Οι επιζήσαντες χαρίζονται

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ΞένιαΚ

Νεοφερμένο μέλος

Η ΞένιαΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα.
Οι τρεις επιζήσαντες κατάφεραν να επιβιώσουν από φόλα που έριξε ανεγκέφαλος:mad::mad: στις 10/06/2011, στην περιοχή Κυβέλεια της Θεσσαλονίκης κι είχε σαν αποτέλεσμα να φύγουν πάνω από 10 ζώα:bye::bye:. Βρέθηκαν 24 ώρες αργότερα, να κλαίνε σπαρακτικά δίπλα στη νεκρή μητέρα τους. Πρόκειται για 2 θυληκά γατάκια και ένα αρσενικό 15 ημερών. Μαζεύτηκαν άμεσα, πήγαν στην κτηνίατρο όπου διαπιστώθηκε ότι είναι υγιή, μιας και ευτυχώς δεν μπόρεσαν να θηλάσουν τη μητέρα τους, και τώρα σιγά σιγά, μαθαίνουν να τρώνε μόνα τους και να χρησιμοποιούν την άμμο τους. Πέρασε μια βδομάδα και κάθε μέρα που περνάει, δυναμώνουν και μεγαλώνουν. Θα δωθούν μόλις ολοκληρώσουν την εκπαιδευση τους στο φαγητό και την τουαλέτα:clapup:clapup: καθώς δεν θέλω να έχουν την τύχη της μητέρας τους. Να και μερικές φωτογραφίες τους από τη μέρα που βρέθηκαν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• P6110004.JPG
    P6110004.JPG
    403,6 KB · Εμφανίσεις: 28
  • P6140021.JPG
    P6140021.JPG
    497,9 KB · Εμφανίσεις: 31
  • P6140019.JPG
    P6140019.JPG
    394,3 KB · Εμφανίσεις: 32
  • P6140016.JPG
    P6140016.JPG
    522,1 KB · Εμφανίσεις: 46
Μέσα σε κλουβί...γιατί είναι;Ελπίζω να μην είναι ακόμα..:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι μέσα σε κλουβάκι γιατί στο σπίτι υπάρχει ένας 16χρονος γατός που δεν τα θέλει καθόλου και δεν τα βλέπει με καλό μάτι:(. Έτσι αναγκαστικά μένουν σε κλουβάκι για την ασφάλεια τους. Τα βγάζω όσο περισσότερο μπορώ, όταν βρίσκομαι στο σπίτι και αφού απομονώσω τον γάτο μου:redface: ο οποίος καταφέρνει και ανοίγει όλες τις πόρτες!!

Kαινούργιες φώτο!
Η πειρατίνα μας :D Jackie (Sparrow)
Η πιο μικρόσωμή της παρέας, που παρόλο που έχασε το ένα της ματάκι είναι ένα πολύ χαρούμενο γατάκι και η πιο έξυπνη της παρέας. Είναι η πρώτη που έμαθε να τρώει τα κροκετάκια της και να χρησιμοποιει την άμμο. Πολύ τρυφερή και επικοινωνιακή! (η αδυναμία μου :oops: )

Συνημμένα

• P6170025.jpg
    P6170025.jpg
    373,2 KB · Εμφανίσεις: 34
  • P6170027.jpg
    P6170027.jpg
    422,6 KB · Εμφανίσεις: 25
  • P6170065.jpg
    P6170065.jpg
    254,8 KB · Εμφανίσεις: 34
Ο Teddy (Bear) ή αλλιώς λούτρινο
Ο άντρας της παρέας και ο πιο μαμάκιας από όλα. Ακόμα αρνείται να αφήσει το μπιμπερό και κάθεται όπου τον βάλεις :whistle:( Οι φώτο είναι όταν τον ζύγιζα). Χουρχουρίζει σαν τρένο και του αρέσουν τα χάδια στην κοιλίτσα του :)

Συνημμένα

• P6170117.jpg
    P6170117.jpg
    561,6 KB · Εμφανίσεις: 34
  • P6170114.jpg
    P6170114.jpg
    637,2 KB · Εμφανίσεις: 37
  • P6170112.jpg
    P6170112.jpg
    352,9 KB · Εμφανίσεις: 30
Η Voice ή αλλιώς Ταλιμπάν
Τρέχει και παίζει ασταμάτητα, γκρινιάζει με τέρμα τα ντεσιμπέλ όταν δυσαρεστείται, ανεξάρτητη αλλά και χαδιάρα όποτε εκείνη επιλέξει. Ο ορισμός της γάτας σε pocket συσκευασία:clapup::clapup:

Συνημμένα

• P6170119.jpg
    P6170119.jpg
    548,8 KB · Εμφανίσεις: 28
  • P6170120.jpg
    P6170120.jpg
    495,4 KB · Εμφανίσεις: 28
  • P6170121.jpg
    P6170121.jpg
    554,6 KB · Εμφανίσεις: 28
Και όλοι μαζί !!:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Συνημμένα

• P6170141.jpg
    P6170141.jpg
    523,7 KB · Εμφανίσεις: 31
  • P6170160.jpg
    P6170160.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 27
Τα στοιχεία επικοινωνίας για όποιον θέλει να συνγατοικήσει μα κάποιο από αυτά τα κουκλιά είναι: 6944420940 Ξένια ή aptart@otenet.gr

Σήμερα γίναμε 2 μηνών!!! Έχουμε μεγαλώσει, παίζουμε συνέχεια, χουρχουρίζουμε και πλέον ανυπομονούμε να βρεθούμε στο καινούργιο μας σπιτάκι. Δυστυχώς 2 τηλέφωνα που είχε η προσωρινή μαμά μας ήταν από κάποιους που θέλανε να μας έχουν στην αυλή για να κυνηγάμε ... ποντίκια :mad:Εμείς όμως, αναζητάμε την ανθρώπινη παρουσία καθώς μεγαλώνουμε με αγάπη και φροντίδα και έχουμε να δηλώσουμε ότι: "Δεν μας αρέσουν τα αλώνια αλλά τα σαλόνια". Σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πολύ καλά γατάκια για όποιον μας υιοθετήσει και θα τον ανταμείψουμε με πολλά χουρχουρητά και αγάπη:D Καινούργιες φωτογραφίες μας σύντομα, για να θαυμάσετε τις κορμάρες μας που τόσο μεγάλωσαν!

Eίναι όλα πολύ όμορφα!!! Ειδικά ο ¨μαμάκιας¨-Τeddy είναι να τον πιεις στο ποτήρι!!!! :inlove:

Eίναι όλα πολύ όμορφα!!! Ειδικά ο ¨μαμάκιας¨-Τeddy είναι να τον πιεις στο ποτήρι!!!! :inlove:

Είναι το καλό μου:redface: και εκτός από όμορφος είναι και απίστευτα χαδιάρης. Μάλιστα, όταν τον παίρνεις αγκαλιά σου βάζει το μπροστινό πατουσάκι μπροστά στο στόμα σου, για να το φιλήσεις:D Είναι και δίχρωμο το πατουσάκι και με κάνει να λιώνω:redface:

τι γλυκούλια!

Γίναμε 2 μηνών και αυτές είναι οι καινούργιες μας φώτο!!!

Το όνομα μου είναι Τάλι, αλλά με φωνάζουν χαϊδευτικά και περιστέρα γιατι είμαι πολύ ομιλητική και οι ήχοι που βγάζω ακούγονται σαν να ήμουν αγριοπερίστερο!:redface:

Είμαι κορίτσι της κλασσικής παιδείας με πιάνο,

dsc0211nv.jpg

καλούς τρόπους

dsc0146z.jpg

γαλλικά και μπαλέτο

dsc0155kq.jpg

Στον ελεύθερο μου χρόνο όμως μου αρέσει να εξερευνώ και να παίζω. Σας έχω και πειστήρια

dsc0167r.jpg

Όχι πείτε μου, με τέτοια ομορφιά, μόρφωση τσαχπινιά και μετριοφροσύνη δεν σας έρχεται να με "κλέψετε"???
Α, ξέχασα να σας πω τώρα τελαυταία ασχολούμαι και με μια ακόμα δεξιότητα. ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΠΟΡΤΕΣ! Δεν την έχω τελειοποιήσει βέβαια ακόμα, αλλά που θα μου πάει:D

ειναι κουκλια μακαρι να βρεθουν καλα σπιτια και να τα παρουν

Μακάρι. Aυτή είναι και η μεγαλύτερη αγωνία μου μιας και μου είναι αδύνατο να τα κρατήσω. Να βρουν καλά σπίτια που θα τα αγαπάνε και θα τα φροντίζουν:D

To όνομα μου είναι Μινού. Είμαι η πιο μικρόσωμη της παρέας και έχω ένα πρόβλημα στο αριστερό μου ματάκι. Η γιατρός λέει ότι μάλλον θα το αφαιρέσουμε για να μην μου δημιουργεί προβλήματα. Βλέπω όμως κανονικά, από το άλλο μου ματάκι και η προσωρινή μαμά μου λέει ότι θα πάω σε σπίτι που θα με προσέχουν σαν τα μάτια τους! Είμαι πολύ χαδιάρα και μπορώ να κάθομαι ακίνητη με τις ώρες για να με χαϊδέυουν την κοιλίτσα μου και εγώ να χουρχουρίζω δυνατά

dsc0169o.jpg

Μου αρέσει να παίζω με κορδονάκια

dsc0174ed.jpg

αλλά και να εξερευνώ (παρέα με την αδελφή μου) γιατί από μόνη μου είμαι λίγο φοβιτσιάρα

dsc0200nx.jpg

dsc0196zvz.jpg

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back