Ομαδικοί "γατοβιασμοί"

Mariel

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
σημερα ηρθα στο εξοχικο μας στην Ευβοια και το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να παω να ταισω τα γατακια.ελειπαν μερικα(:( ),αλλα τα υπολοιπα μου φανηκαν,τουλαχιστον τα περισσοτερα σε σχετικα καλη κατασταση.ηταν βεβαια καταγρατζουνισμενα και πειναγαν αφανταστα,αλλα δεν ηταν σκελετωμενα οπως καποια αλλα αδεσποτα.κατι που μου εκανε βεβαια τρομερη εντυπωση ηταν καποια προκαταρκτικα ζευγαρωματος που ειδα.δυστυχως η αναλογια θηλυκων-αρσενικων ειναι πολυ μικρη,υπαρχουν περιπου 12 αρσενικα και 2-3 θηλυκες:/: ετσι οση ωρα ημουν εκει(καθισα πολλη και μαλλον αυριο με το κρυο που εκανε θα ειμαι αρρωστη:redface: )ειδα ενα κυριαρχο-μεγαλοσωμο αρσενικο να κυνηγαει μια ταλαιπωρη θηλυκια για να ζευγαρωσουν.η θηλυκια προφανως δεν ηθελε,κι οποτε την πλησιαζε απο πισω,εβαζε την ουρα στα σκελια,επεφτε οσο πιο χαμηλα μπορουσε,εκανε σκιστα τα ματια της,μαζευε τ'αυτια πισω απο το κεφαλι και τον γρατζουναγε η απλα του εκανε χχχ.μεχρι εδω φυσιολογικα θα μου πειτε.αυτο που ειδα και εμεινα με το στομα ανοιχτο ηταν οτι συντομα και αφου εφαγαν ηρθαν σε βοηθεια και αλλοι 5-6 αρσενικοι,κανοντας εναν κυκλο γυρω απο τη θηλυκια και κλεινοντας της τις διοδους καθε φορα που προσπαθουσε να φυγει τρεχοντας απο τον μεγαλοσωμο γατο.προσπαθησα να παρεμβω να τους διωξω,αλλα μαζι με τους αρσενικους εφευγε κι η θηλυκια που ηταν κατατρομαγμενη(και η οποια επισης δεν προλαβε να φαει ουτε μπουκια με 8 αρσενικους να την κυνηγανε συνεχεια,δεν την αφηναν ησυχη ουτε για ενα λεπτο...)ισως γι'αυτο να μην ζουν πολυ οι θηλυκες,μια οι γεννες,μια ολο αυτο το κυνηγι εξασθενουν πολυ πιο ευκολα:/:

αναμεσα στα υπολοιπα γατακι ειδα και το Τσικακι,δεν ξερω αν το θυμαστε(https://www.mypetz.gr/threads/Ο-αδέσποτος-γατούλης-μου.219851/ οτι θα το επαιρνε ο φιλος μου στο σπιτι που χτιζει,αλλα δυστυχως το απορριψαμε τελικα μιας κι ειναι ακομα στα αρχικα σταδια η οικοδομη και μια χελωνα προσφατα σκοτωθηκε οταν επεσε στο χωρο που σκαβουν για την πισινα.οποτε δε θα ηθελα με τιποτα να παθει κατι το Τσικακι.ισως αργοτερα οταν θα ειναι πιο "σπιτι".παντως με γνωρισε αμεσως και πλησιασε πιο πολυ απ'ολα για να φαει.ειχα παει ξηρα τροφη για τις υπολοιπες γατες και γι'αυτο κονσερβες και λιχουδιες.ηταν ομως πολυ γενναιοδωρο και δεχτηκε να μοιραστει τη κονσερβα του με τα αδερφακια του(απο 5 εμειναν 3),μαλιστα στο τελος εφυγε και τα αφησε να φανε αυτα την κονσερβα:happy: λιχουδιες εφαγε μονο καποιες που ειχα παρει για την Τσικι και δεν της αρεσαν(μαλλον ηταν κακης ποιοτητας)αντιθετως τις ακριβες που λατρευει η τσικι,το Τσικακι μολις τις δοκιμασε τις εφτυσε:lol:

να και μια σημερινη φωτο του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• tsikaki.JPG
    tsikaki.JPG
    44,6 KB · Εμφανίσεις: 60
παιδια,ξαναπηγα σημερα κι η γατουλα δε μου φανηκε πολυ καλα:/: ζευγαρωσε με 2 αρσενικους διαδοχικα(με το ζορι βεβαια)και δεν μπορεσα να βοηθησω γιατι μολις πλησιαζα εφευγε κι αυτη και μαζι της κι οι γατοι.φαινοταν τρομερα ταλαιπωρημενη πανως.την κυνηγαγαν συνεχεια,δεν ετρωγε κι ηταν καταστρεσαρισμενη:cry:

ειδα επισης ενα γατο που εκανε εμετο ο,τι ετρωγε κι εναν αλλο που ηταν σα να εχει συναχι και ετρεχαν μυξες απο τη μυτη του:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το καλυτερο θα ηταν να βρεις εναν γιατρο απο τους στραυ που εχουν εμπειρια στα αδεσποτα, να του δωσεις ενα ποσο για την μετακινηση κλπ κα να πατε να δειτε τι μπορειτε να φροντισετε επιτοπου.. οσο για τουσ βιασμους δεν ξερω προσφατα διαβασα ενα μαλακισμενο αρθρο για το ποσο ωφελιμοι λεει υπηρξαν για την ανθρωποτητα.. για τα ζωα μηπως φαινεται σε μας βιαιο ενω γι αυτα ειναι φυσικο?? δεν ξερω

λες να δεχτει κανενας γιατρος να ερθει εδω?δεν ξερω αν ειναι κατι φυσικο γι'αυτα,γι'αυτο το ανεφερα κι εγω μηπως ηξερε κανενας εδω.παντως η θηλυκια μου φανηκε πολυ ταλαιπωρημενη:/:

καλε μετα απο τοσο σεχ φυσικα να ειναι ταλαιπωρημενη για κανε ενα συνηρμο εαν εμεις το καναμε ετσι πτωματα δεν θα ειμασταν

και φαντασου οτι 2-3 θηλυκες ζευγαρωνουν με 13 αρσενικους:blink: !!!και δεν ειναι μονο το ζευγαρωμα,ειναι το ολο κυνηγητο που προηγειται!πραγματικα τη λυπηθηκα την κακομοιρα...αυτο που μου εκανε ομως εντυπωση ηταν οτι τις αλλες θηλυκες ουτε που τις ενοχλουσαν:hmm:

Ειναι η ομορφοτερη για αυτο:P κουκλα!!!αχ τη καημενη μακαρι να βρεις ενα τροπο να τη τσακωσεις να τη φροντισεις να φαει καλα το κοριτσι.:)

Φυσικα και θα δεχτει αν το οργανωσετε καλα ενας γιατρος αρκει να βρεις εναν φιλοζωο

Mariel, το "Τσικάκι" έχει γίενι ολόκληρος άντρας. Κούκλος!!!
Όσο για το βίαιο ζευγάρωμα, παιδιά στη φύση έτσι είναι τα πράγματα. Όσο κι αν εμάς μας φαίνεται περίεργο ή δεν ξέρω τι...

Την αραπινα μας, την μονη θηλυκια που ειναι ΠΑΝΤΑ στον κηπο, την κυνηγανε οχτω αρσενικοι!:blink: :blink: :blink:

Η Κλειω η γατα που ειχα την εποχη ζευγαρωματος, καθοταν πανω σε μια μηχανη και γυρω της ηταν παρακαλω 10 γατοι κι αυτη κουνουσε την ουρα...ειχε παρει ΟΛΟΥΣ τους γατους της γειτονιας, και οταν μετακομισαμε συνεχισε την παραδοση..και δεν εκανε διακρισεις..κουτσους, στραβους, τα παντα.. :lol: :lol: :lol:

το Τσικακι οντως εχει μεγαλωσει πολυ.ειναι πολυ συγκινητικο το πως μας αναγνωριζει μολις μας βλεπει.ολες οι αλλες γατες απλα τρωνε,ενω εκεινο καθεται και μας κοιταει με ενα τοσο εντονο και διαπεραστικο βλεμμα:cry:

Γιασμιν,να σου πω την αληθεια ντρεπομαι να ρωτησω κτηνιατρο να'ρθει 2 ωρες δρομο να δει αδεσποτα γατακια,φοβαμαι μη με ξαποστειλει:/: επισης υπαρχει το πως θα τα πιασει για να τα δει(δεν καθονται ευκολα)και πως θα βρω κτηνιατρο καλο,που να δεχτει και να μη μου ζητησει κανενα υπερογκο χρηματικο ποσο:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back