Ολοκληρωμένη "φύλαξη" για το αγαπημένο σας κατοικίδιο

Νομίζω ότι μέσω ΠΜ μπορούν να πληροφορηθούν όσοι θέλουν...
Προσωπικά ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ διότι επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα μπορουσες να νομικα να κινηθεις εναντιον του γιατρου ή δεν υπαρχουν στοιχεια για να τον καταδικασουν?

Δυστυχώς το μειονέκτημα σε αυτή την περίπτωση είναι η ηλικία του γάτου. Όμως αν το θέλει φυσικά και υπάρχει τρόπος να κινηθεί νομικά. Αρκεί μια γνωμάτευση ότι ο γάτος ήταν υγιής ΠΡΙΝ μπει στο "κτηνιατρείο" για φιλοξενία και μια γνωμάτευση της Κλινικής της Παλλήνης με τα συμπτώματα του γάτου όταν παρελήφθη....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συγνωμη Βικτωρία για να καταλάβω, σου είπε με ΠΜ ποιος ήταν ο κτηνίατρος??

Τί νόημα έχει Νότα; Αρκεί που γνωρίζω.

επειδή δεν αναφεροταν το "κτηνιατρικό κέντρο" και αναφεροταν καποιο αλλο ονομα σου λέω. Επισης ο/η συγκεκριμένος/συγκεκριμένη που μπήκε, μπήκε μονο δύο φορές επι τουτου..τι βάση να δώσω εγώ σ'αυτή την καταγγελία; Καθως επίσης όταν ρώτησα και εγω για ποιον κτηνιατρο (καθώς αναφέρει άντρα) λέει και που ειναι γιατί μένω Κυψέλη με ΠΜ δεν μου απαντησε..Ισως θα ήταν καλύτερα μέχρι να επιβεβαιωθεί κατι να μην δημιουργούμε εντυπωσεις. Και παλι σου λέω οτι δεν γνωριζω κατι παραπανω.

Συμφωνώ ότι πρέπει να είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ με όσα γράφονται ΓΕΝΙΚΑ στο Internet...
ΜΕ ΟΛΑ...

καλε ναι:blink: είπα εγω ποτε το αντίθετο???

Όχι... Άρα συμφωνούμε. :happy:

:P:P(ειναι λιγο ο καφενες της γειτονιας το ιντερνετ ετσι κι αλλιως αλλα αυτο ειναι μια αλλη συζητηση και μετα θα πρεπει να με βγαλω οφφ τοπικ)

Αν και θεωρώ τον εαυτό μου έξυπνο άτομο δεν κατάλαβα τίποτα:blink:

Πάντως γενικά η άποψή μου είναι ότι αν κάποιο μέλος θέλει να δημοσιοποιήσει ένα περιστατικό αναφέροντας ονόματα είναι εσφαλμένο να σβήνονται αυτά... Διότι με την επεξεργασία ενδεχομένως να δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις.

σ'αυτό ίσως να έχεις δίκιο απο την αλλη δεν ειναι και πολύ καλό να φαίνεται δημόσια μια δυσφήμιση, εσύ λογω επαγγελματος τα ξερεις καλύτερα αυτά, όταν δεν ξέρουμε και τις 2 πλευρες της ιστοριας και η καταγγελία μάλιστα προερχεται μαλιστα απο ενα προσωπο το οποιο "βλεπουμε" για πρωτη φορα και εκτοτε δεν "ξαναβλεπουμε".Να σου πω την αληθεια ουτε το Νοσοκομειο Παλληνης που αναφέρει δεν γνωριζω που ειναι..

Δηλαδή ήταν ένα τεστ όπως κάνουμε ας πούμε με τον σεισμό;

Αν είναι δυσφήμιση τότε ευθύνεται ΜΟΝΟ ο συντάκτης του μηνύματος, ειδικά αν το forum περιέχει δήλωση αποποίησης ευθύνης. Τες παν, η επεξεργασία έγινε τώρα, δεν αλλάζει αυτό.
Απλώς στενοχωρήθηκα πολύ με το περιστατικό...

Δηλαδή ήταν ένα τεστ όπως κάνουμε ας πούμε με τον σεισμό;

Τί τεστ? Δεν κατάλαβα...

κοιτα ολοι στεναχωριόμαστε και ειναι λογικο να το ψάχνουμε όλοι οπως μπορουμε. Απο την αλλη αν δεν ακουσω και την αποψη του (οποιου) κτηνιατρου δεν μπορω να έχω γνώμη επίσης,καθώς όλοι έχουν και τις ατυχες στιγμές τους και κανουν τα λαθη τους ή καμμια φορά εμείς (που δεν γνωριζουμε κτηνιατρική) νομιζουμε μεσα στον πονο της απωλειας οτι κατι εγινε λαθος....και παλι τα λεω αυτά μη γνωριζοντας απλα βασιζομενη στα γραφομενα....λυπαμαι και εγω πολύ για τον γατουλη..

Νομίζω ότι όποιος έχει στοιχειώδη λογική μπορεί να κρίνει... Επίσης η αλήθεια μπορεί να αργεί να βγει στην επιφάνεια, αλλά κάποια στιγμή βγαίνει. Καλά θα κάνουν λοιπόν να είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ "κτηνίατροι" στους οποίους εμπιστευόμαστε τα ζώα μας! Ο φόβος να φυλάει τα έρημα....... ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ. Ας κοιτάνε και το ζώο μας, όχι μόνο το ευρώ μας.........:mad:

συμφωνω απολυτα, αλλωστε με μια - δυο επισκέψεις και εχοντας την στοιχειωδη οπως είπες λογική και εμπειρία νομίζω το καταλαβαίνεις αυτό και αναλογα εμπιστεύεσαι το ζωακι σου σ'αυτόν τον ανθρωπο ή όχι...ολοι φανταζομαι κατα καιρους εχουμε συναντήσει τετοιες περιπτωσεις..

Ένα από τα πολλά "μαγαζάκια" που έχουν ανοίξει διάφοροι αμφιβόλου κατάρτισης "κτηνίατροι", στην Κυψέλη.
Επειδή κρινόμαστε από το αποτέλεσμα των πράξεων μας θεωρώ ότι όταν αυτό είναι η πρόκληση θανάτου λόγω επαγγελματικής ανεπάρκειας, είναι επιβεβλημένο να ανακοινώνεται.
Μετά από μία "στοργική" φύλαξη 4 ημερών, στο ***** στην Κυψέλη, ο πολυαγαπημένος μας ηλικιωμένος σιαμέζος (ετών 20), επέστρεψε στο σπίτι του, έχοντας γεμίσει ψύλλους και το σημαντικότερο με μόλυνση του αναπνευστικού συστήματος, ως αποτέλεσμα ιού.
Ο "κτηνίατρος" που τον παρακολουθούσε, "διέγνωσε" πνευμονία και σε συνδυασμό με την ηλικία του προέβλεψε το θάνατο του. Μετά από πιέσεις για άσκηση του επαγγέλματος του χορήγησε θεραπεία.
Την μεθεπόμενη ημέρα (Κυριακή), η κατάσταση της υγείας του γάτου επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει σχεδόν καθόλου. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον εν λόγω "κτηνίατρο", μας έγινε γνωστό ότι ο γάτος έχει πνευμονικό οίδημα και ότι σε 1-2 ώρες θα πεθάνει. Αυτή είναι η γνωστή "τηλεφωνοκτηνιατριακή" ,μάθημα στο οποίο ο παραπάνω "αλμπάνης" είχε αριστεύσει στο Ιδρυμα από το οποίο αποφοίτησε επιτυχώς. Προφανώς το γεγονός ότι η κατάσταση του γάτου επιδεινώθηκε την Κυριακή (=αργία και ψ...βάρεμα) επέδρασε σημαντικά στην επιλογή της μεθόδου εξέτασης . Με άλλα λόγια σύμφωνα με τον "κτηνίατρο" θα έπρεπε να παρακολουθούμε τον αργό θάνατο του γάτου χωρίς να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι για να τον σώσουμε.
Ευτυχώς τη λύση μας την έδωσε η κτηνιατρική κλινική της ΠΑΛΛΗΝΗΣ.
Η διάγνωση των εκεί κτηνιάτρων ήταν τελείως διαφορετική από του "εξαίρετου " συναδέλφου τους. Μόλυνση του αναπνευστικού εξ αιτίας μικροβίου που προφανώς κόλλησε από άλλο συμπαθές κατοικίδιο στο ****** 'όπου ατυχώς επελέγη για την 4ήμερη διαμονή του και επιπλέον για πρώτη φορά στη ζωή του είχε ψύλλος.
Τελικά μετά από προσπάθεια 6 ημερών ο γάτος δεν κατάφερε να ανακάμψει και πέθανε.
Δεν έχω την άποψη ότι θα ζούσε για πάντα. Θεωρώ απόλυτα υπεύθυνους για τον θάνατο του το μαγαζί ***** στην Κυψέλη και αποτρέπω όσους πιθανό να το επιλέξουν για τόπο προσωρινής διαμονής του κατοικίδιου τους.
Επίσης θεωρώ "αλμπάνη" και ΑΣΧΕΤΟ τον παραπάνω "κτηνίατρο" τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση οπουδήποτε τα ζητήσει.
Επίσης θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην κτηνιατρική κλινική της ΠΑΛΛΗΝΗΣ, το προσωπικό της οποίας κατέβαλε κάθε προσπάθεια για να μπορέσει να ανακάμψει ο πολυαγαπημένος μας σιαμέζος.

Ευχαριστώ
καλησπέρα,έχω στείλει και γω το γατάκι που έσωσα από το δρόμο σε ένα κτηνίατρο στην κυψέλη ο οποίος μου φαίνεται λίγο ύποπτος..μπορείς να μου στείλεις το όνομα του;μήπως λέγεται θεοδώρου;Επείγει να μου απαντήσεις το συντομότερο...σε ευχαριστώ πραγματικα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back