είσαι ελεύθερη εμεις δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι Zorica.........quote] Πρόεδρε να την "κανονίσω" και να φανεί σαν ατύχημα;
Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?
Ετσι έτσι τώρα πάμε καλά πολύ καλά θα έλεγα!!!!

την Zorica δεν βλεπω λες να την έκλεψαν οι άλλοι για να μας κιτινίσουν τον τύπο:lol:
Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα:up:...

:happy:Αγαπητή πρόεδρε για τη zorica προσωρινά λέμε πως ή τρέχει για το γατουλίνο της,ή έχουν διακοπή.:rolleyes:Σας λείπει η διπλωματία δεν άνει να χάνουμε ψηφοφόρους
Λιγη πιστη βρε...
Μετά απο της δήλωσεις της εκπροσώπου τύπου αρχίζω κα ανησυχώ για την ακαιρεότητα της νομίζω ότι την παραπλανούν οι αντίπαλες δυνάμεις με σκοπό να κερδίσουν την υποστήριξή της (θεέ μου τι άλλο να σκαρφιστούν αυτοι οι ρωμαίοι.....εεεεεε!!! οι κουμουνιστές ήθελα να πω):lol:
Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε...

Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?

Ετρεχα μωρε αυτες τις μερες...Και εχω και τα καλυτερα νεα:up:...

Λιγη πιστη βρε...

Τα ειχα χασει για λιγο βρε...δεν εγινε και τιποτε...

Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!!
Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!!
Εμπρος zorica!!!!!!

Συντροφοι και συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ. το όνομα του Νέου κόμματος/Κινήματος (πρώην ΓΑΤ.Α.ΚΙ και Παπαρήγα)προτείνω να είναι

ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ!:up::up::up:
Δυναμικά στο αγώνα!

Eντάξει κορίτσι μου νόμισα πως αυτομόλησες!!!!!
Αν όλα ειναι καλά εμείς σε αναμένουμε για να οργανώσουμε της συνεντέυξεις στον τύπο!!!
Εμπρος zorica!!!!!!

Που ειστε τωρααααααααααα?

ΠΑΜΕ ΓΑΤ.Α.ΚΙ.!!! ΤΕΛΕΙΟ!!!

Το καταστατικο σας και το προγραμμα σας κυριες μου σαν να λειπει...:hmm::lol::lol:

Μετα από πολυ ωριμη σκεψη.... και αφου μελετησα ωρες αυτες τις σελιδες....αποφασισα οτι θα ψηφισω..............................................................................................
Αυτη που θα μου δώσει τα περισσότερα!!!
Show me the money!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

φτανουν η θες κ`αλλα??:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back