Ολοκληρωμένη "φύλαξη" για το αγαπημένο σας κατοικίδιο

• Thread starter Thread starter EC744GR
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

EC744GR

Νεοφερμένο μέλος

Ο EC744GR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 75 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Ένα από τα πολλά "μαγαζάκια" που έχουν ανοίξει διάφοροι αμφιβόλου κατάρτισης "κτηνίατροι", στην Κυψέλη.
Επειδή κρινόμαστε από το αποτέλεσμα των πράξεων μας θεωρώ ότι όταν αυτό είναι η πρόκληση θανάτου λόγω επαγγελματικής ανεπάρκειας, είναι επιβεβλημένο να ανακοινώνεται.
Μετά από μία "στοργική" φύλαξη 4 ημερών, στο ***** στην Κυψέλη, ο πολυαγαπημένος μας ηλικιωμένος σιαμέζος (ετών 20), επέστρεψε στο σπίτι του, έχοντας γεμίσει ψύλλους και το σημαντικότερο με μόλυνση του αναπνευστικού συστήματος, ως αποτέλεσμα ιού.
Ο "κτηνίατρος" που τον παρακολουθούσε, "διέγνωσε" πνευμονία και σε συνδυασμό με την ηλικία του προέβλεψε το θάνατο του. Μετά από πιέσεις για άσκηση του επαγγέλματος του χορήγησε θεραπεία.
Την μεθεπόμενη ημέρα (Κυριακή), η κατάσταση της υγείας του γάτου επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει σχεδόν καθόλου. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον εν λόγω "κτηνίατρο", μας έγινε γνωστό ότι ο γάτος έχει πνευμονικό οίδημα και ότι σε 1-2 ώρες θα πεθάνει. Αυτή είναι η γνωστή "τηλεφωνοκτηνιατριακή" ,μάθημα στο οποίο ο παραπάνω "αλμπάνης" είχε αριστεύσει στο Ιδρυμα από το οποίο αποφοίτησε επιτυχώς. Προφανώς το γεγονός ότι η κατάσταση του γάτου επιδεινώθηκε την Κυριακή (=αργία και ψ...βάρεμα) επέδρασε σημαντικά στην επιλογή της μεθόδου εξέτασης . Με άλλα λόγια σύμφωνα με τον "κτηνίατρο" θα έπρεπε να παρακολουθούμε τον αργό θάνατο του γάτου χωρίς να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι για να τον σώσουμε.
Ευτυχώς τη λύση μας την έδωσε η κτηνιατρική κλινική της ΠΑΛΛΗΝΗΣ.
Η διάγνωση των εκεί κτηνιάτρων ήταν τελείως διαφορετική από του "εξαίρετου " συναδέλφου τους. Μόλυνση του αναπνευστικού εξ αιτίας μικροβίου που προφανώς κόλλησε από άλλο συμπαθές κατοικίδιο στο ****** 'όπου ατυχώς επελέγη για την 4ήμερη διαμονή του και επιπλέον για πρώτη φορά στη ζωή του είχε ψύλλος.
Τελικά μετά από προσπάθεια 6 ημερών ο γάτος δεν κατάφερε να ανακάμψει και πέθανε.
Δεν έχω την άποψη ότι θα ζούσε για πάντα. Θεωρώ απόλυτα υπεύθυνους για τον θάνατο του το μαγαζί ***** στην Κυψέλη και αποτρέπω όσους πιθανό να το επιλέξουν για τόπο προσωρινής διαμονής του κατοικίδιου τους.
Επίσης θεωρώ "αλμπάνη" και ΑΣΧΕΤΟ τον παραπάνω "κτηνίατρο" τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση οπουδήποτε τα ζητήσει.
Επίσης θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην κτηνιατρική κλινική της ΠΑΛΛΗΝΗΣ, το προσωπικό της οποίας κατέβαλε κάθε προσπάθεια για να μπορέσει να ανακάμψει ο πολυαγαπημένος μας σιαμέζος.

Ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι κρίμα για τον γατούλη σας...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καημένε ψιψίνο... :( Σου εύχομαι κουράγιο...

λοιπαμαι ειλικρινα για το αδοξο και ατυχο τελος του γατουλη σας.κουραγιο
τουλαχισον δωσατε μαχη και εσεις και εκεινος.!:(

θεωρω απαραδεκτο να χανετε ενα γατι απο εναν τετοιον ασχετο κτηνιατρο κριμα στο γατακι κ κριμα που υπαρχουν τετοιοι χωροι φυλαξης θα σε συμβουλευα να κανεις καταγγελια στην κτηνιατρικη υπηρεσια του δημου κ να κινηθεις νομικα εναντιον του καλα θα κανουμε ολοι μας να αρχισουμε να κανουμε κατι κ να μην μενουμε με δεμενα τα χερια κ να λεμε απλα κριμα το γατακι

Λυπάμαι πολύ για τον γατούλη σας και στην θέση σας θα του έκανα καταγγελεία στον κτηνιατρικό σύλλογο για να του αφαιρέσουν την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος!Αν έχει φυσικά!!!Δεν θα τον άφηνα έτσι με τίποτα!!

Λυπάμαι πολύ για τον γατούλη σας και στην θέση σας θα του έκανα καταγγελεία στον κτηνιατρικό σύλλογο για να του αφαιρέσουν την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος!Αν έχει φυσικά!!!Δεν θα τον άφηνα έτσι με τίποτα!!

καλη μου αντζελα εχω μιλησει με το κτην συλογο δεν ειναι αρμοδιοι εκεινοι πρεπει να παει στην κτηνιατρικη υπηρεσια του δημου το ειχαμε ψαξει παλιοτερα το θεμα για ενα αλλο τετοιο κτηνιατρο κ πρεπει να πας αναγκαστηκα εκει για να ξεκινησεις

καλη μου αντζελα εχω μιλησει με το κτην συλογο δεν ειναι αρμοδιοι εκεινοι πρεπει να παει στην κτηνιατρικη υπηρεσια του δημου το ειχαμε ψαξει παλιοτερα το θεμα για ενα αλλο τετοιο κτηνιατρο κ πρεπει να πας αναγκαστηκα εκει για να ξεκινησεις
Αυτό είναι που με ενοχλεί!Αν ήταν άνθρωπος θα ήταν αρμόδιος ο ιατρικός σύλογος.Τώρα όμως όχι!Γιατί βάζουν τα ζώα σε δεύτερη μοίρα?Πώς αφήνουν να δουλεύουν τέτοιοι άνθρωποί χωρίς να έχουν τύψεις?

τι να σου πω βρε κουκλα μου δεν ξερω εγω το μονο που ξερω ειναι αυτα που σου ειπα κ πιο πανω αμα εχεις κ φιλοζωο δικηγορο μια χαρα θα τα καταφερει πιστεψε με

Αχ βρε παιδιά άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Όλοι έτσι έχουμε χάσει γατάκια μας από άσχετους κτηνίατρους:mad:

Αχ βρε παιδιά άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Όλοι έτσι έχουμε χάσει γατάκια μας από άσχετους κτηνίατρους:mad:

Ναι βρε κούκλα αλλά δεν πρέπει να τους αφήνουμε έτσι!

Ναι βρε κούκλα αλλά δεν πρέπει να τους αφήνουμε έτσι!

Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Πως να το αποδείξεις:(

Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Πως να το αποδείξεις:(
Δεν ξέρω!Πάντως εγώ μπορεί και να τον είχα σπάσει στο ξύλο απο τα νεύρα μου!

Δεν ξέρω!Πάντως εγώ μπορεί και να τον είχα σπάσει στο ξύλο απο τα νεύρα μου!

σ αυτό δεν έχεις άδικο:blink:

Καλό θα ήταν να γνωρίζαμε την διεύθυνση του ****** .
Μένω στο κέντρο και πολύ φοβάμαι ότι έχω επισκευτεί τον εν λόγω κτην(ος)-ιατρό.Για να μην το ξανακάνω και για να μην συμβεί και σε άλλους..

Ελπίζω μόνο να μην είναι το "Kτηνιατρικό Κέντρο" που υποπτεύομαι...

EC744GR όπως σου έγραψα στο pm λυπάμαι για το γάτο σου. Και πραγματικά αυτούς τους .. "γιατρούς'' πρέπει να τους παίρνει ο δ****ος και να τους σηκώνει. Αλλά νομίζω ότι πολλά άτομα από εδώ μένουν στο κέντρο της Αθήνας (όπως εγώ), θα έλεγα, εάν ήθελες βέβαια να μοιραστείς μαζί μας το όνομα του. Δεν τίθεται βέβαια ζήτημα διαπόμπευσης του τύπου απλά να ξέρουμε τι μας γίνεται και αν είναι δυνατό να προστατευθούν μελλοντικά του "θύματα"

ps sorry για το μακρύ Post

Παιδιά, λυπάμαι πολύ, αλλά δεν γίνεται να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του κτηνιατρείου εδώ. Αν είδατε, έχουν ήδη αφαιρεθεί κάποια στοιχεία από το αρχικό ποστ, οπότε δεν τίθεται θέμα να ξαναμπούν. Τους λόγους νομίζω ότι τους καταλαβαίνουμε όλοι.
Ευχαριστώ

θα μπορουσες να νομικα να κινηθεις εναντιον του γιατρου ή δεν υπαρχουν στοιχεια για να τον καταδικασουν?

θεωρω απαραδεκτο να χανετε ενα γατι απο εναν τετοιον ασχετο κτηνιατρο κριμα στο γατακι κ κριμα που υπαρχουν τετοιοι χωροι φυλαξης θα σε συμβουλευα να κανεις καταγγελια στην κτηνιατρικη υπηρεσια του δημου κ να κινηθεις νομικα εναντιον του καλα θα κανουμε ολοι μας να αρχισουμε να κανουμε κατι κ να μην μενουμε με δεμενα τα χερια κ να λεμε απλα κριμα το γατακι
Θα συμφωνήσω και εγώ γιατί όσο συνεχίζει και υπάρχει αυτό το μαγαζάκι του τρόμου μπορεί να πεθάνουν κ άλλα γατάκια εκεί μεσα. Μπορει τον γατούλη σου να μην τον ξαναφέρεις πίσω κ λυπάμαι πολύ γι αυτό πραγματικά, αλλά θα σώσεις πολλές ψυχούλες από αυτόν τον ¨κτηνίατρο¨ αλμπάνη όπως πολύ σωστά τον χαρακτήρισες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back