Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
),αλλα τα υπολοιπα μου φανηκαν,τουλαχιστον τα περισσοτερα σε σχετικα καλη κατασταση.ηταν βεβαια καταγρατζουνισμενα και πειναγαν αφανταστα,αλλα δεν ηταν σκελετωμενα οπως καποια αλλα αδεσποτα.κατι που μου εκανε βεβαια τρομερη εντυπωση ηταν καποια προκαταρκτικα ζευγαρωματος που ειδα.δυστυχως η αναλογια θηλυκων-αρσενικων ειναι πολυ μικρη,υπαρχουν περιπου 12 αρσενικα και 2-3 θηλυκες
ετσι οση ωρα ημουν εκει(καθισα πολλη και μαλλον αυριο με το κρυο που εκανε θα ειμαι αρρωστη
)ειδα ενα κυριαρχο-μεγαλοσωμο αρσενικο να κυνηγαει μια ταλαιπωρη θηλυκια για να ζευγαρωσουν.η θηλυκια προφανως δεν ηθελε,κι οποτε την πλησιαζε απο πισω,εβαζε την ουρα στα σκελια,επεφτε οσο πιο χαμηλα μπορουσε,εκανε σκιστα τα ματια της,μαζευε τ'αυτια πισω απο το κεφαλι και τον γρατζουναγε η απλα του εκανε χχχ.μεχρι εδω φυσιολογικα θα μου πειτε.αυτο που ειδα και εμεινα με το στομα ανοιχτο ηταν οτι συντομα και αφου εφαγαν ηρθαν σε βοηθεια και αλλοι 5-6 αρσενικοι,κανοντας εναν κυκλο γυρω απο τη θηλυκια και κλεινοντας της τις διοδους καθε φορα που προσπαθουσε να φυγει τρεχοντας απο τον μεγαλοσωμο γατο.προσπαθησα να παρεμβω να τους διωξω,αλλα μαζι με τους αρσενικους εφευγε κι η θηλυκια που ηταν κατατρομαγμενη(και η οποια επισης δεν προλαβε να φαει ουτε μπουκια με 8 αρσενικους να την κυνηγανε συνεχεια,δεν την αφηναν ησυχη ουτε για ενα λεπτο...)ισως γι'αυτο να μην ζουν πολυ οι θηλυκες,μια οι γεννες,μια ολο αυτο το κυνηγι εξασθενουν πολυ πιο ευκολα
αναμεσα στα υπολοιπα γατακι ειδα και το Τσικακι,δεν ξερω αν το θυμαστε(https://www.mypetz.gr/threads/Ο-αδέσποτος-γατούλης-μου.219851/ οτι θα το επαιρνε ο φιλος μου στο σπιτι που χτιζει,αλλα δυστυχως το απορριψαμε τελικα μιας κι ειναι ακομα στα αρχικα σταδια η οικοδομη και μια χελωνα προσφατα σκοτωθηκε οταν επεσε στο χωρο που σκαβουν για την πισινα.οποτε δε θα ηθελα με τιποτα να παθει κατι το Τσικακι.ισως αργοτερα οταν θα ειναι πιο "σπιτι".παντως με γνωρισε αμεσως και πλησιασε πιο πολυ απ'ολα για να φαει.ειχα παει ξηρα τροφη για τις υπολοιπες γατες και γι'αυτο κονσερβες και λιχουδιες.ηταν ομως πολυ γενναιοδωρο και δεχτηκε να μοιραστει τη κονσερβα του με τα αδερφακια του(απο 5 εμειναν 3),μαλιστα στο τελος εφυγε και τα αφησε να φανε αυτα την κονσερβα
λιχουδιες εφαγε μονο καποιες που ειχα παρει για την Τσικι και δεν της αρεσαν(μαλλον ηταν κακης ποιοτητας)αντιθετως τις ακριβες που λατρευει η τσικι,το Τσικακι μολις τις δοκιμασε τις εφτυσε
να και μια σημερινη φωτο του
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
ζευγαρωσε με 2 αρσενικους διαδοχικα(με το ζορι βεβαια)και δεν μπορεσα να βοηθησω γιατι μολις πλησιαζα εφευγε κι αυτη και μαζι της κι οι γατοι.φαινοταν τρομερα ταλαιπωρημενη πανως.την κυνηγαγαν συνεχεια,δεν ετρωγε κι ηταν καταστρεσαρισμενη:cry: ειδα επισης ενα γατο που εκανε εμετο ο,τι ετρωγε κι εναν αλλο που ηταν σα να εχει συναχι και ετρεχαν μυξες απο τη μυτη του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!και δεν ειναι μονο το ζευγαρωμα,ειναι το ολο κυνηγητο που προηγειται!πραγματικα τη λυπηθηκα την κακομοιρα...αυτο που μου εκανε ομως εντυπωση ηταν οτι τις αλλες θηλυκες ουτε που τις ενοχλουσαν
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
κουκλα!!!αχ τη καημενη μακαρι να βρεις ενα τροπο να τη τσακωσεις να τη φροντισεις να φαει καλα το κοριτσι.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσο για το βίαιο ζευγάρωμα, παιδιά στη φύση έτσι είναι τα πράγματα. Όσο κι αν εμάς μας φαίνεται περίεργο ή δεν ξέρω τι...

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιασμιν,να σου πω την αληθεια ντρεπομαι να ρωτησω κτηνιατρο να'ρθει 2 ωρες δρομο να δει αδεσποτα γατακια,φοβαμαι μη με ξαποστειλει
επισης υπαρχει το πως θα τα πιασει για να τα δει(δεν καθονται ευκολα)και πως θα βρω κτηνιατρο καλο,που να δεχτει και να μη μου ζητησει κανενα υπερογκο χρηματικο ποσο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool