roulsydney
Διάσημο μέλος
Παλι ξεσαλωσατε....
Δε μπορει να λειψει κανεις για ενα βραδυ...μπ$#ρδελο του το κανετε το θεμα!![]()
Γιατί είχες καμμιά αμφιβολία ..περί τούτου?

Δεν φτάνει που πιάνουμε δουλειά πρωι πρωί...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
και που ξερεις οτι θα εχει χαμηλες τιμες? εγω προβλεπω να μας γδερνει![]()
....αφού θα δίνει εκπτωτικά κουπόνια στους γατογονείς..![]()
γατογουπονια δηλαδη
σπεσιαλιτε του μαγαζιου θα ειναι αλμυρη κρεπα με θαλασσινα![]()
....και γατοκονσερβούλες..με τόνο,σαρδέλλες κλπ..![]()
Κοιταξτε....Οι τιμες θα ειναι πολυ προσιτες για ολους...εκτος απο τις γατομανες!!!!

Αλλα οχι ολες τις γατομανες....θα περιοριστω στην Πασχαλομανα και τη Σπιντομανα απο των οποιων τους καφεδες και τις κρεπες θα πρεπει να βγαζω κερδος τις κροκετες των παιδιων μου. Οι υπολοιπες γατομανες θα παιρνουν στις δυο κρεπες δωρο μια royal canin, και ΜΟΝΟ ΜΙΑ θα πινει και θα τρωει οτι θελει ΔΩΡΕΑΝ!!!! Μαντεψτε ποια θα ειναι.....

Λοιπόν, εγώ θα σου πω το όνομα που θα ήθελα να δώσω στο μαγαζί που θα ήθελα να ανοίξω εγώ (κάτι που δε θα γίνει ποτέ) Ονειρεύομαι ένα μπιστρό στο κέντρο της Αθήνας, ήσυχο και διακριτικό που θα ονομάζεται "Le chat botte" που στα γαλλικά σημαίνει ο Παπουτσωμένος Γάτος. Αν σου αρέσει, δικό σου
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το ελληνικό.
ΠΟλυ ενδιαφερον Μελινα.... Ευχαριστω πολυ.....Θα το σκεφτω πολυ σοβαρα.

.....στης Αλικης! Πως σου φαινεται? μαζι με τ αποσιωπητικα. Πιασαρικο. Φαντασου θα λεει ο ενας :που θα παμε? κι ο αλλος θα απανταει: .....στης Αλικης!![]()
Θα ειναι στο ονομα του αντρα μου...Προβλεπω να εχουμε καβγαδες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλε γιατι?????Παλι ξεσαλωσατε....
Δε μπορει να λειψει κανεις για ενα βραδυ...μπ$#ρδελο του το κανετε το θεμα!![]()
εγω παντως σοβαρα
απαντησα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοιταξτε....Οι τιμες θα ειναι πολυ προσιτες για ολους...εκτος απο τις γατομανες!!!!
Αλλα οχι ολες τις γατομανες....θα περιοριστω στην Πασχαλομανα και τη Σπιντομανα απο των οποιων τους καφεδες και τις κρεπες θα πρεπει να βγαζω κερδος τις κροκετες των παιδιων μου. Οι υπολοιπες γατομανες θα παιρνουν στις δυο κρεπες δωρο μια royal canin, και ΜΟΝΟ ΜΙΑ θα πινει και θα τρωει οτι θελει ΔΩΡΕΑΝ!!!! Μαντεψτε ποια θα ειναι.....
ΠΟλυ ενδιαφερον Μελινα.... Ευχαριστω πολυ.....Θα το σκεφτω πολυ σοβαρα.
Θα ειναι στο ονομα του αντρα μου...Προβλεπω να εχουμε καβγαδες...![]()

roulsydney
Διάσημο μέλος
Θερμές ευχαριστίες απο την ΣπιντομάναΚαλά κάνε κρέπες με θαλασσινά και θα μουκάρω στην κουζίνα να σου ρίξω γατοκονσέρβα με σαρδέλλα και τόνο...ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ
![]()
roulsydney
Διάσημο μέλος
Ουδεμια! Απλα ηθελα να ανοιξω ακομα ενα θεμα να βγουμε κι εκει τελειεως off!![]()
Στην διάθεσή σας...

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπουαχαχαχαχαχαχα!

Δεν μου ειπατε ομως, το βρηκατε ποια θα πινει και θα τωρει τζαπα????

roulsydney
Διάσημο μέλος
Θα προσλαβω το Σειριο για πορτιερη....και θα τον πληρωνω με θαλασσινα...οποια θελει ας μπουκαρει.....
Μπουαχαχαχαχαχαχα!
Δεν μου ειπατε ομως, το βρηκατε ποια θα πινει και θα τωρει τζαπα????![]()
Αν το βρούμε ...τι κερδίζουμε?..Εγώ πάντως ποντάρω στην Μπιμπικομάνα...που θα έχει μείνει άφραγκη λόγω χρήσης της κάρτας της απο τον Μπίπ...
Melini
Διάσημο μέλος
Δεν μου ειπατε ομως, το βρηκατε ποια θα πινει και θα τωρει τζαπα????![]()
Κανονικά, θα πρέπει να μου κάνεις έκπτωση, γιατί όταν θα κατεβαίνω στην Επίδαυρο, θα έρχομαι βόλτα για καμιά κρεπούλα
κι αυτό θα γίνεται αρκετά συχνά
Θα έρχεσαι κι εσύ στην Επίδαυρο να χουφτώσεις Γκάνταλφ..., οπότε διακαιούμαι discount
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν το βρούμε ...τι κερδίζουμε?..Εγώ πάντως ποντάρω στην Μπιμπικομάνα...που θα έχει μείνει άφραγκη λόγω χρήσης της κάρτας της απο τον Μπίπ...
Οχι...δεν ειναι.....αλλη μια ευκαιρια?
Αν το βρειτε κερδιζετε μια μερα δωρεαν φαγωποσιας...
Κανονικά, θα πρέπει να μου κάνεις έκπτωση, γιατί όταν θα κατεβαίνω στην Επίδαυρο, θα έρχομαι βόλτα για καμιά κρεπούλακι αυτό θα γίνεται αρκετά συχνά
Θα έρχεσαι κι εσύ στην Επίδαυρο να χουφτώσεις Γκάνταλφ..., οπότε διακαιούμαι discount
![]()
Ειπαμε θα εχετε ολες discount εκτος απο Πασχαλομανα και Σπιντομανα....

roulsydney
Διάσημο μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Και ναι, η ΜΟΝΗ που θα τρωει και θα πινει οσο θελει, ειναι Η ΜΙΑ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ, Η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΡΕΑ!!!!!!
roulsydney
Διάσημο μέλος
..ΤΟ ΜΑΚΑΚΊΣΑΜΕ ..ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ..

ιβανα
Επιφανές μέλος

roulsydney
Διάσημο μέλος

Η άλλη λύση είναι να ονομάσεις την κρεπερί "OFF TOPIC"

elvenstar
Επιφανές μέλος
[FONT="]crepe suzette
la maison des crepe
Δεν είμαι κ σίγουρη για την ορθογραφία γιατί τα γαλλικά μου δεν είναι καθόλου καλά
[/FONT]
ιβανα
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

μονο εμεις θα ξερουμε γιατι το εβγαλες ετσι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

) Ονειρεύομαι ένα μπιστρό στο κέντρο της Αθήνας, ήσυχο και διακριτικό που θα ονομάζεται "Le chat botte" που στα γαλλικά σημαίνει ο Παπουτσωμένος Γάτος. Αν σου αρέσει, δικό σου