Οίστρος και μετά τη στείρωση;
Εχω μια θηλυκια γατουλα,3 ετων, τη Λευκη. Οταν την υιοθετησαμε ητανε 2 μηνων. Οταν τις καναμε τις πρωτες εξετασεις αιματος φανηκε πως ειναι φορεας αids. Αποφασισαμε να τη στειρωσουμε μετα τον πρωτο της οιστρο. Ητανε 11 μηνων. Ολα πηγανε καλα. Απο πλευρας υγειας δοξα το θεο, εως σημερα η Λευκη ειναι μια χαρα.
Κατι αφυσικο συνεβει ομως. Αν και στειρωμενη,η λευκη συνεχιζει εως και σημερα να εχει κανονικα οιστρους!!! Ανα τακτα χρονικα διαστηματα 2 μηνων μαλιστα.Η γιατρος που εκανε την επεμβαση, αφου στην αρχη δεν μας πιστευε, το απεδωσε σε εκτοπο ιστο ,περιπτωση που εμφανιζεται μια στο εκατομμυριο... Εγω πιστευω πως κατι δεν εχει γινει σωστα στην επεμβαση. Σε υπερηχο που της εχω κανει, εμφανιστηκε στην περιοχη της ωοθηκης μια μικρη κυστη 0,6*0,7 mm. Μου ειπανε πως πιθανως να ειναι ωοθηκη, αλλα μου απετρεψαν να την ξαναεγχειρησουμε γιατι ουτως η αλλως θα ητανε δυσκολο να αφαιρεθει κατι τοσο μικρο. Εχετε υποψιν σας καμια παρομοια περιπτωση και τι μου προτεινετε να κανω για να μην ταλαιπωρειται απο οιστρους η Λευκουλα;
Ευχαριστω για ολα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.