Οι κλέφτες και οι γάτες μου

ladycat

Διάσημο μέλος

Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
τωρα ξεμπερδεψα απο τηνν αστυνομια σημερα εγινε χαμος στο σπιτι το μεσημερι που γυρισα επεσα για υπνο με τα γατια στο σαλονι για κακη μου τυχη παραβιασαν την πορτα του σπιτιου κ μπηκαν μεσα ξυπνησα απο τα ουρλιαχτα του λαμπη μας ενα ουρλιαχτο λες κ ηταν βγαλμενο απο την κολαση μετα ακουσα μια αγνωστη φωνη εκρυψα τον φελιξ πισω απο το γραφειο κ πηρα αγκαλια την πατουνα κ κρυφτηκα πισω απο ην πορτα ο λαμπης με τον γκινιαρη εξακολουθουσαν να κανουν αοοοοοοοοοοαοοοοοοοοοοαοοοοοο καπως ετσι ανοιξε η πορτα του σαλονιου κ μπηκε μεσα ο αγνωστος με το που με ειρε με αρπαξε απο το λαιμο τοτε η πατουνα του αρπαξε το χερι κ τον δαγκωνε μανιωδως δεν εχασα την ψυχραιμια κ τον κοπανησα στα αρ.....α αυτη πρεπει να πονεσε πολυ ε αφησε κ η πατουνα ακομη τον δαγκωνε κ μουγκριζε πηρα το σκουποξυλο που ειχα διπλα συην αμμο κ του εριξα μια παν στο κεφαλι εμεινε στον τοπο πηρα το 100 κ τον κυριακο τηλεφωνο κ μεχρι να συνελθει του ειχα βαλει κατι χειροπεδες που ειχα για να παιζω με το κυριακο ειμαι παρα πολυ τυχερη μεσα στην ατυχια μου το μονο που με ποναει ειναι ο λαιμος μου κ η ωμοπλατη μου
ενα εχω να πω οτι εαν δεν ηταν τα γατια μου τωρα δεν μπορουσα να σας γραψω φιλακια σε ολους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλε!!! Εχω φρικαρει τωρα!! Ελπιζω να εισαι καλα! Ευτυχως που ειχες και τα γατια σου!!! Φοβερο!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμάν, Φρόσω, τι έπαθες!!!!!!!!!
Πως είσαι τώρα;;;

ποναει λιγακι ο λαιμος μου αλλα ολα ειναι μια χαρα τον κλφτη λυπαμε που τον εχει κανει ριγε το πατουνι κ πρεπει να ειχε κ αλλεργια τετοια κακια σε ανθρωπο δεν εχω ξαναδει

Φρόσω ό,τι και να πω τώρα, είναι λίγο μπροστά σ'αυτά που έζησες.. σαν σκηνή από θρίλλερ μοιάζει..:confused: απίστευτα τα γατάκια σου που σε προστατέψανε αλλά και η ψυχραιμία σου.. προσπαθώ να φανταστώ το σοκ σου.. να είναι το τελευταίο στραβό που σου συμβαίνει..

ποναει λιγακι ο λαιμος μου αλλα ολα ειναι μια χαρα τον κλφτη λυπαμε που τον εχει κανει ριγε το πατουνι κ πρεπει να ειχε κ αλλεργια τετοια κακια σε ανθρωπο δεν εχω ξαναδει

Θα του ήρθε ξαφνικό.. μια γυναίκα μόνη με γατάκια και να βρεθεί με χειροπέδες.. κάθε άλλο παρά αστείο είναι.. είδες όμως τα μωρά σου πως κατάλαβαν ότι απειλείται η εστία και η μαμά τους?? :inlove:

Απίστευτα τα γατάκια σου αλλά ειδικά η Πατούνα!!!! Ένιωσαν ότι κινδυνεύεις.... Τι να πω.... Αν δεν ήταν μαζί σου να σε ειδοποιήσουν ποιός ξέρει τι θα γινόταν.
Πάντως, μπράβο για την ψυχραιμία σου!!!!!

Πωπω,τι μπορεί να σου τύχει στα καλά του καθουμένου!!! Τι να πω,έχω μείνει άφωνη,μου σηκώθηκε η τρίχα. Εμας έτσι είχαν μπει πριν χρόνια και λείπαμε για 1 βράδυ,είχαμε τον μπαμπά στο νοσοκομείο,λες και ευκαιρία έψαχνε, και ήταν η καημενούλα μου μόνη στο σπίτι,δεν ξέρω τι μπορεί να την έκανε.Είχε παραβιάσει τον χαρτοφύλακα της μαμάς μου και από τότε όποτε τον βλέπει κάτι παθαίνει,ποιός ξέρει τι το έκανε το καημένο το ζωάκι!!! Πάντως χαρά στην ψυχραιμία σου,εγώ στη θέση σου θα είχα πεθάνει και περαστικά για το λαιμό. Ψυχολογικό μη σου μείνει μόνο

απιστευτο!!!μπραβο στα γατακια σου αλλα και σε σενα,δεν νομιζω πολυ να μπορουσαν να αντιδρασουν ετσι!και χειροπεδες ειχες βρε θηριο!:Dπεραστικα σου!

Τι λες τώρα βρε Φρόσω!!:blink::blink:
Ευτυχώς που είστε όλοι καλά...

Τι ήταν αυτό που έπαθες βρε Φρόσω :confused:. Ευτυχώς είχε αίσιο τέλος. Πάντως οι φρουροί σου απίστευτοι ειδικά η Πατούνα. Πολύ το ευχαριστήθηκα πάντως αυτό που έπαθε ο ληστής, μακάρι να του μείνει ψυχολογικό μετά από αυτό και να αλλάξει επάγγελμα :down:. Μπράβο Πατούνα! Απίστευτη.

Καλά, Φρόσω, είσαι θεά, εσύ και τα μωρά σου!! Δεν θα πω τίποτα άλλο! Πραγματική Κατ-γουόμαν! Του αλλάξατε τα φώτα ομαδικώς! :up::up:

Φρόσω μου περαστικά για το λαιμό σου. Τα γατιά σου είναι πραγματικοί φύλακες-αγγελοι:P

Δεν το πιστευω:blink:Παντως,πηγαν ολα καλα..,Μπραβο στην πατουνα..Πρωτη φορα ακουω γατα να την πεφτει σε κλεφτη....Τι να πω..Καλα του εκανε παντως,τι να αφησει τη μαμα της να παθει κακο?Αυτα να τα βλεπουν αυτοι που λενε οτι οι γατες ειναι ΄΄αχρηστα κ αχαριστα ζωα΄΄που δεν καταλαβαινουν απο αφεντικο και φυσικα που δεν μπορουν να προστατεψουν τον ιδιοκτητη τους οπως οι σκυλοι ,γιατι απλα δεν τους ενδιαφερει.Η πατουνα ομως τους εβαλε τα γυαλια;)

βρε Φρόσω τι ήταν αυτό???:blink::blink:, πω πω απίστευτο καλά πως βρήκες το κουράγιο να τον χτυπήσεις ?? εμένα αν είχε μπεί κλέφτης στο σπίτι και τον έβλεπα θα είχα χε$%τει από τον φόβο μου!:cry:, περάστικα εύχομαι!

:blink:Φρόόόόόσωωωω!!!:lol::lol::lol: Sorry, αλλά έχω λυθεί στα γέλια!!! Ξέρω ότι κατατρόμαξες και ότι δεν είναι αστείο, αλλά φαντάζεσαι τον ληστή αν βγει στην πιάτσα βρώμα ότι τον κατατρόπωσε μια γυναίκα και 5-6 γάτες? Τελείωσε η "καριέρα" του!!!:rolleyes: Επεισόδιο στον "Κόκκινο κύκλο" ή πως αλλιώς λέγεται αυτή σειρά με τις αστυνομικές ιστορίες πρέπει να γίνει!!!:D Πάντως οι χειροπέδες χρειάζονται τελικά και σε άλλα πράγματα εκτός από αυτά για τις οποίες τις παίρνουμε συνήθως....;):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΠΑΤΟΥΝΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ, ΜΕ ΤΣΑ-ΜΠΟΥ-ΚΑ!!!!:up:

Φτηνά τη γλίτωσες, Φρόσω, αλλά κι εσύ αντέδρασες καταπληκτικά. Μπράβο σου! Σίγουρα "του ήρθε ο θάνατος" του τύπου. Πού να το φανταζόταν ότι θα έπεφτε στη φωλιά της Catlady!
Φαντάζομαι τώρα πια η πατούνα θα απολαμβάνει νέα προνόμια... (επίδομα security, βαρέα ένσημα, α' θέση στο κρεβάτι κτλ. κτλ.).

ΥΓ. Δεν βάζεις και καμιά πόρτα ασφαλείας, καλού-κακού;

Απίστευτη ιστορία! Φρόσω συγνώμη αλλά έχω χ..στει στα γέλια!:lol:
Μπράβο για την ψυχραιμία σου!
Περαστικά εύχομαι!
Τα δικά μου θα είχαν εξαφανιστεί! Αντε το πολύ πολύ να έφερνε το μπαλάκι η Αργυρώ στον κλέφτη για να παίξουνε...:confused:

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!
ΦΟΒΕΡΗ......CATWOMAN!!!!! ( ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΣ NICKNAME???)
ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΔΕΜΕΝΟ, ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΤΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΑΚΛΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΑΣ, ΚΙΜΑ, ΦΕΤΕΣ?????
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ.... ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ.

Απίστευτο.... Φρόσω πρέπει να έπαθες σοκ! Ευτυχώς που ήσουν ψύχραιμη και που είχες τα παιδιά!!!!!!!! Δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες!!! Απο την άλλη προσπαθώ να φανταστώ τον κλέφτη ο οποίος ηττήθηκε από γάτες και μία γυναίκα... :lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back