Ολοκληρωμένη "φύλαξη" για το αγαπημένο σας κατοικίδιο

καλησπέρα,έχω στείλει και γω το γατάκι που έσωσα από το δρόμο σε ένα κτηνίατρο στην κυψέλη ο οποίος μου φαίνεται λίγο ύποπτος..μπορείς να μου στείλεις το όνομα του;μήπως λέγεται θεοδώρου;Επείγει να μου απαντήσεις το συντομότερο...σε ευχαριστώ πραγματικα...
Το ποστ είναι παλιό κι αν διαβάσεις τα μηνύματα, ο συντάκτης του δεν ξαναμπήκε στο φόρουμ, φρόντισε να πάρεις από αλλού πληροφορίες!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εαν βλεπετε υποπτο το μερος η τον κτηνιατρο μην αφησετε ποτε το ζωο σας εκει παντα να πηγαινετε πρωτα μια αναγνωριστικη επισκεψη. Υπαρχουν πολλα ξενοδοχεια ζωων στην αθηνα δεν ειναι δυσκολο να βρειτε ενα καλυτερο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

όλα χάλια είναι:lol:

καλό είναι να μην αφήνουμε ποτέ τα γατάκια μας:/:

για να είναι κάποιος καλός, νομίζω ότι πρέπει πρώτα να ζητάει το βιβλιάριο του ζώου, μετά να το εξαιτάζει (+ εξετάσεις αίματος) και μετά να το δέχεται ή όχι και αυτό να το κάνει με όλα τα ζώα που μπαίνουν μέσα, έτσι θα είναι και ο ίδιος καλυμένος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back