Οι 10 πρώτες μέρες μας...

Νεφέλη,νομίζω είμαι σίγουρος η κούκλα σου είναι η μικρότερη αδερφή του δικού μου κούκλου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μοιαζουν πολυ:)!η λιλα μας εχει γεννηθει 4/2 και την πηραμε απο θεσσαλονικη.λες να ειναι αδερφακια?εσυ ειχες προβλημα με μυκητες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και ο δικός μου 4/2/2007 γεννήθηκε ο πρώτος από τη γέννα και ακόμα και τώρα τον κάνω θεραπεία.Έχει βελτιωθεί πολύ και σιγά σιγά βγαίνουν και οι τρίχες στα σημεία που ξυνόταν και φυσικά δεν το επηρρεάζει πια.
Απ'ότι κατάλαβα πλέον μιλάμε για τη μικρή αδερφή του:)
Σαν τώρα τα θυμάμαι όλα μαζί να θηλάζουν από τη μάνα τους!!

δεν το πιστευω!τι αλλο θα γινει σε αυτη τη σελιδα μεχρι και αδερφια επανενωθηκαν!:up:εισαι πολυ τυχερος που τα δες ολα μαζι με την μαμα τους!αληθεια πως ειναι οι γονεις?να εχω μια ιδεα του τι θα γινει η λιλα! ;)

Θα μοιάσουν στον μπαμπά τους αν κρίνω από τα χρώματά τους τώρα.
Ο δικός μου βέβαια ενδέχεται να γίνει Δαλματίας στα σημεία όπου βγαίνουν οι νέες πιο σκούρες τρίχες του:lol:
Έχω καιρό όμως να δω τους γονείς,θα πρέπει κάποια στιγμή αργότερα να κανονίσω κάποια οικογενειακή συνάντηση:)

αχ και εμενα μου το πε για τις βουλες ο κτηνιατρος!:(απο οτι βλεπω ομως δεν ειναι πολυ πιο σκουρο το χνουδι,σε καποια σημεια ειναι ασπρο.θα δειξει!θα ανεβασω φωτο μολις βγει το καινουριο τριχωμα.ο μπαμπας τους πως ειναι?:)

Ο πατέρας απ'όσο θυμάμαι είναι γκρι άσπρος μαύρος με άσπρη μουσούδα.
Και η μάνα όπως θυμάμαι ήταν όμορφη σε πιο σκούρα χρώματα.
Μην ανησυχείς,προσοχή χρειάζονται τα γατόνια μας.Θα γίνει καλά η μικρή.
Και μπαλώματα μαύρα να αφήσει στο τρίχωμά του δε με ενοχλεί καθόλου.Δεν ενοχλεί αυτόν,εμένα γιατί να με ενοχλεί;;)
Ο δικός μου πάντως με το δεύτερο μπάνιο του καθάρισε τελείως από τους μύκητες.Και τελείως αναφορικά,δεν τον ενοχλεί καθόλου το μπάνιο:cool:

ουτε εμενα με νοιαζει για τα μπαλωματα!οπως λεει και ο φιλος μου,ο μπαμπας της λιλας, θα γινει ενα γατι με ιδιαιτερο στυλ και πολυ αποψη:up:

Βρε μικρός που ειναι ο κόσμος........
:) :) :)

και αυτή τη στιγμή που σου γράφω έχει καταλάβει το κρεβάτι:lol:

Να κάνω μια ερώτηση είναι αυτή ''η ζωγραφιά'' που έχεις στο avatar σου;

και αυτή τη στιγμή που σου γράφω έχει καταλάβει το κρεβάτι:lol:
η δικια μου παει και κοιμαται πανω στο μαξιλαρι μου και αν βρει και καμια μπλουζα την παιρνει αγκαλια!χθες μας ταραξε στα νιαουρισματα γιατι ηθελε να την παρω κατω στο σαλονι μαζι μου και βαριοταν ,αν και μπορει,να κατεβει μονη της τη σκαλα!το εχω κανει κακομαθημενο:)

Να κάνω μια ερώτηση είναι αυτή ''η ζωγραφιά'' που έχεις στο avatar σου;

ναι ειναι το λιλακι μας!ισως ειμαι χαζομαμα αλλα και εγω κουκλι το βλεπω:rolleyes:

:D Να το χαιρεσε το γατακι σου, πραγματι ειναι πανεμορφο!Καπου ανεφερες οτι εχεις και ενα παιδι, αυτο που θα ηθελα να πω ,οχι απολυτα αναφερομενη σε σενα αλλα γενικως σε οσους εχουν ζωακια και ειδικα γατακια που ειναι μικροσωμα,ειναι οτι πρεπει να δινετε ιδιαιτερη προσοχη στο παιδι σας οσο αναφορα την συμπεριφορα του με το ζωο !!!Το παιδι μπορει να αγαπαει το ζωο αλλα δεν καταλαβαινει οτι ειναι ζωντανο και οτι ποναει και ενοχλειται με οποιαδηποτε βιαιη κινηση!!!
Οι περισσοτερη γονεις αφηνουν το καμαρι τους με το ζωο να "παιξει"(μονο που δεν ειναι λουτρινο θελω να υπενθυμισω!) και το ζωο περναει τα παν δηνα!!!!Τραβηγματας ουρας ,χτυπηματα κ.τ.λ.!!!
Οσο περηφανει και αν ειστε για το "καμαρι σας, σας παρακαλω προσεχετε τα απορα τα ζωακια !Επειδη δεν εχουν μιλια δεν σημαινει και οτι δεν ενοχλουνται ξερετε!!!!
Υπαρχουν δισεακατομμυρια λουτρινα και μη παιχνιδια που μπορουν να περασουν την ωρα τους δεν νομιζετε!!!!!
Ποσο νευριαζω οταν βλεπω γονεις να καμαρωνουν για το "αγγελουδι τους" επειδη "παιζει" με το γατακι, δεν φανταζεστε!!!!
Τοσο μα τοσο κακομαθημενα!!!!!!!!

μιλου δεν εχω παιδι:blink: για τη λιλα τη γατουλα λεω οτι ειναι το μωρο μου εχω και αλλα ζωα και σε καμια περιπτωση δεν θα φερομουν σε κανενα ζωο τοσο σκληρα,επιπολαια και ανευθυνα!!!!!!!

:D Να το χαιρεσε το γατακι σου, πραγματι ειναι πανεμορφο!Καπου ανεφερες οτι εχεις και ενα παιδι, αυτο που θα ηθελα να πω ,οχι απολυτα αναφερομενη σε σενα αλλα γενικως σε οσους εχουν ζωακια και ειδικα γατακια που ειναι μικροσωμα,ειναι οτι πρεπει να δινετε ιδιαιτερη προσοχη στο παιδι σας οσο αναφορα την συμπεριφορα του με το ζωο !!!Το παιδι μπορει να αγαπαει το ζωο αλλα δεν καταλαβαινει οτι ειναι ζωντανο και οτι ποναει και ενοχλειται με οποιαδηποτε βιαιη κινηση!!!
Οι περισσοτερη γονεις αφηνουν το καμαρι τους με το ζωο να "παιξει"(μονο που δεν ειναι λουτρινο θελω να υπενθυμισω!) και το ζωο περναει τα παν δηνα!!!!Τραβηγματας ουρας ,χτυπηματα κ.τ.λ.!!!
Οσο περηφανει και αν ειστε για το "καμαρι σας, σας παρακαλω προσεχετε τα απορα τα ζωακια !Επειδη δεν εχουν μιλια δεν σημαινει και οτι δεν ενοχλουνται ξερετε!!!!
Υπαρχουν δισεακατομμυρια λουτρινα και μη παιχνιδια που μπορουν να περασουν την ωρα τους δεν νομιζετε!!!!!
Ποσο νευριαζω οταν βλεπω γονεις να καμαρωνουν για το "αγγελουδι τους" επειδη "παιζει" με το γατακι, δεν φανταζεστε!!!!
Τοσο μα τοσο κακομαθημενα!!!!!!!!

εχω παρατηρησει ομως το εξης απιστευτο καθε φορα που εχει τυχει να δω κατι τετοιο: οτι το εκαστοτε γατακι οσο και να αγριευει δεν αντιδρα αρνητικα προς το παιδι... λες και καταλαβαινει το καημενο... παντως πραγματι τα μικρα παιδακια πολλες φορες ειναι βιαια προς τα ζωακια χωρις να το θελουν.....

Νεφέλη θα ήταν ωραίο κάποια στιγμή να γινόταν η επαννένωση όλης της οικογένειας.
Για την τρίτη θηλυκιά δεν ξέρω τι κάνει και που βρίσκεται αλλά σκέφτηκα και ανέφερα όταν μεγαλώσει λίγο ακόμα ο δικός μου να τον πάω να ξαναδεί τον πατέρα και τη μάνα του.
Έχω απορία να δω αντιδράσεις:)

Nεφελη δεν το ειπα αμεσα για σενα απλα νομιζα οτι ειπες πως εχεις παιδι και ετσι αναφερθηκα σε αυτο το θεμα.
Να σαι καλα.

Τι να καταλαβει ρε παιδια το αμοιρο γατακι!!Επειδει καποιοι ηλιθιοι εχουν τα παιδια τουσ σαν θεο και δεν ξερουν να βαλουν ορια σε καποια πραγματα!!
Ασ τους παρουν ενα ψευτικο!!!

Νομίζω αρχίσατε να ξεφεύγετε από το θέμα του τόπικ:hmm:

Που χάθηκες Νεφέλη;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back