chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Προσωπικά ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ διότι επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
θα μπορουσες να νομικα να κινηθεις εναντιον του γιατρου ή δεν υπαρχουν στοιχεια για να τον καταδικασουν?
Δυστυχώς το μειονέκτημα σε αυτή την περίπτωση είναι η ηλικία του γάτου. Όμως αν το θέλει φυσικά και υπάρχει τρόπος να κινηθεί νομικά. Αρκεί μια γνωμάτευση ότι ο γάτος ήταν υγιής ΠΡΙΝ μπει στο "κτηνιατρείο" για φιλοξενία και μια γνωμάτευση της Κλινικής της Παλλήνης με τα συμπτώματα του γάτου όταν παρελήφθη....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
ΜΕ ΟΛΑ...
RedCat
Διάσημο μέλος
είπα εγω ποτε το αντίθετο???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος

(ειναι λιγο ο καφενες της γειτονιας το ιντερνετ ετσι κι αλλιως αλλα αυτο ειναι μια αλλη συζητηση και μετα θα πρεπει να με βγαλω οφφ τοπικ)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Απλώς στενοχωρήθηκα πολύ με το περιστατικό...
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδή ήταν ένα τεστ όπως κάνουμε ας πούμε με τον σεισμό;
Τί τεστ? Δεν κατάλαβα...
elvenstar
Επιφανές μέλος
Συγνώμη αλλού ήθελα να το στείλω αυτόΤί τεστ? Δεν κατάλαβα...

RedCat
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
vouvoukaki1979
Νεοφερμένο μέλος
καλησπέρα,έχω στείλει και γω το γατάκι που έσωσα από το δρόμο σε ένα κτηνίατρο στην κυψέλη ο οποίος μου φαίνεται λίγο ύποπτος..μπορείς να μου στείλεις το όνομα του;μήπως λέγεται θεοδώρου;Επείγει να μου απαντήσεις το συντομότερο...σε ευχαριστώ πραγματικα...Ένα από τα πολλά "μαγαζάκια" που έχουν ανοίξει διάφοροι αμφιβόλου κατάρτισης "κτηνίατροι", στην Κυψέλη.
Επειδή κρινόμαστε από το αποτέλεσμα των πράξεων μας θεωρώ ότι όταν αυτό είναι η πρόκληση θανάτου λόγω επαγγελματικής ανεπάρκειας, είναι επιβεβλημένο να ανακοινώνεται.
Μετά από μία "στοργική" φύλαξη 4 ημερών, στο ***** στην Κυψέλη, ο πολυαγαπημένος μας ηλικιωμένος σιαμέζος (ετών 20), επέστρεψε στο σπίτι του, έχοντας γεμίσει ψύλλους και το σημαντικότερο με μόλυνση του αναπνευστικού συστήματος, ως αποτέλεσμα ιού.
Ο "κτηνίατρος" που τον παρακολουθούσε, "διέγνωσε" πνευμονία και σε συνδυασμό με την ηλικία του προέβλεψε το θάνατο του. Μετά από πιέσεις για άσκηση του επαγγέλματος του χορήγησε θεραπεία.
Την μεθεπόμενη ημέρα (Κυριακή), η κατάσταση της υγείας του γάτου επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει σχεδόν καθόλου. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον εν λόγω "κτηνίατρο", μας έγινε γνωστό ότι ο γάτος έχει πνευμονικό οίδημα και ότι σε 1-2 ώρες θα πεθάνει. Αυτή είναι η γνωστή "τηλεφωνοκτηνιατριακή" ,μάθημα στο οποίο ο παραπάνω "αλμπάνης" είχε αριστεύσει στο Ιδρυμα από το οποίο αποφοίτησε επιτυχώς. Προφανώς το γεγονός ότι η κατάσταση του γάτου επιδεινώθηκε την Κυριακή (=αργία και ψ...βάρεμα) επέδρασε σημαντικά στην επιλογή της μεθόδου εξέτασης . Με άλλα λόγια σύμφωνα με τον "κτηνίατρο" θα έπρεπε να παρακολουθούμε τον αργό θάνατο του γάτου χωρίς να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι για να τον σώσουμε.
Ευτυχώς τη λύση μας την έδωσε η κτηνιατρική κλινική της ΠΑΛΛΗΝΗΣ.
Η διάγνωση των εκεί κτηνιάτρων ήταν τελείως διαφορετική από του "εξαίρετου " συναδέλφου τους. Μόλυνση του αναπνευστικού εξ αιτίας μικροβίου που προφανώς κόλλησε από άλλο συμπαθές κατοικίδιο στο ****** 'όπου ατυχώς επελέγη για την 4ήμερη διαμονή του και επιπλέον για πρώτη φορά στη ζωή του είχε ψύλλος.
Τελικά μετά από προσπάθεια 6 ημερών ο γάτος δεν κατάφερε να ανακάμψει και πέθανε.
Δεν έχω την άποψη ότι θα ζούσε για πάντα. Θεωρώ απόλυτα υπεύθυνους για τον θάνατο του το μαγαζί ***** στην Κυψέλη και αποτρέπω όσους πιθανό να το επιλέξουν για τόπο προσωρινής διαμονής του κατοικίδιου τους.
Επίσης θεωρώ "αλμπάνη" και ΑΣΧΕΤΟ τον παραπάνω "κτηνίατρο" τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση οπουδήποτε τα ζητήσει.
Επίσης θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην κτηνιατρική κλινική της ΠΑΛΛΗΝΗΣ, το προσωπικό της οποίας κατέβαλε κάθε προσπάθεια για να μπορέσει να ανακάμψει ο πολυαγαπημένος μας σιαμέζος.
Ευχαριστώ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool