Ονομασία γάτας...

τελικά πήγα στο γείτονα και μου είπε ότι το γατάκι το έδωσε σε μιά ξαδερφούλα του..

:blink: Στο΄χε τάξει εσένα και το έδωσε σε κάποιον άλλον?:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

την έχει πατήσει, που έδωσε κοντά και του το φέραν πίσω..
(μου είπε, του είπε η μικρή και δεν μπορούσε να πέι όχι..)

ενώ αυτό πάει προς Αθήνα μεριά,
οπότε σου λέει φεύγει και δεν το βλέπω..

τα αγαπάει, αλλά δεν στοιρώνει ποτέ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελικά μου είπε θα μου δώσει ένα άλλο..

άσπρο με καφέ και μαύρο..

αυτός είναι ο γατούλης που θέλω να μου δώσει..
kafes
δεν ξέρω φύλο, ακούω ονόματα..

Αν είναι τρίχρωμο το πιθανότερο είναι να είναι θηλυκο...

και αυτό δεν το ήξερα.. :)

Να σου πω κάτι,χωρίς παρεξήγηση;Γιατί δεν μιλάς στον φίλο σου για τη στείρωση;Απο οτι καταλαβαίνω έχει πολλά μικρά,όχι ότι δεν τα αγαπάει,ή ότι δεν τα νοιάζεται.Απλά αν ρίξεις μια ματιά στις αγγελίες,υπάρχουν τόσα μικρούλια που κινδυνευουν στο δρόμο,αν όλοι οι άνθρωποι που παίρνουν τα γατάκια του έπαιρναν απο ένα αδεσποτάκι,θα ήταν μεγάλη βοήθεια για αυτά.Χωρίς παρεξήγηση,απλά επειδή καταλαβαίνω ότι έχει γατάκια κάθε λιγο και λιγάκι.;)
Τώρα,για τη μικρή σου.Η τριχρωμία μεταφέρεται σε ένα γονίδιο που διαθέτουν μόνο τα θηλυκά γατάκια.Οποτε 99% θα είναι κοριτσάκι το τρίχρωμο,αν σου το δώσει.Βρες έναν καλό κτηνίατρο που να σε βολευει στην περιοχή σου,και συζήτησε μαζί του σχετικά με τον εμβολιασμό και την αποπαρασίτωσή του.Μπορεις επισης να αγοράσεις τροφούλα με την ησυχία σου,δες και τις κριτικές των μελών,που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ των εμπορικών του σούπερ μάρκετ και των κτηνιατρικών,μια και σε απασχολεί το θέμα της διατροφής του.Μπορεις επισης να του ετοιμάσεις μια γωνίτσα στο σπιτι με τα πράγματά του,και να προμηθευτεις άμμο και λεκάνη για να είσαι έτοιμος όταν έρθει το ψιψίνι.Ρίξε και μια ματιά στα άρθρα για να ξέρεις τι πρέπει να περιμένεις από άποψη συμπεριφοράς,και πως να αντιδράσεις.Ποτε θα το πάρεις;Ειναι πολλά που μπορεις να κάνεις για να είσαι σίγουρος ότι θα περάσει καλά και θα σε συμπαθήσει,όπως ανησυχούσες σε άλλο θρεντ.

ευχαριστώ για τις συβουλές..
(τώρα κατάλαβα ότι δεν γνωρίζω πολλά και όπως αντιμετώπιζα περίεργα άτομα που δεν γνωρίζουν πολλά από υπολογιστές, αντιλαμβάνομαι την μη επαρκή γνώση τους..)

για τα γατάκια του χουν πει πολλοί για στείρωση,
αλλά για την ώρα καταφέρνει και τα δίνει..

Νομίζω το θέμα εστιάζεται, ότι πολλοί θέλουν πάρουν και πέρνουν, ΑΛΛΑ μετά δεν τα θέλουν και είτε τα γυρίζουν με απίστευτες δικαιολογείες, είτε στην καλύτερη τα παίρνει κάποιος άλλος ή :mad: ..

εκεί νομίζω υπάρχει το θέμα..

Ωραία είναι θυληκό!.. δεν είχα κάποια προτίμηση..

Για τον κτηνίατρο από ότι είδα χτες στα κόπρανα του, υπήρχε ένα άσπρο σκουληκάκι..
Οπότε θέλει το χάπι ή κάτι άλλο..

"τι πρέπει να περιμένεις από άποψη συμπεριφοράς,και πως να αντιδράσεις."
ποιά άρθρα ποιό συγκεκριμένα;;

Δευτέρα πάω Ζυγός ή Αμυγδαλεώνα, να πάρω μια kitten τροφή..
και μες την βδομάδα που θα κατέβω Καβάλα (δεν την ξέρω και καλά..)
θα πάω σε pet να πάρω μιά αξιόλογη τροφή..

επιστρέφω στον γείτονα..
θέλει εκεί που δίνει το γατάκι να είναι καλά και να μην του το γυρίσουν..
την έχει δει κάτι σαν "προστάτης" στις γάτες και "εξεταστής" ανθρώπων..
παντώς εδώ που ΟΛΑ μαθαίνονται..
ΔΕΝ έχει ακουστεί το παραμικρό γι' αυτόν..

Τότε εσύ ξέρεις καλύτερα...Πάντως εγώ δε θα του έπαιρνα γατάκι,γιατί αφού τα παίρνουν διαιωνίζουν την κατάσταση.Ίσως αν δεν έβρισκε που να τα δώσει,να το ξανασκεφτόταν.
Εδώ μπορείς να δεις τα άρθρα,έχει ταξινόμηση ανά κατηγορία,σχετικά με τη συμπεριφορά,τη διατροφή και την υγεία τους.Έχει κάποια πολύ χρήσιμα για τα μικρά γατάκια,και για την ανάπτυξη και εκπαίδευσή τους.Επίσης,μπορείς να δεις κριτικές τροφών εδώ,θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις μια τροφή που να ταιριάζει στις ανάγκες της γατούλας σου και να είναι και ικανοποιητικής ποιότητας.Για ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε!:)

Οι απαντήσεις που αφορούσαν τη διατροφή μεταφέρθηκαν στο θέμα Διατροφή μικρών γατιών.:)

πόσο μηνών το κάνετε;
ariadni.jpg

Ψυχή μου, τι όμορφη φατσούλα!!:)
2 με 3 μηνών μου φαίνεται... Αλλά πιο σίγουρα θα σου πει ο κτηνίατρος, που θα την δει κι από κοντά. Βρήκες τελικά όνομα;

ναι, είναι πολύ όμορφο..
όνομα λέω για Αριάδνη..
γάλα από την μαμά σταμάτησε..
είναι πολύ γλυκιά, αλλά επιφυλακτική με του ανθρώπους..
το καλό ότι δεν κάνει ζημιές..
πάει και στην αμμολεκάνη για όλα..
για δείτε μερικές ακόμα εδώ, πόσο την κάνετε;;
ariadni2.jpg
,
ariadni3.jpg
,
ariadni4.jpg

Θα συμφωνήσω με την aretha, 2 μηνών ή το πολύ 3, εφόσον είναι κοριτσάκι. Να σου ζήσει, είναι μια κούκλα!!!

3 στα 4 νομίζω,
4 μου είπε ο άνθρωπος..

τι να κάνω για να με εμπιστευτεί;;;;;
μάλλον τι να μην κάνω;;

μάλλον τι να μην κάνω;;
Να μην την πιέσεις. Άστη να εξοικειωθεί με σένα και με το νέο της περιβάλλον με τους δικούς της ρυθμούς.
Είναι πιθανό μόλις τη φέρεις στο σπίτι να κρυφτεί κάπου και να "εξαφανιστεί". Δείξε της πού είναι το φαγητό, το νερό και η άμμος της και άφησέ τη. Κάνε ό,τι θα έκανες συνήθως, χωρίς να της πολυμιλάς και να την κοιτάζεις. Όταν νιώσει ασφαλής, θα βγει σιγά σιγά και θ'αρχίσει να περιεργάζεται το χώρο. Κούνησέ της ένα παιχνιδάκι δεμένο σε μακρύ σπάγγο για να παίξετε και, αν δεις ότι το δέχεται, χάιδεψέ τη λίγο όταν θα της βάζεις το φαγητό της.

Πολυ ομορφη η κουκλιτσα σου :DΚαι πολυ ομορφο ονομα της διαλεξες:DΔεν ειναι τοσο δυσκολη η εξοικιωση μαζι της,μην αγχωνεσαι.:)
Θελει ηρεμο περιβαλλον και λιγο υπομονη και θα δεις ποσο απλο ειναι.:)

η μουσική την ενοχλεί;; ακούω Led Zeppelin; στάθμη κανονική περίπου 80 db,..

ο Prince λατρεύει τους metallica, τους black sabbath και γενικά όλη τη ροκ σκηνή (με ιδιαίτερη προτήμιση στα παλιά ροκ κομμάτια)... :Ρ

εντάξει, να μην ανησυχώ..

@Aretha ήσουν πολύ κατανοητή..

από ότι κατάλαβα..

να νιώσει ασφάλεια και σπίτι..
να μην τον ενοχλώ, όταν δεν θέλει..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back