moukelis
Επιφανές μέλος
Καταρχήν καλωσηρθατε και μπραβο σας που σωσατε το μικρουλι!εγω και ο αντρας μου (2,5 μηνες παντρεμενοι) θελαμε ενα γατακι αν και δεν ειχαμε ποτε.τη τετατρη αυτη βρηκε ενας φιλος και μας το ειπε.ηταν μαλλον μολις μιας ημερας και θα πεθαινε όπως και το αδερφακι του.με εχουν βοηθησει πολυ οι απαντησεις-συμβουλες σας αν και ανησυχω συνεχεια μην παθει κατι.δεν ξερω αν εχει πιει γαλα απο τη μητερα του και αυτό με ανησυχει πολυ.
εχει αφοδευσει μονο μια φορα ενω ουρει κανονικα.θα πρεπει να ανησυχω?????
ειναι γλυκα και προσευχομαι να τα καταφερει.
εισαι η μονη με ιδια περιπτωση και αυτο καπως με ενθαρρυνει.
πειτε μου οτι συμβουλες εχετε.το εχω αναγκη.
υγ. δεν εχω ξαναμπει σε φορουμεαν και ασχολουμε με η/υ.
χαιρομαι που σας βρηκα!!!!
Ακολουθησε πιστα τις οδηγιες του άρθρου.Δεν εχει ανοιξει ακομα τα ματακια του ε;Αν βρεθει μανουλα που να εχει γεννησει προσφατα,καλο θα ηταν να θηλασει λιγακι...
Θα αυξησει κατα πολυ τις πιθανοτητες του...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
New mummy
Νεοφερμένο μέλος
Αν κάποιος από εσάς έχει γάτα που θηλάζει είμαι διαθέσιμη να το φέρω κα να το παίρνω αν είναι όποτε χρειαστεί.
Φροντίζω να τρώει τουλάχιστον 20 ml την ημέρα.
Τρώει κοιμάται περίπου 2.5 ώρες και γενικά δείχνει ζωηρό.
Οι ώρες που κοιμάται είναι πολλές?

Σήμερα μετά από ένα γεύμα κοιμήθηκε περίπου 4 ώρες.
Ευχαριστώ και πάλι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kim
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας! Μολις γραφτηκα στο φορουμ σας γιατι βρηκαμε 2 γατακια προχθες στη γειτονια...
Θα ειναι γυρω στις 2 εβδομαδες... Κ παρατηρω πως το ενα παει και ψαχνει να πιει γαλα απ'το αδερφακι του... Κ πιπιλαι τον ποπο του... Τι μπορω να κανω?

Δεν ξερω αν ποναει,και δεν ξερω γιατι το αλλο παει και προσπαθει να πιει γαλα απο κει ενω τα ταιζω...
Δεν θα τα παμε στον κτηνιατρο,γιατι ενω εγω θελω να τα κρατησουμε,οι γονεις μου λενε πως θα τα εχουμε μεχρι να μεγαλωσουν λιγο και να μπορουνε να τρωνε μονα τους...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΘΗΝΑ2
Νεοφερμένο μέλος
marlou
Νεοφερμένο μέλος
θα ηθελα και κατι ακομα εχω μια γατα 2,5 χρονων θηλυκη παει κοντα του συχνα αλλα φοβαμαι και τη διωχνω!! μπορει να το σκοτωσει??? τι κακο μπορει να του κανει ??? σιγουρα θα γνωριζετε καποιο σχετικο θεμα εδω σας παρακαλω πειτε μου το λινκ!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλημερα,καλο μηνα.καλημερα! βρηκα και εγω ενα και ειναι ημερων ακομα κτηνιατρο δε το πηγα (δε παιζουν χρηματα αυτο το διαστημα) εκανα ομως οτι διαβασα εδω αλλα δυο μερες τωρα δεν εχω δει να κανει κακακια ουτε τσισακια.
θα ηθελα και κατι ακομα εχω μια γατα 2,5 χρονων θηλυκη παει κοντα του συχνα αλλα φοβαμαι και τη διωχνω!! μπορει να το σκοτωσει??? τι κακο μπορει να του κανει ??? σιγουρα θα γνωριζετε καποιο σχετικο θεμα εδω σας παρακαλω πειτε μου το λινκ!!!
Ποσως ημερων ειναι το γατακι;Εχει ανοιξει τα ματια του;Εχειες το ειδικο γαλα;Προσπαθησε με μασαζ οχι μονο στην κοιλιτσα αλλα και στην ευαισθητη περιοχη.Μηπως τα εχει κανει καπου στο κουτι του και δεν τα ειδες;
Οσο για τη γατα σου,αφησε τη να το μυρισει αλλα να την αφηνεις να πλησιαζει μονο οσο εισαι κοντα και σε ετοιμοτητα.Πολλα μπορει να του κανει,ειναι ενας εισβολεας στο χωρο της.
marlou
Νεοφερμένο μέλος
ειναι κλειστα τα ματακια του δε ξερω ποσο ημερων ειναι αλλα μαλλον λιγων... κακακια δεν ειδα πουθενα τωρα για τσισακια μαλλον εχει κανει!!Καλημερα,καλο μηνα.
Ποσως ημερων ειναι το γατακι;Εχει ανοιξει τα ματια του;Εχειες το ειδικο γαλα;Προσπαθησε με μασαζ οχι μονο στην κοιλιτσα αλλα και στην ευαισθητη περιοχη.Μηπως τα εχει κανει καπου στο κουτι του και δεν τα ειδες;
Οσο για τη γατα σου,αφησε τη να το μυρισει αλλα να την αφηνεις να πλησιαζει μονο οσο εισαι κοντα και σε ετοιμοτητα.Πολλα μπορει να του κανει,ειναι ενας εισβολεας στο χωρο της.
σε ευχαριστω πολυ!! θα προσπαθησω με μασαζ
moukelis
Επιφανές μέλος
marlou
Νεοφερμένο μέλος
παντως κακακια εκανε με το τροπο που ειπατε!!! παει το γατακι και δε ξερω γιατι...

ευχαριστω για την βοηθεια ασχετου αποτελεσματος πραγματικα βοηθησατε πολυ!!!δεν ειχα ιδεα τι να κανω
moukelis
Επιφανές μέλος
rea2411
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Είσαι σίγουρος ότι δεν μπορεί να ουρήσει/αφοδεύσει μόνη της; Επειδή είναι πράγματι μεγάλο το διάστημα που θα λείπεις, μπορείς να της αφήνεις φαγητό σε ένα μπολάκι. Λογικά θα μπορεί να φάει και ξηρά τροφή.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=OKTR6ciQTwg&feature=channel
εκει θα βρειτε κι αλλα πολυ καλα videakia για μικρα γατακια!!!
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
καθε ποτε περιπου κανοθν κακακια???
καθε φορα που τρωνε πρεπει να κανουν η μπορει να κανουν πχ 3 φορεσ την ημερα???
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool