ΞένιαΚ
Νεοφερμένο μέλος

στις 10/06/2011, στην περιοχή Κυβέλεια της Θεσσαλονίκης κι είχε σαν αποτέλεσμα να φύγουν πάνω από 10 ζώα
. Βρέθηκαν 24 ώρες αργότερα, να κλαίνε σπαρακτικά δίπλα στη νεκρή μητέρα τους. Πρόκειται για 2 θυληκά γατάκια και ένα αρσενικό 15 ημερών. Μαζεύτηκαν άμεσα, πήγαν στην κτηνίατρο όπου διαπιστώθηκε ότι είναι υγιή, μιας και ευτυχώς δεν μπόρεσαν να θηλάσουν τη μητέρα τους, και τώρα σιγά σιγά, μαθαίνουν να τρώνε μόνα τους και να χρησιμοποιούν την άμμο τους. Πέρασε μια βδομάδα και κάθε μέρα που περνάει, δυναμώνουν και μεγαλώνουν. Θα δωθούν μόλις ολοκληρώσουν την εκπαιδευση τους στο φαγητό και την τουαλέτα
clapup: καθώς δεν θέλω να έχουν την τύχη της μητέρας τους. Να και μερικές φωτογραφίες τους από τη μέρα που βρέθηκαν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΞένιαΚ
Νεοφερμένο μέλος
. Έτσι αναγκαστικά μένουν σε κλουβάκι για την ασφάλεια τους. Τα βγάζω όσο περισσότερο μπορώ, όταν βρίσκομαι στο σπίτι και αφού απομονώσω τον γάτο μου
ο οποίος καταφέρνει και ανοίγει όλες τις πόρτες!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΞένιαΚ
Νεοφερμένο μέλος
Η πειρατίνα μας
Jackie (Sparrow)Η πιο μικρόσωμή της παρέας, που παρόλο που έχασε το ένα της ματάκι είναι ένα πολύ χαρούμενο γατάκι και η πιο έξυπνη της παρέας. Είναι η πρώτη που έμαθε να τρώει τα κροκετάκια της και να χρησιμοποιει την άμμο. Πολύ τρυφερή και επικοινωνιακή! (η αδυναμία μου
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ΞένιαΚ
Νεοφερμένο μέλος
Ο άντρας της παρέας και ο πιο μαμάκιας από όλα. Ακόμα αρνείται να αφήσει το μπιμπερό και κάθεται όπου τον βάλεις
( Οι φώτο είναι όταν τον ζύγιζα). Χουρχουρίζει σαν τρένο και του αρέσουν τα χάδια στην κοιλίτσα του 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ΞένιαΚ
Νεοφερμένο μέλος
Τρέχει και παίζει ασταμάτητα, γκρινιάζει με τέρμα τα ντεσιμπέλ όταν δυσαρεστείται, ανεξάρτητη αλλά και χαδιάρα όποτε εκείνη επιλέξει. Ο ορισμός της γάτας σε pocket συσκευασία

Συνημμένα
ΞένιαΚ
Νεοφερμένο μέλος
ΞένιαΚ
Νεοφερμένο μέλος
ΞένιαΚ
Νεοφερμένο μέλος
Εμείς όμως, αναζητάμε την ανθρώπινη παρουσία καθώς μεγαλώνουμε με αγάπη και φροντίδα και έχουμε να δηλώσουμε ότι: "Δεν μας αρέσουν τα αλώνια αλλά τα σαλόνια". Σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πολύ καλά γατάκια για όποιον μας υιοθετήσει και θα τον ανταμείψουμε με πολλά χουρχουρητά και αγάπη
Καινούργιες φωτογραφίες μας σύντομα, για να θαυμάσετε τις κορμάρες μας που τόσο μεγάλωσαν!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος

ΞένιαΚ
Νεοφερμένο μέλος
Eίναι όλα πολύ όμορφα!!! Ειδικά ο ¨μαμάκιας¨-Τeddy είναι να τον πιεις στο ποτήρι!!!!![]()
Είναι το καλό μου
και εκτός από όμορφος είναι και απίστευτα χαδιάρης. Μάλιστα, όταν τον παίρνεις αγκαλιά σου βάζει το μπροστινό πατουσάκι μπροστά στο στόμα σου, για να το φιλήσεις
Είναι και δίχρωμο το πατουσάκι και με κάνει να λιώνω
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
ΞένιαΚ
Νεοφερμένο μέλος
Το όνομα μου είναι Τάλι, αλλά με φωνάζουν χαϊδευτικά και περιστέρα γιατι είμαι πολύ ομιλητική και οι ήχοι που βγάζω ακούγονται σαν να ήμουν αγριοπερίστερο!

Είμαι κορίτσι της κλασσικής παιδείας με πιάνο,
καλούς τρόπους
γαλλικά και μπαλέτο
Στον ελεύθερο μου χρόνο όμως μου αρέσει να εξερευνώ και να παίζω. Σας έχω και πειστήρια
Όχι πείτε μου, με τέτοια ομορφιά, μόρφωση τσαχπινιά και μετριοφροσύνη δεν σας έρχεται να με "κλέψετε"???
Α, ξέχασα να σας πω τώρα τελαυταία ασχολούμαι και με μια ακόμα δεξιότητα. ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΠΟΡΤΕΣ! Δεν την έχω τελειοποιήσει βέβαια ακόμα, αλλά που θα μου πάει

Nts79
Νεοφερμένο μέλος
ΞένιαΚ
Νεοφερμένο μέλος

ΞένιαΚ
Νεοφερμένο μέλος
Μου αρέσει να παίζω με κορδονάκια
αλλά και να εξερευνώ (παρέα με την αδελφή μου) γιατί από μόνη μου είμαι λίγο φοβιτσιάρα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool