Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
26-10-08
20:34
Το ποστ είναι παλιό κι αν διαβάσεις τα μηνύματα, ο συντάκτης του δεν ξαναμπήκε στο φόρουμ, φρόντισε να πάρεις από αλλού πληροφορίες!!καλησπέρα,έχω στείλει και γω το γατάκι που έσωσα από το δρόμο σε ένα κτηνίατρο στην κυψέλη ο οποίος μου φαίνεται λίγο ύποπτος..μπορείς να μου στείλεις το όνομα του;μήπως λέγεται θεοδώρου;Επείγει να μου απαντήσεις το συντομότερο...σε ευχαριστώ πραγματικα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
26-10-08
23:56
Εαν βλεπετε υποπτο το μερος η τον κτηνιατρο μην αφησετε ποτε το ζωο σας εκει παντα να πηγαινετε πρωτα μια αναγνωριστικη επισκεψη. Υπαρχουν πολλα ξενοδοχεια ζωων στην αθηνα δεν ειναι δυσκολο να βρειτε ενα καλυτερο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα.
01-11-08
11:16
όλα χάλια είναι
καλό είναι να μην αφήνουμε ποτέ τα γατάκια μας
για να είναι κάποιος καλός, νομίζω ότι πρέπει πρώτα να ζητάει το βιβλιάριο του ζώου, μετά να το εξαιτάζει (+ εξετάσεις αίματος) και μετά να το δέχεται ή όχι και αυτό να το κάνει με όλα τα ζώα που μπαίνουν μέσα, έτσι θα είναι και ο ίδιος καλυμένος

καλό είναι να μην αφήνουμε ποτέ τα γατάκια μας

για να είναι κάποιος καλός, νομίζω ότι πρέπει πρώτα να ζητάει το βιβλιάριο του ζώου, μετά να το εξαιτάζει (+ εξετάσεις αίματος) και μετά να το δέχεται ή όχι και αυτό να το κάνει με όλα τα ζώα που μπαίνουν μέσα, έτσι θα είναι και ο ίδιος καλυμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum