moukelis
Επιφανές μέλος
Kαλησπερα.
Μπορει οντως να εμεινε μεσα ωοθηκη,ή καποιο κομματι,και να συνεχιζει να εχει οιστρους η γατα.Σιγουρα εκανε ολικη αφαιρεση κι οχι περιδεση;Οι ενεσεις παντως δεν ειναι λυση,θα χρειαστει να διαπιστωθει με καποιο τροπο αν οντως εχει μεινει κατι,και ο πιο ανωδυνος ειναι ο υπερηχος.Επισης δεν εχω ακουσει ποτε ξανα να εχει τοσο δυνατους οιστρους μια γατα,ενα χρονο μετα,απο τα επινεφριδια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οχι ενεσεις προς θεου!!
Δεν θα πω πολλα...αλλα επειγοντως σε αλλο γιατρο..Ετσι κινδυνευει και απο πυομητρα(διοτι ειναι προφανες οτι δεν εγινε ολικη στειρωση) αλλα και απο τις ενεσεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaith18927
Νεοφερμένο μέλος
Το θέμα είναι πως ο υπέρηχος ό,τι και να δείξει στο χειρουργείο οδηγεί.Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα την υποβάλλω ξανά στην ίδια διαδικασία.Η 2 γιατρός μου είπε πως δεν κινδυνεύει να πάθει κάτι αν την αφήσω έτσι.Από τη μια το χειρουργείο και από την άλλη δεν μπορώ να την αφήσω και στο φλου.Έκλεισα ήδη ραντεβού στον Αίλουρο για τις 5 Φεβρουαρίου(δεν είχαν πιο νωρίς)να τη δει ο γιατρός και να μου πει.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μα δεν ειναι θεμα του οτι δεν ξερει τι κανει,απλα μπορει κατι να εμεινε,εχει τυχει ακομα και τριτη ωοθηκη να εχει το ζωο,σπανιο μεν αλλα εχει ακουστει.Μαλλον σε χειρουργειο θα οδηγηθειτε,αλλα ο υπερηχος ειναι πολυ χρησιμος για να ξερει ο γιατρος τι ψαχνει και που να το ψαξει.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Νομιζω οτι το καταλαβαινεις και εσυ..οτι αν δεν ειχε μεινει τιποτε μεσα στη γατουλα,δεν θα υπηρχε καμια περιπτωση να εχει οιστρους..πως θα ηταν δυνατον;;

alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα σε όλους...εχθές πήγα για στειρωση εναν από τους αρσενικούς μου του χουγκο...ελπίζω πως όλα πήγαν καλά!!Πριν 4 μερες στειρωσα τον ταο και σε λίγες τον κρίσνα!!!αυτό που με ανησυχεί είναι ότι ενώ δεν έχει καν συνέρθει προσπαθεί με κάθε τροπο να ζευγαρώσει με το χέρι μου!!!είναι φυσιολογικό ?τι λέτε οι πιο εμπειροι??

moukelis
Επιφανές μέλος
Καλησπερα.
Τι ηλικια εχει ο γατος;Αν ειναι πανω απο εξι μηνων,ειδικα αν ειχε ζευγαρωσει κιολας,λογικο ειναι να εχει ορμονες και σεξουαλικες ορμες ακομα,κανουν αρκετο καιρο να φυγουν απο το σωμα.
alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ο ταο 11 μηνών και ο χουγκο 4 ετών και ο κρίσνα που θα στειρωθεί σε λίγες μέρες 1.5 έτους ... οι δύο πρώτοι προσπαθούν να "ζευγαρώσουν" με το χέρι ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει συμβεί ποτέ...θέλει το χρόνο του δηλαδή???
moukelis
Επιφανές μέλος
Φυσικα,ειδικα ενας γατος που ηταν τεσσερα χρονια αστειρωτος...
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
το πιο πιθανο ειναι να τους μεινει αυτη η συμπεριφορα και μετα την στειρωση επειδη εχουν φτασει σε ηλικια που εχει αναπτυχθει ο εγκεφαλος για την σεξουαλικη συμπεριφορα. Ισως να μην ειναι τοσο εντονη ομως.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Στον προηγούμενο γάτο μου που στειρώθηκε περίπου στους 7 μήνες ο γιατρός με προειδοποίησε πως για 8 ακόμα μήνες θα έχει ορμές για σεξουαλικά κόλπα. Ο δύστυχος έπαιζε με τον βραχίονα μου για αρκετή ώρα και μετά με ένα παραπονιάρικο νιαούρισμα απομακρυνόταν και για αρκετή ώρα καθόταν σε μια γωνιά. Φαινόταν ότι ήταν προβληματισμένος. Η στείρωση είχε γίνει αρχές Νοεμβρίου και σχεδόν μετά τον Μάρτιο σταμάτησε να παίζει το παιχνίδι αυτό.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
pondikis
Νεοφερμένο μέλος
Πριν απο μια εβδομάδα στείρωσα τον Dizzy.
Η στείρωση πηγε περιφημα και γατος συνηλθε την ίδια μερα.
Τις τελευταίες μερες έχει ξεκινησει ένα επιμονο νιαουριτο
κι έχω την εντυπωση ότι είναι ερωτικο καλεσμα.
Ειναι δυνατον αυτο βρε παιδια εφοσον είναι στερωμενος;
Η μηπως ακομα οι ορμόνες δεν έχουν εξαλειφθει εντελως;
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι ορμόνες κάνουν μερικούς μήνες να εξαλειφθούν εντελώς: Εξαρτάται από γάτο σε γάτο! Παρ' όλ' αυτά ρώτα και το γιατρό σου, γιατί καμιά φορά κάνουν τον ίδιο ήχο και όταν πονάνε χαμηλά!!
pondikis
Νεοφερμένο μέλος
Οι ορμόνες κάνουν μερικούς μήνες να εξαλειφθούν εντελώς: Εξαρτάται από γάτο σε γάτο! Παρ' όλ' αυτά ρώτα και το γιατρό σου, γιατί καμιά φορά κάνουν τον ίδιο ήχο και όταν πονάνε χαμηλά!!
Ευχαριστώ!
Αυτο για τον πονο δεν το ήξερα...
Ξεχασα να αναφερω ότι έχει και μπόλικα αέρια...
Θα μιλησω σημερα με το γιατρο μου!
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οπωσδήποτε να μιλήσεις! Περαστικά!!!!
blackie19
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα!
θα ήθελα να μάθω πως γίνεται ενώ έχουμε στειρώσει την γάτα μας να έχει οίστρο.
Η στείρωση έγινε το καλοκαίρι και ξαφνικά πριν λίγες μέρες άρχισαν να μαζεύονται αρσενικοί γάτοι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Έχει συμπτώματα οίστρου, πχ φωνάζει; Αν ναι, τότε μάλλον είτε δεν αφαιρέθηκαν οι ωοθήκες είτε έμειναν υπολείμματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
βασικα το ιδιο θεμα εχω κι εγω,ενω τα εχω στειρωσει εδω και μηνες,νιωθω οτι θελουν να ζευγαρωσουν,ομως εχει μια λογικη αυτο,εμενα με διαβεβαιωσε ο γιατρος οτι εκανε ολικη στειρωση στις 3 θυλικες,αλλα ο γεναρης ειναι ο μηνας τους,δεν φωναζουν οπως θα εκανε μια θυλικη,δεν βγαζουν υγρα και ουρα,ουτε μυρωδιες ο αρσενικος,αλλα ειναι λογικο να εχουν μια ανησυχια οταν ακουν εξω τ αλλα γατια να φωναζουν.
ειχα χρονια αρσενικο στειρωμενο γατο,που καθε γεναρη ενιωθε μια αναστατωση κι ηθελε να βγαινει στην αυλη ολη την ωρα.
πιστευω οτι θα περασει.

Γεια σας. Πριν έξι μήνες βρήκαμε ένα γατούλη (τον παράτησε κάποια κυρία που τον είχε λόγω μετακόμισης) και αποφασίσαμε να τον πάρουμε στο σπίτι δίνοντάς του το όνομα "Κλουζώ".
Όταν τον βρήκαμε ήταν περίπου ενός έτους όπως μας είπε ο γιατρός που τον πήγαμε για εμβόλιο κι ότι άλλο χρειάζεται.
Καταφέραμε να τον στειρώσουμε μόλις πριν 20 ημέρες. Είχε κρυψορχία και χρειάστηκε να τον ανοίξει κανονικά η κτηνίατρος για να ψάξει για τον έτερο ο οποίος και δε βρέθηκε (άδικα τον άνοιξε τον καημένο
) . Μέχρι τότε τον είχαμε μεν στο σπίτι αλλά όποτε το ζητούσε τον αφήναμε να βγαίνει έξω. Μετά τη στείρωση όμως η συμπεριφορά του δεν έχει αλλάξει ως προς το "κυνήγι" γάτας για ζευγάρωμα.
Από το πρώτο εικοσιτετράωρο μετά την επέμβαση άρχισε να γκρινιάζει για να βγει. Καταφέραμε να τον κρατήσουμε μέσα 15 ημέρες μέχρι να συνέλθει και να δυναμώσει και τον αφήσαμε μια μέρα να βγει έξω γιατί η κατάσταση είχε φτάσει στο όριο.
Αποφασίσαμε να τον αφήσουμε να βγει λίγο μπας και ηρεμήσει αλλά μάλλον δε σκεφτόμαστε ακόμη σα γάτες.
Γύρισε μεν αλλά η γκρίνια και ο χαμός, ειδικά τη νύχτα, παραμένει.
Αν και είναι υπερβολικά ήρεμο και καλόβολο γατί (μετά από 14 χρόνια με σκύλο κατάφερε να με κάνει να δω τις γάτες με άλλο μάτι με τη καλοσύνη του και τη συμπεριφορά του ειλικρινά η λέξη καλόψυχος του ταιριάζει απόλυτα) το πιάνει η "τρέλα" της φυγής (ένστικτα βλέπετε). Δε κάνει ζημιές, απλά νιαουρίζει επίμονα για ώρα και ψάχνει το παραμικρό άνοιγμα για να φύγει.
Δε ξέρουμε τι να κάνουμε, έχουμε να κοιμηθούμε 20 ημέρες, αλλά μικρό το κακό, περισσότερο λυπόμαστε το γάτο. Ρωτήσαμε τη κτηνίατρο και είπε υπομονή τουλάχιστον δυο μήνες και μετά αν δεν ηρεμήσει βλέπουμε (είπε κάτι σχετικό με το να τον ανοίξει πάλι για να ψάξει αλλά το ξέκοψα ότι δε θα ταλαιπωρήσω πάλι τον γάτο με νάρκωση και νυστέρια) .
Αλλά μέχρι τότε και αν τελικά ηρεμήσει, όσο περνάν οι μέρες ο γατούλης "ξεφεύγει".
Μέχρι και ηρεμιστικό που ηρεμεί να αρσενικά μας πρότειναν αλλά δε θέλω να ρισκάρω με φάρμακα.
Εδώ μέσα όλο και κάποιος πιο έμπειρος σε γάτες θα υπάρχει και ίσως μπορεί να βοηθήσει δίνοντας κάποιες πληροφορίες ή προτείνοντας κάποια λύση.
Σας ευχαριστώ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool