Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Πώς γίνεται αυτό????? αφού ο Ρούπι ειναι στειρωμένος, δεν έχει οίστρο ο ίδιος.......πώς γίνεται να κάνει την "κινηση" σαν θα θέλει να ζευγαρώσει μαζί της???? και πώς γίνεται να τον πλησιάζει η Μπλάκυ , εφόσον θεωρητικά δεν έχει την μυρωδιά του αρσενικού ο Ρούπι πλέον....????? help.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
), στειρωμενος χρονια προσπαθουσε (κουτσα στραβα) να ζευγαρωσει με τη Ροζα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπορει ακομα(επειδη η στειρωση ειναι προσφατη)να εχει ορμες...
Ε, λιγο ειναι να τον προκαλει και η Μπλακυ???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
α ρέ....μερικά "αρσενικά"...μένουν για πάντα αρσενικά....!!!!!!!!Αφού σκεφτόμουνα, μήπως ο κτηνίατρος μούφα μου είπε οτι τον στείρωσε!!!!!

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Αυτο εκανε κι ο Καισαρας...την επιανε προσπαθουσε για λιγο...και μετα την αφηνε στα κρυα του λουτρού!και το αποκορύφωμα ειναι οτι ο Ρούπι κάμποσες φορές την "έπιασε" κανονικά απο το σβέρκο.........![]()
![]()

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ειδα καμια περιεργη κινηση
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
και ο Ρούπι στην ίδια κατηγορία πλέον!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
χαχαχα, άσφαιρα εεε?????και ο Ρούπι στην ίδια κατηγορία πλέον!!!!!!
μοντερνοι γατοι... με αντισυληπτικα μετρα!!!

deputamadre79
Νεοφερμένο μέλος
Εχω μια θηλυκια γατουλα,3 ετων, τη Λευκη. Οταν την υιοθετησαμε ητανε 2 μηνων. Οταν τις καναμε τις πρωτες εξετασεις αιματος φανηκε πως ειναι φορεας αids. Αποφασισαμε να τη στειρωσουμε μετα τον πρωτο της οιστρο. Ητανε 11 μηνων. Ολα πηγανε καλα. Απο πλευρας υγειας δοξα το θεο, εως σημερα η Λευκη ειναι μια χαρα.
Κατι αφυσικο συνεβει ομως. Αν και στειρωμενη,η λευκη συνεχιζει εως και σημερα να εχει κανονικα οιστρους!!! Ανα τακτα χρονικα διαστηματα 2 μηνων μαλιστα.Η γιατρος που εκανε την επεμβαση, αφου στην αρχη δεν μας πιστευε, το απεδωσε σε εκτοπο ιστο ,περιπτωση που εμφανιζεται μια στο εκατομμυριο... Εγω πιστευω πως κατι δεν εχει γινει σωστα στην επεμβαση. Σε υπερηχο που της εχω κανει, εμφανιστηκε στην περιοχη της ωοθηκης μια μικρη κυστη 0,6*0,7 mm. Μου ειπανε πως πιθανως να ειναι ωοθηκη, αλλα μου απετρεψαν να την ξαναεγχειρησουμε γιατι ουτως η αλλως θα ητανε δυσκολο να αφαιρεθει κατι τοσο μικρο. Εχετε υποψιν σας καμια παρομοια περιπτωση και τι μου προτεινετε να κανω για να μην ταλαιπωρειται απο οιστρους η Λευκουλα;
Ευχαριστω για ολα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ξέρω οτι ΥΠΑΡΧΕΙ στείρωση που δεν αφαιρείτε όλο το σύστημα.. μένουν μέσα οι ωοθήκες, οπότε στην ουσία, υπάρχει περίπτωση να έχει οίστρους κανονικά να ζευγαρώνει... απλά δεν μένει έγκυος.
Αν τώρα γίνει σε μεγάλη ηλικία η στείρωση... είναι φυσιολογικό να μην της φύγει αμέσως .. η όρεξη και η ιδέα. Αλλά μετα απο κάποιο διάστημα θα πρεπει να το ξεχάσει.... ΕΚΤΟΣ και αν δεν έχει γίνει σωστά η αφαίρεση, όπως είπα πρίν....

Θα πρέπει να την δεί γιατρός.... και ίσως μια δεύτερη γνώμη να σε διαφωτίσει καλύτερα... Υπάρχουν και Κτηνίατροι στο site.. περίμενε λίγο... ίσως ακούσουμε και μια πιο επαγγελματική γνώμη.

moukelis
Επιφανές μέλος
Κι εγώ έχω ακούσει για τη μη ολική αφαίρεση,και ίσως κάτι τέτοιο έχει συμβεί και στην περίπτωσή σας.Θα σου πρότεινα κι εγώ μια δεύτερη γνώμη,είναι κρίμα να επιβαρύνεται η γατούλα και με οιστρους...Ελπίζω όλα να πάνε καλά,τις ευχές μας στην αγαπημένη σου Λευκούλα!
julia
Διακεκριμένο μέλος
είναι καρκινογόνες....!!

zorica
Διάσημο μέλος
Αυτο το εχω ακουσει και εγωΕαν σου προταθεί να της κάνεις κάτι ενέσεις και καλά... για να της κόβονται οι οίστροι.. ΜΗΝ....
είναι καρκινογόνες....!!![]()
julia
Διακεκριμένο μέλος
Επίσης νομίζω ότι στην Καρδίτσα έχει και Πανεπιστημιο Κτηνιατρικής
https://www.vet.uth.gr/greek/postgraduate/GeneralInformation.html
ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Βασαρδάνη 13, 43100, ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Τηλ.: 24410-23250
ΜΠΡΙΑΝΑΣ Λ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Νικηταρά 16, 43100, ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Τηλ.: 24410-22455
ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤ.
Παλαιολόγου 22, 43100, ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Τηλ.: 24410-75102
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ Σ.
Αλαμάνη 5, 43100, ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Τηλ.: 24410-23908
και έχουμε και απο το site...

deputamadre79
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον στην καρδιτσα ειμαι μονιμα εδω και 3 μηνες. Τη λευκη την απεκτησα οταν εμενα αθηνα, στο γουδι συγκεκριμενα.Η γιατρος που την εγχειρησε ειναι στο βυρωνακ ο υπερηχος εγινε ς'ενα γιατρο στου γκυζη. Αυτη υποτιθεται ειναι η δευτερη γνωμη. Μου ειπε να μην την ξαναεγχειρησω. Θα απευθυνθω και στην κτηνιατρικη σχολη της καρδιτσας... Σας ευχαριστω και παλι
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool