ladycat
Διάσημο μέλος
ενα εχω να πω οτι εαν δεν ηταν τα γατια μου τωρα δεν μπορουσα να σας γραψω φιλακια σε ολους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75
Δραστήριο μέλος
Πως είσαι τώρα;;;
ladycat
Διάσημο μέλος
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
απίστευτα τα γατάκια σου που σε προστατέψανε αλλά και η ψυχραιμία σου.. προσπαθώ να φανταστώ το σοκ σου.. να είναι το τελευταίο στραβό που σου συμβαίνει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
ποναει λιγακι ο λαιμος μου αλλα ολα ειναι μια χαρα τον κλφτη λυπαμε που τον εχει κανει ριγε το πατουνι κ πρεπει να ειχε κ αλλεργια τετοια κακια σε ανθρωπο δεν εχω ξαναδει
Θα του ήρθε ξαφνικό.. μια γυναίκα μόνη με γατάκια και να βρεθεί με χειροπέδες.. κάθε άλλο παρά αστείο είναι.. είδες όμως τα μωρά σου πως κατάλαβαν ότι απειλείται η εστία και η μαμά τους??

marfot75
Δραστήριο μέλος
Πάντως, μπράβο για την ψυχραιμία σου!!!!!
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
περαστικα σου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Ευτυχώς που είστε όλοι καλά...
anabou
Διάσημο μέλος
. Ευτυχώς είχε αίσιο τέλος. Πάντως οι φρουροί σου απίστευτοι ειδικά η Πατούνα. Πολύ το ευχαριστήθηκα πάντως αυτό που έπαθε ο ληστής, μακάρι να του μείνει ψυχολογικό μετά από αυτό και να αλλάξει επάγγελμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Παντως,πηγαν ολα καλα..,Μπραβο στην πατουνα..Πρωτη φορα ακουω γατα να την πεφτει σε κλεφτη....Τι να πω..Καλα του εκανε παντως,τι να αφησει τη μαμα της να παθει κακο?Αυτα να τα βλεπουν αυτοι που λενε οτι οι γατες ειναι ΄΄αχρηστα κ αχαριστα ζωα΄΄που δεν καταλαβαινουν απο αφεντικο και φυσικα που δεν μπορουν να προστατεψουν τον ιδιοκτητη τους οπως οι σκυλοι ,γιατι απλα δεν τους ενδιαφερει.Η πατουνα ομως τους εβαλε τα γυαλια
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

, πω πω απίστευτο καλά πως βρήκες το κουράγιο να τον χτυπήσεις ?? εμένα αν είχε μπεί κλέφτης στο σπίτι και τον έβλεπα θα είχα χε$%τει από τον φόβο μου!:cry:, περάστικα εύχομαι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Φρόόόόόσωωωω!!!

Sorry, αλλά έχω λυθεί στα γέλια!!! Ξέρω ότι κατατρόμαξες και ότι δεν είναι αστείο, αλλά φαντάζεσαι τον ληστή αν βγει στην πιάτσα βρώμα ότι τον κατατρόπωσε μια γυναίκα και 5-6 γάτες? Τελείωσε η "καριέρα" του!!!
Επεισόδιο στον "Κόκκινο κύκλο" ή πως αλλιώς λέγεται αυτή σειρά με τις αστυνομικές ιστορίες πρέπει να γίνει!!!
Πάντως οι χειροπέδες χρειάζονται τελικά και σε άλλα πράγματα εκτός από αυτά για τις οποίες τις παίρνουμε συνήθως....

rotonda
Δραστήριο μέλος

Φτηνά τη γλίτωσες, Φρόσω, αλλά κι εσύ αντέδρασες καταπληκτικά. Μπράβο σου! Σίγουρα "του ήρθε ο θάνατος" του τύπου. Πού να το φανταζόταν ότι θα έπεφτε στη φωλιά της Catlady!
Φαντάζομαι τώρα πια η πατούνα θα απολαμβάνει νέα προνόμια... (επίδομα security, βαρέα ένσημα, α' θέση στο κρεβάτι κτλ. κτλ.).
ΥΓ. Δεν βάζεις και καμιά πόρτα ασφαλείας, καλού-κακού;
Ismini
Διάσημο μέλος

Μπράβο για την ψυχραιμία σου!
Περαστικά εύχομαι!
Τα δικά μου θα είχαν εξαφανιστεί! Αντε το πολύ πολύ να έφερνε το μπαλάκι η Αργυρώ στον κλέφτη για να παίξουνε...

julia
Διακεκριμένο μέλος
ΦΟΒΕΡΗ......CATWOMAN!!!!! ( ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΣ NICKNAME???)
ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΔΕΜΕΝΟ, ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΤΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΑΚΛΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΑΣ, ΚΙΜΑ, ΦΕΤΕΣ?????
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ.... ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ.
vasiliki2
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool